|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  566 567 [568] 569 570   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.4.2007 10:34:57   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
mah, teli avatarji. a sem res tolk lesena al kaj, da ne znam slikce zamenjat!? damn.

Piskot, najprej si označi v profilu, da umikaš avatar, potem pa na novo naloži. Jaz tudi nisem najprej vedela, da moraš starega umakniti dol.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14176
24.4.2007 10:36:31   
Maxica
Pikabu, ja, verjetno so bile punce iz zbora Radost. One so pa prav iz našega kraja.user posted image
Sam pa res, kako pa merijo Maksa pri vas?user posted image  Daj jih drugič malo opomni, da je vsakič manjši, naj bodo malo bolj natančni. Sem Altati napisala, kakšen "problem" imaš, upam, da nisi huda. Je rekla, naj jo obveščam, pa sem jo.user posted image
Za aptamil ne vem, pa probaj enkrat. Boš videla. Če ni lačen, ga že ne bo hotel. Ampak saj itak imaš, kot praviš, dovolj svojega mleka. Edino če ga dobi samo za odžejat, da ta redilnega ne dobi, ker se prej "naje". Ma ne vem, kar nekaj pametujem.user posted image
Mis, pozdravi @lino, če bosta še kaj na zvezi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14177
24.4.2007 10:37:42   
Pikabu
Varčevanje imamo mi podobno kot pri Maxici. Mož že plačuje življenjsko, zame pride po prvomajskih svetovalec. Včasih me zbije, ko kaj napovedujejo, po drugi strani si pa mislim podobno kot Maxica. Edino tole s knjižico mi je dobra ideja in moramo še mi odpreti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14178
24.4.2007 10:38:08   
Anonimen
hvala za čestitke..mali zd spi..bi pa napisal hvala...user posted image

čestitke Lanu od maxice za včeraj!.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in Žanu od andreje za danes!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14179
24.4.2007 10:42:25   
Pikabu
Maxica, nič ne zamerim, drugače sem ji pa tudi že sama včeraj o tem pisala. user posted image Sploh ne vem, kdaj mu naj dam aptamil, po dojenju, namesto dojenja, kar enkrat vmes... user posted image Midva imava res lepo izoblikovane obroke.

Ja te so bile, Radost. Sem si že ogledovala, kdaj bodo oddaje po TV-ju, da bom lahko gledala. Pa moram okregati moža, ker mi ni povedal, da je bil z zaključnega koncerta direktni prenos po radiu, da bi ga poslušala. So dobili za nagrado (moj pravi, da za kazen user posted image , ker bodo morali vaditi v tem tempu naprej) zlati koncert v Filharmoniji, to si bom pa zagotovo zrihtala varstvo, da ga grem poslušat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14180
24.4.2007 10:43:15   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Mis, pozdravi @lino, če bosta še kaj na zvezi.user posted image

Ja, mis, pozdravi jo in ji prenesi naše dobre želje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14181
24.4.2007 10:56:24   
moci
plonkamuser posted image :
čestitke:
žan in andreja

andraž in škorpijonček

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14182
24.4.2007 13:04:56   
Anonimen
Midva sva že nazaj s sprehoda...je bil čist izmučen, ampak zaspat pa ni hotel...ko sem ga pa gor prinesla je pa že dremal in sem ga potem dala v postelco...

Imamo ŠPIČEK (samo upam, da ne bo grizel)!!! Tako, da bomo do krsta (do nedelje) imeli že zobek...JUHU! Sem ful vesela.

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14183
24.4.2007 13:05:33   
frrrr
čestitke škorpijonček in Andraž user posted image
čestitke _andreja_ in Žan user posted image

moci, mi imamo sklenjeno naložbeno zavarovanje pri Grawe, in sicer Grawe Apollo Fix -> smo sklenili za 35 let, kadarkoli po treh letih lahk vn vzameš, 500 eurov morš notr pustit, se ti pa obresti samo od tistega nabirajo, kar imaš vloženo... pa garantiran donos je (dobiš vsaj toliko vn kolikor vložiš)... nism preveč za rizične zadevce, ker nimam denarja za okol razmetavat.

