|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štrikarce na plan!
20.4.2007 22:11:35   
pika74
Ja dej...user posted image wd ja user posted image user posted image user posted image , da nau zaribaluser posted image .

Sam tole res ni slaba ideja, da mamo tečaj štrikanja tam pred UZ čakalnco... ej, se bomo zmenle, pa štrikamo tam a - to bo smeha... sam da nau še kšn 24ur to zvohou - bo še fotoreportaža user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
21.4.2007 7:19:34   
Sulfinija
Jutro punce!

Biba26 meni je uspelo pogolniti zadnji dve femoden tabletkiiz tretje škatlice hura rešila sem se jih.
No injekcija je že pri meni,jutri spet.Merne zvija v jajčnikih trebuh ko noro in tudi vetri so vedno večji.V torek morem na neko štiri urno predavanje upam,da tam ne zasmrdijo vsi ki bodo zraven mene sedeli res neprijetna zadeva,vendar če ta zadeva nakazuje to kar je sedaj pri naši Neži pol se nimam kaj za pritoževati.Sedaj pa grem še eno kavico kuhat,nato halo gasa likalnik,mam polne koše pranja,popoldne pa ena velika uživancianja na vikendu me čaka in šivanje gobelina.

Punce lepo se imejte in pišite kaj!!!

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1152
21.4.2007 13:09:31   
GITA14
že sem iz ljubljane
nekaj foliklov je že velikih (22,19,16) nekaj pa tudi še majhnih
danes ob 22.00 stop inekcija
ponedeljek pa punkcija.

lp

gita

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
21.4.2007 21:37:34   
citrončica
Gita superuser posted image ,po punkciji pa poročaj koliko lepih celic si pridelala!!Držim pesti!!!
Mojca,super,pa si se rešla teh user posted image strupkov,zdaj pa veselo naprej,srečno!!
Pika,super,res lahko narediš tečaj,to bi bilo smeha,meni je že misel hecnauser posted image !!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.4.2007 6:25:12   
Sulfinija
Punce rabim nujno vaš nasvet.Kot veste sem včeraj nehala jemati femodene in v četrtek sem naročena na UZ in dobim zraven gonal-f in takrat bi morala biti drugi dan M,vendar meni se že vse kaže,da jo bom dobila prej kaj naj v tem primeru storim naj raje pokličem na kliniko in vprašam,kajti noben ni rekel kdaj točno bi mogla začeti z gonalom mene pa skbi,če bi mogla začeti točno drugi dan M bo tole pozno.

Lepo nedeljo vsem želim.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1155
22.4.2007 8:09:27   
biba26
Mojca najboljše,da pokličeš v mb in ti bodo vse razložili.Jaz sem lani začela u Gonalom že prvi dan,ker prej nisem dobila user posted image ,tak da po moje ni ravno nujno da more bit Gonal drugi dan.Ti kar brez panike pa bo vse vredu.
Malo še user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
22.4.2007 11:20:16   
citrončica
Mojca,res najbolje,da pokličeš in vprašaš, vendar jaz tu gledam navodila za spodbujanje ovulacije,pa ni M nikjer omenjena,le hkrati s Suprefactom začneš od 14.dneva uporabe Suprefacta dobivati še injekcije za spodbujanje ovulacije..(GonalF ali Menopur).Pri meni je bilo to sicer res 2.dan M, a vseeno,mislim da to ne igra vloge,glavno da začneš ostalo na pravi dan!!!!user posted image user posted image Da ne boš v skrbeh,pa vseeno raje pokliči!!
lp

