|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
24.4.2007 13:59:20   
skačica
user posted image oj!

Evo,sva z malo že nazaj. Jaz sem obesila cunje,mala je pa zraven spala v vozičku. Sušilca ne uporabljamo za Izine cunjice pa tudi čez poletje raje sušimo zunaj.

tašča- moja je full vredu. Je zdaj skrbela 2 tedna zame,še prejšnji vikend mi je pobrisala in sesala po tleh,zdaj je pa šla nazaj v službouser posted image . Sicer kdaj pa kdaj hoče kaj pametnega svetovati pa jo  hitro utišam s svojim znanjem,ki je precej bolj sveže kot njeno,ker je 27 let nazaj imela zadnjega dojenčka v rokahuser posted image . No,skoraj tako. Pa tudi moj mož ji hitro kaj pove,če hoče kaj pametovati. Pri nas je bolj pameten tastuser posted image ,ampak njega pa nihče več ne upošteva tako da tud z njim ni težav,sicer pa itak samovoljno ne hodita k nam.

Joj,jaz moram tud še dohodnino oddat. Sicer sem že preverila podatke in vpisala olajšave,samo še na pošto treba odnest pa možu še moram nekaj izpolnit. Do petka bo vse urejeno.

Sicer pa imam napovedane obiske v soboto,jih bom kar v mozirski gaj odpeljala pa tudi drug teden me čakajo obiski. Tudi one bom popeljala v gajuser posted image user posted image user posted image . Je najlepše v naravi pa še pospravljat ni treba za njimiuser posted image user posted image . Se hecam.
Danes pa tudi dobim obiske,pride kolegica,ki pričakuje dojenčka v novembru.

Jaz pa moram počasi pripraviti za kosilo,sva se dokončno osamosvojila in bova tudi kuhala zase. Je tako veliko bolje,jeva kadar hočeva in kar hočeva. Meni je kosilo ob 12-ih ali pa malo kasneje veliko prezgodaj. Pol sem pa že ob petih lačna,da bi celega user posted image  požrla.

Joj,sem spet naložila.

Pikca-nehaj z magistrsko,mene čaka tudi pisanje diplome. Kam je šla najina zagnanost,kaj? Se spomniš zadnjih dni pred porodom????user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se odločila,da začnem pisat maja,takoj po praznikih.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
24.4.2007 14:06:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Menstruacija - upam, da je cez poletje se ne bo user posted image

Ja, jst tud upam, da jo čim dlje ne bo. Drugače se mi zdi, da se pa nekaj nakazuje. V spodnjem delu trebuha me zvija tako kot da jo bom vsak čas dobila, pa sladko mi paše.

Slabost - mi je en teden zjutraj vedno ko pojem slabouser posted image . Pa je vseeno kaj vtaknem v usta - ali banano, ali kakav, ali pa kruh, jogurt... vse mi gre v grlouser posted image . No, noseča nisem, ker to ni mogoče...user posted image Mogoče pa je pomanjkanje kakšnih vitaminov? A se sme jesti šumeče tablete - sprašujem zaradi krčkov?

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
24.4.2007 14:26:45   
tinaaja
jjasna, jaz vsake tok dam v usta centra med mami..

pri nas pa bi se danes cel dan zizala, pa bog ne daj, da ni v narocju.. jaz mislim, da je prenazrtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
24.4.2007 15:06:17   
Anonimen

pri nas pa bi se danes cel dan zizala, pa bog ne daj, da ni v narocju.. jaz mislim, da je prenazrtauser posted image

Tinaaja, tko je ponavadi pri nas, ampak danes ... pri nas pa danes spimouser posted image ! No, ponoči smo tko kot vedno, spat ob 20ih, potem pa budnice ob 23ih, 2, 5, 7 in končno smo vstali ob 9ih. Sedaj pa je čez dan spal najprej 1,5 ure, sedaj pa spet spi že urco!
Ali mu luna pomaga ali pa to, da je mami pri kosilu spila kozarec piva user posted image (pa kr z alkom).

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
24.4.2007 15:49:15   
skačica
uuuuuuuh,tinaaja pri nas je blo tako včeraj. Smo pa potem skoraj celo noč prespali tako da je bilo tudi to za nekaj dobro.

