|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  576 577 [578] 579 580   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.4.2007 21:04:01   
mis
Čestitke vsem mesečnikom!

Še to: metodo sem jaz malo prilagodila, ker tudi nisem mnenja, da bi otrok tulil v nedogled. Prvič po 1 minuti, potem po treh, potem po petih minutah. Pa itak že prej zaspi. Danes je zaspala ko sem drugič prišla noter. Ker vedno gre le za to, da dudo ven vrže ali pa ji ven pade in ji jo moram dat v usta. Mamo pa težave z dnevnim spanje. Spi v povprečju uro in pol. Pa čist zmozgana, je 5 ur pokonci, pa ne in ne spat. Pa tud prej ne, tko da ni to zato, da bi bla preveč utrujena...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14426
26.4.2007 21:07:44   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23
pikabu kdaj pa imaš to poroko? Za malo prikrit so res tisti stezniki iz topshop-a, ki naj bi zmanjšali obseg za eno ali 2 številki, drugače pa je fina tudi ta telovadba, ki jo jazimam zdaj - v roku pol meseca sem oblekla hlače, ki jih nisem mogla sploh potegniti čez boke že pred zanositvijo.

Tasha, na kakšno telovadbo to hodiš? Poroko imamo natančno čez mesec dni, tak čas bomo že plesali... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 14427
26.4.2007 21:07:47   
moci
mis, super user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da si bom sposodila knjigo

pikabu, a ste skoraj izropali pikapolnonico user posted image

nanica, jaz se ne držim navodil... jemo brokoli, slive, jaz jemljem centramed mami. sirup sem ji dala samo 4xuser posted image samo kaj, ko ne vem, če je zdaj bolje ali mogoče slabšeuser posted image sem se odločila, da en sirup pojeva, potem bom P rekla, da sva oba porabili, da bo dala še1x pregledat kri.
kako mu boš pa rozine dala?
pa fino da te pomlad dajeuser posted image
user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14428
26.4.2007 21:07:55   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Pikabu, pa si naroči za foro tisti steznik, da vidiš, če sploh kaj pomaga in kako zgleda potem obleka. Saj lahko vrneš nazaj.

Ne bom nič naročala, bom reševela s temi hlačami, pa videla bom, kako bo z Gayinim korzetom. Te hlače bom pa tudi po poroki nosila (zdaj jih ne bom, da jih ne stegnem preveč, sem si namenoma kupila številko manjše, gor jih spravim, tišči me pa ne). So pa prav kao hlače za po porodu, da se ti trebuh lepše oblikuje nazaj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14429
26.4.2007 21:09:57   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
pikabu, a ste skoraj izropali pikapolnonico user posted image

Skoraj.... user posted image user posted image user posted image K igračama si pa sploh nisem upala pogledati. user posted image Pa ne zaradi Eme.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14430
26.4.2007 21:12:09   
moci
u pikabu, jaz bi tud to, a potem ni treba delat trebušnjakovuser posted image se mi jih ne da. kok pa stanejo? a je to ful drago?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14431
26.4.2007 21:13:46   
nanica
moci, trebušnjaki so zastonjuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14432
26.4.2007 21:15:07   
Pikabu

u pikabu, jaz bi tud to, a potem ni treba delat trebušnjakovuser posted image se mi jih ne da. kok pa stanejo? a je to ful drago?

Trebušnjaki, kaj pa jaz vem. Pomojem jih je vseeno dobro delat, samo če priznam, meni tudi ne dišijo. Sem jih en čas lepo delala, pa me je minilo. Mogoče se tale mesec v roke vzamem. Hlače pa mislim, da so bile malo čez 21 eurov.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14433
26.4.2007 21:15:56   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

ja pa sem res čudno napisala. user posted image
hlače, cena hlač, prosim.user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14434
26.4.2007 21:17:44   
Anonimen

