|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
19.4.2007 9:44:43   
ancka1
Evo, tudi rezervacija potrjena!!!

Sicer bomo notri (v prostoru za nekadilce user posted image ), ker je poba rekel, da terase danes sploh še nimajo postavljene, ker baje zunaj ni ravno toplo. Tudi notri je ambient lušten.

That's it. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
19.4.2007 9:50:44   
tejč
Ajde, če ste za: gremo stavit, kera bo najprej rodila! Oz. dejmo rečt prve tri, d abo bolj zanimivo...
Jz grem splaniratuser posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
19.4.2007 9:54:35   
tejč
Najprej se bo po moje rodiluser posted image user posted image user posted image

TEVŽuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

pol NACEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

pol pa NELuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
19.4.2007 10:27:18   
ancka1
Tejč, jaz sem za. Pa Rožica in Juniorka tudi po moje. Smo bile včeraj vse tri pri G (naklučje, imamo istega), pa smo šle vse kar malo "poklapano" ven, ker se še nobeni oz. nobenemu našemu pobalinu nikamor ne mudi. user posted image
Tako, da če smem, stavim na isto zaporedje. user posted image  

Tejč, ti ga sekaš. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
19.4.2007 10:27:32   
tejč
Ej Putka! KAj pa v četrtek od 14.15 do 15.30? Imaš čas?? Takrat je vadba za nosečke na DIFU.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.4.2007 10:28:25   
ancka1
Dedci v napad!!!! Dajmo "modri" user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.4.2007 10:32:39   
BAMBINA_
user posted image user posted image $¤×user posted image user posted image X%user posted image user posted image Y#&user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaoo, kaj sem jezna, tako sem vam že vse lepo napisala, ko hočem pa objaviti, mi pa eno butasto napako javi.

Še 1x:
Lukrecija, zdaj pa samo še reči, da si 78 letnica, pa, da je v OŠ bila Pakižca tvoja razredničarka user posted image user posted image ... Jaz sem namreč tudi bila prej v Žalcu (no saj zdaj nisem dosti dlje). Zdaj me pa res firbec matra, katera si.

Petrazg jaz bom v celjski porodnišnici rodila. Za jutri pa škoda, ko nismo prej prišle do tega, da bi se zmenile, ker zdaj pride en par na obisk, pa moram prej pizzo spečt, dopoldan sva pa z mami zmenjeni.

Tejč  kaj si tak žleht user posted image , so se mi učke ful povečevale, ko sem te čitala user posted image user posted image , ja saj ne bo dolgo, ko bo res tako. Po mojem bo tudi prva izmed nas šla Anči rodit.

Punce, danes se imejte lepo, tiste, ki boste za volanom, pa bodite previdne user posted image

Čau user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.4.2007 10:51:05   
juniorka
Hej!
Ja BAMBINA, če je sestanek majčic, mi vse drugo skenslamo, ker tega pa ne gre zamudit..user posted image

Tejč- meni se je že film vrtel, ktera bi lahk bla.. TI, TIuser posted image  Ah, saj je prav, mal heca mora bituser posted image ! Se pa strinjam s seznamom, ampak se bojim, da bi znal Janez pomešat načrteuser posted image user posted image user posted image !
Za plavanje- jaz bi takoj šla, pa mi je g. že v začetku nosečnosti odsvetoval...user posted image user posted image user posted image , sem enkrat pregrešila, več pa ne upam, sploh zdaj, da ne staknem česa 14 dni pred ...oh joj..

Anči, tudi jaz sem mela ene krče zvečer, da nisem mogla zaspat, kot taki menstrualni krčiuser posted image  Pa je dans vse ok, imamo telovadbo že od 5ih s presledki, no Nel jo ima, jaz nič ne počnemuser posted image !

OK se vidimo, če bomo kje zabluzle s Petrozg, pa pokličem tebe Anči, ampak glede na izkušnje, daješ dobra navodila user posted image !!!!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
19.4.2007 11:01:25   
rožica81
Jaz pa mislim, da bo Nace še malo počakal... Prva bo pa po moje Ančka, kmalu za njo pa... kaj pa vem... kakšni dvojčki??

Sam smo bile pa res včeraj kar malo razočarane, ker se ni še nič dogajalo... user posted image  user posted image  user posted image  No, da ne uide kakšna še danes user posted image

Se vidimo čez eno urico user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
19.4.2007 11:05:26   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Ej Putka! KAj pa v četrtek od 14.15 do 15.30? Imaš čas?? Takrat je vadba za nosečke na DIFU.

Naslednji četrtek bi šlo. Telovadba ali plavanje? Si bom zapisala, potem pa vidiva kako bo..