Zdaj pa letim,je prišel mož in mora kosilo na mizo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.4.2007 16:42:16   
Anonimen
Zivjo,

pridno vas berem, ampak nimam casa skoraj nic napisat. Vmes sem zgubila password in sem se prijavila z novim nicknamom (prej PikaPoka12).
Mi smo bili vceraj na prvi posvetovalnici in smo od poroda zrasli 7 cm, tehtamo pa nekaj vec kot 5 kg. Mami je ful ponosna na naso princesko. Pediater mi je rekel, da ji ni potrebno dajat nic cajcka, razen ce je fuul vroce. Pa to, kar me malo cudi, da naj se poskusimo samo dojiti vsaj do 6. meseca starosti. A ni bilo vcasih 5. mesec? meni je aptronazna rekla, da pride v 5. mesecu, da pove, kako bomo dodajali hrano.

Verjetno ima samo skok v rasti. Nasa Livija to pocne ob vsakem. Eden tak je ravno minil To traja kaksne dva ali tri dni, potem je pa spet normalno.  Druga varianta pa je, da se hoce vec ckrlat.

Kakanje -  nasa Livija sedaj ne kaka vec vsak dan po 4-5krat, ampak bolj redko, 1x ali 2 krat.  A je to katera opazila? Glede na cm in tezo mislim, da imam dovolj mleka, zanima me pa, zakaj manj kaka???

Telovadba - ali katera hodi kam na telovadbo? Ali delate vaje za misice med. dna? Jaz vedno bolj premisljujem, da bi se vkljucila kam v kaksno poporodno vadbo. Trebuh je obupen.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
24.4.2007 16:53:45   
Žabika
jjasna: mi imamo približno enak urnik spanja - Hana se zbuja čist točno (malo gor, malo dol) ob urah, ki si jih napisala - ne morem verjet, kako ji rata in hkrati obžalujem, da kakšnega zbujanja ne spusti! Danes čez dan pa že skoz spi. Sem ji namontirala vtiljak nad njeno posteljo in že dvakrat sem jo kar tako malo položila v posteljico (drugače je čez dan spala v dnevni sobi)in prižgala vrtiljak in jo je zmanjkalo. No je pa tudi malo bolana, tako da ji verjetno paše počitek.

srečanje: ljubljančanke, a pridete jutri v Čolnarno, ali bo tam spet "samo" triperesna deteljica user posted image ? No tudi domžalčanke in ostale toplo vabljene!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
24.4.2007 17:04:12   
*sonchek*
Naš mulc pa spet cel dan spi! Oba sva zleknjena na kavču - Anej spi, mami pa bo kmalu doktorirala iz keramike in vzorcev za kopalnice - rišem, merim... Noro! Ampak moram vse zrisat preden pobegnemo na morje user posted image Vglavnem naš mulc je že zadnjih nekaj dni pravi cukrček - samo reži se, je, spi, lula in kaka. Še takrat, ko je zbujen se sam zamoti user posted image

Kakanje - po 6. tednu je normalno, da ne kakajo več tako pogosto, celo nekje do enega tedna brez kakaca naj bi bilo ok user posted image Našemu mulcu uspe do vrha napolnit pleničko ponoči, potem pa še 1-2x čez dan. Polulana pa je vsaka plenička.

Telovadba - zaenkrat je moja edina telovadba kilometrina, ki jo naredim vsak dan z vozičkom. Drugače pa razmišljam, da bi se vpisala na poporodno vadbo, kamor lahko prideš z user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
24.4.2007 17:18:31   
Anonimen
Se nekaj bi vas vprasala.
Moj mozek odhaja sredi maja na enotedensko potovanje v Nemcijo. Premisljujeva, da bi sle tudi midve zraven.  Naceloma se dojimo in tudi ostale stvari nam laufajo. Bojim pa se, da nasa princeska se  ni dovolj velika za pot (traja 8 ur) in bivanje drugje. Ne bi je rada vozila k zdravnikom v Nemciji, ker tudi nemsko ne znam.

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
24.4.2007 17:31:04   
Dajadada
Pikapola34, jaz bi šla na tvojem mestu. Med vožnjo se boste morali malo večkrat ustaviti pa bo šlo. Mogoče bo pa vseh 8 ur prespalauser posted image . Glede zdravnikov pa mislim, da bi morali znati tudi kakšno besedo angleško, tako da se boste že sporazumeli, če bo treba. Sicer pa princeski ne bo nič hudega.

