|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
21.4.2007 7:27:42   
TODI
Dobro jutro!!

Danes spet prva, nemorem več spat, se pozna, da Loti še spi in je spala celo noč. Ja pa še zgodaj sem šla spat. Se mi ljubilo iti na računalnik, sploh pa zato ker je bil moj user posted image  doma ...user posted image . Sorry beba user posted image  user posted image .

Vam moram povedati, da sem včeraj naredila izpit( zelo zelo težak--- mu pravijo loterija), kakšne štorije sva s sošolcem imela glede izpita pa rajš ne govorim, mogoče kdaj drugič user posted image  user posted image .

Beba kakšne to glodalce mate vi doma, daj pripopaj kakšno fotko.

Živjo Vesna user posted image !!


Ekola smo se že zbudili, tavečji hoče da mu preberem pravljico, pa grem, saj sem zaradi izpitov zelo malo z njim.user posted image

Se pišemo!!






_____________________________

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
21.4.2007 8:55:20   
tiasha77
Todi
user posted image  za izpit Vesna - prav paše ženski večer, ane? Bambina - luštne fotke, pa je res Maša že velika punca, da se že guncauser posted image , pa če sem prav razumela, boste že kmalu kolesarle, superuser posted image  Nea - bravo Lara, že vse obvladauser posted image  Hrana - pri nas je tako: jagodne jogurte in skute že jemo kot veliki, dala sem ji probati že tudi malo jagod, gluten ni več problem že od 7. meseca, pice še ni jedla, pa to samo zato, ker je že tud jst nisem dolgouser posted image , poskušam kuhat tako, da tudi ona je isto, mogoče manj začinjeno, nisem ji še dala solate, ker še nima zobkov, pa jajčka samega po sebi tud še ne (kolk ga je v kruhu, piškotih,...), s hrenovkami bomo tudi še malo počakali, prav tako s kravjim mlekom, pa sej itak vsaka mama najboljš ve, kaj in kako naj je njen otrok Pri nas se kažejo oblaki, pa glih za vikend, nouser posted image . Lep dan, se tipkamo!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
21.4.2007 11:14:51   
lampica
Živjo punce!

Naš mali trenutno spi. Sicer pa itak vedno spi ko jz tuki visim. Ne vem, ampak zadnje dni kar nekaj veliko spi čez dan. Včeraj je šel popoldn spal, pa sem ga mogla zbudit, da sva šla še malo ven. če ne bi spla pa kar tri ure skupaj. ponočo se je pa kar nekaj zbujal in jokal. Ponavadi ga najdem čist notr v stranici ali pa na trebuhu, pa se obrnt ne more. Drugač epa tudi čez dan ko spi, se kar naenkrat začne ful jokat in se komaj utolaži.ne vem a je spet kak zobek na pohoduuser posted image .

Imela sem malo čistilne akciije. Spet peremuser posted image . Sem dal aprat neke nove brisače, da bodo pripravljene, ko bo ptreba po novih.

Mi tudi razmišljamo o sedežu za kolo, vendar moram jaz najprej kolo kupituser posted image .Komaj čakam, ker potem bomo pa tudi mi skupaj nabirali kilometre. 

Beba pol si dobr zrihtala poštarjauser posted image . Sicer to še boš vidla, če sse ga je kaj prijelo. glede suše te pa čist razumem. Tud pr nam ni vsak dan na sporedu akcija. Že zdaj smo preveč utrujeniuser posted image , kaj šele bo.

pri nas spet piha veter, drugače je kar sončno in toplo. Se mi pa zdi, da se je naš mali kar malo prehladil, ko je tak butast vreme. Vsaj pri nas. Enkrat vroče brez vetra, drugič piha. Pol pa res ne vem kak ga naj oblečem. Samo jz mislim, da ni premalo.

