|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
17.4.2007 10:42:13   
moni30
Pot, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa uživaj srečka user posted image in naj bo to 9 najlepših mesecev zate.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
17.4.2007 11:44:12   
pina-1
pot, še tukaj ti iz srce čestitam in želim čimlepšo mnosečnost

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
17.4.2007 12:14:26   
andreja2000
pot user posted image user posted image user posted image ,punca pozitivka,dovoli,da ti še tukaj čestitam,sem tako vesela zate,ČEStIKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
17.4.2007 12:23:05   
monikap
Pot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še enkrat iz vsega srca.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
17.4.2007 12:31:34   
lana38
pot, čestitam!user posted image
zato pa ti nisi mogla speti ponoči in si lepo urejala seznam.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
17.4.2007 13:05:14   
Fargesia
POT, še tukaj...čestitke! ČESTITK NI NIKOLI PREVEČ!user posted image

kam pa si hodila na bioenergijo, če smem vprašat? jaz ne vem če bom zdržala do jeseni na laparo...brez klomifena, brez vsega...kot da bi mi vzeli upanje...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
17.4.2007 13:50:26   
pot
Hvala vsem za čestitke. Punce, krasne ste. user posted image

maša82, hodila sem v Ročinj, blizu Tolmina. V bistvu so dobri vsi terapevti, ki prihajajo izpod Domačićevih rok. Mislim, da sta tudi v Ljubljani dva, na luninem netu je tudi seznam. Če želiš prav mojo bioenergetičarko, ima v maju najbrž še prost termin, če si pripravljena iti tako daleč v tiste rovte. user posted image Sporoči, pa ti pošljem ZS naslov, če te zanima.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
17.4.2007 15:26:04   
anja31
Andreja2000, hvala ti. Bom poskusila tudi sama s plahtico, pa pravijo, da tudi rman pomaga v kombinaciji s plahtico. Ne vem pa, kako je z matičnim mlečkom, če si alergičen na cvetni prah???
Vitamine centrum materna pa verjetno dobiš v lekarni, a ne?

Moram povedat, da ko sem jo dobila ta mesec, sem bila prvič tako šokirana,da ni blo za opisat...pa sploh ne vem, zakaj...

Moj dragi je rekel, da naj en čas odklopiva vse te klomifene in abugrajbe  ...:) tako reče on aglurabu....in poskusiva na naraven način brez razmišljanja...

Ma..ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 2183
17.4.2007 15:27:57   
nemrak
user posted image user posted image
Iskrene čestitke tudi tukaj!!!
Sem zelo vesela, ko berem tako lepa sporočila!!!

Sva pa blizu z datumi. Jaz imam PDP 5.11.
Dolgo se nisem nič javila, vendar vas redno berem in za vse pozitivke držim pesti!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
17.4.2007 15:28:11   
anja31
Pot, iskrene čestitke....Želim ti vse naj naj...tebi in tvoji bebici!!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
17.4.2007 16:21:28   
andreja2000
anja31 ,ja,plahtica in rman v kombinaciji je dobro pit.Za matični mleček,pa nisem nikjer zasledila,da ga alergiki ne bi smeli,je pa to naravna zmes beljakovin,maščob in ogljikovih hidratov.Tudi v navodilih ne piše,da alergiki to ne bi smeli jemat.Probaj se kje to pozanimat,ker bi bilo fajn če bi ga jemala.

Veš,včasih nas user posted image  še prav posebno potre,vzame voljo in upanje,a k sreči to mine in spet smo v novih bojih.Veliko misli pozitivno,ne dvomi o uspehu in ne muči se z negativnimi mislimi,samo močno vrjami v uspeh.
Boš videla,da bo tudi tebi uspelo zagledat user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
18.4.2007 6:56:56   
lana38
andreja2000, a si ti zdaj plahtico pila pred to user posted image ? Tudi jaz ta mesec pijem plahtico. Mi jo je naša RR-jevka guppy podarila, ker je postala srečka user posted image .user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2187
18.4.2007 9:14:48   
andreja2000
Lana38 ,Ja,tudi plahtico sem pila!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
18.4.2007 11:06:27   
Sulfinija
Anja31,alerikom ne priporočajo matičnega mlečka.Ker se bavim z prodaja teh vitaminov vem.Če katera kaj želi naj me kontaktira na zs.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2189
18.4.2007 14:42:59   
pina-1
 jaz se od vašega kluba poslavljam. Klomifen name ni imel prov nobenega učinka. v mojih jajčnikih ni niti enega folikla- niti nakazanega- nula totalna nula. tako da je K do nadaljnega v kotu.
14. maja grem na LPSC.

Sem tako down da vam ne morem povedat. Čeprav sem bila pripravljena na tak rezultat me je vse skupaj še bolj potrlo. PRedvsem dejstvoda foliklov NI.

Vsem vam, drage soborke, držim močne pesti, da čimprej ugledate magični črtici. Za vsako posebej stiskam pestke.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
18.4.2007 14:45:40   
lana38
pina-1, kam pa greš na LPSC?
LP

lana38

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
18.4.2007 14:50:29   
pina-1
v Izoli mi je bo naredila moja G.

mam pa še eno vprašanje. Glede na to da ni foliklov verjetno tudi M ne bo prišla, zato mi je G rekla naj začnem jemati dabroston. V vsej paniki sem ji povedala da sem jemala dabroston 5 dni namesto 10 ( po dve tableti). In mi je rekla naj sedaj tudi pijem 5 dni. Mislite da bo 5 dni dovolj da se sproži m? ker mi bo dabrostona zmanjkalo. ČE pa naj bi pila 10 dni pa moram prej začet kot bi user posted image  morala prit ker če ne jo bom glih na dan LPSC dobila. mah sploh ne vem kaj naj.... sem tako zmedena....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
18.4.2007 19:56:14   
Fargesia
Punce! ne bom čakala na laparo do jeseni...danes sem klicala v staro porodnišnico...moj G namreč dela tam in mi je sestra na oddelku za reprodukcijo dala datum! je rekla, da je mal predolga do jeseni....in imam datum! 26.6. FUL SEM VESELA! pa še bolniške ne bom rabila, ker imamo takrat že frej (no ja kakšni seminarji se na šolah vedno najdejo, pa vseeno- poučevat ne bo več treba!)...