Nejc je bil danes v 1. posvetovalnici in bil pohvaljen, ker se tako lepo redi. Dve sestri in zdravnica so se čudili in smejali, kako se je zredil in pediatrinja mu je nadela nov nadimek KROFEK. Ima že 5300g (ob rojstvu 3750g). Mamin mlekc je njami, njamiuser posted image user posted image user posted image , bi kar naprej papcal.
P pravi naj ga damo večkrat na trebuščka, da bo malo telovadil, ker baje takšni debeluščki vse preradi samo ležijo na hrbtu in se nič ne gibljejo.

Poglejte našega krofka in njegovo frizurco.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
24.4.2007 17:33:48   
tinaaja

pri nas pa bi se danes cel dan zizala, pa bog ne daj, da ni v narocju.. jaz mislim, da je prenazrta

Verjetno ima samo skok v rasti. Nasa Livija to pocne ob vsakem. Eden tak je ravno minil To traja kaksne dva ali tri dni, potem je pa spet normalno. Druga varianta pa je, da se hoce vec ckrlat.

sem sama tud mal v tej smeri razmisljala, ker tega se ni bilo do sedaj.. a skok v rasti tko zgleda, da bi se skoz dojila, da nikakor ni zadovoljna, razen na zizi, vmes mal zaspi, ampak ne zadolgo, pol pa spet naval na zizo.. user posted image user posted image in to  naj bi trajalo par dni.. ufff ok... jaz sem ze cist fertik danes

Za polono dojenega otroka ni panike tud ce 5-10 dni ne kaka.. pri nas zaenkrat se kar napolni vsaj 4,5 plenic s sracko.

Jjasna, jaz sem tud ravnokar spila kozarec piva - cheers

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
24.4.2007 17:57:13   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image ce to ni zakleto.. sem prej samo na hitrco poslala post, ker se je nasa kuza tko zbruhala na balkonu, da user posted image user posted image user posted image kaksen dan. ta mala zdaj pana pri ociju v narocju, jaz sem spucala balkon... skor sem se jaz bruhnila zraven

dajadada, ja fuuul se hudo redi user posted image taka licka za uscipnit ima - a ga tete kaj scipajo v licka user posted image user posted image user posted image

pikapola... glede potovanj jaz mislism, da je tko - kokr zelis komplicirat..  dojencek ne rabi veliko - hrano imas sabo, med voznjo boste pa ze naredili pavze, saj bi jih tko al tko. ce bi ti zelela it, pol pojdita. nemcija pa spet ni tok dalec, da ne bi mogli prit kmal nazaj, ce bi bilo kaj narobe...

telovadba - evo zdajle si bom zapekla CD s pilatesom, sam ne vem, kdaj  bom delala zadevo, ker brina ne spi cez dan. Na organizirano telovadbo pa nisva, ker nimamo se ritma hranjenja, tko da... bi se z zivciranjem, a bom sla al ne, bolj spotila kot na telovadbi user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
24.4.2007 18:06:54   
*sonchek*
dajadada kakšen luškan krofek!!!  user posted image Pa čestitke za uspešen pregled - očitno ima mami smetano in ne mleka user posted image user posted image
Kdaj prideta z Nejcem na obisk? user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
24.4.2007 18:21:13   
Dajadada
Tinaaja, njegova lička so res vsem ta prva za pokomentirat, pa dvojna bradicauser posted image  - ščipa jih pa samo mami in najožja family, še bolj pa jih lubčkamo.
Sonchek, tale s smetano bo mogoče kar držala - sem glih pojedla jogurtovo smetano z okusom čokolade...njami, sladka pregrehauser posted image .
Moj avto je še vedno pri očiju/dediju, tako da sama ne morem nikamor. Komaj čakam, da mu zrihtajo avto, da jaz dobim svojega nazaj. Bi že tako rada šibala naokoli in ne samo v bližnjo okolico. Po prvomajskih bom spet mobilna, pa pridem v Lj; Bizovik, Tivoli, Orle - kamorkoliuser posted image . Uf, je kriza brez avta...lahko pa možeka pošljem na bus v službouser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
24.4.2007 18:49:38   
Anonimen

sem sama tud mal v tej smeri razmisljala, ker tega se ni bilo do sedaj.. a skok v rasti tko zgleda, da bi se skoz dojila, da nikakor ni zadovoljna, razen na zizi, vmes mal zaspi, ampak ne zadolgo, pol pa spet naval na zizo.. user posted image user posted image in to  naj bi trajalo par dni.. ufff ok... jaz sem ze cist fertik danes