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   vprašanje za vas
22.4.2007 13:34:13   
Nila
Drage punce!Najprej se vam iz srca zahvalim za vaše sočutje.Nisem se oglašala-z razlogom...In to bi rada tudi delila z vami in vas prosila za vaše mnenje,predvsem če ima katera izkušnje -podobne.Zelo me muči vse skupaj.
Dan po cb testu ,me je seveda mami vprašala če sem že delala test.Moj odgovor je bil, kot je tudi vam znano ,da je pač-.Nato mi je rekla ,da je brez veze, da še poskušava z mojim dragim .Ona je bila pri neki ful znani astrologinji in ta ji je rekla da se vidi iz moje karte da nama ni usojeno.Te informacije mi je že enkrat prej "prav ljubeče "user posted image posredovala pa sem jo grobo zavrnila in ji pač rekla naj me pusti pri miru.
Tokrat pa ,ko je spet začela, sem vzela v roke telefon,poklicala to "babo",in ji dala lekcijo kar po telefonu-seveda o tem da se o moji usodi nimata kaj z mojo materjo pogovarjat če jaz tega nisem niti vedela niti dovolila.Nakar slišim da sploh ne govorim z dotično "astrologinjo" temveč z njeno tajnico ki dviga njen telefon in se meni v njenem imenu.Ta astrologinja je namreč tako duhovno visoko da jo pač vsak stik  z "vsakdanjim človeštvom"zmoti v njeni duhovni višini. Le 30 jurjov za karto jo pa ne.
o.k. vsi vemo za kaj se gre... Ampak nekaj me pa vseeno zanima. Vi vse veste kako težko je v postopku ohraniti pozitivno razpoloženje še posebej ,če imaš par neuspelih za seboj. Takrat pride do izraza moč misli ,seveda je pomembno da verjameš da ti bo uspelo, da se vidiš nosečo,srečno z svojim dragim ko se sprehajata npr. po arburetumu... Potem pa ti nekdo v sami najgloblji globini nasmeti misli o usodi ki ti je že prej določena in je ne glede na ves zemeljski trud ne moreš spremeniti. Normalno da te vrže ,da te položi-pokoplje v grob tišine in premišljevanja na tiho ...kaj pa če mogoče to res vidi ,KAJ PA ČE JE RES?
Trenutno več nisem sposobna sebe sestaviti v eno osebo ,ki bi lahko šla pozitivno ,z upanjem v nov postopek.Zastrupljena sem s to negativno mislijo pom zaslugi ene astroliginje ,ki sploh ne ve kaj dela.Človek in njegova usoda sta posledica tega kar misli sedaj -seveda pri tem tudi zelo vpliva kaj misli o njem njegova bljižnja okolica.Tu smo ,po moje, zato da spremenimo svojo astrološko karto, da se izpopoljnjujemo, se boljšamo lepšamo...
In upam da se bom pobrala in bila zmožna zbrisati ta miselni virus iz sebe? Kako bom pa vedla kdaj bo to? Težko ne ? Vedno ne moremo pogledat v podzavest kaj se tam skriva. Kaj delajo nekateri ljudje že z besedami-zastrupljajo nas.
vem ,dolga sem. soory. Vaša Nila

Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: vprašanje za vas
22.4.2007 13:50:01   
Anonimen
Draga Nila!
Kadar ima ženska težave z zanositvijo,jo takšna stvar,ki si jo ti doživela s to astrologinjo,lahko spravi iz tira.
Najpej bravo,da si tej ženski dala lekcijo.Kar se pa tiče tvoje mame,to pa res ni lepo,da ti gre govoriti,da nimaš upanja za imeti otroke.Najraje bi ti rekla,da vse nekam pošlješ in pozabiš,vendar vem,da je to težko,ker te zdaj ta stvar gloda in začela si dvomiti sama vase.Nikar ne verjemi astrologom ali takšnim komentarjem,ker to je slabo zate.Če bi jaz verjela astrologu in vedeževalki,bi zdaj imela že tri otroke in bi bila pri 30.tih vdova,pa ni tako,ker še na otročku delava,tako kot vidva.
Ti si poskusi v glavo vcepit,da vama bo uspelo,da bosta starša,samo malo morata še počakati in rezultat bo kmalu viden.Ne oziraj se na ljudi,ki trosijo negativno energijo in verjami vase in v to,da vama bo uspelo.Tistim,ki pa o teh rečeh nimajo pojma,je najbolje,da se jim nasmeješ in si misliš svoje.Srečno in drži se.user posted image user posted image

(odgovor članu Nila)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
22.4.2007 13:54:39   
biba26
Draga Nila ne oziraj se na to,vem da te kaj takega lahko kr fajn sesuje,ampak pogumno naprej.
Moja kolegica je bila tudi pri neki šlogarki al astrologinji in ji jerekla,da sploh brezveze da poskušata,ker jima ni usojeno. Res je da jo je to čisto zlomlo in je rabla kar nekaj časa,da se je spet dvignila,toda zdaj jo razveseljujeta dva sončka stara eno leto.Zato pogumno naprej,glavno je da imaš ti željo in voljo za naprej,vse ostalo pa še pride!

