Naomi
|
jooooooooj kje sem bla ane ...je trajal tole, samo sem vas sam brala, nikakor se nisem spravila nic pisat...ste tko koristne pa v tolazbo, da je joj ..pa zanimivo, da vsi dojencoti, ki so rojeni okoli nasega iste fore...npr. danes in vceraj dojenje na dve uri, pa prej se je 1. tko dru ene 5. min, da nisem vedla kaj naj, sicer ga ni nic krivil, pol sva mu pa z mozickom dala kaplce prot krckom- ki jih naceloma SE nima...je pa kot bi odrezal zaspal k top in zdej spi ze eno urco...sej jasno, da niso kaplce pomagale, sam kukr da je rabu en drug okus poleg mleka drugace smo uredu, Svit je priden kukr se za tazga malcka spodobi ...zelo rad se vozicka, takrat mamo najbl me r...cez dan, ko je vse normalno pridno drnjoha, tko da mi znese saj oprat, pa skuhat pa na izi pospravt kar se zagre ...slikce so prekrasne...res slo cukrcki VSI...zdele se bom nic poimensko, ker bi blo prevec; ampak kot veckrat obljubljeno, se bom mogoce zdej bolj javljala...zanalas ne bom napisala oblubm no, sprot pa se kej zveste, ne bom nakladala ce je pa kera iz KR, jest sem vsak dan tuki okol na kavici pa sprehodih, tko da...ko pa grem u LJ domov, pa pridem tut na ksno srecanje, sam zaenkrat se nisem vesca dojenja izven nasega gnezdeca, tko da si kr tempiram...in mi je tko it v LJ na cvek mal odvec k sem se mal prpa ;)...ampak tut to bo na vrsto prslo...k bi vas res rada spoznala ...zdej sam cakam do kdaj bo vleku, kopanje bomo ocitno spustil, upam sam, da si ne bo nabraltok moci, da bom mogla SOVA-t ponoc papa mamice in kokoli ;)
|