juniorka
|
Da se vam še jaz javim s poročilom od g. Očitno je bilo danes za vse tri, kot da bi eno in isto poglavje bral iz knjige ! Tako kot Ančki in Rožici se tudi pri meni še nič ne dogaja... Tudi jaz sem naročena čez en teden in mi je rekel, da mi bo takrat vse razložil, kdaj moram v porodnišnico....ipd., ker se takrat-čez en teden- zadnjič vidiva pred porodom! Pregledal me je tudi vaginalno in je rekel, da je še vse trdno zaprto in do lahk grem še na Šmarno goro Majchi, si za akcijo? Se ti pridružim, sam pol bi me moral nekdo nest , ker moje noge ne odobravajo več teže, ki jo morajo nosit... Trebuh se mi je tudi spustil- iz ust moje mami, pa tudi problemov z večjo količino hrane nimam, kot še en mesec nazaj! Pa kljub temu nič ne dogaja ! Eca, upam da nisi pobegnila kam? Niso še prvomajski, veš.... Raglja1, bomo se pa kasnej z vozički kje dobile, kjer bo tebi bližje!!! Jaz obožujem Kras, tako da ni problema! A so nam Sonjo m obdržali v b.? Upam, da bo kaj sporočila... Drugih komentarjev nimam, ste že druge odgovorile podobno, tako da nimam kaj dodat... Midva z dragim sva bla dans v Leclercu, sem mela prazen hladilnik-tako je, če dedca 1 teden samga pustiš ! Sem še v baby center zavila, pa sem kupila tisto podlogo za v lupinico, ko je še mičken ,ker je ni blo zravn... Pa sladoled sem si privoščla, kaj pa, a ne ! No, se vidimo jutri, zdaj grem lepo spat, ker me vse boli...le kako bi na Šmarno goro zlezla???? tale g. je res optimist- me mal precenjuje ! Se mi bo zihr sanjalo zdaj, da sem sred gozda rodila ! Lepe sanje tudi vam! pa pa