|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
20.4.2007 10:35:24   
pupika27
saj se mi je kar zdelo da me psiha daje!prosim ami lahko poveste kako dolgo naj čakama preden naj obiščeva zdravnika in ali bi bilo pametno da jem kakšne tablete za pomoč?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
20.4.2007 10:48:55   
markmeh
Pupika jaz z obiskom zdravnika ne bi prav dolgo odlašala vse je odvisno tudi koliko sta stara.Morda je dobro da ješ folno kislino in vitamin E,pa veliko srečeuser posted image user posted image .
Drugače pa punce vas spremjam čeprav nekoliko manj ter držim pesti za čisto vseuser posted image user posted image user posted image .
Na jesen če ne prej pa se pridružim Nili in vam ostalim ker grem v nov boj saj veste bitka je bila izgubljena vojna pa še neuser posted image user posted image user posted image .
Drugače pa držim pesti za čim več pluskov in user posted image user posted image .
Tosja lahko med daš med navijačice ker ker jaz in moj dragi še nisva in tudi ne bova obupala in vrgla puške v koruzouser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
20.4.2007 10:49:40   
koala
pupika27 v navadi je da se po neuspešnem letu gre naprej, da se dajo preiskave skozi. Ne obupaj prehitro, daj času čas čeprav vem da je težko.
Na kakšne tablete si pa mislila? A da bi lažje zanosila??

Ti lahko piješ čaj krvomočnice, za izboljšanje semena pa je kombinacija cinka, vitamina C in koencima Q10.

Pa srečno!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
20.4.2007 10:54:22   
soncek.djukelica
živjo,
da bi kej pomagalo,da prej zanosiš ne obstaja!lahko si kupiš teste za ovulacijo in pa user posted image  na vsake 2 dni! user posted image user posted image
če pa boš obiskala zdravnika,te bo morda dal na terapijo Klomifena za par mesecev, če pa ne bo v tem času user posted image  bosta pa morala dali kakšno preiskavo čez! user posted image
vem,da je težko, sam res ti svetujem da se probaš sprostit!
spomni se,kako je bilo včasih,ko nista delala user posted image !
priporoča se,da po letu dni user posted image  ne rata user posted image  se obišče zdravnik!če pa misliš,da ne moreš čakati ga pa pač obišči prej! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
20.4.2007 16:56:37   
GITA14
evo poročam
imam nekaj foliklov malih in velikih nekje do 21
drobnič je govoril levo 16,19,20; desno 16,,19,20,21

jutri imam ponovno UZ in upam da tudi stop inekcijo.

punce hvala ker držite pesti

lp

gita

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
20.4.2007 17:18:26   
sayuri
Bravo GITA14. user posted image user posted image user posted image  Bomo držale pesti še naprej user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
20.4.2007 17:28:38   
Sulfinija
Gita super za tvoje folikle,lep pridelek je tole.

Punce eno vprašanje za vas.Jaz sem danes zvdela da moj drugi teden odhaja na user posted image  in se vrne v četrtek ko bom jaz pričela z gonalom.Pol za 1.5 tisti teden so itak doma in pol po tistem tednu po prvem maju mam jaz punkcijo predvideno po 8.5 bo tudi doma delal bo pač v domačem ali pa bo vzel dopsut.Mene zanima kaj vaši možje hodijo zraven vas na ET ali greste kar same?Ker če je nujno da gre zraven pol rabi dopusta dva tedna.

