Dajadada
|
Boni DM, veliko bonov je za hrano-mleko ipd., nekaj pa tudi za nego-krpice za umivanje, blazinice za dojenje, plenice... Enih par je zihr uporabnih. Mi s kakanjem nimamo problemov, ker imamo polno plenico non stop. Se previjamo najmanj 10x na dan. Zadnje čase mogoče malo manjkrat. Danes ponoči mu je uspelo napolniti celo plenico in je šlo še do polovice hrbta - umazana pižamica in rjuha. Imamo pa malo boljše noči, saj je podaljšal razmake med dojenji na 3 ure. Včeraj smo cel popoldan uživali zunaj na pikniku. Mali je lepo ležal v vozičku in vlekel dudo. Odkar smo začeli z dudo je meni veliko lažje, on je pa veliko bolj miren in zadovoljen. Pa tudi dojenje ni več tako pogosto kot prej. Kar dosti plusov, ampak me vseeno skrbi, ker se mi zdi, da se mu pa čisto utrga, ko mu pade ven. Tako da moram kar dežurati pri njemu in mu jo hitro poriniti nazaj, ker drugače krili z rokami, brca z nogami, se napenja... Meče jo pa kar naprej ven - kot da mu ne paše, ampak brez pa tudi ne gre. In ne boste verjele, pri enem mesecu je že našel svoj palček, ki si ga zarine v usta in veselo sesa, če mu mami noče dati dude. Najprej si panično poriva v usta roke, potem pa nekako v ustih ostane samo še palček. Jaz sem mislila, da to počnejo, ko so malo večji, ne pa že novorojenčki. Koliko časa in kdaj imajo pa kaj vaši dudo? A samo za spanje ali tudi čez dan Naš ima danes 1 mesec, jutri pa gremo k pediatru - komaj čakam. Amy26, čestitke Eli za en mesec in uspešen pregled. Tinaaja, poli salamo smo dobili že v P, kar se je meni zdelo kar malo čudno. Zgleda, da se njim le ne zdi tako nezdrava. Pa saj vsi vemo, da je v salamah, hrenovkah in paštetah zmleto vse najslabše, ampak so pa vseeno dobre. Jaz jem skoraj vse, vso zelenjavo in sadje, razen jagod, pa svinjine in čokolade se izogibam. Odkrivam pa vse možne mlečne izdelke.
|