skuštrana
|
Pony, vse čestitke ..Daj, res malo napiši kako to izgleda, jaz bi imela 4 , ampak bomo vrjetno ostali kar pri morda treh...5 pa..O, svaka ti čast. Dashi, tale trma je kar vrag, ampak kaj češ..Tudi to lepo preživiš, druga ti ne preostane. Jaz se ne obremenjujem preveč, sama si to predstavljam tako nekako, da malčki pač odraščajo in skupaj s tem tudi njihova volja. Začenjajo razmišlajt s svojo glavo. Jaz se ponavadi situacijam, kjer bi njena trma lahko prišla na dan, lepo izognem, če je možno ji dam na izbiro več opcij (recimo kaj hočeš delat to ali to..). Moram rečt, da kakšnih velikoh problemov nimam, je bilo kakšnih 14 dni ultra noro, ampak, ko sem se malo pozanimala, da je to normalan faza v razvoju dvoletnika smo šli skozi to nekako z nasmehom (tako temu pravi moj mož, ker ko se začne tamala trmat je takoo zeloo smešna, da se ji moraš začet krohotat in na koncu se vsi trije skupaj smejimo) Kaja80, držim pesti, da bo kmalu spet ali ...Kar pogumno. Nana84, dobrodošla.. Joj, glede spola (kako naredit pupo in kako fanta) imam pa jaz en dober link, samo je v hrvaščini. Ga bom drugič pripela, ker mi na temle kompu nekaj šteka copy in paste, vse se mi pa ne da prepisat. Drugače pa, kar se nakupovanja tiče, pri nas je še od taprve vsega ostalo, nismo vedeli kaj bo in smo nakupili vse bolj nevtralno. Kupit moramo edino voziček, ker smo imeli sposojenega. Se bom pa v nakupe vrgla tam nekje avgusta, morda celo septembra...Prej se mi verjetno ne bo dalo. Imena pa so meni všeč bolj klasična, te moderne variante mi ne potegnejo najbolj. NajboljŠa so mi klasična in da se lahko uporabljajo kjerkoli. (recimo Sofija, Maks, ...). Jaz zadnje čase sploh nimam filing, da sem noseča...Trebuha še ni, slabosti so minile, boli me nič ne...Ma, saj sem kar zadovoljna da je tako..Se nič ne pritožujem Uživajte, pa upam, da nas bo čimveč na srečanju