Pa lep dan ti želim.user posted image

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
22.4.2007 15:52:12   
citrončica
Nila,prav je,da si vzameš čas zase,posebej po neuspehu vsak po svoje poskušamo najti moč in upanje za naprej-eni v družbi,eni tukaj v virtualni družbi,eni pa v samoti.Veš kako pravi en rek: da je vsak neuspeh le ovinek,nikakor pa ni slepa ulica,a na ljudi ima učinek,kot bi jih prebodla sulica...vzemi si čas,kolikor ga potrebuješ,uredi si misli,da prideš spet do tega,da moramo skupaj v nov boj,in ne poslušaj okolice,gremo naprej,pa čeprav čez ovinke,do cilja!!Drži seuser posted image !!

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
22.4.2007 17:56:03   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
10.04. transfer user posted image  user posted image   25.04. TEST user posted image  user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ, 20.04. UZ, 21.04. UZ + STOP injekcija

user posted image  - mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04. začetek špikanja, 26.04. UZ

user posted image  - biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja
17.04. UZ

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.IVF, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja

user posted image  - citrončica:( 2.IVF, LJ)
24.04. začetek špikanja

user posted image  - pika74: (3.IVF, LJ)
konec aprila - začetek špikanja

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK MAJ  user posted image user posted image user posted image
perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), sayuri (1.ICSI)

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   SREČKE  user posted image user posted image

user posted image   Špelka  user posted image   
user posted image    upajoča  user posted image
user posted image   petraps  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BORKE
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dalija, Nila, zo06, alia, sarcy21, DaisyE, čebelica13, PAMELA, merkmeh, tija1 

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image , blanč, Saša27, Crnitulipan, merkmeh

Za lažje delo mi sporočite (ali oji tajnici marjetki) user posted image  user posted image  user posted image
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI, IVI,... 1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO)
- zdravnik, ki vodi postopek

Nila user posted image  user posted image  user posted image
Žal je pač tako, da na svetu obstaja tudi takšna sorta ljudi. Čeprav verjamem, da je hudo - misli pozitivno in pojdi polna optimizma naprej. Spočij se tako fizično kot psihično.
Z user posted image  si vzamita čas SAMO ZASE! Pomembno je, da v sebi najdeta še več ljubezni in še utrdita vezi. Ko boš mirna in zadovoljna nepomembnih stvari okoli sebe ne boš videla. Tudi nepomembnih ljudi in njihovih nepotrebnih, banalnih in nizkotnih namigov, ugibanj, govoric,...
Vedi, pa čeprav je težko, da vama je življenje dalo izkušnjo, ki bo vajino ljubezen in povezanost samo še okrepilo, polepšalo. Cenila bosta stvari in dejanja, ki nekaterim niso dana, življenju pa dajo neprecenljivo noto. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bodi pogumna in stopaj vzravnano in ponosno naprej, čeprav je to včasih težko. user posted image  Svojo dušo si olajšaj med nami user posted image

Mislim nate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pika74 user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 22.4.2007 17:58:06 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
22.4.2007 22:44:50   
Nila
H V A L A ! S T E   P R A V I   A N G E L Č K I  ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.4.2007 9:22:22   
blanč
Zdravo punce, a katera od vas kadi. Ravnokar sem prebrala, da se kadilkam še za polovico zmanjša možnost, da je umetna op. uspešna. Jaz pa kadim. Samo od takrat ko sem začela postopek se trudim, da bi čim manj pa vendar KADIM!!!!!  Hitr me kregatuser posted image user posted image

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.4.2007 9:27:02   
soncek.djukelica
jutro,

sam 2 dni me ni pa toliko novega!
Gita, čestitke na folikih! user posted image user posted image user posted image  Moji so bili podobno veliki! Zdej že čakaš na punkcijo, sej bo hito minila in želim ti,da ti vsi ratajo! user posted image

Pika, kaj pol, a se vidive v sredo? user posted image  Kaj praviš,če odpreš klub "štrikalk za gas maske" user posted image user posted image user posted image  

Mojca, mene so vetrovi začeli dajat proti koncu terapije,ko sem bila na menopurju in posebno po opravljen et! Moj se je sam križal! user posted image user posted image   Prav,da sem hujš,kot pa kak dec! user posted image   Glede et,ti pa priporočam,da svojega vzameš s seboj! 2 razloga: bolš,da on pelje, ti pa lepo čuvaš user posted image user posted image  in pa zato,ker bo mogel v primeru zamrzjenčkov tudi on se podpisat! user posted image user posted image

