@lina
|
ojla se samo na hitro javim...čaka me še bomba, ki se je raztreščila po našem stanovanju, pa je ni še noben pospravil hvala za vaše vzpodbude! Jure je danes že bolje...včeraj je bilo res hudo! Itak da so me solze oblile, ko so mi ga odpeljali v operacijsko... ko so mi ga pripeljali v sobo, je jokal, hlipal zaradi bolečin, sploh se ni mogel pomiriti pri meni v naročju, ko je pa sredstvo učinkovalo je pa lepo zaspal in ko se je zbudil, je bil že veliko bolje... Zdaj je problem ko lula, ga boli oz. peče (malo so mu tudi kožico zarezali, ker ni šla čisto dol)... ful zajoka in kar obstane v krču, zadržuje, se boji lulat, ker ga boli...upam, da bo tudi to v parih dneh ok... Matjaž je bil zlati sonček ta dva dni, v bolnico skočim enkrat dopoldne in enkrat popoldne za dve uri ali še malo več, ga tašča počuva za ta čas... sedaj imava veliko posteljo samo za naju dojenje je tudi malo bolje, čez dan se 2-3x podoji... upam, da ne boste hude če ne pokomentiram nič za nazaj...sem samo na hitro preletela... Čestitke Lanu, Andražu in Žanu se mogoče kasneje še oglasim... mamice ki imate fantke pa, trenirajte kožico otročkom, če gre vsak dan čisto malo, desetinko milimetra je bolje kot nič... bolnica ni fajn
|