mis, ne vem kako si medicinci to predstavljajo 5 ur in cela noč... Jaša gre tut ob 20ih spat in bi ob 1ih imel že celo noč... potem bi se pa lahk po njihovem tut na pol urce zbujal user posted image

dojenje in vstajanje ponoči... prjšnji teden sm vam omenila, da morm Jašo naučit odstavit, da ne bo asociiral dojke s spanjem... potem sm rekla, da ne potrebujem tega, če se otročki kr sami odstavijo... zdej sm pa ugotovila, da je to vseeno potrebno, ker drugače mali ne zna nazaj zaspat brez joške in me potrebuje vsakič, ko bi se naj samo mau obrnil (mi se pokrijemo, obrnemo...)
nekaj načinov:
- med dojenjem otroka postaviš v tak položaj, da mu ni prijetno in ne zaspi na joški... ko se naje, se odklopi in zaspi
- ko neha sesat, se vležeš na hrbet in mali se nekaj časa steguje, potem pa zaspi (tega sm sprobala in je palilo, brez tečkanja ali joka)
- ko neha sesat, ga odstaviš, primeš za ročico, jo položiš na svoje prsi ali svoj obraz in ga božaš (to prakticiram in deluje... nekajkrat še hlasta in hoče nazaj joško, 3ič, 4ič pa potem zaspi)

-> zdej ne morem pametovat kaj preveč, ker je Jaša moj prvi otrok in ne uporablja dude... ampak se mi zdi, da je z dudo enako... otroka je potrebno naučit zaspat tudi brez dude... kakšni so pa načini, pa ne vem
user posted image

punce - poleg zobkov in spremembe vremena, se še luna bliža

piskot, pomoje ti je izsesal bradavico... poznam to... Jaša to počne, ko ni več lačen in zgleda, da ima samo v ustih bradavico... se pa z njo igra, jo izsesa in potem peče kot bi imela razrezane bradavice... predlagam, da si jih umiješ in na tanko namažeš z Bepanthenom... to so mi že v porodnišnici svetovali in pomaga
pa user posted image za Martinovo iznajdljivost pri iskanju programov

Pikabu - tile vaši pediatri se pa res ne spoznajo na mere user posted image bom vnesla in pri prejšnjih meritvah naredila zvezdico, opomba je pa že glede * user posted image

midva bla dans že pridna... sva oddala dohodnino, v vrtec nesla dodatno polo za komisijski vpis, v Lesnini sva se glede preprog malce razgledovala... mau po naravi vozičkala... papcala krompir... zdej pa pančka... grem še js brat v njegovo bližino, da ga lahk nazaj potučkam, ko se zbudi user posted image zvečer vas pa spet kaj obiščem user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14184
24.4.2007 14:24:46   
Anonimen
Tiste, ki ne greste za prvomajske praznike na morje, vam predlagam tole:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1448392&mpage=1

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14185
24.4.2007 15:42:10   
nanica
anč, sta že skuhala? midva dans delava čufte

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14186
24.4.2007 16:09:18   
Lu
Ojla!

Z Majo sva od zdravnika. Zdaj ima še vneto oko. In bo do četrtka kar lepo doma. Ok. Sam da se pozdravi. Jaz pa tok dela, da se ven ne vidim. Pa ravno zdaj je spet zbolela. Mi se vrtimo v začaranem krogu. Malemu pa že iz nosa teče. Čimprej mormo spakirat kufre in na morje.user posted image

Zdaj pa šibam še perilo v omare zložit. Samo perem in sušim in TAKOj zlagam, da ni treba likat.user posted image

Punce zvečer kaj več. Obljubim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14187
24.4.2007 16:21:53   
Pikabu
Da najprej še par stvari odgovorim, ker kar pozabim, potem se pa takole spomnim.

Frrrr,
glede vozička in pasov. Mi še nismo nič predelovali. Zaenkrat je v redu. Ne nagiba se ven, niti ne vstaja več toliko in tako kot je, bomo videli, kako bo kasneje. Pri Emi je bilo najhuje, ko se je začela sama postavljati na noge. Moram pa moža malo bolj angažirati, kaj bi se dalo narediti, on je bolj tehničen tip. Sicer imamo pa mi isto kot vi, čez pas in med nogami, čez ramena pa nič.