Nila, user posted image user posted image user posted image  verjamem,da ti je težko in da ne najdeš moči in neke energije za nadaljevanje! Jaz sem se ravno tako počutila,ko sem se razšla z svojim bivšim,mi je bilo sam za umret! Ko upanja ni več! user posted image  Pa je,obstaja,saj le čas prinese svoje! user posted image  A veš,kaj je meni pomagalo!Ne mislit,na tedne,na mesece, skušaj se fokusirat samo na en dan! Danes bom mislila pozitivno,danes bom skušala odmislit žalost! Ker z majhnimi koraki boš daleč prišla! user posted image  In pa še nekaj! Pozabi na svojo mamo,ne govori ji,glede tvojih načrtov,ker ona z svojimi besedami in dejanji ne deluje tebi v prid! user posted image

Citrončica,a ti si pa jutri v lj!Škoda,da nimaš več časa, bi jaz šla s teboj na kafe, kar v štorkljo tam zraven! user posted image  

Če vas pa zanima moje počutje, je krasno! Gospe Muser posted image  še ni, kar me zelo veseli, testa bo pa v sredo! Nič prej! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.4.2007 9:42:21   
PAMELA
Skopiram temo še sem, saj se nekako počutim, da kljub vsemu spadam tu not:

Drage "dohterce" rabim pomoč. A morda katera ve, kaj se z mano dogaja?
Naj na kratko opišem:
Bila sem v dolgem postopku IVF. Pikala sem se z Dipherline, 8.4. sem dobila rdečo, 9.4 pa sem začela z gonalom. 13.4 na UZ niso videli foliklov, zato so se odločili za dodatno stimulacijo Menopur 300. Ker pa do 16.04. ponovno nisem odreagirala, smo celoten postopek prekinili.
V soboto ponoči sva s mojim (nič kaj nenavadnega - normalen sex pač) - v nedeljo pa se mi začne delat najprej rjav izcedek, ki pa se je spremenil v svežo kri. No danes sem pa že mogla uporabit tampon - se pravi, to po moje ni več izcedek (tega lovim z vložki).
Torej: KAJ ZA HUDIČA JE ZDAJ TO .
Nimam pa nobenih problemov, bolečin ali špikanja.
O groza, a res tega cirkusa ne bo konec .
Drugače pa drage moje, prav za vsako od vas stiskam pestke, vas berem in si želim, da vam uspe

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.4.2007 10:49:08   
soncek.djukelica
ojla,

pamela, zakaj ne bi skušala poklicat in vprašat! čeprav mislim,da je vse skupaj reakcija na hormone,ki si jih jemala! ampak za mirno dušo,pa raje preveri! user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.4.2007 12:01:36   
perlica

Ojla pridne pupike

Vsaka po svoje doživlja dogajanje okoli teh postopkov...

Mene samo zanima,katera je jemala femoden in če so jo tud prsa tako bolela?
Mene tako bolijo prsa,pa tako napete imam.
Saj vem,da je to najmanj kar me lahko skrbi samo vseeno me zanima.

Lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.4.2007 12:39:34   
Sulfinija
Ojla!

Perlica tudi mene so prsa bolela,imela napete vse reakcija od hormonov,jaz se sebi niti nisem čudila kajti za en ciklus,da so mi daljšali M sem pojedla kar tri polno škatle tabletk to je pa 63 tkole,da je bil tole pravi obup.

Pamela na tvoje vprašanje odgovora ne vem,jaz ti lahko le svetujem svetujem pokliči in jih vprašaj,čeprav ti z tem nisem veliko pomagala.Jaz ko sem bila lansko leto na iVF niti M nisem dobile le po ET ko se niso user posted image  prijele,nato mi je moja G rihtala M nazaj z primolut nor tabletkemi,za celotno tole zmešnjavo so krive prekomerne doze teh hormonov,ki nam jih filajo.

Sedaj pa k mnei.Jaz sem ostala sama doma,kajti moj user posted image  je za en teden šel na user posted image  teren seveda.Mam pa polne roke dela babico selimo v teh dneh k nam začasno,rožice bom danes sadila za viken in domač balkon,v bolnico letela,....Glede mojega stanje nisem nikamor klicala mam le še rjav rahel izcedek tkole,da se vse skupaj pripravlja na M.Mi je pa na sosednjem forumu prijazna punca odgovorila da je bila lani na istem kot jaz izcedek po femodeni,takoj po prenahanju izcedek kot meni in nato M in je klicala sestro in je bila tretji dan M na UZ in je takrat dobila gonal in ni bilo nič narobe,sestra ji je rekla nič prej na uZ kot ste naročeni tkole da ni panike,če priteče jutri naj se vlije še bolje da zdrži do srede in nato akcija.

Vsem skupaj želim en lep sončen dan.