PINA-1, SREČNO!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
18.4.2007 22:38:11   
pot
Hvala vam za čestitke in lepe želje. user posted image user posted image

nemrak, pa sva res blizu, še manj kot 14 dni.user posted image

anja31 in pina-1, se strinjam z andrejo2000: ˝Veliko misli pozitivno,ne dvomi o uspehu in ne muči se z negativnimi mislimi,samo močno verjami v uspeh.˝
pina-1, na seznamu ostajaš, v klubu si še vedno dobrodošla, ko si enkrat K, to tudi ostaneš. Zdaj se pa pripravi na rezultat; kako folikli lepo rastejo in te prijetno presenetijo. Koliko je pa sicer možnosti, da si imela O prej, pa mogoče samo en folikel, pa da je že počil do UZ? Poročaj kako bo šlo naprej in kaj te vse čaka. Sice rje pa še ogromno zdravil, tako, da K je le prvo, šibko zdravilo. Če imaš možnost, pokliči G in ji povej, da si se prehitro zagovorila in se zmotila in kako narediti sedaj, ker si jemala 10 tbl. Pa seveda: pomiri se, vse je vredu, vse se bo izšlo dobro. Vedno se.

maša82, čestitke!!! To je pa res dobra novica. Tudi ti verjami, da se bo vse dobro izšlo.

Punce, čestitke vsem, ki ostajate polne upanja, user posted image čestitke za ves vaš pogum, da vztrajate in se borite, kljub vsem padcem. Z vsakim ciklom ste močnejše in z vsakim ciklom bliže vaši sreči. Zdaj ji pa odprite roke in jo sprejmite, kajti pred vašimi vrati stoji in čaka, da jo objamete, ker ve, kako močno si je želite.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.4.2007 5:49:54   
pina-1
hvala pot za tvoje besede. ali je možnost da je O bila prej ne vem- dvomim, saj po sluzi je nebi smelo biti. do 29 moram počakat in potem začnem piti daborston. če je laparo v prvo bila uspešna ni hudič da v drugo tudi ne bo.
semse pa odločila da je že čas da se sedaj spravim malo k sebi-psihično in fizično. moram poiskati kako bioenergetičarko ali kaj podobnega, da si napolnim baterije za naprej.

kar se dabrostona tiče pa ga baje lahko predpiše tudi osebni zdravnik. k temu pa itak moram da se dogovorimo za vse predpriprave na LPSC

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 19.4.2007 5:50:32 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.4.2007 11:40:13   
pot
kaja 80, meni je iskreno zelo žal zate. user posted image user posted image user posted image

pina-1, dobro opravi na lpsc, pripravi se psihično in fizično, kot si že sama rekla in veliko poguma ti želim še za naprej. Pa seveda poročaj kako napreduješ. Nikar nas ne zapuščaj, če nisi več na K. Velja?

< Sporočilo je popravil pot -- 19.4.2007 11:41:14 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.4.2007 16:32:46   
MissLady
Čao punce!!!

No, pa se vam tudi jaz javljam po dolgem času.

Po jemanju klomifena+agluraba sem sedaj noseča polnih 16 tednov. Full se dobro počutim, bila sem že na NS in je OK (tveganje zmanjšano.. no pa saj imam 24 let), na UZ se je videl srček, želodček, sečni mehur, nosna kost... Naslednji pregled pa imam 8.5.

PDP je 2.10.

Ena punca je spraševala za stranske učinke pri Abglurabu... tudi jaz sem zgubila apetit. Določena hrana se mi je full zagravžala in je tudi pogledat nisem mogla. Takrat sem full shujšala (to je dober stranski učinek user posted image user posted image )

Držim pesti za vse vas klomifenke... z vami sem in mislim na vas... !!!

Lubčka vsem.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.4.2007 23:47:25   
pot
MissLady, a potem se boš med oktobrske nosečke tudi kaj javila? user posted image Nas je že čez 50. user posted image Kaj otrok bo letos, pa še dvojčki so vmes!

Kaj jih šele bo v K klubu!user posted image user posted image user posted image Punce, držim pesti za vse vas.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.4.2007 12:00:47   
varja
user posted image user posted image user posted image Joj, POT, kako sem vesela zate. Vidim, da si prejela že vse polno čestitk, zato dovoli, da dodam še mojo; Iz srca ti čestitam za plusek in ti želim lepo nosečnost ter še enkrat hvala za lepe, vzpodbudne besede, ki jih pišeš na RR.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
22.4.2007 11:18:25   
ledenka
toliko je aktivnosti na tem forumu, da so nas na drugo stran porinili user posted image  kako ste kaj ta vikend? jaz v torek ali sredo ne cakam M, pa bomo videli, kako je slo s prvo rundo K user posted image  kozorogi so tako fajn ljudje, da si kar zelim imet enega doma user posted image  

uzivajte se naprej v tem lepem soncku, jaz ravno jem jagode in razmisljam, da bi se prestavila na vrt user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?