Pikabu
|
Pa smo tudi mi priromali nazaj domov. Maks je zaspal atiju v naročju, ko je mami finiširala likanje. Na srečo je bil previt, dojenje je pa kar izpustil. Po izkušnjah sodeč, zna spati do jutra. Ema še kolovrati okoli, izkorišča atija, ker je bil zadnje čase bolj odsoten, jaz pa hitro malo k vam. Za nami je res spet prelep dan. Naša draga muki mi je svetovala, da naj kupim v Pikapolonici ene hlače, ki stisnejo trebuh, oz. se ne vidi šlaufov. Tako sem se na hitro odločila, da jo mahnem v Kranj, da si to kupim. Ko se ravno pogovarjam z moževo mamo, je prišel njegov ata do nas in sva se na hitro zmenila, da mi Maksa odpelje in greva z Emo sami. Bi šla MEa tudi, pa se meni ni dalo avtosedežev prestavljati. Tako sem Maksu dala še za jest, ga pripravila in je šel z atom. Midve z Emo sva pa počakali stroj, da je opral še zadnjo rundo perila, da sva ga obesili ven, potem sva pa tudi šli. Z Emo sva res uživali in je bila zelo pridna. Pri nas je zdaj prišlo obdobje ZAKAJ? in tako sem celo pot v avtu imela ta večni zakaj. V trgovini je bila prav pridna, čeprav sem šla samo po hlače, si nisem mogla pomagati in sem kar nekaj stvari kupila še za oba sončka. Maks je dobil kopalni plašček, pa ene frajerske hlače, majčko in trak, Ema pa dve majčki in klobuk. Ob računu me je pa skoraj glava zabolela... . Nato sva na hitro skočili še v Mullerja, sva le za atija kupili eno zobno pasto, kaj več pa sploh nisem hotela gledati, ker je že tako preveč šlo dol z računa. Potem sva pa šli nazaj k moževim staršem, kjer naju je čakal Maks. Tam smo pojedli kosilo, malo poklepetali, jaz sem pokzala vsa oblačila in spodaj oblekla te hlače. Je res boljše, trebuh se sicer vidi, ampak manj, pa ni tako nagravžno s tistimi šlaufi. Imam pa dve obleki, eno v modrem, drugo v rdečem, za poroko bom imela tisto v modrem, je dolga in oprijeta, rdeča je pa bolj taka "frfrasta". Obdržala bom pa obe, ker mi obe pašeta, če mi pa uspe se znebiti trebuha, bo pa itak super. Pa še Gaya mi je ponudila (Gaya hvala ) korzet, tako da bom še s tem preizkusila, kako bo zgledalo in bo super. Ema se je pa prav lepo igrala s svojim bratrancem in sestrično, tako da sem bila kar presenečena, kako lepo se igrajo in kako je pridna. Se vidi, da sta starejša od nje in ju malo bolj "obrajta". Ko smo prišli domov, sem se jaz lotila likanja in mi je res uspelo popolnoma vse zlikati. Jutri moram pa malo pospraviti, potem pa vse pripraviti. Popoldne se pa tudi mi odpravljamo. Gremo na en tak vikend za družine v Stično, pridemo v nedeljo. Jaz sem v srednji šoli veliko preživela tam, imam res lepe spomine in jih želim deliti še z možem in najinima otrokoma. Upam, da nam bo res lepo, čeprav imam malo treme, se veselim. Zdaj grem pa prebrati, kaj ste napisale, če moram še kaj komentirati.