Pikabu
|
Da najprej še par stvari odgovorim, ker kar pozabim, potem se pa takole spomnim. Frrrr, glede vozička in pasov. Mi še nismo nič predelovali. Zaenkrat je v redu. Ne nagiba se ven, niti ne vstaja več toliko in tako kot je, bomo videli, kako bo kasneje. Pri Emi je bilo najhuje, ko se je začela sama postavljati na noge. Moram pa moža malo bolj angažirati, kaj bi se dalo narediti, on je bolj tehničen tip. Sicer imamo pa mi isto kot vi, čez pas in med nogami, čez ramena pa nič. Moci, pri nas niso nič vzeli krvi. A je vam rekla, da se zaradi slabokrvnosti manj redi? Muki, kako je kaj z Nežo? Se je že privadila nove vzgojiteljice? Mi smo pa danes spet imeli eno "nesrečo". Ema se je odločila, da se mora pobriti. Vzela je atijevo britvico in se brila okoli ust. Rezultat: dve ureznini čisto pri ustnici. Sicer ni nič hudega, sta res bolj majhni, ampak koliko je bilo pa krvi..... Pridem v kopalnico in Ema vsa krvava okoli ust. Čudno mi je bilo, da ni nič jokala, le kaj si je lahko naredila. Sama pa sploh ni vedela, da je krvava. Sem jo dvignila, da se je videla v ogledalu, takrat je šele dojela. Ko sem jo prej spraševala, kaj je delala, ni nič povedala, ko je pa to videla, mi je hitro pokazala, da se je z britvico. Potem sva spirali, je pa bil jok, ker jo je peklo. Sem klicala moža, pa je imel nekaj nujnega in me je skenslal, pa sem mu poslala sms, da se je Ema porezala. Ko je klical nazaj, je najprej zelo previdno vprašal, potem se je pa tako smejal.... No, saj priznam, tudi meni je šlo zelo na smeh, kaj vse se spomni tale naša damica. Ker prej ni nič jokala in sploh ni vedela, kaj si je naredila, sem si lahko to privoščila, raje pa ne pomislim na kaj drugega.... Je pa postala zelo iznajdljiva. Ta britvica nikakor ni na dosegu roke, ampak dama si je prinesla pručko, pa še nekaj podlagala in je dobila. Drugače sem zdaj malo boljše volje. A spet je luna? Jao, jao... to na mene baje zelo vpliva. Smo šli na krajši sprehod, je vseeno zelo toplo, čeprav ni sonca. Dobili smo se z eno kolegico in njeno hčerkico. Danes je bila Ema zelo, zelo pridna na sprehodu. Res huda razlika od zadnjič, tako da smo vsi uživali. Ko smo prišli domov, sta oba pojedla kosilo, zdaj že malo gledam, da kuham tako, da oba jesta isto, je veliko lažje. Ema je šla takoj spat, Maks malo kasneje, zato sem pa zdaj še frej. Srčno upam, da možek danes kaj prej pride domov, da bom šla spet lahko malo na rolerje. Da bi ga videle, kakšen je. Se mi zdi, da je čisto drug, res, prav žari zdaj po tem tekmovanju. Zdaj grem pa še malo pospravit, Ema bo zagotovo kmalu pokonci, ker že kar en lep čas spi.