|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: No, pa me je prevaral...
25.4.2007 9:22:00   
kaya2007
Ja, res...štekam da je nekdo anonimen, ker govori o svojih osebnih težavah in pač noče da vsi vejo kdo je...bedno se mi pa zdi da si nekdo upa povedati svoje mnenje oz. kritizirati druge, samo če klikne anonimni uporabnik!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
25.4.2007 9:58:31   
kalbo
sem prebrala prvih par postov dalje pa ne, ker mi gre ful na živce, da takoj ko kdo pove problem, ki je zanj pomemben, se pojavi nekdo ki je prepričan, da je to zajebancija...

pa zakaj hudiča morate vedno eno in isto najedati

pa saj te mine tu na forum sploh še postaviti kako vprašanje, ker je skoraj vedno odgovor isti, da je to zajebancija. A res ne znate normalno odgovorit na vprašanje?

Tista ki pa misli, da je zajebancija naj pa na take stvari ne odgovarja pa je!

Persen pomirja. Sicer pa v tvojem postu nikjer ne vidim odgovora na problem, ki bi bil sicer na mestu. Namesto da se repenčiš odgovori na vprašanje, al pa bodi tiho.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
25.4.2007 10:00:48   
kalbo
Sicer je pa bla enkrat debata o tem in je JakaRR rekel, da se bo takšnele repenčice od anonimnih lepo spremenilo v neanonimne. Anonimnost je tu z razlogom in tale zadnja anonimna to možnost zlorablja.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 78
25.4.2007 10:01:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

sem prebrala prvih par postov dalje pa ne, ker mi gre ful na živce, da takoj ko kdo pove problem, ki je zanj pomemben, se pojavi nekdo ki je prepričan, da je to zajebancija...

pa zakaj hudiča morate vedno eno in isto najedati

pa saj te mine tu na forum sploh še postaviti kako vprašanje, ker je skoraj vedno odgovor isti, da je to zajebancija. A res ne znate normalno odgovorit na vprašanje?

Tista ki pa misli, da je zajebancija naj pa na take stvari ne odgovarja pa je!

Persen pomirja. Sicer pa v tvojem postu nikjer ne vidim odgovora na problem, ki bi bil sicer na mestu. Namesto da se repenčiš odgovori na vprašanje, al pa bodi tiho.

Skratka, ne seri preveč ne?user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
25.4.2007 10:03:59   
Taula
Sicer je pa bla enkrat debata o tem in je JakaRR rekel, da se bo takšnele repenčice od anonimnih lepo spremenilo v neanonimne. Anonimnost je tu z razlogom in tale zadnja anonimna to možnost zlorablja.

In zakaj se še ni spremenila v neanonimno?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
25.4.2007 12:40:14   
ronja
NO, saj včasih to sploh ni potrebno, da bi se tale anonimnost tako računalniško razkrila, včasih ti že zdrava pamet  v kombinaciji z malo sreče pove, kdo se skriva zadaj, če se ti lih da to študirat...

Tak je meni bakfark anonimno odgovoril pri temi o taščah, kjer je nati spraševala, če ma sploh kdo še v redu taščo in sem sama svojo ful pohvalila (kar si vsekakor zaslužiuser posted image ), povedala sem, da mam srečo, da je taka, vendar pa sem si drznila namignit, da je to, kakšni so drugi do nas, en mičkeno odvisno tudi od nas samih, pa je bilo že prevečuser posted image . NO, mi je napisal, da sem "popolna kot vedno in da ne morem solit drugim pameti, ker se mi ni še nič slabega zgodilo", hehe. Zanimivo, da se sama nisemo nikoli tako videla, še bolj zanimivo je to, da on ve, kaj vse se je meni dogajalo, res je, da mam srečo z ljudmi okoli sebe in očitno dokaj dobro intuicijo za zbiranje le teh, to je pa tudi vse.

No, kar sem hotela rečt, je, da je hec to, da je dečko pisal to pod anonimen... Pa je pozabil, da se ob pol petih po rrji zelo malo ljudi sprehaja - in če dobim odgovor v roku 2 minut in sva samo dva na tej temi, ni treba bit lih genij, da vidiš, kaj je kdo napisal... Tako da evo namig tistim, ki jih kaj takega zbodeuser posted image

Sem ga že mislila na ZS vprašat, zakaj zavraga si pa tega ni upal kar tako napisat, pa sem ugotovila, da nekak nima smisla in nimam časa za take traparijeuser posted image . Ko pa ste tu lih o tem razglabljali, pač povem možno rešitev, traja tren oka, da vidiš, kdo je na temi, heheuser posted image

Sama funkcije anonimen še nisem uporabila, bi pa jo v primeru, če bi bil problem tako kočljiv in bi vseeno želela odgovore ali pa v primeru, ko bi s tem izpostavila nekoga drugega, ki recimo ne želi, da se določena stvar javno ve - glede na to, da nekak ni problem zvedet, kdo sem. Sem enkrat razmišljala o tem, da bi en odgovor napisala anonimno prav zaradi tega, vendar sem si premislila in rajši nisem nič napisala. Ni bi pa letel odgovor na nikogar osebno, samo osebna izkušnja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 81
25.4.2007 16:00:41   
Anonimen
Jaz nikoli ne čistim avtomobila od svojega moža...zato se mi to ne more zgoditi...

