|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
19.4.2007 8:57:01   
lunca2
Dobro jutro!

Zdej se še lahko naspim od junija naprej pa bomo manj spali.user posted image Kaj češ tko je a nič zato. Danes grem z user posted image v Ljubljano ko gre v službo grem mal po trgovinah. Mal po mestu in v interspar. PA se bom spet neki € znebila. A bo danes tako kislo vreme al kaj? Nej se pokaže sonce.

Hothien me veseli, da so kolki dobro in da si se rešila širokega povijanja.
Kapesanta sej vem, da je najlepše darilo user posted image , ampak jaz bi mu rada nekaj kupilaglih tolk da bo za spomin.

Lep pozdrav!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
19.4.2007 9:01:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily

A ti bi tut šla, če dežujeuser posted image

Ne, sam mal te morm bezat! user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
19.4.2007 9:04:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Mhm... V Šparu je terasa odprta....igrala majo tud....

Škoda, bi se mogle prej zmenit, da bi še druge vedle. Sploh ker se nam ponavad pridruži tudi ena, ki nima neta.

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
19.4.2007 9:04:42   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: mily

A ti bi tut šla, če dežujeuser posted image

Ne, sam mal te morm bezat! user posted image

user posted image  Njahi, grem likat, da bom sploh lahko prišla, ker nimam nč več za oblečit v omari

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.4.2007 9:41:38   
F*S*M
lunca vsem trem kupi iste obeske za na verižico, to bo verjetno najlepši spomin

drugače pa kdaj pa ste dons zmenjene ob 1 no bom vidla smo ponoč bolj slabo spal mu tolk zobi nagajajo da je joj, vglavnem če pridem pridem če ne pa ne pa drugič a dobimo se v L

nič grem čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.4.2007 9:45:52   
Anonimen
Ja, v L, ob pol enih, oz. od pol enih naprej. user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.4.2007 10:02:25   
Angellina
Daaaaaaaaaaaan user posted image

Lunca nimam pojma kaj bi mu lahko podarila user posted image . Sej ko boš videla njegov izraz na obrazu, ko bo prvič videl in popestval vajino štručko, boš vedela, da ni večjega darila pod soncem in da karkoli drugega mu podariš, takrat ne bo imelo nobene vrednosti. Res ne.
Sama njegov izraz lahko opazujem le na sliki in vedno jočem zraven, videla, ga pa žal nisem. Pa sms imam (poslal mi ga je po porodu, ko je šel domov), ki mi tolko pomeni, več kot vsa darila, ki mi jih je nosil v bolnico. Sploh ni vedel, kaj bi mi še dal, samo, da bi mi dal moči in željo, da čimprej ozdravim in se vrnem k knjemu domov. Dan po porodu mi je podaril prelepo ročno uro, katero je dal gravirat, marku pa največjega dinozavra kar so ga imeli v BC, naslednji dan sem dobila parfum, naslednji dan opanke, naslednji dan obleko...
Ampak ne bi blo treba nič od tega...nisem materialist in tisti sms je zame še vedno najdragocenejše darilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.4.2007 10:05:28   
Anonimen
Angie, user posted image  podpis! user posted image  user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
19.4.2007 10:28:22   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Škoda, bi se mogle prej zmenit, da bi še druge vedle. Sploh ker se nam ponavad pridruži tudi ena, ki nima neta.

OK!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
19.4.2007 11:16:24   
ta.nja
Mater, punce men se je pa zjutraj začel hudičev dan. Pometam kuhinjo in pok se mi zlomi metla user posted image  halo? Grem kuhat puding, vmes obešam cote, pa mi gre mleko čez in to po celi keramični plošči, pa uzad za elemente. Sem drgnla, pa  zraven user posted image user posted image  . Ko ma hudič mlade jih ma pa velik user posted image .
Zdej pa sam še čakam kaj bo še, sem pa čist brez volje.

Nč fajn se mejte na zboru mamic, pa lep dan.