Drugače pa sem ok le malce utrujena in napihnjena nenormalno.Še jutri mam dva femodena pol pa čakam z velikim veseljem svojo user posted image  in v četrtek UZ in akcija z gonalom.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
20.4.2007 19:50:13   
citrončica
Gitauser posted image ,si pridna kokoška,to bo celic!!user posted image Super!!
Pika,jaz grem v torek zjutraj v LJ,po municijo,boš tam?Mudilo se mi bo nazaj v službo,a ker bo itak za čakat,pa upam, da bom zgodaj tam,častim kavo na kafeavtomatu,če prideš!!
Pupika,jaz se pridružujem ostalim z mnenjem, da si pomagaj z vitamini,pozitivo,če pa ne bo šlo,pa le čimprej poišči tudi zdravniško pomoč,leta bežijo!!
Mojca,na ET greš lahko tudi sama,za user posted image je važno,da je pri punkciji tam na isti dan,ko odda seme,sicer ga nujno na ETne rabiš,kak drug prevoz si zrihtaj,da ne boš ravno sama v avtu...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
20.4.2007 19:59:55   
Sulfinija
Citrončica,bo pa mamica domov peljala moje otročke torej babica,če bo med tednom hura,jupi.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
20.4.2007 20:52:32   
Sulfinija
Punce jaz bom šla lepo sedaj v tem postopku za našo Nežo,ki greje dve pikici.Mene tkole matrajo vetrovi,da tole ni res,moj bo rabil gas masko.Joj Neži komaj sedaj vidi moj kok je vil takrat tvoj bogi.Ja jaz upam,da bom tudi jaz user posted image  po končanem IVF,kajti pri Neži je bil tole dober znak,kajne Neži?

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
20.4.2007 21:09:58   
citrončica
Kje je Pika,da masko naštrika???user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
20.4.2007 21:16:32   
pika74
vam bom jest že dala masko - eno po rit user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
20.4.2007 21:18:24   
citrončica
Ne Pika,Mojca pravi čimdlje od ritiuser posted image user posted image user posted image ,
njenemu pa le privošči masko,da preživi,sicer ji spet uide delat na teren!!!!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
20.4.2007 21:24:26   
Sulfinija
Pika daj naredi hitro eno masko za mojega,če ne uide na teren,kaj pa bo pol doma žena uboga od hormonov,sama voha svoje vetrove in punkcijo bom mela le kdo bo dal seme če meni moj uide?

Neposredna povezava do sporočila: 1139
   štrikarce na plan!
20.4.2007 21:26:44   
pika74
ma vas bom rajš naučla štrikat... evo zdejle se pa prpraute -

hitr štajnšce v roke pa en kloučk volne

gremo

akcija!

Neposredna povezava do sporočila: 1140
   RE: štrikarce na plan!
20.4.2007 21:30:07   
pika74
A znate nasnut petlje?

Jaz ko copatke štrikam, dam kar dve štajnšci skup, da je bolj rahlo, da ne tišči.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
20.4.2007 21:30:21   
Sulfinija
Pika,please n bi ti raje eno takole makso naredila,maš že model od Nežinega velja?Jaz mam še polne rke dela pa šer gobelin ful velik morem sešit me mami že sprašuje le kdaj bo narejen do konca.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
20.4.2007 21:33:36   
pika74
Kaj pa če bi mu kar en štumf na glavo nataknila - za taprvo silo bi blo pomoje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1143
20.4.2007 21:35:56   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Kaj pa če bi mu kar en štumf na glavo nataknila - za taprvo silo bi blo pomoje user posted image

Ojej,vidim,da ne bo nič iz maske.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
20.4.2007 21:37:22   
pika74
ja maske še nikol nisem delala... - se bojim, da bi prej štumf ratou, kokr maska user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1145
20.4.2007 21:42:26   
Sulfinija

ja maske še nikol nisem delala... - se bojim, da bi prej štumf ratou, kokr maska user posted image

Pika ni važno kaj bo glavno da bo,velja?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
20.4.2007 21:43:58   
pika74
ma jest vas rajš naučim no.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1147
20.4.2007 21:46:38   
citrončica
Pika,jaz sem za,samo počak do sredine postopka,ko bova mele več časa,štajnsce bi dons še najdla,volno pa.....edin,če kej potrenam!!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
20.4.2007 21:59:46   
pika74
Ja citrončica, tam nekje na sred postopka bova že mal napihnjene in nama bo pasal sedet pa štrikat... k bova že kokoškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1149
20.4.2007 22:03:37   
citrončica

Ja citrončica, tam nekje na sred postopka bova že mal napihnjene in nama bo pasal sedet pa štrikat... k bova že kokoškeuser posted image

točno tako in do takrat volno priskrbim,da začneva z učenjem,sej sem si kej tud že naštrikala,ampak že dooooolgo tega,predpredlani se mi zdi en brezrokavnik,po dolgem času,tako da sem malce zarjavela...bom pa še WD sprej prinesla,da ne bova motili ostalihuser posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?