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
   [Brisano sporočilo]
19.4.2007 11:22:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.4.2007 11:23:44   
ancka1
Zdej ste me pa tako "napalile", da bom še bolj neučakana. user posted image  Ampak, mi je še sestra včeraj pri G rekla, da če uspešno ustavijo grozeč prezgodnji porod, se potem mali tolk skulirajo, da kar potegnejo še malo čez PDP, tako, da ne vem, če ne boste katere vrste preskočile. Dvomim, da se tu lahko zanašamo na FIFO sistem. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.4.2007 11:29:43   
dodi
Ojla!
Madonca ste ratale pridne,samo malo ne gledam na RR pa imam cel roman za prebrat.user posted image user posted image  se pa kar dobro držimo a ne,maj se bliža me pa še v enem kosu.Jaz imam spet UZ pri pri. Cerarju v sredo 25.5 in on kar noče slišat,da bi rodila v Kranju,hoče bit zravenuser posted image user posted image men pa niti malo ne diši Ljubljana,ker sem preveč navajena na Kranjsko porodnišnico,no po drugi strani pa spet kolebam,kaj bom naredila če se ta dva lumpa ne obrnetauser posted image user posted image Carskega pa tud ne bi rada imela sedaj porodu,Kar fovš sem tistim ki gredo rodit prvič,ko še greš tako flegma,potem pa vedno bolj tuhtaš,kaj pa če....a kompliciram a ne?
Zadnje dneve dobivam take brce,da jih čutim čisto v nožnici in se mi včasih zdi,da se bo pokazala kakšna nogicauser posted image user posted image mam en tak čuden občutek,da tokrat ne bom zdržala do roka kot sem pri prejšnjih,no sej po eni strani bi blo fajn prej rodit,po drugi je pa tud fajn,da so malo večji...

NACE je pa ful lepo ime,kajti naš najmlajši 21 mesecev star fantič je tud Nace in mu to ime zelo paše,je en tak velik muck,priljuden in prikupen...tako da user posted image user posted image  za vse Nacete.Nas je pa malo podobno prestrašil v noči z nedelje na ponedeljek,ko je šel spat čisto zdrav,ob 23 pa se je zbudil in ni mogel dihat,samo grozno je piskal in hropel. Mislili smo ,da že vse vemo,kako zgleda bronhitis,pa astmatični napad,tega pa napade krup,dobil je inekcijo Dexametazonaije in potem se je stanje umirilo,nocoj pa spet kašelj in bil je že na meji da bo dobil spet napad,nato smo mu dali sirup proti alergiji in eno uro sva ga imela nad paro,potem pa se je pomirilo.Morava it do Kranja,da kupimo inhalator,če se še kdaj ponovi...Utrujam kajneuser posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan in uživajte na zmenku,dodi

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.4.2007 11:31:44   
dodi
UPS...pregled imam 25.4 in ne 25.5....skleroza kaj morem EMŠO me dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
   [Brisano sporočilo]
19.4.2007 11:42:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
19.4.2007 11:52:21   
dodi
Ja eni pravijo laringiti drugi krup,naj bo karkoli je pa grozno,pa še bolj ker je noč in do dežurne v ŠK.Loki imamo 30 km,tako da sploh ne veš kaj bi storil.Ja svež zrak in vlažne inhalacije so predlagali tudi nam.Ali se to večkrat ponovi?
Me je prav strah...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
   [Brisano sporočilo]
19.4.2007 11:56:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
19.4.2007 12:04:25   
dodi
Tudi meni je dal Zyrtec,Ventolin imam od starejšega fanta(on ima astmo,sem mu ga takrat dala pa ni nič pomagalo.Tudi jaz upam da se ne ponovi več,ker sem v nedeljo ponoči v trenutku dobila drisko od samega strahu,dobro,da se niso začeli kaki popadki.
lp,dodi

Neposredna povezava do sporočila: 2293
19.4.2007 13:04:35   
raglja1
Oj dodi, naš 6,5 letnik je imel to pri nekako dveh mesecih starosti in le 1x ponoči. Sicer je malo nagnjen k dolgotrajnemu kašlju ali smrkanju, pa je najbrž le kaka mila alergija, ki je nismo nič preverjali. Torej takrat smo odprli okno, pa dojil se je, pa se je hitro umirilo. Me je pa tak lajajoč kašelj tako ustrašil sredi noči, ko pravzaprav še ni bil nič bolan, da sem se v trenutku zavedla, kako zelo močno ga imam rada. Mi je šlo kar na jok.

