|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  575 576 [577] 578 579   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.4.2007 16:26:03   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, sem ti prej hotela sms poslati, ampak sem si rekla, ženska, pusti jo vendar malo pri miru.user posted image  Ne, resno, tolk sem bila vesela, mi je Lan opoldne pojedel cel ta mali (120ml) frutek Sliva, potem pa še sedaj, ko smo mi jedli, sem mu dala na stran korenčkov pire, sicer malo, kakšni dve ta veliki žlici, ampak JE JEDEL. Ufa, kaj mi to polepša dan. Kot njegov kakec. Resno.user posted image
A vama ne gre nič boljše? Ti pošljem Maxa na posojo. Odkar je on začel dajati Lanu hrano, je Lanu speljalo. Resno govorim.user posted image
[/quote

Maxi, Jaša je začel malo jesti..... sem pozabila povedatiuser posted image . Poje nekaj žlic spasiranega kompota slive in jabolke, pa malo mlečne kašice.....nima celega obroka, gre pa na boljeuser posted image . Zanj je zaenkrat dojenje še zakon. Kljub temu da malo poje, se nemoteno doji-mogoče še celooo malo večuser posted image user posted image ...Ker pitje mu pa ne paše. Včasih samo malo vode popije-kar tako, kot odrasli iz kozarca.
Pa mi ja napiši akkšen sms...Bom fullll vesela!

user posted image  user posted image  user posted image  Vidim, da tudi počitek na morju ni prinesel izboljšaja glede citatov.

Bo bolje, ko boš ti prišla z morja.user posted image user posted image
A ne pakiraš al kva?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14401
26.4.2007 16:38:46   
muki1

Altati, sem ti prej hotela sms poslati, ampak sem si rekla, ženska, pusti jo vendar malo pri miru.user posted image  Ne, resno, tolk sem bila vesela, mi je Lan opoldne pojedel cel ta mali (120ml) frutek Sliva, potem pa še sedaj, ko smo mi jedli, sem mu dala na stran korenčkov pire, sicer malo, kakšni dve ta veliki žlici, ampak JE JEDEL. Ufa, kaj mi to polepša dan. Kot njegov kakec. Resno.user posted image
A vama ne gre nič boljše? Ti pošljem Maxa na posojo. Odkar je on začel dajati Lanu hrano, je Lanu speljalo. Resno govorim.user posted image
[/quote

Maxi, Jaša je začel malo jesti..... sem pozabila povedatiuser posted image . Poje nekaj žlic spasiranega kompota slive in jabolke, pa malo mlečne kašice.....nima celega obroka, gre pa na boljeuser posted image . Zanj je zaenkrat dojenje še zakon. Kljub temu da malo poje, se nemoteno doji-mogoče še celooo malo večuser posted image user posted image ...Ker pitje mu pa ne paše. Včasih samo malo vode popije-kar tako, kot odrasli iz kozarca.

user posted image  user posted image  user posted image  Vidim, da tudi počitek na morju ni prinesel izboljšaja glede citatov.

Ne user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14402
26.4.2007 18:37:06   
Arabela
Končno imam avto doma, v garaži...user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se dva dni lepo pogovarjala po tellefonu in poskušala vse zrihtat.. .pol pa se je dragi razjezil, vse napizdil po telefonu in v roku pol ure sem šla po avto...user posted image

Mala je boljše, si tišči plastično jabolko v usta... (še zdaj ne vem al jo matrajo zobki), je pa danes spet dosti spala čez dan in pojedla je tudi malo kašice zdaj zvečer.... user posted image user posted image user posted image Očitno  bo ta teden počasi minil.... Dragi atek ima od jutri dopust do 6.5....user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14403
26.4.2007 18:50:21   
nanica
anč, kako ste kaj?
mi smo bili danes klicani, da je b. slabokrvnen
od 115 ima 109 hemoglobina
bomo najprej kar z rozinami in melaso probali, sirup je baje ful nagnusen, ane moci in zojauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14404
26.4.2007 18:53:24   
viv_
Samo pozdravim... Na morju smo bile 3 babe, mele smo se fajn user posted image  Zdej pa rabim mal počitka. Šibam z altati in piškotom na en drink user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14405
26.4.2007 18:54:07   
nanica
vava, vsakič znova sem vesela za vas, da ste v redu

in če se bomo kaj potepali okoli Kolpe, vas gotovo pokličemo
si tako mamljivo opisala, kaj narava vse nudi, da že čutim tisto mrzlico,
ki me ob kampiranju prime, pa jutranjo roso na šotoru, pa vonj
po ognjišču, pa mokre kopalke ali pa golo kožo,
žulje od veslanja in badmintona, kakšen komarjev pik
pa hrano iz kotlička ali žara, kakšen kozarček ob ognju in poljub v temi...

