mamuška
|
I Imam pa zdaj eno ponudbo, ki me miiiiiikaaaaaaaaa, pa ne vem, če se bom odločila. Namreč, pri cerkvenem zboru je pa spet kriza in sem bila naprošena, da bi jaz prevezla. Ker v zboru poje tudi moj mož, mi ni vseeno, da vse propade, pa tudi za druge ne, ker ko bodo dobili človeka, ki bo pripravljen vodit, pa pevcev ne bo več. Je pa res, da to kar pogrešam, čeprav sama se bolj znajdem v otroških zborih, ampak za premostitev krize, bi se tudi tega lotila. Je pa kar nekaj ovir, od tega, da si morava potem dobiti stalno varstvo, pa da sobote ne bomo frej (no, to tudi zdaj nismo bili kot družina, jaz sama sem pa bila), pa še cel kup stvari. Najprej se morava z možem pošteno pogovoriti in vse pretehtati, potem bomo pa videli. Drugače pa res uživam v vodenju zbora in me miiiiiiiikkkkkkkaaaaaaaa. Pikabu, daj ti to prevzemi proooooooosiiiiiim!! To je tolk potrebno, saj sama vidiš, da tko manjka življenja, da je kar hudo. Samo ne vem, kdo bo potem otroke vodil, vidiš kakšno mrtvilo je med tvojo "porodniško". Če se bo z našim prirastkom vse srečno pošlo, še kakšno leto ne bom v stanju za vaje, se ti koj javim za malčka počuvat, pa še daleč ne bosta imela. Mislim čisto resno.
|