Koliko pa vaši malčki pojejo na en obrok in koliko pogosto jeste čez dan? Naš se mi zdi, da je kar naprej lačen in mu še dam čez dan en obrok mleka. Ampak ne vedno. Kako jim porazdelite obroke?
 
Grem še malo pogledat kaj je novegana BB-ju, po pa cunje obesit.
 
Danes ne kuham, sploh.user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
21.4.2007 21:23:23   
beba76
Suša je tu gor, suša user posted image

Meni pa se tudi danes nič ne da; zdaj čvekam po telefonu in se počasi odpravljam proti user posted image  Včeraj je Nastja spala pri meni, danes pa Vasja, jutri pa manda moj user posted image .

Grem, fajn čvekajte!

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
22.4.2007 9:34:27   
tiasha77
Pa je res sušauser posted image user posted image user posted image  se vidi da je vikenduser posted image , sej se jst tud ne bi uspela javit, če ne bi mala spala, jst pa čakam kolegico z njeno punčko, da se bojo malo igraleuser posted image .

Tok, da ne pademo na drugo stranuser posted image .T

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
22.4.2007 9:42:47   
Tanyka
MORNING
 
 
Ja kaj je sedaj z vami klepetulje?
Se že na vse zgodaj martinčkate?
 
No,pa se gremo še mi user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
 
Čao Čao
 




user posted image




_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
22.4.2007 10:57:05   
TODI
Se pa res pozna da je vikend in lepo vreme, kar uživajte še naprej s svojimi user posted image  in user posted image .

Se pišemo!!

_____________________________

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
22.4.2007 11:28:10   
stuhica
Ojla !!!

Evo še mene bejbike!user posted image Madonca ste priden s pisanjem sem si mogla prav čas uzet zdaj ko Alvin spi!

Mi se tud že plazimo, sploh dvigovanje na nogice ob vsaki priliki je zelo aktualno!user posted image user posted image

Ma sem imela cel teden dirke okrog in okrog! V petek smo bili na mauranstskemu plesu od nečakinje in sem se ful naplesala! Je bilo prav luštno!

A DIETA pravte- ma jaz sem spravla dol 3,5 kg! Sem vseeno vesela ker sem mal grešila glede na to da še zmeri dojim pa da mi ponavad ne rata! Sem pa tud zato da še 1x začnem !? A začnete pol že 7.5. user posted image user posted image  Kaj pa če bi mene počakale k pridem šele 14.5 nazaj z dopusta!????user posted image  Mi bo lažje če bom skupi še s kakšnmu imela dietko!

Hrenovka - mhmm ja naš alvin ima tud rad hrenovko jo poje celo polovičko! Smo bili pa na pregledu in imamo nove mere
8,800kg in pa 70.5 cm! Smo zelo motorični baje user posted image  Alvin je namreč kar lazu po tisti dohtarci da se je prav smejala!

Tajvan-  ja ena mi je predlagala naj delam na tem da greva oba z tamalim - a ma ktera recept kako našga prepričat user posted image  Bi blo fajn ja ampak ne vem no sicer bo takrat že najbrž hodil ampak vseeno, vprašanje kolk bom jaz imela kaj od žuranja- k tm so pa take hude žurke da dol padeš!

Aja a lahk ena vrže gor še enkrat link od tega sedežka sack and seat- ker ga bom naročila pa se mi ne da še nekrat cel forum pregledat kje je na kteri strani!?user posted image user posted image  sam da navte spet 10 strani napisale preden bom spet brala user posted image user posted image  

no tolk zaenkrat upam da semi danes uspe še kaj  oglasit!!
čav bav

_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
22.4.2007 11:39:27   
beba76
Stuhica tu maš link http://www.hartan.net/index-1.html, ti pa povem, da na stol z velikim naslonom ne paše oz. moraš dati otroku povštrček pod rito. Zdaj bomo pa zgleda vse avgustovke mele to zadevo user posted image user posted image
 
