|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  558 559 [560] 561 562   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.4.2007 22:20:49   
nanica
lahko noč, tudi jaz odhajamuser posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13976
21.4.2007 22:39:59   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kje je pa muki, pa maxica, pikabu...?

Pikabu je imela obiske, zdaj je pa gledala BB. Maxica se je malo zjutraj oglasila, muki nas pa spet ignorira. MUKIIIIIIII, pogrešamo te....

A zdaj boste pa vse ušle, ko sem jaz prišla? Sploh ne vem, če bi šla spat. user posted image Moram iti sama, mož ga pa nekje v Mariboru žura, pa še nič mi ni sporočil, kako jim je šlo. Pa razmišljam, da bi v dnevni spala, da vidim, če bo Maks kaj dlje zjutraj spal, ko ne bo noben se po postelji premetaval, samo potem pa zna kakšna Ema priti za lulat klicat, pa smo na istem. Se bom kar razkomotila čez celo posteljo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13977
21.4.2007 22:40:22   
Pikabu
anč, kdaj je pa tvoj sonček rojen?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13978
21.4.2007 22:42:23   
Pikabu
jutri gremo menda na obalo, dragi bo šel nekaj merit,midve pa altati lovituser posted image user posted image user posted image user posted image . ne, en izletek bomo spotoma naredili.

Altati pozdravi. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13979
21.4.2007 22:43:10   
Pikabu
Šment, če ne bi nanica prvega posta napisala, bi šla pa zdaj sama napolnit stran. user posted image user posted image user posted image Pa kdaj drugič.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13980
21.4.2007 23:24:20   
Pikabu
Ma, kaj res ni nobene več? user posted image

Možek se je javil, dobili so zlato plaketo user posted image , baje so peli zelo dobro, bolj natančno bodo pa še jutri izvedeli.

Grem počasi še jaz spat. user posted image Danes čisto sama.... user posted image

Pa lahko noč vsem skupaj.

user posted image in user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13981
21.4.2007 23:26:08   
mamuška
Pikabu, pozdravček od sosede user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13982
21.4.2007 23:26:58   
mamuška
...pa en velik BRAVO za možička in sopevceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 13983
22.4.2007 6:48:01   
Arabela
Dobro jutro!

Se pozna da je vikend pa še lepo vreme.... kaj bo šele za prvomajske praznike.... user posted image ...

NAša mala je včeraj spala od 13ih do 15ih, prav zanalašč, ker sta bila ati in mami že pošteno lačna, smo šli na kosilo k tašči mala pa nikak da se zbudi... no pa je bila vsaj potem dobre volje, pa lepo papala.... ko smo se vračali je skoraj zaspala v avtu, pa smo šli še v Bauhaus, tam pa je spet čez celo trgovino vriskala ko pijani norček... kot da ne bi bilo pred 5min popolna koma v avtu...user posted image
Zvečer pa jo je zmanjkalo ob 19.30.. pa je bil mir, čeprav zdaj proti jutru se je spet k meni tiščala..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 13984
22.4.2007 6:48:35   
Arabela
Pikabu, čestitke za atija in celoten zbor...user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13985
22.4.2007 7:19:39   
Pikabu
Čestitke za pol svečke:

user posted image Lucika in Aidan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13986
22.4.2007 7:25:05   
Pikabu
Dobro jutro. user posted image

Hvala za čestitke. user posted image Jih bom predala možičku. Sem bila res vesela, pa res so dobri.

Zdaj se počasi pokamo pokonci. Moram iti pripravit kosilo. Prideta moj bratec in njegova bodoča žena, gremo skupaj k maši, potem imam en sestanek, onadva bosta pa pazila na otroka, ko pa pridem domov, bom do konca pripravila kosilo, onadva bosta z nami, potem gremo pa verjetno kam ven. Spet bo pester in zanimiv dan. Komaj čakam, da pride mož domov, čeprav bo verjetno pozno zvečer.

