frrrr
|
včer bil tak naporen dan... sva z Jašo ogromno opravila - lekarna, loto, mesnica, 2x Spar, NUK... vglavnem je blo dobre 4 ure hitrega vozičkanja z vmesnimi postajami in tovorjenjem domov, mali bil priden in nč tečkal, spal na vsakem sprehodu svoje pol urce (torej 1 uro), vmes čebljal in gledal okrog no, sej doma je pa opoldne skoraj 2 urci spal tk, da ni blo spanje v vozičku vse in zvečer sva si z možem pogledala DVD Bombažkov, pol sm šla pa 21:30 že v Mižo kot mau večji otroček zdej pa komentarji beki - ne verjamem ti si na away in tu - mau negacije je tu nt, zato pa NE verjamem mam filing, da salam ti neuš kdaj delala matovilcici sm že vrnila zijale drugje altati - nič nisi zamudila, Maxica ti itaq vse poročala te je pa lepo spet brat Evik in Matjaž - čestitke za pol svečke z rahlo zamudo, a iz srca vadba z dojenčki - upam na to, da vam v maju pobegnem iz LJ proti morju in se samo vsake kvatre pojavim mau pralni stroj pogledat Maxica - vi imate pa krasne noči smo vas dans kr posnemali včerajšnjo pa jedli ob dveh in ob 6ih zjutraj... bomo videli kdaj bo danes jutranje hranjenje, a bomo tut pri tem posnemali pa super za Lanovo hranjenje! aja, marčicam sem ponudila pesmice in pravljice... upam, da nisi huda, ker dupliciram tvoj DVD Pikabu - vi imate tut dober ritem hranjenja... mi imamo bolj dojenje, pa mau preizkušamo vmes krompir in banano imamo že uvedeno, pa korenje smo poskusili... altati, pitje tut nam ne gre kaj preveč, bom še kozarec sprobala... zaenkrat se z magičnim lončkom mau igra in drgne dlesni, vmes pa po pomoti kak požirek naredi Arabela - sem vesela, da je ratalo avto spedenat... včasih treba bit mau hud, da kaj dosežeš pa doodnine le ne prepozno oddat piskot - očitno Martin tolk dobr zgleda, da ga ne potrebujete tolk kazat vava - lušte si naredila! tasha - hvala za info... sm šla prec Delo kupit nanica - mene so komarji že doma napadli bravo za 333. post mis - uživajte na poroki! moci - izpit pač drugič, mi boš družbo delala pri učenju uspešno opravljajta vaje! barby - js sm v nosečnosti 3x rolala, zdej še ni ratalo *anč* - tvoj e naslov še rabim, podatke vnesla... zob 15.4. prvi, a ne? to je to... zuni se dani... grem še mau spat
|