Ja so zastonj...sam se ti kar mora dat jih delat...jaz jih delam že kakšen mesec, vsako jutro po 50...sem se navadila, da škrat leži na postelji in me gleda pa se mi smeji in tako imam ful volje...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14435
26.4.2007 21:23:30   
Anonimen
Sem pozabila povedat, da smo prej šli na družinski sprehod in je ati voziček peljal, mami se je pa rolala...pa je tako pasal...sem že skoraj pozabila kako se rola (saj ne)...sem se pa odkar sem rodila samo 3x rolala...user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14436
26.4.2007 21:49:17   
Maxica
Sam pozdravim vas na hitrco, grem mal TV gledat, pol pa spat. Se beremo jutri.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14437
26.4.2007 21:51:13   
*anč*
čer punce!!
kako se mate?  mi smo preživeli en prou lep dan, je bil tata doma. tristan je ponoč kr lepo spal, tkoda mism bla zjutri nč utrujena user posted image , ustal je ob pol osmih, se počas zrihtal, najedl, pol sta šla pa moja moška u službo, se mal pokazat pa u trgovino. jedl smo orade, šli ven na sprehod in kavo... prou fajn je blo, sam se je tok dogajal, da tristan sploh ni mel časa spat, je u celem dnevu spal sam pol ure. zdej pa spi že od 8ih, moj dragi je šel na koncert, jst pa sama doma. pa sam po telefonu gobcam pa vas berem.
nanica jst tristanu delam jabučko z rozinami, cimetom in riževimi kosmiči skor usak dan za zajtrk. ma full rad,k je sladko. rozine prej namočim, včasih še mal prevrem(se prej zmehčajo) pol pa seseklam al pa zmiksam.
moci  bo pa naslednič šlo na izpitu! user posted image kaj pa študiraš?
frrrr  naši podatki :  15.9.06  54cm, 4080 g, obseg glave 37 cm
                                28.11.06  59 cm, 6480 g      ?
                                19.12.06  64 cm, 7120 g      ?
                                27. 3.07  71 cm, 8970 g       ?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14438
26.4.2007 21:57:44   
*anč*
nanica  glede pediatra.. tristanu pa sploh ni uzela ne krvi, ne urina!! pa tut nč ga ni pogledala če sedi oz. po vseh tistih točkah,kt blaža. a mislš, da je tok raztresena al kaj?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 14439
26.4.2007 21:59:05   
Anonimen
Mi je nekaj zaštekalo (internet) in sem komaj nazaj splezala...pa sem mimogrede še 3 maile poslala...user posted image  jaz

LP

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14440
26.4.2007 22:08:22   
nanica
anč: ne, po izkušnjah sodeč dela vsak P po svoje
je dobro, da kar sami spomnimo P, če mislimo, da je dobro, da kaj preverijo
ampak znaki anemije so bledica, utrujenost... b.pa ni bled in ne utrujen, energije ima za izvoz
bom probla jabolček s cimetom in rozincami,
danes je pojedel celega za zajtrk
tako  lepo že usta odpira, sem bila prav vesela

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14441
26.4.2007 22:11:11   
Anonimen
Babe, zdaj vas pa jaz zapuščam, ker je za moje pojme že kar veliko ura, poleg tega, bo pa škrat kmalu zahteval svojega joškota...
Nočko...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14442
26.4.2007 22:19:54   
psaša
evik in Matjaž čestitke za pol letauser posted image user posted image user posted image

Mali ga je ponoči spet nekaj sračkal, bil je lačen, sedaj že drugo noč. Pa se mi zdi, da je čez dan spet povečal doze, tako da je pravi požerušček ratal. Pa vsak dan ima več energije in večje norčije zganja, mi pa seveda vsi v user posted image .

Sedaj grem pa spat, ker sem že čisto fuč.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14443
26.4.2007 22:22:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

a metin matija pol tudi že ob sedmih spi, jo moram mal vprašatuser posted image

A poznaš meto? Midve mava pa tko fajn otroke user posted image  Ana in Matija sta približno tok narazen kot Mirna in Zarja. Pa Matija je rojen na isti datum kot naša Mirna ...

Ej, jaz tudi poznam Meto. Sicer samo virtualno, pa je ni nič več na RR. Povejte ji, da jo pogrešamo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14444
26.4.2007 22:22:48   
Evik
HOjla

hvala vsem za čestitke! ta mesec je pa res hitro minil... jaz bi še kakšno veliko čestitko z bleščicami, če si lohk zaželim, glede na to da sem tako malo gor.

vava - mislim, da tudi naslednji teden ni plavanja, ker so prazniki pa oni malo potegnejo, tako da zdaj v bistvu 14 dni nič, potem pa spet... pa s kilami - ti se hecaš - maš ta pravo postavco.

hrana hrana hrana - danes smo jedli kar krompir, ki sem ga razredčila z juhco - soseda mi kuha. pa je bilo pol na tleh pol po naju. drugače pa ima rad prepečence, sicer ga sam scuza pa zgrize pa spljune - danes sem kupila tiste piškote za otroke - kok so dobri!

pa zvečer sem mu dala pa frutkov sok pa ga je sicer pljuval ven samo pa jokal ni - napreeeedek.

