|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.4.2007 10:36:00   
Anonimen
Jutro

Mi smo danes spet spali kot veliki! Najprej od pol enih do pol sedmih,ziza in nato smo od sedmih potegmnili se do pol desetih!!!Bozansko user posted image .

Crpalka jaz imam tudi Aventovo in je super!

Tinaaja jaz sem ze to poslala za dm pa cakam knjizico bonov ,da pride domov.Porocam,ko dobim!Jaz surovega sadja in zelenjave ne jem.Bom vidla kdja bom zacela poacsi uvajati!

krci so se pri nas zaceli.Vceraj je bilo ze malo huje amapk je pri vsakem zizanju dobil antiflat kapljice pa je se kar pomagalo najbolj potem zvecer pri zadnji rundi,da smo potem tako potegnili spanec.

pLENICE mi mamo babylove iz Mullerja in so zaenkrat najboljse.pamperske so mi premocle in bil pokakan do kriza,po dmovih pa je dobil izpuscajcke

Zdaj pa cakjamo patronazno,da se bomo prvic kopali.Komaj cakam ta filmuser posted image .

LEP dan vsem

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
23.4.2007 10:41:34   
Anonimen
Cestitke Eli za 1mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
23.4.2007 11:33:40   
tinaaja
Odkar imam njega sem kot invalid - ne morem nikamor brez njega v naročju, torej imam samo eno prosto roko, pa še če se ne pogovarjam z njim oz. ni zanimivo al kaj vem kaj, se začne dret.

jjasna, jaz bom zato kupila sling - je v narocju, a imas proste roke, lahko gres na sprehod,v trgovino,... pri nas v stanovanju je skoraj kot bi bomba trescila, no vsake tok je malo bolje, ampak dalec od pospravljenega. zdaj se po praznikih dobim z eno gospo,da mi bo hodila na 14 dni generalko delat..

hrana - solato sem zacela po malo jest par dni nazaj, sem pa danes banano prvic po poroduuser posted image tko da pocasi vsak dan eno stvar, pa da vidimo..

termometer in ritka - ravnokar dobila drugo mnenje glede tega, da se priporoca le v izjemnih situacijah, da se mora otrokovo kakanje samo urejevati brez pomoci oz stimulacije.. samo povem, naj vsaka naredi kot se ji zdi prav..

user posted image user posted image anja za frizurco.. kaksne supergice pa ima bor?user posted image

cestitke Eli za 1 mesec in za uspesen pregleduser posted image user posted image user posted image

men se je ze ratal skregat z mami - koncno pridem do zajtrka in mi zacne moralizirat, da poli salama ni zdrava... bemu, lacna k ris, ona pa ... tok sovrazim, ko se tkole vtika vame in zadeve, ki se je ne ticejo.. vem, da je neumnost, mpak od nekdaj se prickava zaradi tok neumnih zadev user posted image user posted image user posted image   tko da je po zajtrka dobil pesuser posted image
drugace pa sem imela ze ful house - istocasno mami, tasco, svakinja z necakom user posted image user posted image user posted image pa sevede niso prisle zarad mene ampak brino pogledat, jaz sem nekje postranskega pomena user posted image user posted image user posted image

sibam na sprehod, da si mal glavo razvetrim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
23.4.2007 11:43:06   
Anonimen
tinaaja, ne mara ne slinga, niti kengurujčka (je tak prav od novorojenčkov dalje),... brca kot nor in se napihuje, ko ga dam v roke je pa mir?!user posted image user posted image user posted image

hrastovo lubje - nam pri ritki ni nič pomagalo, so se izkazale bolje kamilice, pa Canesten krema tudi malo deluje, tako da se tudi pri nas stanje izboljšuje.

plenice - naš dobi rdečo ritko po vse plenicah - lumpi, pampers, od Mullerja in od DM-a, pomaga samo, če ritka ni v direktnem stiku s plenico, zato mu dajem v vsako plenico še podlogo iz bombaža in čez njo gazico... Zamudno početje in niti najbolj poceni, ampak mi je hudo ko vidim tako ritko.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
23.4.2007 11:51:47   
*sonchek*
Ku kuc!