Tanja

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.4.2007 11:33:50   
Miss Piggy
Ja, fajn se mejte! Pa pazte se, ce bo dez!!!user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.4.2007 12:13:24   
tea
Naju danes ne bo, ker pride Gregi predčasno domov. Fajn se mejte, se vidimo drugič!

Neposredna povezava do sporočila: 1087
19.4.2007 13:19:54   
mtina
Moj fantek še vedno spi ... user posted image   Zunaj sonček, ve kafetkate, jaz bi tudi ... on pa še kar spi.

Pa še kar spi ...

Sonce!!!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
19.4.2007 14:46:15   
Anonimen
Darila ob rojstvu: Jaz Tomažu nism ničesar podarila, on je meni prinesel veeeeeeelik šopek rdečih vrtnic naslednji dan..in ga je (reveža) sestra okregala, da rož vendar ne sme nosit v bolnico. Potem se je pa zmuznil in je potem dovolila, da sm jih mela 2 dni, nato jih je pa domov nesu. Jaz sem drugače bolj vesela, kakih drugih daril (no sej so mi bile rože všeč), kot je.........recimo bil je potem en mesec doma (očetovski dopust) in meni še prdnt ni blo treba...je vprašu če lahko namesto mene prdne user posted image user posted image user posted image ..sej ne..hočm rečt, da je tisti mesec bil zeeeeeeloooo priden in mi je še kako prav prišu. Skos je on kuhu, pral, pospravlu, pucu, hodu v trgovino, ....v glavnem, to mi je zelo pomenilo in sm zelo vesela še sedaj, ko se spomnim kako mi je pomagal. Jaz sem samo za svojga dojenčka skrbela in počivala! Sploh prve dni v bolnici, k so me sestre kr naprej neki štrapcirale in sm veliko jokala zarad tega, me je tolažu in bil non stop pr men, ker v CE bolnišnici je tko, da je lahko očka na obisku kadar hoče.

Drugače imam pa jaz tudi shranjene sms-e od takrat ko sm bila noseča (malo predno sm rodila), k mi je pisu tko lepe, pa potem k sm rodila- naslednji dan. In jih bom hranila, so lep spomin.

Je pa zelooooo dragocena stvar knjiga- dnevnik moj otrok. V katero si mamica beleži vse o otroku, pa tudi kakšne druge dragocene informacije. Tko, da le nabavi si jo Lunca če boš hotla, ker je fuuul fajna zadevica. Jaz jo pridno uporabljam in pišem redno v njo stvari o našem malčku. In ko bo nekoč odrasel, mu jo bom podarila.

Madonca sm naklobasala..user posted image .. grem paapaa

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
19.4.2007 18:39:44   
Bubamaraa
punce živjo...upam, da ste se še nakofetkale namesto mene.....ker jaz sem dons čist v pizdi....je bilo ponoči tako hudo, da še zdele ne morem verjet....

poslušte to:
jaz sem ponoči mislila, da bom umrla...res...Malo pred 3 ure zjutri me je začel v prsnem delu ful pečti in stiskati pr srcu...Počutila sem se tako, da ne morem opisati z besedami....bolelo, peklo, tiščalo in sem komaj dihala, potem me je začelo vse srbeti in sem se privlekla v kuhinjo in sem si zmerila pritisk in sem imela ful nizkega.... bolelo me je za ****...da bi zaspala nazaj ni govora, ker kokr sem se ulegla mi je srce skor počlo.... res je bilo hudo...In sem klicala v dežurno in je hvala bogu bila dežurna moja zdravnica in ji povem za vse znake...in kaj smo prišle gor: da imam alergijo na PENICILIN....groza....nikol jo nisem mela...kot otrok sem normalno jedla antibiotiike, sedaj sm jo pa dobila... zdele se počutim še kr slabo in tud še tam pa tam mi nastane kaka pikica, ki me grozno srbi.... vglavnem ne morem verjet....user posted image ...jaz pa veselo vsake 8 ur papcam Ospen 1500....user posted image

lepo se mejte grem Danajo skopat, pa svojo rit in bom dons kr kmal šla v pojstlo....ker nisem spala nič...pol pa še direkt v službo....