Tudi jaz ne.
To je tako anoninmna. Po avto, denarnici in mobitelu ne brskaj, ker se ti lahko zgodi, da odkriješ da te vara.Napišeš na forum. In te napadejo.Prav ti je, da te je prevaral, kaj pa mu brskaš po telefonu,  avtu, mobitelu....

Vsekakor boš mogla ta prvo pri sebi razčistit. Če te je enkrat te bo vsakičko bo priložnost. Na tebi je boš to tolerirala.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
25.4.2007 16:18:57   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: teta Pehta

Jaz nikoli ne čistim avtomobila od svojega moža...zato se mi to ne more zgoditi...

Tudi jaz ne.
To je tako anoninmna. Po avto, denarnici in mobitelu ne brskaj, ker se ti lahko zgodi, da odkriješ da te vara.Napišeš na forum. In te napadejo.Prav ti je, da te je prevaral, kaj pa mu brskaš po telefonu,  avtu, mobitelu....

Vsekakor boš mogla ta prvo pri sebi razčistit. Če te je enkrat te bo vsakičko bo priložnost. Na tebi je boš to tolerirala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O groza, kaki komentarji!

Imava dva avta, ker ju pač potrebujeva. In nikoli ga ne vprašam, če se lahko z "njegovim" peljem, ali pa on z "mojim". No, punce, potem jim pa še cot ne prat, da ne bo iz žepa kak kondom priletel, ali pa kakšen listek s telefonsko, .... Bog ne daj si njegov telefon sposodit, če ti slučajno zmanjka baterij. Raje koga na ulici prosi, da ti ga posodi. Eh...

Anonimna, zate pa ena user posted image , da se čimprej postaviš na svoje noge in preboliš. Pa vedi....za vsakim avtobusom pride drugi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
26.4.2007 7:24:32   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Imava dva avta, ker ju pač potrebujeva. In nikoli ga ne vprašam, če se lahko z "njegovim" peljem, ali pa on z "mojim". No, punce, potem jim pa še cot ne prat, da ne bo iz žepa kak kondom priletel, ali pa kakšen listek s telefonsko, .... Bog ne daj si njegov telefon sposodit, če ti slučajno zmanjka baterij. Raje koga na ulici prosi, da ti ga posodi. Eh...

Anonimna, zate pa ena user posted image , da se čimprej postaviš na svoje noge in preboliš. Pa vedi....za vsakim avtobusom pride drugi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In tiste izjave, če ne veš, ne boli.

Najbolje je celo življenje nič vedeti in pustiti, da natepava poleg tebe še pet drugih in se delati, da si "srečna družinica"user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 84
26.4.2007 8:51:57   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: teta Pehta

Prav ti je, da te je prevaral, kaj pa mu brskaš po telefonu,  avtu, mobitelu....

user posted image user posted image Brez komentarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
26.4.2007 8:55:42   
Mina1
To je tako anoninmna. Po avto, denarnici in mobitelu ne brskaj, ker se ti lahko zgodi, da odkriješ da te vara.Napišeš na forum. In te napadejo.Prav ti je, da te je prevaral, kaj pa mu brskaš po telefonu, avtu, mobitelu....

Vsekakor boš mogla ta prvo pri sebi razčistit.

Ja svašta no, kaj pa naj ona pri sebi razčiščuje, lepo te prosim.

In tvoj komentar, rajši ne bom komentirala, pa saj ne morem  verjeti no. Ja to je tako, na vane naj bo vse lepo, v resnici pa...sicer pa vedno pravi, da še dobro, da smo si tako zelo različni.

In teta Pehta, pazi, da ne boš ti naslednja, ki boš naletela na mino, pa če mu boš brskala ali ne. 

Lep dan vsem skupaj.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
26.4.2007 9:13:45   
srki
Ampak jaz pa mislim, da teta Pehta ni tega tako mislila. Samo napisala je, kako je, če napišeš, da si po nečem ali nekje nekaj brskal, da te potem nekateri napadejo v smislu, kaj pa si brskal, oz. kako ti kaj tekega na pamet pride. Jaz pa že ne brskam mojemu nikoli.....ja ja, mogoče je ravno  obratno, kot kakšna napiše, pa se fino delauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
1.5.2007 12:51:56   
dory
Ce bi nasla kej tazga, se isti moment dobi kufre in spoka....zakaj bi si jemala energijo po nepotrebnem? Ce on ni razmisljal s tapravo glavo, zakaj bi mogla mene bolet zarad tega?!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 88
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!