Naš mulc je bil pa ta vikend taaaako priden user posted image Nič ni bilo krčkov, nič joka, cel vikend se je smejčkal, pridno ležal v ležalniku in se zabaval z igračkami, spal po 6 ur na noč...( danes je npr. zaspal ob 21. uri in se prvič zbudil ob štirih zjutraj!  user posted image ). Jaz močno upam, da se bo tak tempo nadaljeval tudi naprej...

ANJA - super frizurca! user posted image Pa Bor ima čist hude supergice! Našemu mulcu oči obsedeno kupuje Adidaske - zdaj ima že tvoje (belo-črne in belo oranžne). Še jaz jih nimam...  user posted image

Uh, alarm - gremo papat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 980
23.4.2007 13:11:43   
magor
Hojla!

Lep dan se je spet naredil.

*sonchek* - Mija tudi ful spi. Ponoči je spala od 22.-6. zjutraj. user posted image user posted image Sem se naspala kot polh. Nimamo nobenih težav, tudi temence uspešno odpravljemo z Mustelo ( šampon + krema za temence). Je res dražja, a zelo pomaga, se splača. user posted image
Očitno sva mamici, ki imata res srečo. Naša tudi čez dan spi kljub temu, da okoli nje skoz bratci skačejo. Hvala Bogu, da ni občutljiva.

tinaaja - Jaz sem bone od DM že dobila in je kar dosti uporabnih izdelkov, ki so znižani. Porabiš pa jih lahko do konca aprila 2008, tako da je časa dovolj za vse porabit.

Zdajle se je pa pikica zbudila, gremo na kosilo.user posted image

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.4.2007 13:16:24   
Taya85
Eno vprašanje: Naša pupa že 3 dni ne kaka, ampak spušča pa take smrdljivce da vsi stran bežimo user posted image , danes se revca še posebno napenja.....ima kakšna takšno izkušnjo, kaj ste naredile. Sprobali sm tisto metodo s toplomerjem v ritki, pa ni nič pomagalo.....??

Lp

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 982
23.4.2007 14:12:45   
Dajadada
Boni DM, veliko bonov je za hrano-mleko ipd., nekaj pa tudi za nego-krpice za umivanje, blazinice za dojenje, plenice... Enih par je zihr uporabnih.

Mi s kakanjem nimamo problemov, ker imamo polno plenico non stop. Se previjamo najmanj 10x na dan. Zadnje čase mogoče malo manjkrat. Danes ponoči mu je uspelo napolniti celo plenico in je šlo še do polovice hrbta - umazana pižamica in rjuha.

Imamo pa malo boljše noči, saj je podaljšal razmake med dojenji na 3 ure. Včeraj smo cel popoldan uživali zunaj na pikniku. Mali je lepo ležal v vozičku in vlekel dudo. Odkar smo začeli z dudo je meni veliko lažje, on je pa veliko bolj miren in zadovoljen. Pa tudi dojenje ni več tako pogosto kot prej. Kar dosti plusov, ampak me vseeno skrbi, ker se mi zdi, da se mu pa čisto utrga, ko mu pade ven. Tako da moram kar dežurati pri njemu in mu jo hitro poriniti nazaj, ker drugače krili z rokami, brca z nogami, se napenja... Meče jo pa kar naprej ven - kot da mu ne paše, ampak brez pa tudi ne gre.
In ne boste verjele, pri enem mesecu je že našel svoj palček, ki si ga zarine v usta in veselo sesa, če mu mami noče dati dude. Najprej si panično poriva v usta roke, potem pa nekako v ustih ostane samo še palček. Jaz sem mislila, da to počnejo, ko so malo večji, ne pa že novorojenčki.

Koliko časa in kdaj imajo pa kaj vaši dudo? A samo za spanje ali tudi čez dan  

Naš ima danes 1 mesec, jutri pa gremo k pediatru - komaj čakam.

Amy26, čestitke Eli za en mesec in uspešen pregled. 

Tinaaja, poli salamo smo dobili že v P, kar se je meni zdelo kar malo čudno. Zgleda, da se njim le ne zdi tako nezdrava. Pa saj vsi vemo, da je v salamah, hrenovkah in paštetah zmleto vse najslabše, ampak so pa vseeno dobre. Jaz jem skoraj vse, vso zelenjavo in sadje, razen jagod, pa svinjine in čokolade se izogibam. Odkrivam pa vse možne mlečne izdelke.  