hm mimogrede - ali še katero zanima, da bi se šla vadbo z dojenčki - namreč če se nas pet zbere pri meni doma (gruntam sicer kako bi plac naredila) imamo dosti ceneje zadevo. zadnjič je bila a.s. pri meni - ona je vaditeljica - tiste ki ste gledale dvd od vzajemne boste vedele - je drugače tudi moja prijateljica - no ja bila je moja osebna trenerka pred nosečnostjo in sem kar lepo brez stresa zgubljala kilce pa špeh sam delat je blo treba (pa sem raje zanosila user posted image -šala), v glavnem lahko bi imele to vadbo - meni je pokazala par stvari, kako je pravilno učiti dojenčka... meni je to všeč... če katero zanima naj mi pošlje na mail ali na zs - tukaj gor dvomim, da mi bo uspelo prebrati...

drugače smo pa res lepo preživeli in proslavili šest mesecev, v glavnem smo se ogromno igrali in smejali (pa tudi tečkali in jokcali in obupavali in prali in se preoblačili - polili čaj ipd)- lep občutek.

čim lepše se imejte! hvala za čestitke!user posted image
čakam na ta-velko...user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14445
26.4.2007 22:59:19   
*anč*
lahko noč, punce. naj naši pikci čim lepše in čimdalj spijo!!! user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 14446
27.4.2007 4:48:58   
frrrr
kranjčanke, a morate rajcat s tem popivanjemuser posted image lepo potihem pojdite pa je. zgledne mame smo doma s svojimi user posted image inuser posted image    user posted image

ja user posted image rajcate... sm šla gledat, če ste že domov priromale user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14447
27.4.2007 5:13:09   
frrrr
prvaaaaa user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14448
27.4.2007 5:32:10   
frrrr
včer bil tak naporen dan... sva z Jašo ogromno opravila - lekarna, loto, mesnica, 2x Spar, NUK... vglavnem je blo dobre 4 ure hitrega vozičkanja z vmesnimi postajami in tovorjenjem domov, mali bil priden in nč tečkal, spal na vsakem sprehodu svoje pol urce (torej 1 uro), vmes čebljal in gledal okrog user posted image no, sej doma je pa opoldne skoraj 2 urci spal tk, da ni blo spanje v vozičku vse user posted image in zvečer sva si z možem pogledala DVD Bombažkov, pol sm šla pa 21:30 že v Mižo user posted image kot mau večji otroček user posted image

zdej pa komentarji user posted image

beki - ne verjamem ti user posted image si na away in tu - mau negacije je tu nt, zato pa NE verjamem user posted image
mam filing, da salam ti neuš kdaj delala user posted image

matovilcici sm že vrnila zijale drugje user posted image

altati - nič nisi zamudila, Maxica ti itaq vse poročala user posted image te je pa lepo spet brat user posted image

Evik in Matjaž - čestitke za pol svečke z rahlo zamudo, a iz srca user posted image
vadba z dojenčki - upam na to, da vam v maju pobegnem iz LJ proti morju in se samo vsake kvatre pojavim mau pralni stroj pogledat user posted image

Maxica - vi imate pa krasne noči user posted image smo vas dans kr posnemali user posted image včerajšnjo pa jedli ob dveh in ob 6ih zjutraj... bomo videli kdaj bo danes jutranje hranjenje, a bomo tut pri tem posnemali user posted image
pa super za Lanovo hranjenje!
aja, marčicam sem ponudila pesmice in pravljice... upam, da nisi huda, ker dupliciram tvoj DVD user posted image

Pikabu - vi imate tut dober ritem hranjenja... mi imamo bolj dojenje, pa mau preizkušamo vmes user posted image krompir in banano imamo že uvedeno, pa korenje smo poskusili...
altati, pitje tut nam ne gre kaj preveč, bom še kozarec sprobala... zaenkrat se z magičnim lončkom mau igra in drgne dlesni, vmes pa po pomoti kak požirek naredi user posted image

Arabela - sem vesela, da je ratalo avto spedenat... včasih treba bit mau hud, da kaj dosežeš user posted image pa doodnine le ne prepozno oddat user posted image

piskot - očitno Martin tolk dobr zgleda, da ga ne potrebujete tolk kazat user posted image

vava
- lušte si naredila!

tasha - hvala za info... sm šla prec Delo kupit

nanica - mene so komarji že doma napadli user posted image
bravo za 333. post

mis - uživajte na poroki!

moci - izpit pač drugič, mi boš družbo delala pri učenju user posted image
uspešno opravljajta vaje!

barby - js sm v nosečnosti 3x rolala, zdej še ni ratalo user posted image

*anč* - tvoj e naslov še rabim, podatke vnesla... zob 15.4. prvi, a ne?

to je to... zuni se dani... grem še mau spat user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14449
27.4.2007 8:28:58   
frrrr
dobro jutrooooo, zunaj sonček user posted image
želim vam lep dan!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  576 577 [578] 579 580   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  576 577 [578] 579 580   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.