frrrr
|
moci, čimprej se znebi os! ideje nimam barby, okna čistim po potrebi... ko ne vidim več vn oz. me motijo (pride kako leto, ko to počnem vsak mesec in kako, ko se jih pol leta ne taknem ) Pikabu, za mere sem te prej pozabila povprašat - imaš podatke zame? tudi v knjigi s svojimi podatki sem zasledila, da sem enkrat v mesecu pridobila le nekje okrog 100g... s tem, da sm bila mušja kategorija in je verjetno pri teh večja panika kot pri konkretnih dedcih kot so naši fantki. kako si uštimala z vozičkom? js sm danes Jaši obrnila sedež v vozičku okrog... pa me skrbi, da mi kje ne pade vn pas je le okrog pasu in med nogami, nič čez ramena Maxica - za Lanovo hranjenje Arabela - stojimo ti ob strani... bodi močna! uspelo ti bo! piskot - ne vem, če je knjiga vplivala na spanje Jaše... lahk, da je to čist slučajno... je pa res, da mu dnevno spanje poskušam mau urejat in kadar spi čez dan dost, je tut noč lepa... js imam sposojeno iz NUKa... poglej v knjižnici in jo preleti, škodit ne more... tako sem jo tut js vzela... sem itaq mislila, da mi ne bodo kaj novega povedali... tut ni se mi zdelo, da imamo baš neki problem s spanjem... čez dan res nikoli ni spal več kot pol urce v kosu, je pa zato spal po 5x pri nas danes mir... očitno so res zobki na pohodu... glede na to, da so dedno pogojeni (mož pri 8ih mesecih, js pri 12ih prvega), jih mi še ne bomo tolk hitr fasali... bomo pa potem toliko bolj ubogi, ker bo imel mali že utrjene dlesni... mis, men se zdi tale metoda nehumana... zase vem, da ne bi mogla pustit otroka jokat tolk časa, da od joka zaspi... js ne bi zdržala... otrok kr ne šteka zakaj ga pustiš jokat, če te pa kliče in te potrebuje (je zaspan in ne zna sam zaspat) sem ti na v svojem prejšnjem postu opisala mau uno knjigo - spanje brez joka... se mi zdi veliko boljša varianta... napisala jo je mamica 4ih otrok, pri prvi hčerkici 1x poskusila to metodo z jokom in se odločila, da bo raziskala področje otroškega spanja, ker se ji je srce preveč trgalo ob poslušanju joka barby - 5 ur spanja v kosu pomeni v medicinski stroki cela noč
|