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 983
23.4.2007 14:14:59   
tinaaja
taya, ce se doji, ni nic nenavadnega, da tud 7-10 dni ne kaka.. drugace pa pomagajo sladkane kamilice..

uff jjasna pol pa verjamem, da je tezko.. brina npr je jokala v vozeku, dokler nisem ugotovila, da ji sede lezat not na hrbtu in ne na boku, kot sem jo jaz dajala. morda bos tudi ti odkrila kak tak trik. morda das mal svoja mleka na kakcno tetra krpico, posusi in naj ima to zraven sebe, ko ga kdo drug vzame oz ga odlozis - mamice pravijo, da deluje, da so bolj mirno otrocki, ker te vohajo..

midve sva s sprehoda - vmes sem zgubila kapljice proti krcem, ki jih imam sabo, sem bila tok user posted image in user posted image .. pa sem sla nazaj po isti poti in jih nasla user posted image

sem oddala v dm za bone ugodnosti, tko da zdaj cakam...

umivanje ritke
- a jih se vedno z vodo al z vlaznimi robcki? jaz bom/bi pocasi presla na robcke..

dajadada - nasa je ista z dudo.. ravn dans sem razmisljala, kako ji jo fixirat user posted image user posted image user posted image al kr eno elastiko okol glave al kwa (hec) user posted image ima pa jo samo na sprehodu ali ce ima krizo zarad krcev in se tako miri - po tem, ko imam mami dost zizanja-cartanja, ko mi visi gor 1 uro user posted image
zizaland klice...

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 23.4.2007 14:19:04 >

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 984
23.4.2007 14:21:53   
tinaaja
Naš ima danes 1 mesec, jutri pa gremo k pediatru - komaj čakam.

cestitke za 1 mesec user posted image user posted image user posted image
vzami kamero sabo in posnami, kako hodi.. men je tok zal, da se je moj premislil in ni vzel kamere user posted image ker je noro.. jaz sem se tok smejala user posted image je cel meter in pol prehodila user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 985
23.4.2007 15:27:34   
*sonchek*
Mene je pa čakalo lepo presenečenje, ko sva z mulcem prišla s sprehoda - Anej je namreč dobil osebno izkaznico!  user posted image In točno čez teden dni bomo že uživali na morčiju!  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 986
23.4.2007 16:14:33   
vms
Lepo pozdravljene po dolgem času.

Vsak dan vas berem, toda sem čisto brez volje da bi kaj napisala. Vso energijo mi pobere tašča. Saj je dovolj če pride samo za pet minut gor pa je moja kapa polnauser posted image . Žalostna sem ker enostavno mi krade veselje, do dela z otroci in nasplošno ukvarjanja z družino. Če pa ji kakrkoli rečem, je pa potem ona žrtev in užaljena do amenauser posted image . Že milijonkrat se si rekla, da se ne bom z njo obremenjevala, pa je težko saj živimo v isti hiši- sicer ločeno gospodinjstvo in vhodi v hišo ampak vseeno je zelo težko. Moj dragi pa se mi zdi da enostavno spregleda to mojo slabo voljo in upadanje veselja do vsega skupaj. Ana Marija, Žan in Rebeka pa so krasni otročki in vem, dase bom morala pobrati da ne bodo oni trpeli.

Vidim da se ostali lepo štimate in sem vesela za vse vas.

Lupčka od mene in mojih treh sončkov.

P.S. malo sem vam morala pojamratuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 987
23.4.2007 16:16:08   
Barči78
sonchek - koliko časa ste pa čakali na os. izkaznico, meni so namreč danes rekli, da je čakalna vrsta 14 dni, tko da morje čist odpade.user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Neposredna povezava do sporočila: 988
23.4.2007 16:32:16   
simonka
Barči 78 prosi na občini, da naj ti jo dajo pod nujno da odpotuješ. V Mb ni problema in jo dobiš v štririh dneh.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 989
23.4.2007 16:40:00   
Barči78
Joj Simonka, vse sem prosila, še po vezah ne gre.user posted image Čist sem žalostna. Zdaj bo še ena gospa probala zrihtat, če bo šlo, drugače bomo pa čakali na poletje.

