|
RE: No, pa me je prevaral... 24.4.2007 5:05:03
|
|
|
|
ronja
|
kalbo, hehe, po moje sem pa tukaj edina "trapa", ki bi svojemu fantu dejansko verjela, da je kondom pohodil , če bi mi to rekel... Zakaj bi mu verjela? ker mu nekak zaupam, da: - bi mi povedal po pravici, če bi ga vprašala, če me vara, (saj tudi nisem nikoli zahtevala od njega, da me ne sme, navsezadnje...) - ve, da bi bila 100x bolj besna, če bi mi lagal, kot če bi skočil čez plot (a se pri nezakoncih tudi tako reče? ) - ni tok neumen, da bo puščal uporabljen kondom v najinem avtu - bi moral bit superman in met dvojno živeljnje, da bi me lahko varal, pa še v avtu, katerega ključi so skoz doma... jaz pa kot vidiš itak nikoli ne spim - se mi zdi, da bi čutila, če bi imel še kako drugo v mislih - mislim res v mislih, kakih fantazij ne štejem - se mi zdi, da bi se potem drugače obnašal do mene in se mu ne bi lih mudilo domov, recimo... Če pa bi bilo vse to drugače, bi pa mogoče tudi jaz dvomila... Vsekakor bi se počutila ponožano, če bi mi lagal in ne bi hotel priznat, če bi vedela, da je res... V tem primeru bi verjetno tudi jaz mela vsega poln kufr. Sicer bi se pa dalo kaj zmenit... Navsezadnje je nek razlog, zakaj je šel drugam...
|
|
|