|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: No, pa me je prevaral...
23.4.2007 14:02:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
23.4.2007 14:36:14   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

še ena zajebancija??  ?user posted image user posted image

Pa zakaj hudiča bi bla to zajebancija.A nobenga pod anonimnim več ne jemljete resno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.4.2007 14:36:56   
trojči
400 EUR-ov je mala cena za eno življenje. Plačam 400 Eurov in vem, na pa da se trpinčim potem celo življenje, če živim z nekom, ki me ne ljubi. Tisti, ki varajo, ne ljubijo ali pa so slabiči, ki ne znajo in upajo reševati problemov doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.4.2007 14:55:30   
mama54
Kaj pa če ima rad dve osebi? in z eno osebo živi, z drugo se pa občasno dobiva??

Ja,eno,da mu lika,pere,čisti,otroke rojeva,druga pa je dobra za užitek.No krasno.Če te je prevaral te sigurno ni prvič.Ker moški brez veze kondome ne bo imel spravljene v avtu.Nasveta pametnega ti nemorem dati,edino,da se dobro pogovorita kako naprej.Veliko sreče.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.4.2007 15:06:50   
kalbo
Jaz mojemu ne bi verjela tega, Sorry.

Sam je pa zarukana situacija, če je to resuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.4.2007 15:08:52   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: mama54

Kaj pa če ima rad dve osebi? in z eno osebo živi, z drugo se pa občasno dobiva??

Ja,eno,da mu lika,pere,čisti,otroke rojeva,druga pa je dobra za užitek.No krasno.Če te je prevaral te sigurno ni prvič.Ker moški brez veze kondome ne bo imel spravljene v avtu.Nasveta pametnega ti nemorem dati,edino,da se dobro pogovorita kako naprej.Veliko sreče.

nažalost tudi to vem da obstaja, videno in slišano na lastne oči in ušesa...user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image (nevem katerga nej prpopam...)kterga čte tistega si pa izberteuser posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.4.2007 15:13:49   
G in T
Najprej bi napisala, da mi je malo čudno, da se takoj spravite na osebo, in post dodelite za zajebancijo, njo pa za zajebantko. Zakaj???
A se med vami še nikoli ni zgodilo kaj podobnega? Morda ni bila še nobena kdaj prevarana?? Yeah right.

Zakaj ste tako skeptične.

Uboga reva, že v prvem postu ste jo skenslale, zdaj pa namesto odgovora, pišete, kaj bi ve naredile, bla, bla,bla.

Nikjer pa ne zasledim, nobenega konkretnega odgovora, ali pojasnila.
Krivične ste, ene še posebno!!!!

Pa, da se skriva za anonimnostjo, ima najbrž ima tut svoje razloge.
Še nedolgo tega, je bila odprta opcija na čvekanju (in glej ga zlomka), so se tega uporabnice zelo rade posluževale.
Anonimna, tebi želim, da zadevo rešiš čim manj boleče, še posebno sedaj, ko si noseča, in naj se reši, tako, da bo dobro tebi in tvojima otrokoma!!
Srečno
Tanja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.4.2007 15:15:44   
Anonimen
Vsem najlepša hvala za odgovore. Ste mi kar precej pomagali, da sem sedaj vsaj malo boljše volje. 

Srki, sem narejena iz iste mase kot ti. Vedno ga bom sumila, četudi ne bo mogoče to delal. Konec je. V mojih očeh je izgubil vse: zaupanje, spoštovanje,...vse. Škoda mi je sina, ker ima atija izredno rad.

Kaya, ja hvala bogu, da sem na svojem in ni treba meni pakirati.

Tjazy, zakaj bi počakal?
Ne, drugače pa avta nisem spucala, ker se je to zagotovo dogajalo v avtu. Gravža se mi usest v avto, kaj šele pucat ga.

Kalbo, ja, pohodil ga je...ja, sej kot sem napisala in pol svizec zavije čokolado.

Taula, našla sem ga na tleh pri zadnjih sedežih, ko sem hotela smetke posesati, ko sinček kdaj v avtu kaj melje.

Trojči, ni treba 400 EUR. Je imel itak tako bedne izgovore, da je več kot očitno, da sem ga zalotila.

Mama54, rabim predvsem moč, da se prebijem čez. Sreča mi je zgleda obrnila hrbet.

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
23.4.2007 15:40:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tjazy, zakaj bi počakal?

Škoda mi je sina, ker ima atija izredno rad.

Mal tud zato...

Za ostalo pa bos ti vedela.. Samo ne vem.. Ehh **** je to...  sej na nek nacin te zmorem razumet.. tvoje reakcije..