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 19.4.2007 18:40:05 >

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
19.4.2007 19:48:23   
mtina
Romana, pazi se!

Sonce!!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
19.4.2007 20:18:14   
lunca2
Angellina se čisto strinjam s tabo. Najlepše darilo bo res ko se rodi user posted image .Tudi meni veliko pomenijo lepi-sms, tudi jaz nisem materialistka.
Romana upam, da si kaj bolje in da boš danes dobro spala.
Rozicaa danes sva te pa z user posted image videla, ko sva se peljala mimo baby centra in ko si nama pomahala. Sej sva ti nazajuser posted image , vendar sva te malce pozno videla.

Danes je imel dopust tako, da sva šla v Ljubljano. Sva šla pogledat v komisijski trgovini mulc in smrkolin a ni bilo nič pametnih oblekic. So bile sprane, uzamane in razvlečene, tako da sva se odpravila v eleclerca in intersoar kjer sva nekaj nakupila, nekaj pa že imava od prej ko sem jaz kupila v baby centru. Tako, da mislim da imava sedaj vse. Razen nahrbtnika seveda!user posted image
Pol sva šla pa še v trbovlje h tašči, da sva ji čestitala ker je imela rojstni dan.user posted image
Zdej pa user posted image gleda hokej jaz pa sem prišla do računalnika.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
19.4.2007 21:03:47   
ta.nja
Lunca2 a še vedno kupuješ novi Nivea baby nahrbtnik? Danes sem bila v Drogerija Tušu v Trbovljah in ga imajo. In sicer je cena 32 evrov pa še nekaj centov.

Lp

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
19.4.2007 21:49:18   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

Lunca2 a še vedno kupuješ novi Nivea baby nahrbtnik? Danes sem bila v Drogerija Tušu v Trbovljah in ga imajo. In sicer je cena 32 evrov pa še nekaj centov.

Lp

Nisem pa čist 100%. Grem jutr itak mimo pa bom še enkrat preverila. 

< Sporočilo je popravil ta.nja -- 19.4.2007 21:50:56 >

Anejko bejko

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
19.4.2007 22:01:38   
Anonimen
user posted image  Od pol sedmih jo že uspavamo, pa še kr ne spi! user posted image Pa še oči ma tukšne, ko tale zadnji smajli! user posted image

user posted image Takole zgleda to pri nas! user posted image   

Jaz pa že čist user posted image

Aaaaaaaaaaaaaa!!!!! user posted image

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.4.2007 22:14:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Zaspala jeeeeeeeee, po skoraj štriih urah je končno zaspalaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image  Zdej bom šla pa še jaz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.4.2007 22:24:35   
Čebelica - trot
Hothien a je bil dober sladoled?

No mi pa že spimo od pol devetih in upam da bomo še spali tja do ene petih.
Mami pa veselo je sladoled in se redi.

Lp , Čebelica

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.4.2007 22:31:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Hothien a je bil dober sladoled?

A je bla dobra kava? user posted image  Jutri greš pa z mano na kufe, da veš. user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
20.4.2007 6:19:47   
Čebelica - trot
Dobro jutro vsem.
Moj sonček še vedno spi od 20.30, jaz pa ne morem. Ko bom pa lahko pa on ne bo, sej vem.

Ja hothien bom pa šla, če že hočeš.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zrihtajte sonček, da bo v parku spet prometni zastoj vozičkov.

Lp

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
20.4.2007 7:57:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Moj sonček še vedno spi od 20.30

user posted image user posted image  Me smo se pa prvič zbudile ob enih, drugih ob pol dveh user posted image , pa okrog pol petih, pa neki čez sedem. user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.