no no, kam me pa zdaj zanašauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14406
26.4.2007 18:55:03   
nanica
viv, kdo bo pa otročke dal spatuser posted image a jih boste kar s seboj odpeljale na en drinkuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14407
26.4.2007 18:57:21   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

viv, kdo bo pa otročke dal spatuser posted image a jih boste kar s seboj odpeljale na en drinkuser posted image

Zarja že spi user posted image  Mirna se je pa najavila k babici user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14408
26.4.2007 18:58:50   
nanica
že spi? kje pa prodajajo take otroke?

ja kaj pa jaša in martin?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14409
26.4.2007 19:01:20   
viv_
nanica - take otroke se dobi v Bohinju user posted image user posted image user posted image  Naša tamala vsak večer zaspi pred 7. Ob 6h je že totalno kaput, ampak čez dan bolj ko ne bojkotira spanje...

Aja, namig glede Bohinj - februarja 2006 smo bili tam na počitnicah user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14410
26.4.2007 19:05:54   
nanica
a metin matija pol tudi že ob sedmih spi, jo moram mal vprašatuser posted image

a mi boš dala številko iz bohinja, ko bomo novega naročaliuser posted image

saj sem kar zadovoljna, moj sin zaspi do osme ure, to mi je čisto kul, čez dan gre pa ene trikrat do štirkrat po pol ure. ponoči pa s prekinitvami (le enkrat do sedaj brez) spi 12 uruser posted image user posted image user posted image sem res povsem zadovoljna s tem ritmom

< Sporočilo je popravil nanica -- 26.4.2007 19:06:56 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14411
26.4.2007 19:17:32   
altati

[/quote

Ne user posted image

Joj, maxi in muki, jaz vaju imam takoooooo radauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
zato vaju pa noroooooo rada citiramuser posted image !!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14412
26.4.2007 19:19:03   
moci
midve s pregledov, terapije, obiska pri meni v službi in obiska prijateljice z user posted image in tipčkom na berglah. zmatranaaaaaaaaauser posted image
no, moje dete še vedno prelahko -7230... 20 dag v mesecu in pol. eh, če pa ni nič pri miru. kaj čem.
zdaj jo grem spedenčkat pa se še oglasim. samo nič zaspana ne delujeuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14413
26.4.2007 19:19:17   
altati

že spi? kje pa prodajajo take otroke?

ja kaj pa jaša in martin?

Jaša gre tudi že spat!

Me gremo venuser posted image !! Pa se ga napijemo, ulijemo, malo zapojemo in velikooo bruhamouser posted image !

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14414
26.4.2007 19:20:58   
viv_

A poznaš meto? Midve mava pa tko fajn otroke user posted image  Ana in Matija sta približno tok narazen kot Mirna in Zarja. Pa Matija je rojen na isti datum kot naša Mirna ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14415
26.4.2007 19:21:19   
altati

a mi boš dala številko iz bohinja, ko bomo novega naročaliuser posted image

saj sem kar zadovoljna, moj sin zaspi do osme ure, to mi je čisto kul, čez dan gre pa ene trikrat do štirkrat po pol ure. ponoči pa s prekinitvami (le enkrat do sedaj brez) spi 12 uruser posted image user posted image user posted image sem res povsem zadovoljna s tem ritmom

Nanica, moj sinko pa čez dan pridela vsaj še 4 ure spanja.
Zvečer gre pa ob 7.30, vstane pa med 6 in 6.30.
Ob 7.00 gre pa zjutraj že nazaj spat vsaj za uro in pil....takšne pa delajo, ko mama pobegne iz službenega žura v Logarski sredi nočl domov k možuuser posted image .

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14416
26.4.2007 19:22:09   
viv_
[/quote]
Me gremo venuser posted image !! Pa se ga napijemo, ulijemo, malo zapojemo in velikooo bruhamouser posted image !
[/quote]

Morm že doma enga za "po pot" ruknt user posted image user posted image user posted image  Pa čike bom uzela... Sej vem, da ni lepo, ampak sem pa ke mi pa kakšen tko zapaaaaaaaaaaašeeeeeeeeeeee ...

Zdej se grem pa lišpat ....