A ves kaj nardis s kompjutrom ki vec ne funkcionira dobr.. Format.. in reinstall in to bi jst naredu s clovestvom.. Vse bi mu zbrisu in potem nalozu drugacen program.. ker ta ni vec dober.. za ta svet. Zastarel je.. Karkoli nardis.. ne bo laufalo.. ker je ze sam sistem tko nastelan.. da te slej ko prej vrze v neki tazga.. al pa podobnega..

Lej.. net recimo.. Vsak dan lahk dobis vsaj 5 oseb.. za net seks.. cist brez problema.. in kolk je potem se potrebno.. da se dobita?
Ma skor je neizogibno.. in pol so tuki se filingi.. in ce se vse tole ujame..

Najboljs da se kr vsi preventivno locmo.. ker ce tako furamo naprej.. slej ko prej.. bo vsaj 50% ljudi zvilo.. in premamilo.. kaj podobnega..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
23.4.2007 15:48:15   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

še ena zajebancija??  ?user posted image user posted image

Ne vem čemu tako mišljenje,kje pri bogu pa te ti živiš,da se ti to zdi zajebancija?
Ja anonimna ne vem kaj ti svetovat,mislim,da je dovolj očitno,da je šlo za varanje in verjetno ni bilo prvič,a partner dosti izostaja od doma,kljub temu sta imela do sedaj normaln odnos,nisi čutila,da je v vajino življenje prišel nedo tretji?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.4.2007 16:30:14   
kaya2007
G in T, tale tvoj napad se mi pa zdi malo pretiran! itak da napišemo kaj bi Mi naredili, a tvoj odgovor je pa kaj bolj konkreten?
Anonimna, sam res, zakaj pa ima tvoj vedno v avtu kondome? A vidva seksata s kondomi v avtu al kaj? To mi ni čist jasno...
Ti čisto verjamem, da vidiš kdaj se laže, jaz tudi vedno vem...bi pa sugurno dala 40 jurjev, če ne bi bila sigurna. Pa včasih je tako, da čez par dni kar začnemo verjeti zgodbicam, nam je lažje tako...

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.4.2007 16:39:41   
G in T
Morda pretiravam, morda pa ne!!!
Če ne drugače, vsaj napadla jo nisem.

Če kdo, nima kaj za napisat, naj raje ne piše, kot da piše obtoževanja.
Z moje strani je stvar zaključena.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.4.2007 16:45:39   
BAMBINA_
Ampak glede na naslov, bi rekla, da si predvidevala, da bo slej kot prej prišlo do tega in da si zdaj končno dočakala user posted image Sta bila že pred tem v konfliktnem razmerju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.4.2007 16:54:39   
kalbo
Kalbo, ja, pohodil ga je...ja, sej kot sem napisala in pol svizec zavije čokolado.

Ja, res, sam ena možnost, pa čeprav majhna, pa le obstaja. Na tvojem mestu bi se prepričal, pol pa udri po sromaku oziroma bedaku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.4.2007 17:08:43   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Ma a mi kdo zna odgovorit na sledče vprašanje:

Kaj imajo tisti, ki varajo od tega oz. zakaj je treba varat ženo/punco, moža/fanta in bit skupaj z osebo, ki jo (oz. naj bi jo) imel rad? A je tako težko rečt, nisi mi več všeč, nočem te več. Očitno je najlažje skočit čez plot in se pretvarjat, da ni nič .

To pa mene tudi zanima

Mene pa še bolj!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.4.2007 17:13:03   
mika
ja, dogaja se marsikajuser posted image . poznam žensko, ki je ljubimcu puščala tangice v avtu, da bi jih žena opazila. ljubimec je tangice sproti pobiral iz avta, enkrat pa jih ni. ko jih je njegova žena našla, jo je hotel naredit noro in ji je govoril, da je za psihiatrijo. cela vas je vedela s kom se on dol daje, pa ženi ni upal nihče povedat. potem ko se je pa razvedelo, da žena ve, je ljubica dobila prepoved vstopa v to vas, ker bi jo babe premlatile. babe so pa stopile skupaj zato, ker se je obešat začela po vseh moških v tej vasi....ups malo sem zašlauser posted image

žena je s tem možem ostala skupaj, ne komunicirata, če že, pa se kregata. kar je najbolj žalostno, da vse to vidita dve majhni deklici, starejša pa se je že odselila.

anonimna, ne dovolit, da do tega pride tudi pri tvojih otrokih. sama veš, občutek nikoli ne vara, pa glede nato, da ti daje nore izgovore, te je prevaral.
daj mu šus v tazadnjo, spakiraj, kot so ti že pisale in zaživi življenje brez takšnega stresa.
sigurno rabiš še čas, da razmisliš, ampak odgovor bo vedno enak.