Lep dan vam želimo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13987
22.4.2007 7:35:55   
Arabela
Čestitke za pol svečke:

user posted image user posted image user posted image AIDAN in LUCIKAuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13988
22.4.2007 8:44:01   
Maxica
Dobro jutro. Res je mal enga zatišja na tem našem forumu, se vidi, da je lepo vreme.user posted image  Mi smo včeraj dopoldne plavali, popoldne bili mal na sončku, potem sem zvečer imela pilates, pol je bil pa BB, pa sem vas malo "zanemarjala".user posted image
Čestitke možu od Pikabu, nismo niti dvomili, da bo padlo kaj manj od zlate medalje.user posted image user posted image user posted image
Čestitke Luciki in Aidanu za pol leta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste ugotovile, da ti naši pikeci praznujejo pol leta ravno na tisti dan, kot so se rodili? Jaz sem rodila v ponedeljek in v ponedeljek bo imel Lan pol leta.user posted image
Moci, pozdravi Altati, če jo kje ujameš. Glede na njeno "težo" to ne bo težko.user posted image  Jo boš brž opazila, sploh če bo v kopalkah.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13989
22.4.2007 8:45:21   
Maxica
Aja, Moci, kako je bilo pol z Zojinim bruhanjem, a je kar pojenjalo? Kaj pa alergija, sta kaj boljši?
Pa Vava, a se je kaj oglasila potem, ko sta šla z Lukcem k zdravniku?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13990
22.4.2007 8:46:10   
nanica
Čestitamo in pozdravljamo: user posted image user posted image user posted image LUCIKA IN user posted image user posted image user posted image  AIDAN

Ps: moj otrok pa še spi!!!user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13991
22.4.2007 8:47:00   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Ps: moj otrok pa še spi!!!user posted image

Bodi hvaležna, naš je že od sedmih pokonci.user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13992
22.4.2007 9:56:36   
Arabela
Moj otrok tudi še spi... pa ati tudi... no saj je bila budna tam okrog 8ih, sem jo podojila pa je spet padla v komo..

Sem pa malce čitala za nazaj naš nosečniški forum.. joj, kako smo bile "zmedene"... ampak najlepše mi je bilo, ko sem brala o naših problemih, težavah, pa kako smo se bale za naše pikice... potem pa so ob strani avatarji in na njih se smejijo naši "že veliki" sončki... en bolj sladki ko drugi...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13993
22.4.2007 10:01:35   
Maxica
Ja, Arabela, to isto sem jaz zadnjič razmišljala, kako zdaj čisto iz druge perspektive gledamo na tisto naše pisanje v nosečnosti. Ko imamo pred sabo že te štručke. Takrat se nam je pa vsak krček zdel že katastrofa.user posted image  Res, ko bi človek vnaprej vedel, da bo tako, se sploh ne bi nič sekiral, ampak samo užival užival.user posted image  Saj vem, da ko bodo pa ti naši oktoberčki stari ene dve leti, se bomo pa smejale tem našim prigodam, ko so bili dojenčki.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13994
22.4.2007 11:33:28   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

kje je pa muki, pa maxica, pikabu...?

Pikabu je imela obiske, zdaj je pa gledala BB. Maxica se je malo zjutraj oglasila, muki nas pa spet ignorira. MUKIIIIIIII, pogrešamo te....

