dodi
|
Ojla! Madonca ste ratale pridne,samo malo ne gledam na RR pa imam cel roman za prebrat. se pa kar dobro držimo a ne,maj se bliža me pa še v enem kosu.Jaz imam spet UZ pri pri. Cerarju v sredo 25.5 in on kar noče slišat,da bi rodila v Kranju,hoče bit zraven men pa niti malo ne diši Ljubljana,ker sem preveč navajena na Kranjsko porodnišnico,no po drugi strani pa spet kolebam,kaj bom naredila če se ta dva lumpa ne obrneta Carskega pa tud ne bi rada imela sedaj porodu,Kar fovš sem tistim ki gredo rodit prvič,ko še greš tako flegma,potem pa vedno bolj tuhtaš,kaj pa če....a kompliciram a ne? Zadnje dneve dobivam take brce,da jih čutim čisto v nožnici in se mi včasih zdi,da se bo pokazala kakšna nogica mam en tak čuden občutek,da tokrat ne bom zdržala do roka kot sem pri prejšnjih,no sej po eni strani bi blo fajn prej rodit,po drugi je pa tud fajn,da so malo večji... NACE je pa ful lepo ime,kajti naš najmlajši 21 mesecev star fantič je tud Nace in mu to ime zelo paše,je en tak velik muck,priljuden in prikupen...tako da za vse Nacete.Nas je pa malo podobno prestrašil v noči z nedelje na ponedeljek,ko je šel spat čisto zdrav,ob 23 pa se je zbudil in ni mogel dihat,samo grozno je piskal in hropel. Mislili smo ,da že vse vemo,kako zgleda bronhitis,pa astmatični napad,tega pa napade krup,dobil je inekcijo Dexametazonaije in potem se je stanje umirilo,nocoj pa spet kašelj in bil je že na meji da bo dobil spet napad,nato smo mu dali sirup proti alergiji in eno uro sva ga imela nad paro,potem pa se je pomirilo.Morava it do Kranja,da kupimo inhalator,če se še kdaj ponovi...Utrujam kajne Želim vam lep dan in uživajte na zmenku,dodi
|