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14417
26.4.2007 19:39:45   
Lu
Ojla!

Samo javim se, da smo še živi. Jutri zjutraj odrinemo na morje user posted image user posted image user posted image user posted image Ostanemo do 6. Do takrat pa lepo bodite.

Muki te pokličem.

Vsem slavljencem čestitke.

Zdaj pa letim. Je Tian malo siten. Aja pa noči so postale eno samo dojenje user posted image Bo že.

čau bau

< Sporočilo je popravil Lu -- 26.4.2007 19:53:45 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14418
26.4.2007 19:44:37   
nanica
viv, meto poznam še iz prejšnjega tisočletja, bratova sošolka s faksa

joj sem vam fouš, da greste v troje ven na pijačko

moj se pa iz sobe dere, ker sosed ravno zdajle travo okoli hiše kosi in ne more zaspatiuser posted image user posted image user posted image
ga grem prosit, če lahko neha, al kaj naj naredimuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 14419
26.4.2007 20:26:02   
nanica
ste vse z user posted image zaspale ali gledate jonasauser posted image
a ne bomo nič čvekale, danes imam jaz čas, saj se mi ni treba učituser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14420
26.4.2007 20:52:33   
Pikabu
Pa smo tudi mi priromali nazaj domov. Maks je zaspal atiju v naročju, ko je mami finiširala likanje. Na srečo je bil previt, dojenje je pa kar izpustil. user posted image Po izkušnjah sodeč, zna spati do jutra. Ema še kolovrati okoli, izkorišča atija, ker je bil zadnje čase bolj odsoten, jaz pa hitro malo k vam.

Za nami je res spet prelep dan. Naša draga muki mi je svetovala, da naj kupim v Pikapolonici ene hlače, ki stisnejo trebuh, oz. se ne vidi šlaufov. Tako sem se na hitro odločila, da jo mahnem v Kranj, da si to kupim. Ko se ravno pogovarjam z moževo mamo, je prišel njegov ata do nas in sva se na hitro zmenila, da mi Maksa odpelje in greva z Emo sami. Bi šla MEa tudi, pa se meni ni dalo avtosedežev prestavljati. Tako sem Maksu dala še za jest, ga pripravila in je šel z atom. Midve z Emo sva pa počakali stroj, da je opral še zadnjo rundo perila, da sva ga obesili ven, potem sva pa tudi šli. Z Emo sva res uživali in je bila zelo pridna. Pri nas je zdaj prišlo obdobje ZAKAJ? in tako sem celo pot v avtu imela ta večni zakaj. V trgovini je bila prav pridna, čeprav sem šla samo po hlače, si nisem mogla pomagati in sem kar nekaj stvari kupila še za oba sončka. Maks je dobil kopalni plašček, pa ene frajerske hlače, majčko in trak, Ema pa dve majčki in klobuk. Ob računu me je pa skoraj glava zabolela... user posted image . Nato sva na hitro skočili še v Mullerja, sva le za atija kupili eno zobno pasto, kaj več pa sploh nisem hotela gledati, ker je že tako preveč šlo dol z računa. Potem sva pa šli nazaj k moževim staršem, kjer naju je čakal Maks. Tam smo pojedli kosilo, malo poklepetali, jaz sem pokzala vsa oblačila in spodaj oblekla te hlače. Je res boljše, trebuh se sicer vidi, ampak manj, pa ni tako nagravžno s tistimi šlaufi. Imam pa dve obleki, eno v modrem, drugo v rdečem, za poroko bom imela tisto v modrem, je dolga in oprijeta, rdeča je pa bolj taka "frfrasta". Obdržala bom pa obe, ker mi obe pašeta, če mi pa uspe se znebiti trebuha, bo pa itak super. Pa še Gaya mi je ponudila (Gaya hvala user posted image ) korzet, tako da bom še s tem preizkusila, kako bo zgledalo in bo super. Ema se je pa prav lepo igrala s svojim bratrancem in sestrično, tako da sem bila kar presenečena, kako lepo se igrajo in kako je pridna. Se vidi, da sta starejša od nje in ju malo bolj "obrajta". Ko smo prišli domov, sem se jaz lotila likanja in mi je res uspelo popolnoma vse zlikati. user posted image user posted image user posted image Jutri moram pa malo pospraviti, potem pa vse pripraviti. Popoldne se pa tudi mi odpravljamo. Gremo na en tak vikend za družine v Stično, pridemo v nedeljo. Jaz sem v srednji šoli veliko preživela tam, imam res lepe spomine in jih želim deliti še z možem in najinima otrokoma. Upam, da nam bo res lepo, čeprav imam malo treme, se veselim.