Kako pa je kaj pri vas z noricami, mene ful skrbi, ko jih bosta mojedva dobila, ker jih tudi sama še nisem prebolela. To bo pestro. Upam, da se kmalu pozdravite.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.4.2007 16:57:24   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

sonchek - koliko časa ste pa čakali na os. izkaznico, meni so namreč danes rekli, da je čakalna vrsta 14 dni, tko da morje čist odpade.user posted image

Tudi nam so rekli da bo trajalo 14 dni, da jo dobimo, pa smo rekli, da jo nujno potrebujemo (ker šibamo za prvomajske praznike na morje) in so samo zraven dopisali nujno. Aja, delat smo jo dali prejšnjo sredo, danes pa je prispela - torej je bila narejena v dveh, treh dneh user posted image   Tako, da mislim, da boste šli lahko na morje user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.4.2007 16:59:29   
Anonimen
vms po eni strani te kar dobro razumem.Midva sva v mansardi,loceno gospodinjstvo,loceni vhodi s epridejo.Pa vcasih me tudi tasca-babica vrze iz ritma.To ponavadi,kar se tice zizanja.Malo ze mali odpre usta si porine prstke al pa bolj intenzivno zagrabi dudo pa ze poslusam kako je lacen.O ti bogi saj bo prisla mamica pa ti dala.A mali se recimo najedel pred eno uro to tako,da je se polival malo.Ampak ne kje pa mali je alcen jaz ga pa stradam.Tako,da imam potem nonstop obcutek ko pride gor dA je mali lacen jaz hudobnica ga pa stradam.Prejsnjic je bila njena ugotovitev da kljub temu da mali toliko poje pa ker je pol iskal tako hitro da imam premlao kaloricno mleko.Ceprav sva ji z svakinjo dopovedovali da ne verjamem d abi iemla premalo akloricno ce se mali tako redi in lepo napreduje.Je pa tako,da sem mojmu povedala,da me moti,ko nonstop poslusam kako je lacen in da nalsednjic bomo sli po umetno mleko da ne mislim evc poslusat tega.Pa me je razumel in ji povedal da naj svoje ugotovitve zadrzi za sebe sicer sem potem zopet slisala joooj cele pesicke si bo porinil v usta.....Je pa tud patronazna rekla,da ziher nimam premalo kaloricno mleko glede na napredek pa da mali lahko isce ze po pol ure pa si zeli zgolj cartanje plus tega da jih se drzi sesalni refleks.Da bi ga pa nonstop mela na zizi pa si ne morem privoscit,sploh pa ne na levi,katera me zelooo boli pri zizanju zaradi razpoke.Imam pa mleka zaenkrat v potokih in mali komaj folga pozirat do polovice,potem pa ze gre lepse do konca.PA bil primer ko se je najedel pa sem si se nacrpala cirka se 60ml in dam pol ure po zizanju se ta repete malemu ker je tasca bla na obisku in sem spet bla"sprovocirana" da je lacen in kaj je pol blo.Mali je vse tisto kar je se dobil za dodatek vrgel ven.PO Meni po tleh...In takrat sem si rekla,da ne poslusam nobenega komentarja vec.Sploh se pa ne mislim vec sekirat po nepotrebnem,ker potem lahko od tega se dobim pomanjkanje melka.jAZ SEM NJEGOva mami in delala bom po svoji evsti in tako kot se meni zdi prav.On je moj-najin otrok in tudi ce bom delala napake,delala bom svoje napake.Noben stars ni da ga ne bi kje polomil pa smo vsi zratsliuser posted image Ce bom v kakem dvomu pa povprasam mojga pa mamice tukaj na forumu! V gklavnem zdaj lazje to preslisim ker me moj podpira 100% pri tem!No zdaj sme hkrati se jaz malo pojamralauser posted image .Sem si vcasih kar zelela,da bi bila nekje dalec starn in bi se mi trije sami rihtali in imeli neko svojo intimo ne pa tako,da ko se mali zbudi,je ze enkdo v stanovanju.Ampak sedaj se je ze stanje izboljsalo pa ni vsako uro nekdo v izvidnici.
V glavnem poskusi nekako se ne obremnejvati in se sekirat,ker kot si ugotovila to slabo vpliva na tvojo psiho posledicno pa na tvoje malcke.Treba se je nauciti kako enostavno preslisati zadeve.Tudi jaz se pa mi pocasi kar gre user posted image .Tako,da drzi se user posted image user posted image

