mml
|
Živjo čveke čvekljive , še dobro da začnem z resnim delom šele ob 14.30, da sem uspela vse prebrat, kar ste napisale . sonček balonček zdaj pa še jaz postajam nestrpna in hudo radovedna lonja upam, da vas slabosti in podobne nevšečnosti hitor zapustijo, da boste lahko veselo hoidle naokrog . Sicer pa za gradbene podvige. Si predstavljam, da bo prijetno presenečen. Jaz vozim Manco na kolesu v sedežu zadaj. Se mi zdi bolj varno. Nekako se mi zdi, da je sedež spredaj na kolesu precej nestabilna zadeva, pa še vse mušice letijo v obraz. Če pa je zadej, se mi zdi da je bolj zaščiten pred vetrom in mrčesom. Pod čelado sem ji samo v začetku (ko je bilo še mraz) devala še kapo, sedaj pa ima že kakšen mesec samo čelado. Je pa zanimiva, če rečemo, da gremo s kolesi, gre takoj iskat čelado in si jo povezne na glavo NRMM jaz sem se tudi včeraj zvečer ukvarjala z dohodnino in zbiranjem računov . Še dobro, da obstaja možnost elektronskega oddajanja, da ni treba nosit zadeve še na pošto oziroma na davčno upravo. za Marušino novo zobno pridobitev. Manca je pred parimi dnevi dobila levo 2. spodaj, obe spodnji 4. se že kažeta, ampak po mojem bo še trajalo kakšne 3 tedne. Sicer smo pa dobro spali, Manca je spala kot bubica . Na mojo žalost sicer samo do 7.10, po tem je pa debatirala in kolovratila po postelji, dokler se je nisem ob 7.30 usmilila in jo vzela ven. bino za Binino celonočno samostojno spanje. Hitro izkoristi in se naspi, kolikor se le da. Očitno si se v teh mesecih čisto odvadia celonočnega spanja. pegica glej, da ne boš spila preveč hladne kave, ker boš potem čisto preveč kičasto lepa cuma za Emino samostojnost. Manca še vedno obrača žlico na poti od krožnika do ust, tako da mora biti hrana precej gosta, da kaj prinese do ust . Če ji želim pomagati, se razburi in sploh noče več sama jesti . Kakšna so tla in miza po obroku si pa lahko kar same predstavljate . Dosti bolj koz žlico obvlada vilice, če se ji da je sposobna sama pojesti skoraj celo kosilo (ampak redko kdaj se ji zdi hrana tako pomembna, da bi z njo zgubljala čas ) HIMH a si se zgubila???? JanJan upam, da ti kmalu poštimajo internet, da se boš lahko večkrat oglasila arielca kako se počuti Brina v novi sobi? jana a ti je šef prepovedal uporabo interenta ? Lepo se imejte v toplih, peščenih krajih in uživajte še za nas . Pa glej, da ne boš preveč stvari s sabo vzela, ker po tem boš morala kupit še en kovček, da boš lahko vse nakupljene stvari prinesla domov . Pri nas smo v pripravah na selitev Mance (tokrat pa čisto zares ) v njeno sobo. Naročeno je novo steklo za okno (da se bo manj slišalo kikirikanje petelinov s sosednje kmetije ) in po prvomajskih praznikih pridejo montirat še klimo in po tem ni več nobenih izgovorov. Še jutri v službo, po tem sem pa 6 dni doma...juuuupiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sem si izborila prost ponedeljek. Bom pa potem v četrtek in petek delala za tri Grem še malo pogledati, kaj me danes čaka