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.4.2007 14:35:21   
sayuri
Nila, draga moja.user posted image  Ljudje slišimo in poslušamo vsemogoče zadeve. Poslužujemo se vseh vrst informacij. Jaz sama v vedeževanja in vsakovrstna šloganja ne verjamem niti za trohico in tud pomislim ne, da bi meni ena šlogarca z napovedovanjem krojila usodo. In ne dovoli tudi ti. user posted image  POstavi se zase (no, saj si se že, ko si ji napela svoje - oz.tajnici user posted image ) in pojdi z dvignjeno glavo naprej, ok?

blanč, kajenje že na splošno zmanjšuje možnost zanositve - to povsod piše. Lepo, da se trudiš omejitiuser posted image . JAz te ne bom nič kregala, ker verjamem, da se ne da kar naenkrat nehat. user posted image  Saj user posted image  baje tudi ni dobra, pa jo jst kr pijem user posted image

Ostalim lep pozdrav - vas pridno spremljam user posted image

Aja, na seznamu sem zasledila, da Mijavček začne s špikanjem. Se je že klaj javila?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.4.2007 14:51:44   
soncek.djukelica
sayuri pozdravljena,

tudi mene zanima,kako je z Mijavčkom pa se žal ni še nič javila! Bo treba koga poslat ponjo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.4.2007 16:04:29   
koala
Nila ne daj se, sploh pa ne nekim šlogarcam, astrologinjam, kakorkoli se pač že imenujejo. Žal mi je da moraš čez vse to, vendar nekatere pač rabijo kak postopek več preden zanosijo. Jaz vem za en par, ki se jima je nasmehnila sreča v reci in piši 18!!!!!!-tem postopku, po desetih letih poskušanja in po devetih letih postopkov.
Pa ne pravim da jih bosta vidva toliko rabila, ne ne vama se bo sreča nasmehnila prej, čutim in verjamem. Tako da draga prijateljica naberi si moči, ko bosta pa pripravljena pa v novi boj.

Pamela tudi jaz ti žal ne znam pomagati, mogoče bi bilo res pametno poklicati v MB, osni te bodo zanali pomiriti in ti pomagati.

soncek.djukelica a te že kaj prsti srbijo????? Jaz te že občudujem, da še nisi naredila testa, sploh če ga maš doma. Jaz sem se odločila da si ga ne kupim pred trinajstim dnevom po transferju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.4.2007 16:45:12   
citrončica
Pamela,lepo da si se spet oglasila,a žal se bom tud jaz pridružila mnenju ostalih,pokliči in vprašaj,najbrž je to res posledica vseh teh hormonov,a vseeno boš najbolj sigurna in pomirjena,ko ti tam povedo kako in kaj!!Dobro zrihtaj!!!
Sonček,če se mi nebi mudilo v službo,bi šla z veseljem na kavo,tako pa žal,pa drugič,velja?Boš šla pa s Piko,če pride v sredo,sicer bom šla pa jazuser posted image ,samo mislim, da bova kar pri kafeaparatu pristale,ker za štorkljo ne bo časa....bo pa čas pred in po punkciji,takrat pa obljubim!!
Blanč,vsak ima kako škodljivo razvado,zato te res ne mislimo kregat,poskušaj pa zmanjševat,škodit ne moreuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.4.2007 17:06:32   
soncek.djukelica
citrončica, velja za drugič! user posted image user posted image
koala, itak,da me srbijo! sam še 2x grem spat, pa bo vse jasno! user posted image
dojke me pa bolijo k hudič! user posted image  sploh zvečer! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.4.2007 21:15:38   
DaisyE
Jaz ne sledim več...user posted image user posted image
Tosja najbolš, da me razrešiš moje tajniške dolžnostiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček.d a se meni samo zdi, ali te lahko že za novo mamico štejem? user posted image user posted image

Gita je imela danes punkcijo? Kako je, kaj dogaja? user posted image user posted image user posted image

Pika in citrončica pridno štrikajta! user posted image user posted image user posted image

Mojca kar pogumno naprej! user posted image user posted image user posted image

Nila mamini šlogarci pa šlogam, da bo splezala še višje v svoje duhovne sfere, potem pa ne bo znala več nazaj dol na zemljo in njeno vegetirajoče telo brez duha bodo prestavili v LJ Polje, kjer se bo v počasnem ritmu zibalo naprej in nazaj. Seveda bo njej čisto vseeno, ker bo itak vibrirala na višjem energetskem nivoju. user posted image user posted image user posted image

Punce ne se dat!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?