Moci,
pri nas niso nič vzeli krvi. user posted image A je vam rekla, da se zaradi slabokrvnosti manj redi?

Muki, kako je kaj z Nežo? Se je že privadila nove vzgojiteljice?

Mi smo pa danes spet imeli eno "nesrečo". Ema se je odločila, da se mora pobriti. user posted image Vzela je atijevo britvico in se brila okoli ust. Rezultat: dve ureznini čisto pri ustnici. Sicer ni nič hudega, sta res bolj majhni, ampak koliko je bilo pa krvi..... user posted image Pridem v kopalnico in Ema vsa krvava okoli ust. Čudno mi je bilo, da ni nič jokala, le kaj si je lahko naredila. Sama pa sploh ni vedela, da je krvava. Sem jo dvignila, da se je videla v ogledalu, takrat je šele dojela. Ko sem jo prej spraševala, kaj je delala, ni nič povedala, ko je pa to videla, mi je hitro pokazala, da se je z britvico. Potem sva spirali, je pa bil jok, ker jo je peklo. Sem klicala moža, pa je imel nekaj nujnega in me je skenslal, pa sem mu poslala sms, da se je Ema porezala. Ko je klical nazaj, je najprej zelo previdno vprašal, potem se je pa tako smejal.... No, saj priznam, tudi meni je šlo zelo na smeh, kaj vse se spomni tale naša damica. Ker prej ni nič jokala in sploh ni vedela, kaj si je naredila, sem si lahko to privoščila, raje pa ne pomislim na kaj drugega.... Je pa postala zelo iznajdljiva. Ta britvica nikakor ni na dosegu roke, ampak dama si je prinesla pručko, pa še nekaj podlagala in je dobila.

Drugače sem zdaj malo boljše volje. A spet je luna? Jao, jao... to na mene baje zelo vpliva. Smo šli na krajši sprehod, je vseeno zelo toplo, čeprav ni sonca. Dobili smo se z eno user posted image kolegico in njeno hčerkico. Danes je bila Ema zelo, zelo pridna na sprehodu. Res huda razlika od zadnjič, tako da smo vsi uživali. Ko smo prišli domov, sta oba pojedla kosilo, zdaj že malo gledam, da kuham tako, da oba jesta isto, je veliko lažje. Ema je šla takoj spat, Maks malo kasneje, zato sem pa zdaj še frej. Srčno upam, da možek danes kaj prej pride domov, da bom šla spet lahko malo na rolerje. Da bi ga videle, kakšen je. Se mi zdi, da je čisto drug, res, prav žari zdaj po tem tekmovanju.

Zdaj grem pa še malo pospravit, Ema bo zagotovo kmalu pokonci, ker že kar en lep čas spi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14188
24.4.2007 16:23:26   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
Z Majo sva od zdravnika. Zdaj ima še vneto oko. In bo do četrtka kar lepo doma. Ok. Sam da se pozdravi. Jaz pa tok dela, da se ven ne vidim. Pa ravno zdaj je spet zbolela. Mi se vrtimo v začaranem krogu. Malemu pa že iz nosa teče. Čimprej mormo spakirat kufre in na morje.

Držim pesti, da gredo tele bolezni čim prej od vas stran. Tole z morjem bo pa res najbolje. Sigurno bo bolje, ko boste šli.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 24.4.2007 16:24:01 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 14189
24.4.2007 16:23:51   
Pikabu
Eh, nekaj sem zabluzila. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14190
24.4.2007 16:43:41   
Pikabu
Evo, sem šla nazaj brati, ker si kopiram svoje poste, pa sem še našla par stvari.

Glede mojega vodenja zbora: hvala vsem za nasvete. Trenutno imam velika nihanja, enkrat sem ful za stvar in v glavi že delam hude načrte, drugič mi pride, da ni šans, da nisem za to. Jaz sem res bolj navajena otrok. Z možem naju čaka en vikend, ko bova imela malo več časa drug za drugega, tako da računam, da dorečeva te stvari.