raglja

p.s. upam, da se imate krasno, pri nas je že ves dan tak sonček, da je veselje, le burja malo nagaja.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
19.4.2007 13:14:29   
dodi
No upam samo da se ne ponovi.
Ja imamo se fino,zjutraj je bilo oblačno.,a s Primorske tudi k nam prinese burjo in je oblake razpihalo in sedaj sije sonce.user posted image user posted image
Malo se razmišljala,da bi bila mogoče lahko tudi kaka alergija na kak cvetni prah,v nedeljo smo bili na Sveti gori in mogoče je cvetelo kaj takega da mu ne paše.
Danes smo imeli v hlevu že en moški naraščaj in otroci sedaj ves čas pazijo na telička in se kregajo od koga bo.
lp,dodi

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
19.4.2007 13:51:41   
raglja1
Ej nas je toliko majčic, da ne sledim od kje je katera, torej dodi od kje si, da imate kar telička, pa koliko vas je.
Pri nas bo tole četrti, sem pa s krasa, ampak kljub hiši imamo od živali le pajke, pa občasno kakšnega škorpijona, sedaj nas začenjajo moriti ose (bo treba poiskati gnezdo), da o muhah ne govorimo... Sicer pa sem priseljena Ljubljančanka, a nam je tu že 5 let tako lepo, da o kakšnem povratku ne bi nikoli razmišljala. JE tu toliko prednosti za otroke, ki so po cel dan brezskrbno zunaj, na Viču v Lj. pa so v zadnjih 15 letih toliko zagradili, da je povsod le beton in gora avtomobilov, na kakšno travico pa bolje da ne stopiš, ker se ve kdo tam opravlja potrebe... Je prav težko že za otroke, ko gremo na obisk k mojim. 
Ah bolje, da grem še jaz malo vodoravno, sem že čisto trda, mlajša dva sta zadrnjohala, starejši pa me je prosil, če lahko danes ostane v podaljšanem in imam tako kako urico še fraj.

lahko popoldne
raglja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
19.4.2007 14:21:49   
dodi
No mi spadamo še pod Gorenjsko,čeprav smo čisto na meji s primorsko.Naša vas leži tam na nekje 1000m nad morjem,do najbljižjega soseda pa je pol ure hoda,je največja sl.vas pa ne po prebivalcih ampak po površini.Stara sem 32 let in čakamo 9 in 10 otročka.Imamo 2 fanta in 6 punc,najstarejša bo junija 10 let,drugi 9 let,tretja je imela marca 7 let,nato sta prvi dvojčici ki bosta septembra 6 let,pa drugi dvojčici bosta junija 4 leta in najmlajši Nace bo julija star 2 leti.Delamo v duplikatih,zato se naša družina tako hitro večauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imamo kmetijo,zato nam tudi živali ne manjka,kar ni domačih pa pridejo še srne in jeleni takorekoč na vrt...sedaj živimo v stari hiši a le nekaj metrov stran od nje raste nova,velika in prostorna...Otroci so res veliko zunaj,imamo svoje pravo malo otroško igriče tako da je skoraj kot v vrtcu....
Moram it pospravit po kosilu...
lp,dodi

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
   [Brisano sporočilo]
19.4.2007 14:58:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
19.4.2007 17:24:08   
raglja1
Vau dodi, čestitke za pogum in veselje do življenja. Ampak po tehle podatkih sem kar prepričana, da sem te že brala, a si včasih tudi E.? Pa lepo, da ti ob obilici dela, kar ne dvomim, da ga je, znese tudi tule gor pokukati. Mi smo sicer sredi vasice, a je tu le nekaj ljudi, vsi temeljito ograjeni in težko stopiš s kom v stik, kaj šele, da bi kar klepetali. NEkaj je zelo starih, ki praktično ne pridejo več ven, mlajši pa so do poznega po službah, potem pa še delo doma. In tako tudi meni dosti pomeni občasen priklop na tele bolj odrasle debate user posted image user posted image   . Precej bolj kot kakšen časopis.

raglja

Neposredna povezava do sporočila: 2299
19.4.2007 18:14:59   
iwa
Bravo dodi, svaka čast za toliko naraščaja! Sm komaj verjela k sm brala, to je pa res lepo!user posted image user posted image user posted image user posted image
Če tebi sfolga s tolikimi, bomo pa me tud enga al dva nekak gor spravle!user posted image user posted image user posted image

Ostale punce pa upam da ste dons uživale. Sm bla v mislih z vami in verjamem da vam je blo lepo!
Pri men nč novga razen ogrooooomnega trebuha, a to mamo itak vse! Sm opazila da se mi je v zadnjem tednu obseg trebuha povečal z 97 na 103, tko da zej gre pa zares! Upam da tamala nau prehit vn ušla! Dons sm namontirala posteljnino na postlco, pa koš za plenice, pa še ene par malenkosti, si mislim kaj bi odlašala pol bo pa panika če me kej prehiti... se vidi da čakamo šele prvega, k so take priprave, a ne?

Kok je fajn, k je sonček! Uživejte!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?