Pri nas je dojenje zgledalo tako, da smo se cel dan dojili, najbolj hudo je bilo pa zvecer, ker je maloo manj mleka. Takrat se je pa jokala ko utrgana. Jaz sem jo kar pustila, da je vlekla, je v roku nekaj minut spet priteklo mleko.
V takih dnevih je podnevi zelo malo spala, samo med dojenjem je zaspala za max. 15 minut. Vcasih sem bila ze resno zaskrbljena, da mi je mleka zmanjkalo. user posted image Ponoci pa s spanjem pri nas ni bilo problema. Jedla je dvakrat. Je pa tudi res, da mi je in mi se vedno vsakic sprazni obe dve joski do konca... Barakuda ji pravi moz....user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
24.4.2007 19:20:50   
Žabika
dajadada: luštkan krofek! Pridna mami, ki proizvaja smetanco!

tinaaja: kdaj bova pa midve začeli laufat? A se nisva nekaj menili, ko sva bili noseči! Jaz imam veliko, veliko željo odlaufat kranjskogorsko desetko, ki je 15. avgusta. Lani mi jo je Hana vzela, letos pa upam, da mi bo pomagala, da mi uspe! Sem pa že malo poskusila laufat - igranje s psom - pa kar ne gre, ker prsi zelo bolijo. Pa sej ne bodo šest mesecev bolele!
Imaš pa lepo vzgojeno kužo, da ti na balkon bruha!
A jutri prideš v Tivoli?

pikapoka: jaz bi šla! Sej bo vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
24.4.2007 19:52:48   
tinaaja
Zabika, nasa kuzika se je prej nazrla trave, pa sem ji dala pol ranital in upala, da bo to zadrzala v sebi in sem zato nacrtno spregledala, da mi kaze, da hoce ven - ponavadi pokaze, da je nuja. Tko da sem ji samo odprla vrata na balkon, ker ji hladno pomaga, pol je pa pol balkona zalila user posted image ahhh...
tek pravis ... jaz  si zdaj sploh ne predstvljam tect zarad josk user posted image sprehajam se kar dost, ampak v klanc z vozickom pa sopiham kot lokomotiva  user posted image kondicija otisla u nepovrat user posted image user posted image nekako do 6 tedna ne mislim kaj dost se aktivirat razen sprehodov, pol pa klance z vozickom napast :)) in pocasi morda zacet tect.. upam..

Tivoli .. ce bo tko kot danes, pol ne bo nic.. Bi ful prisla, ker imam ful dober sprehod do tja pa se mal po tivoliju (trnovo- tivoli)... glede na to, da sva z mami trmasti in nobena noce poklicat, bom zgleda jutri dop frej . tko da ce bo brinka ok, sem privozickava do tja..

Pikapola , hvala za razlago.. ja pri nas je tko, da ce ni na zizi in ce SLUCAJNO ne zaspi za 10min, je nemirna, jokca, napenja jo danes tud cel dan, prdka ful.. zdaj gremo v bano, da se malo umiri. sem ji pa danes ze ene 10x merila temperaturo, ker je tok nemirna (ne vem, kako bi opisala to obnasanje danes)..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
24.4.2007 19:53:02   
Naomi
jooooooooj kje sem bla ane user posted image ...je trajal tole, samo sem vas sam brala, nikakor se nisem spravila nic pisat...ste tko koristne pa v tolazbo, da je jojuser posted image user posted image user posted image ..pa zanimivo, da vsi dojencoti, ki so rojeni okoli nasega iste fore...npr. danes in vceraj dojenje na dve uri, pa prej se je 1. tko dru ene 5. min, da nisem vedla kaj naj, sicer ga ni nic krivil, pol sva mu pa z mozickom dala kaplce prot krckom- ki jih naceloma SE nima...je pa kot bi odrezal zaspal k top in zdej spi ze eno urco...sej jasno, da niso kaplce pomagale, sam kukr da je rabu en drug okus poleg mleka user posted image drugace smo uredu, Svit je priden kukr se za tazga malcka spodobiuser posted image ...zelo rad se vozicka, takrat mamo najbl meuser posted image r...cez dan, ko je vse normalno pridno drnjoha, tko da mi znese saj oprat, pa skuhat pa na izi pospravt kar se zagre user posted image ...slikce so prekrasne...res slo cukrcki VSI...zdele se bom nic poimensko, ker bi blo prevec; ampak kot veckrat obljubljeno, se bom mogoce zdej bolj javljala...zanalas ne bom napisala oblubm user posted image
no, sprot pa se kej zveste, ne bom nakladala user posted image
ce je pa kera iz KR, jest sem vsak dan tuki okol na kavici pa sprehodih, tko da...ko pa grem u LJ domov, pa pridem tut na ksno srecanje, sam zaenkrat se nisem vesca dojenja izven nasega gnezdeca, tko da si kr tempiram...in mi je tko it v LJ na cvek mal odvec k sem se mal prpa ;)...ampak tut to bo na vrsto prslo...k bi vas res rada spoznala user posted image
...zdej sam cakam do kdaj bo vleku, kopanje bomo ocitno spustil, upam sam, da si ne bo nabraltok moci, da bom mogla SOVA-t ponoc user posted image
papa mamice in kokoli ;)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
24.4.2007 21:47:03   
K_a_t_i
Ekola. Tamalga smo tako zmatrali v čebričku, da ga po jedi sploh ni ganilo, ko smo ga položili v posteljco (drugače ga je treba kar nekaj časa uspavati na rokah). Upam, da bo spaaaaal kar nekajkrat po par uric user posted image . Mami je prvič v življenju spila deci piva - okus je ogaben user posted image , upam, da bo pa zato mleka več! Kako že gre recept s sezamovim čajem? 2dl vode in 2 žlici sezama kaj pa pol?