Frrrr, peskovnik za Maksa še ni tako aktualen, ker vse nosti v usta, ampak zelo gleda Emo, pa kar za njo leze in ga malo damo noter, toliko, da uživata skupaj. Drugo leto bo pa čisto druga pesem...

Čiščenje oken:
po potrebi. načeloma pred kakšnim večjim praznikom, če jih pa dež zelo umaže, pa še kdaj vmes.

Maxica,
s kakšno žlico pa ti daješ Lanu za jesti? Jaz sem Maksu začela z navadno, pa ni hotel jesti. Pa sem preizkusila, kako bi šlo s plastično, je pa začel jesti. Drugače pa, a ni še ena pisala, da če mu kdo drug nosi v usta, da mali lepo je, če pa ona sama, pa noče, nekaj na to foro je bilo, da mama je pač za dojenje, ne za žlico. Se ne spomnim, katera je to pisala, mogoče tudi Lan kaj podobnega razmišlja in je Maxu jedel.

Arabela,
kako ste kaj pri vas?

mis,
naš Maks je to počel, ko smo več hodili k mojim in moževim staršem, kjer je bil stalno po naročju, doma pa logično ne in je tako protestiral, pa ko ni hotel več ležati, sedeti pa še ni znal. Od kar je začel sedeti, ga je pa minilo. Edino, če je zaspan, pa še ne dovolj za spanje, pa z ničemer ni zadovoljen.

Zdaj pa mislim, da sem vse pokomentirala, pa res lahko grem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14191
24.4.2007 17:08:50   
Arabela
Zavarovanje: Fondpolica pri Slovenica Življenje... sva tudi najprej mislila dati na knjižico, ampak se tako bolj obrača in bolje obrestuje....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14192
24.4.2007 17:12:20   
Arabela
Mi smo hvalabogu boljše... dopoldne je bila še malo tečkasta, ker sva letali okrog zaradi avta, ampak načeloma naj bi bil jutri že porihtan...user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem je mala spala od pol enih do pol treh in se je zbudila s temperaturo 36, pa  vesele volje.. zdaj pa že čeblja in vriska v stajici....user posted image user posted image user posted image user posted image JE imela pa tak fajn napad joka pred spanjem, je nisem mogla pomirit, pa sem ji namazala dlesni s calgelom, pa zmasirala, pa se je začela dojiti in se pomirila... Bilo mi je grozno ko je tako jokala, solze tekle v potokih...

Edino ni kaj ješča, se pa ves čas doji oziroma visi na dojki...upam da bo sedaj vzdržala do 7ih nato pa sladko spančkala...
Ampak če so bili zobki, ker ven ni nič prišlo, a lahko pričakujm da se bo temp. spet dvignila?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14193
24.4.2007 17:13:55   
Arabela
            Čestitke za 6mesecev:

user posted image user posted image ŽAN in _ANDREJA_

ANDRAŽ in ŠKORPIJONČEKuser posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14194
24.4.2007 17:21:29   
*anč*
oj!
jst sm dans tko zaspana.... pomoje je mal čudn pritisk. vidm pa da ga naši pikci ponoč mal sračkajo, že par dni se zbuja ponoč več kot ponavadi.
nanica midva sva mela dans babi na obisku, tko da je blo že use kuhan ko sva pršla s telovadbe user posted image
vsenajboljše vsem slavljenčkom in njihovim mamicam !!

ne morm verjet ... mali je zaspal, mam dekco na tleh in se je do zdej igral, zdej pa vidm, da ga je kr zmankal, grem še jst mal u mižule user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14195
24.4.2007 17:27:05   
_andreja_
hvala vsem ža čestitke!!!user posted image user posted image user posted image pol leta mamo že ufff kmal bo eno letouser posted image user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 14196
24.4.2007 18:52:47   
mis
A mislite da pri tej staroeti naši malčki še rabijo nočni obrok? Pomoje ne, saj nekateri spijo že celo noč. Ker tudi kašica pa ne vem kaj ne pomaga ravno. A bi lahko skenslali nočni obrok?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 14197
24.4.2007 19:19:37   
Maxica
Zdaj smo šele prišli domov. Totalna gužva je bila v posvetovalnici, dve uri sva čakala. Cepljeni nismo bili, ker ima kao fajn rdeče grlouser posted image , ampak se mi zdi mal čudno, ker ni cepila niti enega prej niti enega za nami. Po moje se ji ni dalo.user posted image
Mere (Frrruser posted image ):
teža 7680g
dolžina 68,5cm
glavica 43,5cm