tinaaja najina patronazna je rekla,da nima nic proti robckom.Midva jih zdaj vecina ze uporabljama ceprav zvecer pa mu rito se evdno umijem z vodo.

(odgovor članu vms)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
23.4.2007 17:03:07   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
umivanje ritke - a jih se vedno z vodo al z vlaznimi robcki? jaz bom/bi pocasi presla na robcke..

Jaz že od vsega začetka uporabljam vlažilne robčke (odkar smo prišli iz P), pa še ni imel vnete ritke (tok, tok, tok). Z vodo mu rito umijem le zjutraj in pa zvečer (tiste dneve, ko se ne kopamo).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 993
23.4.2007 17:11:16   
tinaaja
super, jaz sem tud danes kupila robke, se mi zdi ful manj dela user posted image

sem dodala nekaj fotk v album, geslo Brina2

kar se pa tasc tice, pa imam sreco. no pa jezika tud neb sparala,ce bi bila pametna in neki pametovala. na sreco tud njene hcere zagovarjajo princip, delaj kot sama mislis, da je prav. jaz pa dam jasno cedet, kaj je my way in kako bom jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 994
23.4.2007 17:40:49   
Anonimen
Ni kaj res je prava princeska Brina user posted image

Tudi meni koncno uspleo pomanjsat slikce in 2sta ze na ogled....Geslo Tai

< Sporočilo je popravil LeINA -- 23.4.2007 17:52:20 >

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
23.4.2007 18:42:31   
simonka
Pozdravljene mamice.

Lepe slikice vaših sončkov.

LeINA čisto prav razmišljaš, starši skrbimo in vzgajamo svoje otročke najboljše kakor vemo in znamo. Na srečo imam super taščo če pa je kdaj kaj narobe pa si lepo povemo kaj ni ok. Super da te tvoj podpira in zagotovo si naj naj mamica na svetu tako kot me vse svojim otročkom.

Barči 78 hvala za skrb, smo morali nazaj k zdravniku saj je noric vedno več in je dobil kapljice , na srečo nima vročine in bo upam vse dobro prenesel - hvalabogu , da se dojiva zato so baje v lažji obliki. So pa rekli, da še niso videli  tedenskega dojenčka z noricami.  Upam, da vseeno dobiš osebno izkaznico. Držim pesti.

Vsem mamicam v primeru vodenih kozic je super Fenistil v steklenički in se daja po kapljicah. Mogoče sta prav zaradi tega naša dva prišla kar super skozi.

Robčke za ritko uporabljamo že od začetkain to Beauty baby.

Tudi jaz prilagam slikice mojih sončkov v album.

Ps Lepa frizurca A N J A.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
23.4.2007 19:33:25   
draja
Čestitke Eli za 1 mesec in uspešno opravljen pregled (tprej čestitke mamici Amy, da sta tako lepo napredovali)!

Čestitke Nejcu za 1 mesec in dobro opravite pregled jutri!

Prehrana jaz do sedaj nisem jedla še čisto nič surovega, danes pa začnem z banano. Ne jem pa tudi čokolade in skoraj nič mlečnih izdelkov ampak počasi bomo razširili jedilnik,ker samo od puste polente in krompirja ne morem živeti.

Duda mi jo damo za potolažit - ko jo kaj zvija ali ko jokca pa ne vemo pravega vzroka, ampak samo to da ni lačna user posted image . Pa za uspavat je duda tudi zlata vredna, ampak pazim pa vedno, da ji jo vzamem ko zaspi, ker ne bi rada, da bi znala spati samo z dudo v ustih in bi ji jo bilo potrebno potem cele noči v usta tlačiti.

