s u g a r
|
jutro čer dan - se za nazaj joj punce tako tako mi je žal ker vas nisem ujela. ŠMRK uglavnem kako je bilo pršla sem točno in bila kuj na vrsti (sploh nism slišala k me je poklicala, ker ponavad ful čakam) no in so me prklopl na ctg, sestra je ful vztrajala da morm bit na boku, jz pa sem ji rekla da raj ne k ga bomo spet lovil, ker bo začel žnarat, in ona vztrajna (kar cenim vztrajnost namreč) in me prklop gor in čakamo in mi reče no bo u redu in pridem še nazaj pogledat. Ok, no ni minilo 5 minut k je bilo samo šumenje in valovanje trebuha (he sva pa res našla pravo ime) in itak je bil cel ctg na glavo ena kraca na vsake tri centi (nič od niča) in kje je sestra ni je - uzela jo magla, no pa se končn prklat ta druga sestra po cca 40 minutah list je bil že ful dolg in itak čist brezvezen in ga vrže stran in jovo na novo, ampak zdej sm pa rekla grem na hrbet k drgač nau nič. In ona ok sam če se boste ok počutla, jz pa halo sej drgač ni mira k sam tko, tud spim namreč tako (skoraj vedno če se dam na bok dobim brce na tisto stran na kateri ležim in je nevzdržno) in mali spi z mano. No posnamemo spet vse lepo in ok tko k treba ampak jz sem že zgubla skor eno uro (šmrk). Pol pa še debata z G, pol sem ji še omenila da se prpravla 10. 5. Wellness predavanje na temo nosečk in mladih mamic in kako lahko pridem do predstojnice zdr. doma in kaj bo na tem wellnessu (pač prehrana skozi nosečnost, telovadba in odpravljanje tegob, pa kako po porodu skrbeti za svoje zdravje in kilograme,...), in pol je bil še pregled. Vse je ok mali se še ni spustil ampak ima glavico že dosti nizko je pa neki spet godrnjala da je buši mal suh in da je suhec in grem zdej v drugem tednu v PDC Lj da ne vem zakaj, sicer je lepo v povprešju ampak mal na spodnji meji, težek je pa 2100g (35T) mal se je zredu a ne dovolj. In kaj lahko naredim - nič, sam mogoče lahko kej izbljšam da malo več počivam (ja ok očitno me bo moral moj res prklent na postlo - to je namreč dons naumil, da me bo z lisicami gor navezu da bom lahka pol skoz ležala, k drgač zgleda da nau nič), sm prašala a kaj pa če začnem ne vem vse po spisku jest (mastno , sladko, kr neki) pa je rekla da ne to pa res ne. Torej nič ne morm, sam čakat in opazvat mojga malega kako lepo se bo redil. Tako sem se odločila in zdej redi se piko mali moj. Pol sem dobla štiri napotnice (za porodnišnico, za rešilca - če mojega slučajn ne bo kje blizu (ja pa kaj še ma da dežura), za nov ultrazvok in še za PDC - če naum jz to vse zmešala sem zakon) in tri liste za labolatorij voda, pa toksoplazmoza in še neki čudnga nek AH - pojma nimam kaj in vse izvide k jih rabim baje za v porodnišnico (madoniš sej mam več papirjev k stvari, k jih morm še naštimat, se sprašujem če morm sploh kej vzet sabo a ne bo to dost sej me bodo v papirje oblekl). No in to je to pri G sem opravila v borih 3.3/3 ure (uau) - ekspres No in s tem zamudila zadnje srečanje majčic. Damed. No pa bomo pol pa z vozeki, velik večkrat, pa vse z novimi in novimi problemčki. Povejte mi please mal kako ste se imele, kako je bilo, mal mi delajte skomin, dejte no........ Majchi sam sporočam ne kupujte Pampersk pri najboljšem sosedu ker so iz Poljske (trgovka tako pravi, da nič ne ve da bi se kaj spremenilo mogoče pa pri naslednjih nabavah), za Spara ne vem tako da Müller akcija Ne boste verjele našla sem modrček od Triumfa, nima nič šivov čez bradavičke in je iz mikrofibre k lepo diha in je res prijetna na otip. Kupila sem enega v Mrčkatorju Modiana al kaj je ta trgovina, več nisem upala ker ne vem kako bomo še zrasl v obseg košaric (baje nekaj le), tako da bom za shranla škatlico da bo sam pokazal (u kako sem jz prjazna). Pol sem si še par nogavičk kupla teh ta tenkih za v balerinke, pa sm šla pogledat kaj imajo beje neko akcijo v Mrčkatorju za male otročke in sem našla nič - vse pobrano, mal me je zanimal kaj skriva torba za previjanje, no pa nism videla in sem kupila samo misura krekerje in šla ven. Umes je pa še moja zlata mati uletela in mi dala pošto k so mi jo iz službe poslal in pazi to ............. kar sem popravla je bejba zradirala in popravla z edigsom (halo) - vse je prečečkan, k bi pol saj zravn dala še žig pa se podpisala ne to pa ne k je prezahtevno. Ne vem kaj nej si mislm, bomo pa vidl kako bodo to jutri na CSD sprejeli. Javim. No to se mi je zgodilo danes in zdej pa je opala že enajst. Halo kam je šel dan? In jaz naj počivam,.... kdaj? Aja a se mi kira pridruži na wellnessu 10.5. (res je da boste ene že mamice), kaj pa druge k mamo mal kasnej? Javte mi. No to je to - grem zdej ajat k morm zjutri zgodi vstat za CSD. Nočko vsem in lepe sanje, moje so bile danes lepe - sanjala sem našega malega ki pa je bil z razliko s sedajim stanjem ful ampak ful miren in je sam gledal in nič norel pa še mal prej se je rodil kot se naj bi. Bil pa je presenetljivo firbčen in nadvse miren, same oke so ga bile. Le kakšen bo? Zdej me pa res že daje. No pa da ne pozabim dodi kapo dol, čestitke in tako se dela. zdej mi pa že pošteno učke skup vleče, se tipkamo jutri papa in lepo nočko