Anonimen -> No, pa me je prevaral... (23.4.2007 8:56:32)
|
...in nič nisem sumila. Padlo je z neba. Včeraj zjutraj. In vedno je klobasal, da je pošteno vzgojen in jest trapa sem mu verjela. Našla sem kondom v njegovem avtu, ko sem hotela počistit še njegov avto. No, sej se sploh nisem trudila z iskanjem. Ko sem odprla vrata, je na tleh ležal kondom. Odvit, zrolan do konca, rabljen. Zaprem vrata in sledi pogovor. Seveda gospod vse zanika. Pravi, da je vozil neko robo, da je mogoče padel z robe dol, oz. da se je najin sin igral s kondomi, ker jih ima itak vedno v avtu,...ja in pol svizec zavije čokolado. Skratka bedni izgovori. Zdej se sprašujem zakaj. Je bilo to prvič? Dela to že dalj časa, z raličnimi ženskami, priložnostno? Ali pa ima razmerje s kako žensko? Tudi če dobim odgovore, dejstva ne spremeni. Za vedno bo ta oblak nad nama. Z njim se ne morem pogovarjati. Niti v oči ga ne morem pogledati, ker se mi tako gravža. Ne prenašam ga v svoji bližini. Kako naprej? Pišem na forum, da si olajšam dušo in da mi pomagate, kako naprej. Imava že otroka sem pa tudi noseča. Predvsem bi se rada skupaj sestavila. Da bi čimprej preživela to agonijo. Kako?
|
|
|
|