Vidim, da se počasi pripravljate na poletno sezono user posted image . Jaz sem ravno prejšnji teden rekla, da med prvomajskimi začnem športat! In mi je danes celo uspelo zdržat 35min na orbitreku user posted image . Sem čist zadovoljna user posted image . No, čeprav,... Se mi zdi, da bi blo bolj potrebno delat trebušnjake pa mal večkrat kremo za strije na trebuh nanest user posted image .

Dajadada - luškan, luškan. Mi imamo v četrtek 2. pregled - bo pomojem pokazala tehtnica okol 6kg user posted image  pa nekje okrog 57cm.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
   [Brisano sporočilo]
24.4.2007 22:10:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
24.4.2007 22:16:28   
cv105
Mi smo danes spet bili pri DR. Šli smo pokazat tiste "normalne" mozoljčke, ki so se Maksu naredili po obrazu. Vsi s P vred so me štiri dni prepričevali, da je vse normalno, meni pa ni bilo, ker so se gnojili in je mali postal čisto lišajast. No, pa je napisala recept za Advantan in mislim, da že pomaga.

pa sem ji rekla, naj mu še popek pogleda, ker se meni ne zdi OK in ugotovi, da mu raste divje meso !!!!!!??????? in da mu mora jutri priti patronažna to žgat, če ji pa ne bo uspelo, bomo morali v LJ. HALOOOOOO??? Jaz sem na popek opozarjala patronažno vsakič, ko je prišla in enako zdravnico prejšnjo sredo v P.

Za pop..... ! Pa so mi rekli, da si ta DR ne pusti od laikov nič povedat. Smola naša, ker je to edina P v naši mali občini in dejansko nimam možnosti izbire. Al pa se vozit kam dlje. Šit.

Prav besna sem.

tašča: moja je ta teden "službeno odsotna" oz. na potovanju. Sreča naša, ker sicer pride vsak dan posebej vprašat, če mali spi, je ... in podobne...

vrtec: ali ste že rešile problem varstva?? Mi smo Maksa že pred 14 dnevi v vrtec vpisali. Žal nimamo druge izbire. Sedaj upamo, da ne bo treba plačevat rezervacij. A ima kareta že izkušnje z rezervacijami, ker slišim, da naj bi bile celo protizakonite??
Aja, da še dete pohvalim. Pravi mali cuker. Najboljši. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa njegov ati tudi. Sta prava zaveznika.

Lahko noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
24.4.2007 23:57:40   
sezam
tinajaa - jaz jem svežo sadje (jabolko, banano - že od začetka) in zelenjavo (solato sem začelo po 3. tednu) Jagodam pa se bom raje še malo izognila, ker lahko povzročijo kako alergijo.

*sonchek*, magor  - tudi naš Žiga ful spi. Ponoči sedaj ponavadi spi od 22.30 - 5.30 zjutraj, in nato še zaspi nazaj - danes celo do 11 huser posted image .

vms - tudi ti probleme s taščo pod isto streho? Meni tudi vsake toliko časa dvigne pritisk. Najbolj mi gre na živce, ko vsakič ko gremo ven (žal nimamo svoje vhoda) priteče in potem sprašuje Ano - A si prisno spala? Danes si pa dolgo spala -  a si ga ponoći sračkala? Kam pa greš? .... kot bi nas skoz kontrolirala kaj delamo user posted image . Pa če imamo slučajno odprta vrata na stopnišče, se takoj oglasi, če zasliši Ano. Včeraj sva si umivali zobke in mi je nagajala, ter sem jo malo okregala, ona pa seveda v jok. Tašča pa začne spodaj peti -  Ana se pa joka,.... user posted image

ANJA - user posted image  če sem lahko pomagala in niste sprobavali ne vem koliko kremic, kot smo to počeli mi, ker so mi krivdo plenic dajale na stran user posted image  Fixies so res super.