vso srečo ti želimuser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.4.2007 17:15:25   
trojči
Odgovor se skriva v pesmi, ki sem jo ravno danes poslušala, tista znana, u libar svojih dugova dodaj......................lažima te kupujem........

nekateri moški so slabiči, to besedilo govori o tem, da ji ves čas laže, da ne izgubi njene ljubezni, ker ga je preveč strah, da bi ostal sam, vztrajajo, dokler si ne najdejo druge, če si je pa ne, pa uničijo eno življenje.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.4.2007 17:25:10   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Odgovor se skriva v pesmi, ki sem jo ravno danes poslušala, tista znana, u libar svojih dugova dodaj......................lažima te kupujem........

nekateri moški so slabiči, to besedilo govori o tem, da ji ves čas laže, da ne izgubi njene ljubezni, ker ga je preveč strah, da bi ostal sam, vztrajajo, dokler si ne najdejo druge, če si je pa ne, pa uničijo eno življenje.

Ali pa uničijo več življenj...

Anonimna, te pa popolnoma razumem. Je tale tvoj en podoben patron kot je moj bivši...laž na laž in spet laž...vse skupaj same laži tako, da na koncu sploh ni več vedel, kaj je res in kaj je laž...in kaj sem naredila? Dala sem mu priliko, da mi končno vse prizna in da se pogovoriva, kako naprej, vendar je ni izkoristil...posledica tega je bila, da je dobesedno letel skozi vrata...na žalost so bila odprta! Eden izmed razlogov je bil tudi ta, da ne želim, da bi bil otrok kdaj priča najinemu prepiranju...anonimna, želim ti vso srečo in veliko moči za pravilno odločitev. Kaj je prav, veš samo ti.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.4.2007 17:26:17   
caillou
Anonimna, en konkreten pogovor, pa čeprav zadnji in bo razblinil vse utvare, skrbi in zaključil neko poglavje, za katerega se lahko izkaže, da ni tako hudo kot zgleda. Kaj pa veš kaj je res ?

Če partner premore vsaj še kanček spoštovanja in te ceni kot mater svojih otrok, naj pride z besedo na dan, pa čeprav se mogoče ne bo končalo tako kot bi želel on ali ti. Postavi ga pred zid in mu povej, da je pohodil kondom ravno toliko kot si ti žogler v cirkusu. Pojdita na odprte karte in razjasni mu, da če je v njegovem življenju druga ženska, da naj se enostavno odloči na katerem stolu bo sedel. Na dveh se ne da, ker lahko hitro vmes pade. Naj ne bo egoist in naj ne matra sebe, tebe in otrok, samo zaradi njegovih potreb.

Če ima jajca in skače po drugi, naj ima zavoljo vajinih otrok še jajca in prizna tale spodrsljaj.

Poskusita se pogovoriti in mogoče obiščita kakšnega zakonskega svetovalca. Ne zapravita nekaj kar sta imela in kar bosta še lahko imela.

Ja seveda, najlažje bi bilo reči spokaj kufre,  pa je včasih lahko to zelo slaba rešitev .

Anonimna, želim ti vso srečo.

< Sporočilo je popravil caillou -- 23.4.2007 17:27:26 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.4.2007 5:05:03   
ronja
kalbo, hehe, po moje sem pa tukaj edina "trapa", ki bi svojemu fantu dejansko verjela, da je kondom pohodiluser posted image , če bi mi to rekel...

Zakaj bi mu verjela?
ker mu nekak zaupam, da:
- bi mi povedal po pravici, če bi ga vprašala, če me vara, (saj tudi nisem nikoli zahtevala od njega, da me ne sme, navsezadnje...)
- ve, da bi bila 100x bolj besna, če bi mi lagal, kot če bi skočil čez plot (a se pri nezakoncih tudi tako reče?user posted image )
- ni tok neumen, da bo puščal uporabljen kondom v najinem avtu
- bi moral bit superman in met dvojno živeljnje, da bi me lahko varal, pa še v avtu, katerega ključi so skoz doma... jaz pa kot vidiš itak nikoli ne spimuser posted image
- se mi zdi, da bi čutila, če bi imel še kako drugo v mislih - mislim res v mislih, kakih fantazij ne štejemuser posted image
- se mi zdi, da bi se potem drugače obnašal do mene in se mu ne bi lih mudilo domov, recimo...

Če pa bi bilo vse to drugače, bi pa mogoče tudi jaz dvomila... Vsekakor bi se počutila ponožano, če bi mi lagal in ne bi hotel priznat, če bi vedela, da je res... V tem primeru bi verjetno tudi jaz mela vsega poln kufr. Sicer bi se pa dalo kaj zmenit... Navsezadnje je nek razlog, zakaj je šel drugam...