Umivanje ritke jaz še vedno samo z vodo in vato.

vms glede tašče te pa razumem. Še sreča, da je moja daleč stran doma. je bila danes nekaj uric na obisku, pa vse kul in ok, samo jaz sem samo čakala da gre. pač se ne razumemo in mi je vsaka sekunda z njo stran vržena. Ampak kot si že sama napisala, gled ena to, da ste v isti hiši, poskusi zdržati, saj samo sebi in družini škodiš, če se preveč obremenjuješ. Važno je da imaš 3 zlate sončke ob sebi, vse drugo je nepomembno.

Za nami pa so kar pestri dnevi. Od petka naprej našo malo nekaj muči, saj se popoldne in zvečer kar naprej zvija in joka. Prej sploh ni jokala, zdaj pa praktično samo je, spi ali joka. Pa tak dobrovoljček je bila prej - je lahko bila po ure v naročju ali košku budna pa tudi zajokcala ni, zdaj je pa vse drugače. Ni kaj - rastemo pač. Pa med previjanjem še vedno uživa ampak zdaj po novem se začne dreti, ko ji začnem zapenjati pampersko in ne neha, dokler je ne odnesemo s previjalne. Prej pa si lahko z njo počel kar si hotel, pa je uživala user posted image .

Smo se pa danes prvič skopali in je mala noro uživala v vodi.Jaz pa vsa srečna, ker si od nekdaj najbolj želim, da bi imel moj otrok rad vodo, ker sem sama nora na kopanje in plavanje. No, malo manj pa je bila Živa zadovoljna, ko smo jo vzeli ven, ko smo jo začeli oblačiti pa je bilo sploh hudo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 997
23.4.2007 19:44:09   
*sonchek*
No, midva sva jo mahnila na še en sprehod, prišla domov in se kopala. Mulc prav res uživa v vodi - problem je, ko ga dam ven iz banje. Me gleda tako žalostno, kot da sem mu nevemkaj naredila user posted image Zdaj pa se previt in sit zabava z igračkami v ležalniku - zadnje čase spušča take glasove, da se res nasmejim zraven user posted image No, oči je še v službi in pride kdove kdaj user posted image tako da bom danes sama uspavala mulca. Upam, da bo zaspal do 21. ure, da lahko mami 7th Heaven pogleda user posted image

Sem pogledala slikce vaših sončkov - Brina, Tai in Jakec so pravi cukrčki! user posted image user posted image user posted image

Simonka - mi imamo pa bele adidaske, s črnimi črtami user posted image Je oči mulcu tudi kupil take, kot jih ima on, da bosta skupaj frejarila user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 998
23.4.2007 20:43:41   
amy26
Hvala vsem za čestitkeuser posted image

Čestitke tudi Nejcu za 1.mesecuser posted image

Tudi jaz že kar nekaj časa pri Eli uporabljam kar vlažilne robčke za ritko, pa do sedaj še nikoli ni imela vnete ritke, operem jo takrat ko se fejst pokaka čez in čez.

Prehrana, svežega sadja se še malo izogibam, sem pa že jedla banano in grozdje včasih košček jabolka. Občasno vzamem tudi košček čokolade, kokice, potica, salame, paštete in seveda mleko in mlečne namaze.

Neposredna povezava do sporočila: 999
23.4.2007 21:10:16   
Gio
pozdravljene!

duda...tudi mi jo imamo, ker si je mala non stop tlačila roke v usta in nisem nikoli vedela al je sita al je lačna. Problem je v tem, da jaz nikoli ne vem če dovolj pri meni poje in če moram še dodati. Kako veste da majo dovolj? Moja poje iz obeh ziz, potem pa kar naenkrat kot bi odsekal noče niti prijet več zize, vendar še vedno nekaj išče. Ali to pomeni da je sita in rabi dudo? Ali pa pomeni da ni sita in hoče dodatek? Groza...nikoli nisem prepričana! user posted image  Včasih ji narediva dodatek, ki ga potem zlijeva proč, včasih pa je kot velika. ???? Verjetno bi se precej pritoževala če bi bila še lačna, ko jio dam dudo ali kaj??

čim lažjo noč vsem!!!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?