Miss Piggy
|
En pozdravček še od mene. Mi smo se cel vikend potepal. V Soboto smo šli v Domžele pošnofat v Katja in Alen, ki je mel 70% popust. V glavnem - škoda časa, so mel sam neko plastik fantastik robo izpred desetih let. Sramota. Pol smo šli še v Lj. v Massa, ki naj bi tud mel 50% popust, pa sem jaz očitno narobe razumela in skor napizdila trgovko, na konc se pa izkaže, da je bil popust v MS. No, čeveljčke smo pa za tamalga končno dobil , k je ful problem, ker ima majhno nogico in visok nart. Mal smo še v H&M zapravl, sam ne velik, k smo že prejšnji teden Trst izropali. Pa končno smo šli po te slavne plenice iz Milerja, poceni so, o kvaliteti bomo pa še videli. Do sedaj so nam še vse ponoči premočile, z novimi smo 2 noći že suhi . Včeraj sma mela s starejšim sceno. Razmeče sobo tako, da še hodit ne morš not, pa ga prosim naj pospravi, pa sam obljublja, obljublja, ima vmes tisočinenopravek. In to traja že nekaj mesecev. Včeraj mi je pa prekipelo. Spet me je hecal, bi in ne bi pospravljal, po dve uri zna sedeti in KAO pospravljati, soba pa vedno ista. Pa sem rekla, da mu dam 15 minut, da pospravi, kar ne bo pospravljeno, gre v smeti. In res sem čez 15 minut vzela uno 120 l vrečo za smeti in vse, kar se je valjalo po tleh, spravila not in kao vrgla v smeti. Tamal je dobil histeričen napad skor, pol smo se komaj mal pomirili, pogovorili in danes se bo zgodilo isto, če ne bo pospravil. Bomo videli kako bo palila ta metoda.... Angellina, a s ti bla kje bliz mojga otroka? Mi je čez vikend ene desetkrat rekel, da sem smešna...
|