Ej, ne noooo, ne ignoriram vas namenoma, to sploh ne, ampak enostavno mi ne znese. Če imam slučajno časa pol urce, da grem malo na RR je to absolutno premalo, da vas preberem in odgovorim, ker mimogrede nastane pet novih strani. Jaz si za vas vedno vzamem čas.
Je pa res,da smo ga zdaj dva večera žurali user posted image . Ponavadi se takrat malo vsedem pred računalnik.
V petek smo imeli še Nežin rojstni dan part.2, so bili moji in moževi prijatelji, tako da je bil en fajn popoldan, čeprav kaj dosti nisem imela časa klepetati, ker sem bila skoz v pogonu. Včeraj je bil tak sonček, smo tudi dopoldan okrog hodili, popoldan  sva z Nežo pekli tortoi, ki nama ni uspela user posted image , pa pospravljala in čistila sem, zvečer pa sva šla z možem na rojstni dan. Je njegova sestrična praznovala 40. let in je bil en tak rokerski žur. Sem se ga malo nakrokala user posted image user posted image .
Danes ima moj oče rojstni dan in ravnokar je začelo dišati, bomo spet piknikovali........ zaspana sem pa kot bi nič ne spala že tri dni. Sem čisto iz forme.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13995
22.4.2007 11:35:31   
muki1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Čestitke Luciki in Aidanu
Čestitke tudi možeku od Pikabu user posted image  user posted image  user posted image

..in Maxici za 4000 objav user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13996
22.4.2007 11:37:15   
muki1
In nenazadnje....spet so začele bombandirati neke pripombe o moji odvisnosti od foruma, pa se tudi namenoma malo nazaj držim od računalnika. So me kar fejst zjezili ( mož, sestra in še moja mama.)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13997
22.4.2007 12:33:21   
Anonimen
Živijo punce.

Danes se vam oglašam bolj pozno, ker sem skoraj do 11ih spala (vmes sem se zbudila in malega nahranla, oblekla, itd.) potem pa je dragi prevzel vajeti, da se je mama nočna ptica malo naspala...
Včeraj je bilo ful fajn na POP TV-ju. Ampak je bilo ful vroče in dolgo je trajalo. Sem se pa nasmejala, ker je Salome takšne ven metala med pavzami, da dol padeš. Če boste gledale ponovitev sobotne oddaje  (na Big Brother strani), sem tista, ki je sedela zraven unega komentatorja MIlana (v črno - beli majici). Me je kar parkrat pokazal. Če bom našla kakšno fotko, jo pa napopam.

Ati in mali sta bila ful pridna in sta preživela ful lep večer. Sedaj pa letim, ker imamo družinski piknik in na balkonu pečemo...

Lp

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13998
22.4.2007 14:52:09   
Anonimen
Če boste imele čas, si lahko sobotno oddajo BB ogledate tukaj:
http://24ur.com/bb/bb_video_show.php?subtype=oddaja&media_id=60007908
(upam, da dela)

Kot sem že omenila, sem tista, ki ima črno belo majico in sedi zraven ene bolj blond punce s skodranimi lasmi (moja kolegica - na moji levi), na njeni levi pa je komentator Milan.

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13999
22.4.2007 16:04:02   
piskot
dan.

AIDAN VSENAJBOLJSE! user posted image

btw lucika zanimivo ime, kje si ga nasla? a ni bil to tisti tip v sex v mestu tud?

nebesa. ati je peljal martina ven. jaz sem se ulegla na kavc, pa ko je zvonil telefon, sem sele ugotovila, da sem zaspala za pol ure. to je pri meni cudez, zato sem tako vesela. obicajno samo malo polezim zaspat pa ne morem cez dan.

ponoci smo imeli spet zabavno. martin se je zbujal na eno uro, vcasih tudi na pol ure. edino od 3-6 mu je uspelo spati brez prekinitev. pa pojma nimam zakaj. se mi zdi da ga je nekaj napenjalo. jedel pa ni nic novega. malo sumim cvetaco.

barby84 noro, spanje do 11h ... kaj je ze to?

muki1 ne jemlji si k srcu ce te zmerjajo z odvisnikom user posted image . meni je zadnjic moz rekel, da bo zacel kot z majhnim otrokom, ce bom zoprna, mi bo vzel racunalnik.

pikabu jaz pa cestitam ponosni zeni za potrpljenje. si tudi ti zasluzis zlato user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  558 559 [560] 561 562   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  558 559 [560] 561 562   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.