LAMPICA, naša poje zjutraj 210 vode + mleko + 2 žlički linota na flaško (samo zjutraj se je še usmilim in še to zaradi moje lenobe, ker se mi je ne da po žlički hranit user posted image ), čez dan pa vse na žličko, pa naj bo to lino, sadje ali zelenjava ali zelenjava + meso, tega poje tam med 150 in 180 ml. Hraniva se pa tam na 3 - 4 ure. Včeraj pa je jedla ob 7, pol pa ob 13, ker je vmes 3 ure spalauser posted image
 
Jaz sem še sama, moj pride danes enkrat popoldne. Zdaj otroka spita, tavečja dva sta pri fotru, jaz mam pa spet cajt... Vmes kuham kosilo in ko se najemo, gremo na sončka. Zgleda, da danes ni vetra in je treba to izkoristit. Aha, Tia že kašlja, tak da bo vsak cajt konec veselja.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
22.4.2007 21:57:16   
goda13
Smo padle na drugo stran!!! To pa nam ni podobnouser posted image . Kje pa ste vse?

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 8:44:18   
TODI
Dobro jutro, sam da nas bolj gor potegnem user posted image  user posted image !!

Se pišemo!!

_____________________________

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 9:03:08   
Tanyka
MORNING ČVEKE............
 
 
Kako kaj, boste danes bolj aktivne, kaj se rr tiče?user posted image
 
Mi smo spali dobro, zdaj se porihtamo, in gremo na potem.
 
 
AJDA, ANAMARIJA vse naj
 
user posted image
 
 
Sonček kliče............
 
 
 
Lep dan
 
user posted image

_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 9:20:42   
beba76
Mi smo pa meli burno noč...

Spat smo se spokali tam ob 23 in komaj sva fajn zaspala, začne piskati pager - moj je gasilec in ko se kaj zgodi, ga kličejo. V Radencih je bil požar - gorel je gasilski dom. I seveda akcija moj se v sekundi zrihta in leti ko raketa.
Pradno sem zaspala nazaj, je minila dobraura, 15 min po tem pa joka Gal. Grem do njega in mali celi vroči, zmeriva vročino, 38,6. Potem sirup in ker se je čist prebudil, je trajalo skoraj 2 uri, predno je zaspal nazaj. Med tem se je že moj vrnil.

Skratka, bilo je pestro, nenaspano.user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 9:32:40   
sončnica13
Ste pa res imel burno noč upam, da ti bo uspel nadoknadit primankljaj.
Mi smo se tud zdaj 2 noči več zbujali, pa najbrž zato, ker smo ful pohajal naokol pa smo oba večera bolj pozn domov prišli-okol 22-ih.
v soboto smo bli cel dan po Žireh, pa pri njegovih smo žar otvoril-še dobr, da sn imela mesni danuser posted image user posted image user posted image .
No včeraj smo se pa z mojo sestro in njeno družinico odpravl na Bled, smo misln it okol jezera pa je pihal ko 100 user posted image , pa še gumidifekt smo imal pri vozičku od nečakinje, pol smo šli pa mal v zavetrje na kremšnite, pa blejsko grmadouser posted image

AJDA in ANAMARIJA vse naj naj user posted image


< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 23.4.2007 9:33:50 >

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 10:25:49   
goda13
Dobro jutro!

AJDA in ANAMARIJA vse naj naj
 
user posted image


Jaz sem pa včeraj rezervirala počitniceuser posted image user posted image . Drugače smo imeli pa spet pester vikend.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 11:46:35   
beba76
Ajda in Anamarija, vse najboljše!!
 