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 45
24.4.2007 7:54:00   
kalbo
Jest pravim to zato, ker se je men dejansko zalimal kondom na podplat. Nisem ga  sicer nesel v avto, ga je blo pa treba prijet, da je šel dol....precej nagravžna situacija.
Če bi se to meni zgodilo, pa mi žena nebi verjela, da tistega kondoma nisem uporabil bi reskiral 400 ojrov, pa bi nesel kondom na analizo. Pri tipu od anonimne pa ne vem, kako bo. Če je res pustil ponucan kondom v družinskem avtu je butelj, ne samo kreten.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
24.4.2007 8:02:24   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Anonimna, en konkreten pogovor, pa čeprav zadnji in bo razblinil vse utvare, skrbi in zaključil neko poglavje, za katerega se lahko izkaže, da ni tako hudo kot zgleda. Kaj pa veš kaj je res ?

Če partner premore vsaj še kanček spoštovanja in te ceni kot mater svojih otrok, naj pride z besedo na dan, pa čeprav se mogoče ne bo končalo tako kot bi želel on ali ti. Postavi ga pred zid in mu povej, da je pohodil kondom ravno toliko kot si ti žogler v cirkusu. Pojdita na odprte karte in razjasni mu, da če je v njegovem življenju druga ženska, da naj se enostavno odloči na katerem stolu bo sedel. Na dveh se ne da, ker lahko hitro vmes pade. Naj ne bo egoist in naj ne matra sebe, tebe in otrok, samo zaradi njegovih potreb.

Če ima jajca in skače po drugi, naj ima zavoljo vajinih otrok še jajca in prizna tale spodrsljaj.

Poskusita se pogovoriti in mogoče obiščita kakšnega zakonskega svetovalca. Ne zapravita nekaj kar sta imela in kar bosta še lahko imela.

Ja seveda, najlažje bi bilo reči spokaj kufre,  pa je včasih lahko to zelo slaba rešitev .

Anonimna, želim ti vso srečo.

user posted image

Drži se, anonimnauser posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 47
24.4.2007 8:29:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

po moje sem pa tukaj edina "trapa", ki bi svojemu fantu dejansko verjela, da je kondom pohodiluser posted image , če bi mi to rekel...

Zakaj bi mu verjela?
ker mu nekak zaupam, da:
- bi mi povedal po pravici, če bi ga vprašala, če me vara, (saj tudi nisem nikoli zahtevala od njega, da me ne sme, navsezadnje...)
- ve, da bi bila 100x bolj besna, če bi mi lagal, kot če bi skočil čez plot (a se pri nezakoncih tudi tako reče?user posted image )

Navsezadnje je nek razlog, zakaj je šel drugam...

In ja.. verjamem, da bi ti povedal.. ker glede na to kar pises.. bi ti celo lahko povedal.. kar je redkost..
In ravno zaradi tega dejstva.. mocno dvomim.. da bo to kdaj naredil..

Folk vedno govori, da ce mas rad.. potem ne bos to naredil in podobno.. ampak to ni tisti glavni faktor...

Veliko vecji je tale.. da lahko poves.. kar koli se ti mota po glavi..

ce hoce zenska od mene.. 100% zvestobo,.. mi mora samo vse meje odstranit.. in potem jo bo 100% imela.. ce pa mi en pogoj postavi.. pa ji ne morm 100% zagotovit, da se to ne bo nikol zgodilo..
Ce mi je zmozna postavit pogoj.. je problem v tem.. da lahko naredi kar hoce.. pa ji ne bom verjel.. da me ima rada.. in to je dovolj.. da izgine tisto bistvo.. zaradi cesar lahko izgine vse..

In sploh ni res.. da ce so meje.. potem se jih drzis.. ce jih ni.. pa delas kar hoces.. Ravno obratno je..

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
24.4.2007 8:38:32   
david
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Problem je v tem, da za skakanje po drugi rabiš jajca samo v dobesednem pomenu besede.

Kar se pa tiče 400EUR - če bi se meni to zgodilo in bi vedel, da nisem kriv, po drugi strani pa bi videl, da mi žena ne verjame (je pač občutljiva tema, čeprav po drugi strani neko zaupanje potem to ravno ni), bi bilo teh 400EUR še najmanj, kar bi bil pripravljen plačati, da zadevo umirim. Seveda pa se ve, kdo bi potem do nadaljnega čistil avto in počel še kaj, da se odkupi za svoje nezaupanje in odplača tistih 400EUR z obrestmi vred.

d.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 49
24.4.2007 9:32:03   
Taula
Taula, našla sem ga na tleh pri zadnjih sedežih, ko sem hotela smetke posesati, ko sinček kdaj v avtu kaj melje.

No tu pa potem ni dileme. Žal.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!