Pikca - jaz sem dohodnino tudi šele danes poslala user posted image  Prav luštna sta vaša otročička user posted image . Se vidi, da ga ima Živa rada. Naša se tudi kar topi, ko ji ga dam v naročje user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.4.2007 6:51:13   
tinaaja
jutro  .. no po napornem dnevu je sledil se hujsi vecer .. jaaoo... pol se odlociva, da sprobava vseeno varianto s termometrom, ker je bila res bogica.. in jaz ji dam not se sklonim, da od blizje pogledam in v tistem eksplozija user posted image user posted image kakico je odneslo pol metra dalec po tleh, meni po roki, par kaplic po obrazuuser posted image user posted image user posted image user posted image sem kar mojmu jo predala, da jo je previl do konca user posted image kako bi se temu reklo- ze zdaj mi serje po glavi user posted image user posted image user posted image pol se je se mal drla, sem jo dala spet na zizo in ob 11 mrkne in spi do 6:15 z enim dojenjem vmes.. jaz sem se vedno komauser posted image

kr_enamami
- fizioterapevtka v P je rekla, da po 6 t lahko zacens tect.. seveda zmerno in zelo poslusat telo.. sva se ful pogovarjali o tem.. jaz bom vidla,kako bo.. sploh pa mi sporten modrc ni prav trenutno, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image  

sezamov caj/napitek
- jaz dam kar ene 4-5dcl vode, nekaj sezama not in pustis 20min vret.. ohladis in pijes pojes.. lahko si sladkas, ker je zanic.. jaz sem se navadila na okus.

cv105 - joj pa imate tud nesreco .. upam, da uredite vse tko da bo ok

laski - nasa jih je zgubila mal na vrhu glavice user posted image ze tko jih je imel tam ful manj  kot zadaj in ob strani, zdaj je pa kot pravi plesast moski user posted image user posted image user posted image   kdaj zacnejo nazaj rast?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
25.4.2007 7:53:10   
amy26
dobro jutro,

Za nami je tudi neprespana noč user posted image , začelo se je že po sedmi uri zvečer ko je Ela hotela biti skos na zizi, pa jo dam spat že dretje, spet ziza,...zaspala šele ob 22.15 tako da sem jo tri ure skos priklapljala in na koncu bila že ob živce. Pol se je pa že zbudila ob 1.15, 3.00, 5.00, pa vmes se je skos slišalo nekako jamranje tako da po tretji uri nisem več spala sem sam še njo poslušala.

Je pa tudi mene skrbelo da imam že manj mleka, vendar vsakič ko se je priklopila je spet začelo pritekati tako da je komaj požirala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
25.4.2007 8:14:39   
Naomi
dobro jutro,
no po vcerajsnji slabi volji je potem spal do 20h, pa smo se pol vseeno okopali, tko da je sel okol 9h spat, pa je pridno spanckal do 1h, pol pa dojenje on 4h pa 7h, zdej pa pritkano spancka se mal...upam, da dons ne bo tkole cel popoldne user posted image k uceri...k gremo k dediju u LJ k ma RD...
drgac pa, tiste k maste fantke, a so vam kej rekli za lulcka za pucanje...jest se ga nic ne dotikam, mislim nic da bi kej s kozco eksperimentirala, samo obrisem na vrhu ce je ksna ''umazanija''...a se ga sploh kej muva al kako?...patronazka ni nch posebnga omenila, 1. posvetovalnico mava pa midva sele 9. maja...ja tko da mi smo rekorderji...k bo ze skor 7 tednov...ja majo baje u KR tako guzvo...nimam kej...sem srecna sam, da sem dobila res dobro P tuki v KR...
no, sej uceri je patronazka prsla, ga je stehtala in smo v enem mescu pridelali kilo 20 od ospustne teze...pritkan bil pa velik melkca pil user posted image
tko, zdej grem pa pod tus pa zajtrk pojest k pol bo spet on glavna zvezda user posted image
lepo vozickejte
papa

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?