Zdaj grem pa prebrati, kaj ste napisale, če moram še kaj komentirati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14421
26.4.2007 20:54:21   
moci
no zoja spančka, jaz pa vam moram povedati, da jim moj izpit ni bil všeč user posted image bo treba še 1x poizkusituser posted image

na terapiji je ful jokala, ker jo je tako zvijala, je rekla terapevtka, da je zelo gibčna, ampak ima velik mišični tonususer posted image   ampak zakrčenos  ali nekaj takega user posted image v glavnem, kot da je mišica prekratka, samo ni. samo razgibat jo je treba. zato tudi ne sedi. in joka, ko jo poseda. dobili smo nove vaje, ki jih morava izvajat.

arabela, fino za avto. bodo lepi prazniki - ati, avto ... user posted image user posted image

nanica, a vi tudi slabokrvni? mogoče je pa modernouser posted image

kranjčanke, a morate rajcat s tem popivanjemuser posted image lepo potihem pojdite pa je. zgledne mame smo doma s svojimi user posted image inuser posted image    user posted image

nanica, a tebe ena pomlad grabi user posted image

lu, uživajte. pozdravi muki user posted image

nanica, bomo mi v polju hiško nardili potem bom pa muziko nabijala zvečer user posted image
sam hecam se, sam hecam

vava, jaz sem mojemu tole o kolpi povedala, pa je skor pakirat začeluser posted image je rekel kdaj gremo user posted image user posted image

nam je lihkar elekrtike zmanjkaluser posted image sem se že ustrašla, da bom brez neta user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14422
26.4.2007 20:57:40   
Anonimen
Moja moška že spita...ati me je na cedilu pustil in zdaj bom z vami in vam težila....

Je škrat čez dan spal 1x 2 uri in 1x 1,5 ure...bomo videli kaj bo ponoči...

Jaz sem se prej stuširala, pa glavo oprala in zakurblala kombajn in se mal pobrila...moj je pa škrata skopal in spravil v pižamo...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14423
26.4.2007 21:00:23   
mis
en hiter pozdravček še od mene.

Altati WB!

Bili smo v LJ, na Cvičkariji, zato se nisem nič javila Domov sem prišla danes opoldan, dopoldan sem še čevlje in torbico kupila, za k oblekci za v soboto na poroki.

Zadnje strani sem samo preletela.

Samo odgovorim ker nekatere sprašujete kako smo s spanjem, potem pa tega ne omenjam več. Naj povem, da Tine ne pustim jokat, da jo spodbujam, da jo mirim, apkam da jo poskušam navadit na malo samostojnosti, ker je res zelo zahtevna. Nekatere pravite, da pomivate, čistite, kuhate zraven ko so otročki budni. Jaz ne morem nič. Tud perila ne morem obesit. Še na stranišče ne morem, ne da bi tečkala. Tudi če se skupaj igrava, ji dam igračke, nase jo naslonim v sedeč položaj, pa zraven tečka. ves čas. Zato sem se odločila. In mislim da čez dan dovolj poje, da ni potrebno še ponoči, ker se je večinoma cartala. 2x potegnila in zaspala. Večkrat sem ji dala za jest, večkrat se je zbujala. Pa verjetno ni že po dveh urah lačna, ne?

No, poročilo, prvo noč zaspala po 20 minutah, ob 20:20, vmes ni ves čas klicala, potem se je 2x zbudila za dudo, 1x sem ji dala vodo, če bi bila žejna, je čisto malo popila, zbudila se je ob 7h z nasmehom in jedla. Včeraj zaspala ob 20:30, prvič se zbudila ob pol petih, duda, pol šestih duda, 6:15 budna, gledala, se pogovarjala, dobila za jest. Ne vem, men se ne zdi nič zatravmirana.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14424
26.4.2007 21:00:31   
nanica
moci, skoda, da jim ni bil všeč izpit

ja, mi tudi moderni, slabokrvni, a pri vas pijete sirup ali probavate drugače
mi bi kar slive in rozine, pol bomo pa videli

ja, moci, mene vsako leto pomlad vrže s tira, letos je nekam pozno, pa še časa imam manj
me pa spomini vržejo - vava me je le spodbudila
ah dobri stari časi, kako me je včasih metalo od ljubezni

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  575 576 [577] 578 579   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  575 576 [577] 578 579   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.