Pikabu
|
Lep pozdrav še iz našega konca. Danes sem nekaj čudna, nerazpoložena, nič se mi ne da, spala bi.... Zdaj čakamo Maksa, da se zbudi, potem pa gremo na en sprehod s kolegico in njeno hčerkico, upam, da se bo Ema lepo obnašala. Verjetno me malo vreme trka. Frrr, sploh ne vem, če bi ti napisala mere, ker ne vem, če so točne. Kilaža je 7680g, velikost pa 69,5, kar je spet en cm manj kot prejšnjič, se pravi, da se je spet skrčil. Mah, zadnjič so ga spet narobe merili. Maxcia, upam, da je res to, da Maks pač že toliko porabi, pa altati mi je napisala, da to, kar sedaj je, je pač manj kalorično. Samo mi je res čudno, ker jaz imam občutek, da poje veliko. Sploh ne vem, a mu čem dodajati še aptamil? Kontrolo imava čez en mesec, sva pa doma spet privlekla na dan eno tehtnico, da ga bova še samedva tehtala. Z gugalnico je bil pa problem, ker ni bilo varovalo zataknjeno. Midva ga sploh nikoli ne dvigujejva, ju vedno z vrha dava noter, zato pa nikoli ne preverim, če je zataknjeno. Včeraj je pa ata dajal Emo noter in ga je staknil ven, jaz pa nisem opazila. Res dobro, da sem pravi čas videla, kako leze ven. Bom zdaj vsaj vedela, da moram vseeno varovalo vedno preveriti. Maxica, z vašega konca je bil tudi en dekliški zbor na tem tekmovanju kot moj mož. A ga lahko še malo pohvalim? Če katero znaima, evo, njihova spletna stran: http://www.voxcarniolus.si/ Glede jokanja: podobno kot muki. Presodim, kdaj ga lahko pustim. Včasih enostavno ne gre drugače, če Emo kakat se Maks navadno pritožuje, ker ga odložim v posteljico, zvečer pa na srečo nikoli ne joka, ampak lepo sam od sebe zaspi. Čez dan se pa včasih kaj malega bunim, ampak mu dam dudo, malo ga pobožam, grem ven, nekaj malega mogoče še pojoka, potem pa zaspi. Po joku vem, kdaj ga lahko pustim in se res hitro pomiri, in kdaj ga moram pa vzeti ven. Naš je bil včeraj tudi tečko, ampak sem pripisovala to cepljenju, mogoče je pa bilo kaj v zraku, da so bili tudi drugi. Grem pripravit, kar rabimo za sprehod, potem pa upam, da se bo Maks že zbudil.