 
 
 
user posted image
Meni tak fali spanca, da ni za povedat! In zdaj, ko mala dva spita - Gal je zaradi vročine ponoči doma, jaz veselo surfam, namesto da bi se jima pridružila user posted image
 
Grem malo kataloge pogledat, ki so prišli, če je kaj pametnega. user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 11:55:03   
tiasha77
Beba76 - bejž spatuser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 11:56:47   
sončnica13
no goda dobr, da si me spomlna jest tud morem dons za dopust klicat. Kdaj greste na dopust? Mi v začetku julija, za datum bom pa pol izvedela.
Sn pa prej ravn seznam za prvomajski dopust pisala, da ne bomo kaj pozabil za s sabo.
user posted image pa zdej za dohonino vpisuje-upam, da dobiva kaj nazaj

beba-a Gal ima še zmeraj vročino?

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 12:01:48   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

no goda dobr, da si me spomlna jest tud morem dons za dopust klicat. Kdaj greste na dopust? Mi v začetku julija, za datum bom pa pol izvedela.
Sn pa prej ravn seznam za prvomajski dopust pisala, da ne bomo kaj pozabil za s sabo.
user posted image pa zdej za dohonino vpisuje-upam, da dobiva kaj nazaj





oJLA!

Čakam na potrditev za v Vrsar od 30.6-7.7. upam, da bo še kaj fraj, ker bi res rada šla, ker je lepo pa fajn za otroke. Že tako sva se premislila, sva obljubila, da prideva na Korčulo, kot vsako leto, pa se nama zdi predaleč za tamalga, pa tudi če karkoli pride, je najbližje za zdravnika Split, tako, da bomo šli pa drugo leto. Upam sam da ne bo zamere, ker hodiva že več let k isti družini in so bili letos tudi tukaj-so prišli pogledat Kimija.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 12:08:51   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

oJLA!
Upam sam da ne bo zamere, ker hodiva že več let k isti družini in so bili letos tudi tukaj-so prišli pogledat Kimija.

To je pa lepo od njih. Itak nimajo kaj zamert, saj se razume, da vsaj prvič ko greš z user posted image na dopust greš kam bližje.
No, zdej pa morem it kosilo skuhat, kr user posted image prav mam-mam,...
pol greva pa venuser posted image .

Lep dan!


< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 23.4.2007 12:20:45 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 12:18:15   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

oJLA!
Upam sam da ne bo zamere, ker hodiva že več let k isti družini in so bili letos tudi tukaj-so prišli pogledat Kimija.

To je pa lepo od njih. Itak nimajo kaj zamert, saj se razume, da vsaj prvič ko greš z user posted image na dopust greš kam bližje.




Ja lepo, da sta prišla, glede na to, da imata že obas čez 70 letuser posted image .  Jaz sem že zračunala dohodnino in oba dobiva nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 12:30:51   
lampica
Punce, zdaj p ares niste dost na čvekale od kar me ni bilo. Sem se že bala, da bom rabla cel popoldne da vas preberem. Pa ni sile.

Včeraj tudi nas ni bilo doma. Smo tudi mi otvorili žar pri mojih. Kak je blo fajn. Spet na malo drugače n način pripravljena hrana. Pa lepo vreme je bilo, samo škoda ker ka rnaprej piha tak čudn vetrič, da res otrok ne moram bit manj oblečen kot je.

Pri nas tud spimo bolj slabo. Mali se skoz nekja joka in se tudi prej prebudi zjutraj, ako da moramo kar zgodaj jesti. Potem pa še malo podrema do sedmih.

beba vem kako je ko sred noči zazvoni pager. Ko je najbolje, da se skriješ, da te ne pohodi, ko išče gate in zokne. jz ponavad grem samo za njim zaklent, kr ponavadi nima cajta.

Midva sva bila že zunaj, mali je kar v vozičku zaspal, zdaj bova šla pa jest.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 14:33:00   
Tanyka

beba vem kako je ko sred noči zazvoni pager. Ko je najbolje, da se skriješ, da te ne pohodi, ko išče gate in zokne. jz ponavad grem samo za njim zaklent, kr ponavadi nima cajta.


