|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No, pa me je prevaral...
23.4.2007 8:56:32   
Anonimen
...in nič nisem sumila. Padlo je z neba. Včeraj zjutraj. In vedno je klobasal, da je pošteno vzgojen in jest trapa sem mu verjela.

Našla sem kondom v njegovem avtu, ko sem hotela počistit še njegov avto. No, sej se sploh nisem trudila z iskanjem. Ko sem odprla vrata, je na tleh ležal kondom. Odvit, zrolan do konca, rabljen. Zaprem vrata in sledi pogovor. Seveda gospod vse zanika. Pravi, da je vozil neko robo, da je mogoče padel z robe dol, oz. da se je najin sin igral s kondomi, ker jih ima itak vedno v avtu,...ja in pol svizec zavije čokolado. Skratka bedni izgovori.

Zdej se sprašujem zakaj. Je bilo to prvič? Dela to že dalj časa, z raličnimi ženskami, priložnostno? Ali pa ima razmerje s kako žensko? Tudi če dobim odgovore, dejstva ne spremeni. Za vedno bo ta oblak nad nama.

Z njim se ne morem pogovarjati. Niti v oči ga ne morem pogledati, ker se mi tako gravža. Ne prenašam ga v svoji bližini.

Kako naprej? Pišem na forum, da si olajšam dušo in da mi pomagate, kako naprej. Imava že otroka sem pa tudi noseča. Predvsem bi se rada skupaj sestavila. Da bi čimprej preživela to agonijo. Kako?  

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: No, pa me je prevaral...
23.4.2007 9:11:28   
Anonimen
še ena zajebancija??  ?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2007 9:20:45   
Marogica
Jaz nikoli ne čistim avtomobila od svojega moža...zato se mi to ne more zgoditi...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2007 9:31:19   
Taula
Če je zajebancija pol se mi avtor smili, ker je boln v glavo.user posted image

Če pa ni pravokacija potem pa se zavedaj, da ti ne bo priznal da te vara ker te lahko izgubi. Če si prepričanada te vara se moraš sama odločiti ali ostaneš z njim ali ne. Jaz vem da bi ga poslala v user posted image . Opravičila da se goni okoli ni, pa tudi če npr. ne seksata ker si noseča. Če ne more počakati ta čas in si ga magari drkati sam, pol je itak en velik gnoj.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2007 9:44:40   
total
Jaz pa ne vem zakaj bi bla zajebancija,v današnjem živlejnju se še marsikaj hujega dogaja,ne pa sam varanje.....user posted image
Anoniman,pogovori se z njim in tega ne trpi.zdaj pa sploh ko si spet noseča,če te zdaj vara te bo še naprej,reši zadevo in drži se.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2007 9:44:52   
srki
Se podpišem pod Taulin post.

Mogoče pa je hotel, da ti to vidiš, kere ti enostavno iz oči v oči tega ni upal priznati?

Samo potem je ena velika reva.

Ma a mi kdo zna odgovorit na sledče vprašanje:

Kaj imajo tisti, ki varajo od tega oz. zakaj je treba varat ženo/punco,  moža/fanta in bit skupaj z osebo, ki jo (oz. naj bi jo) imel rad? A je tako težko rečt, nisi mi več všeč, nočem te več. Očitno je najlažje skočit čez plot in se pretvarjat, da ni ničuser posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2007 9:45:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  če se ti gravža, potem še lep čas ne bo pogovora.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2007 9:45:32   
muška
Se ne obremenjujem s tem, ali je zajebancija ali ni; skratka če se meni zgodi, da najdem / izvem kaj takšnega, še isti trenutek pakira! Pa imava tudi dva otroka, pa jaz sem študentka, on dobro zasluži,.... pakira! Nikoli več, ga ne bi mogla pogledat v oči, gadil bi se mi na vsakem koraku, dotaknit se ga več nebi mogla,ob vsaki priliki bi mu metala naprej, oprostila ne bi nikoli!!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2007 9:47:28   
muška

Kaj imajo tisti, ki varajo od tega oz. zakaj je treba varat ženo/punco, moža/fanta in bit skupaj z osebo, ki jo (oz. naj bi jo) imel rad? A je tako težko rečt, nisi mi več všeč, nočem te več. Očitno je najlažje skočit čez plot in se pretvarjat, da ni nič .

To pa mene tudi zanima

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2007 9:48:13   
BaNeLa
Ena navadna reva je....ja, najlažje je varat, pa krivdo metat na partnerja.....Naj bo dec, kot se kaže tisti s katero je bil, naj bo dec še pred tabo in ti pove kako in kaj...!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2007 9:50:44   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Se podpišem pod Taulin post.

Mogoče pa je hotel, da ti to vidiš, kere ti enostavno iz oči v oči tega ni upal priznati?

Samo potem je ena velika reva.

Kaj imajo tisti, ki varajo od tega oz. zakaj je treba varat ženo/punco,  moža/fanta in bit skupaj z osebo, ki jo (oz. naj bi jo) imel rad? A je tako težko rečt, nisi mi več všeč, nočem te več. Očitno je najlažje skočit čez plot in se pretvarjat, da ni ničuser posted image .
Kaj pa če ima rad dve osebi?user posted image in z eno osebo živi, z drugo se pa občasno dobiva??

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2007 9:52:49   
Anonimen
Potem je pa zajuser posted image bana situacija. Še vedno je pa tak človek zame egoist. Pa verjetno ima tud kakšnega sosedovega otroka po možnosti.

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2007 10:06:09   
Anonimen
Biba12, ni zajebancija.

Taula, se opravičujem, če ti delujem bolno,...pa ni, je vse res. Je pa res, da nisem pri sebi že od včeraj zjutraj.