Sem vprašala, če se je malo malo zredil (700 g v skoraj dveh mesecih, ampak je rekla, da je čisto fino. Mogoče malo manj, ampak ne premalo.)

Pikabu, joj, groza, kakšne se pa vam dogajajouser posted image . Sam da se ni Ema bolj pobrila, joj, kr zmrazi me.user posted image  Kje se je še spomnila to?user posted image
Hrana, ja, menda je Muki nekaj zadnjič pisala, da njej ni hotela jesti, možu pa. So prebrisani tile naši otročki.user posted image
Žličko sem najprej imela tisto majhno plastično, ki spreminja barvo glede na temperaturo, pa ni hotel. Potem sem mu dala na silikonsko, isto ne. Na kovinsko prav tako ne. Zadnjič mu je pa Max dal na eno plastično, trdo, od Hippa smo jo nekje dobili, je pa vzel. Tudi danes je kar lepo jedel bučke z banano. Max mu je nekak bolj posilil žličko v usta, tako da je odprl usta. Mah, ne vem v čem je fora.user posted image
Mis, ne vem, če še rabijo nočni obrok, ampak naš Lan se zadnje čase zbudi tam okrog 3h in takrat res fino fino je, pa potem še enkrat okrog 6h. Tudi takrat kar fajn vleče. Tudi Max je imel podobno pri taki starosti. Mene to nič ne moti, saj oba nekak v spanju to opraviva in se ne mislim iti kakšnih ukrepov. Očitno še rabi, sicer se ne bi zbudil, jaz pravim. Ne rečem pri enem letu, ampak pri pol leta mu bom pa še dajala.user posted image  
Je pa res eno čudno vreme, mora biti zelo nizek pritisk, me prav glava boli, pa taka čudna zaspana sem.user posted image  Se oglasim še kaj kasneje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14198
24.4.2007 19:56:07   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: mis

A mislite da pri tej staroeti naši malčki še rabijo nočni obrok? Pomoje ne, saj nekateri spijo že celo noč. Ker tudi kašica pa ne vem kaj ne pomaga ravno. A bi lahko skenslali nočni obrok?
obroka nujno ne rabi, bo ravno tko preživeluser posted image  kolikokrat se ti pa zbudi ponoči??

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14199
24.4.2007 20:34:34   
moci
čer. kakšno zatišje spet na oktobruuser posted image
moje user posted image spi in upam, da ima namen spati čiiiim dlje, ker cel dan tečnari.
v čem jih vi spat dajete? ker jaz ji dam samo pižamo, nič spodaj. zebe je ne, ker je vroča, samo mal čudno mi jeuser posted image , imam kar občutek, da mora bit nekaj tik na kožiuser posted image

lu,
upam, da vam bo morski zrak pregnal vse bolezni.

pikabu, joj, taka micena pa se že depilirauser posted image moj bratec je šel enkrat s hojco v kopalnico, pa se je obriluser posted image

mis, jaz sem razmišljala o ukinitvi enega nočnega obroka (no, meni sta 2 - ob 3h in ob 6huser posted image ) ko bo dovolj težka, da se ne bomo zaradi gramov sekirali. je pa takrat tapravo dojenje, čez dan pa bolj slabo - zjutraj kašica, potem kosilo zelenjava, zvečer riž, vmes mogoče 1x obrok dojenja, vmes pa bolj slabo.user posted image

maxica, bo pa maks lana hranil, pa kaj user posted image če ti ne znašuser posted image

vreme - jaz tudi čudna.

zajtrki - kakšno melono to dajete? a svežo? a to lahko?

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 14200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  566 567 [568] 569 570   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  566 567 [568] 569 570   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.