[/quote]

Hvala enako-moj je tud gasilecuser posted image .
Če si le uspe oblečt spodnjice, da ne gre brezuser posted image user posted image
 
Nič grem nekaj pojest.Kdaj že začnemo z dietouser posted image user posted image , naj mi ena pošlje, da bomo delale vse po eni-mislim pa da jo tak imamuser posted image
 
 
čaouser posted image

_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 15:02:38   
tiasha77
Helou!

Dopust - glede dopusta vsaka mama najboljše ve, kaj in kako, pri tem mi ne kompliciramo in na tvojem mestu Goda13 bi jst vseeno šla na Korčulo in ne strinjam se s tabo Sončnica13 da bi moral it na prvi dopust nekam blizu, OK ne rečem dokler so user posted image  še čisto majhni, ampak poleti bojo že pravi korenjaki. To je samo moje mnenje in nobene ne kritiziram in po eni strani vas čisto razumem, samo če boste vedno hodli tako na dopust, da bo zdravnik v bližini, vam ne ostane veliko izbire, mogoče je boljš ostat domauser posted image . Nikoli ne razmišljam o tem, da bom potrebovala zdravnika in ponavadi ga ne (trkam, trkam), za prvo pomoč pa imamo itak nekaj s sabo. V glavnem, če zdaj razmišljam za nazaj, mi je kar žal da ni bilo časa (moj je moral skoz delat), da nismo šli večkrat kam in tudi kam dlje. Gremo pa čez par dni na Tenerife za en teden in upam da poleti jadrat ali pa vsaj na kak motorni čoln, tko da ...

Nč, grem pospravit kuhnjo - po kosilu je ostalo pravo razdejanje, ampak midve se ne damo, gremo rajš malo ven, da ga ne vidimouser posted image .

Lep sončen pozdravček!

PS:Pa še to, včeraj sem po skoraj dveh letih spet rolala in je tako paaaaasaaaaaaalooooooo.


(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.4.2007 15:32:28   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Helou!

Dopust - glede dopusta vsaka mama najboljše ve, kaj in kako, pri tem mi ne kompliciramo in na tvojem mestu Goda13 bi jst vseeno šla na Korčulo in ne strinjam se s tabo Sončnica13 da bi moral it na prvi dopust nekam blizu, OK ne rečem dokler so user posted image  še čisto majhni, ampak poleti bojo že pravi korenjaki. To je samo moje mnenje in nobene ne kritiziram in po eni strani vas čisto razumem, samo če boste vedno hodli tako na dopust, da bo zdravnik v bližini, vam ne ostane veliko izbire, mogoče je boljš ostat domauser posted image . Nikoli ne razmišljam o tem, da bom potrebovala zdravnika in ponavadi ga ne (trkam, trkam), za prvo pomoč pa imamo itak nekaj s sabo. V glavnem, če zdaj razmišljam za nazaj, mi je kar žal da ni bilo časa (moj je moral skoz delat), da nismo šli večkrat kam in tudi kam dlje. Gremo pa čez par dni na Tenerife za en teden in upam da poleti jadrat ali pa vsaj na kak motorni čoln, tko da ...




Saj jaz tud mogoče ne bi tolk komplicirala, če ne bi bla že z user posted image 2x v bolnici, tako pa hočem, da je v bližini kakšen ZD, kajti ne bi si odpustila, če bi bilo kaj narobe z user posted image in mu ne bi mogla pomagat.
npr. ko smo v drugo šli v bolnico, je blo zarad tega, ker je user posted image nehal dihat, pa še ko je začel je bil skoraj pol ure popolnoma osoten in v takih primerih je treba takoj ukrepat.
No, sam to ne pomeni, da morate zdaj vsi s svojimi user posted image it na dopust kam blizu-vsak naj naredi tako kot sam meni, da je prav.
Saj mi tud ne gremo tako zelo blizu ( bližina Zadra ), ampak bom vsaj mirna, ker vem, da bo v bližini ZD.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?