Total, hvala ker me resno jemlješ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2007 10:06:35   
Taula

Od kolegice bivši je bil en tak kreten. Govoril je kako jo ljubi itd.preklinjal svojo bivšo, kaka **** je itd. Na koncu jo je varal z njo. Seveda je vse zanikal, tudi po tem ko ga je videla na lastne oči ko sta se sprehajala po mestu z rokco v roki, in se poljubljala. Kreten jo je poskušal prepričati da je narobe videla, da ni bil on. Če bi ga zalotila pri seksu bi zanikal in lagal. Bolnik v glavo.user posted image

To da nekdo ljubi dve osebi je zame izgovor. Rad sedi na dveh stolih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2007 10:08:25   
Taula
Taula, se opravičujem, če ti delujem bolno,...pa ni, je vse res. Je pa res, da nisem pri sebi že od včeraj zjutraj.

Rekla sem v primeru da se nekdo zajebava, ker je to zadnje čase pogosti pojav. Nisem rekla da ****, niti da ne. Sem še neopredeljena glede tega.

V primeru da je post resničen sem ti napisala svoje mnenje. Milo rečeno je gnoj.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2007 10:13:53   
Anonimen
Srki, če bi mi hotel povedati, bi mi to potem po mojem odkritju vsaj priznal. Kolikor ga poznam, je tako malomaren, da je pozabil pospraviti za sabo.

Muška, se strinjam s tabo. To bom morala naredit. Samo rabim čas in moč. Ker gabi se mi že sedaj. Tudi isti zrak ne morem z njim dihati.

BaNeLa, je reva je. In pol mi je prijavil še, da lahko da ga pa jest varam. Mislim, s kakšnimi se brani.

_andreja_, to se tudi jest sprašujem. Glede na to, da je veliko odsoten, je to možno. Živi pa pri meni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.4.2007 11:42:31   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Potem je pa zajuser posted image bana situacija. Še vedno je pa tak človek zame egoist.

Odgovor na tvoje vprašanje, _andreja_.

Anonimna, ne vem, če se ti zdi vredno vztrajati v tej zvezi, se potrudita oba, samo svaka ti čast, če boš lahko mirno vse življenje to prenašala. Odvisno, kakšen človek si, ali lahko kar pozabiš in živiš dalje, ali pa boš za vsako njegovo zamudo domov oz. čudne odgovore in izgovore imela nek sum. Jaz bi ga, defenitivno.

Upam, da rešita tale problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.4.2007 11:56:06   
kaya2007
Sploh si ne morem predstavljat kako bi mi bilo, če bi se mi zgodilo kaj takega...še kakšna manjša laž me tako razjezi...močno dvomim, da bi ga lahko še gledala. ne vem pa kako se setavit skupaj, pa še noseča si user posted image  to da živita pri tebi se mi zdi kar pozitivno, definitivno bi ga vrgla ven!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.4.2007 12:21:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
In pol mi je prijavil še, da lahko da ga pa jest varam. Mislim, s kakšnimi se brani.

Nooo.. he he.. kej takega si jaz ne bi drznil reci.. na njegovem mestu...

Zaho bo reku.. da mu spakiraj kufre..

Jst pa bom reku.. da malce pocakaj.. predno to naredis..

ceprav.. ves.. tukaj bi ti celo jaz predlagal, da spakiraj kufre.. ker ce mas tko nesposobnega moza.. da tud kondomov ne more za seboj pospravt.. pol pa res ne vem.. kaj lahko se pocnes z njim..

In ti noseca pucas njegov avto? user posted image   Sej je lepo.. to.. Pa si ga potem spucala do konca.. al?! Ehh.. pozab... :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.4.2007 13:45:24   
kalbo
U, da je pa tak bik, da gre varat, pol pa ponucan kondom pustit pod zicem, jao njemu. Sam to jest tako težko verjamem.

Sam še vedno je pa ena micena možnost, da je na kakem parkplacu pohodil kondom in ga s čevljem prinesel v avto. Meni se je že enkrat en nalimal na podplat. Tko da se najprej prepričaj in šele ko boš sigurna v to, da te vara ukrepaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.4.2007 13:49:51   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Sam še vedno je pa ena micena možnost, da je na kakem parkplacu pohodil kondom in ga s čevljem prinesel v avto. Meni se je že enkrat en nalimal na podplat..

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.4.2007 13:49:59   
Taula
Sam še vedno je pa ena micena možnost, da je na kakem parkplacu pohodil kondom in ga s čevljem prinesel v avto.

user posted image user posted image  Jaz mojemu ne bi verjela tega, Sorry. Samo če se mu je nalimal na čevelj (če je že slep) je bil kondom pol pri pedalih. Pa če je pohojen in je na tleh bil je umazan.  Kje si ga pa ti našla?

Dej na DNK analizo pa boš videla čigava sperma je.user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.4.2007 13:52:09   
Anonimen
Dej na DNK analizo pa boš videla čigava sperma je.

user posted image user posted image user posted image

Pa ne ga srat bejbe no! Zdej boste še FBI ratale, pa forenziki.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.4.2007 13:53:05   
Anonimen
Pa analiza stane cca.400 €. Se splača to delat?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
23.4.2007 14:01:16   
Taula
Pa analiza stane cca.400 €. Se splača to delat?

Kot za koga. Če ene najemajo detektive, bi tudi to plačale.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Popoldanske aktivnosti
binyy

Ali vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...

da, plesne, telovadbo,... (33%)

da, pravljične urice (5%)

da, tuje jezike (7%)

ne, je se premajhen (32%)

ne, ker ni zainteresiran (7%)

ne, ker nimamo finančnih sredstev (16%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!