|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
18.4.2007 15:21:30   
Anonimen
Lunca2: kaj pa kako knjigo, če mogoče rad bere?? Pa saj tvoj že itak vse ve o user posted image .. škoda dnarja..user posted image ma, nimam pojma.. ti ga sam prprav, da bo on teb neki kupu.user posted image user posted image

pr men je pa sprememba plana.. ker je tkole oblačn, pa tak čudno, vsaj tle v LJ, sm si mal "priredila" današnji plan.. tko da se grem mal razvajat...user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo jaz... Grem k kozmetičark, d me mal "spedena"user posted image user posted image   Moj gre pa itak s prjatlni en krog, tko da se bova oba fajn mela.. joj, k sm js pridna..................................pri zapravljanju...user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
18.4.2007 15:27:57   
lunca2
Biba12 knjige mu raj ne kupim ker ne bere rad in tako kot si rekla ve vse o user posted image .Ti si kr prvošči kozmetičarko sej € morjo krožt. Veš tud jz sm kr pridna pr zapravljanju. Se vid da sva v žlaht.user posted image
Kupla bi mu neki za spomin, ko je priden in lepo skrbi zame in mislim oz.vem, da bo tud za user posted image . Matr res ne vem kaj?user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 18.4.2007 15:28:01 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
18.4.2007 15:35:24   
tea
Ja, lunca, tudi jaz si najdem čas za RR, kljub dvema junakomauser posted image . Seveda me lahko tikaš, tulk stara pa že spet nisem. A jo vidte punce, misli da sem že ta prava starinauser posted image . Pa ni take groze, gizem pa tudi ne. Res mam malo daljše lase, ampak so kar rjave barve in res nisem kaka zapeljiva rdečelaska. Slikice pa tudi nimam v albumu, sem strašno nefotgenični tip. Sicer pa rada puščam ljudi v negotovostiuser posted image  Pridi jutri na user posted image  v Trbovlje, da boš videla katera semuser posted image  Mogoče pa angi nalima slikico, ker smo imele včeri vozičkarce foto seanso.
Vidim, da imate debato o morju. Mi smo že tudi rezervirali in gremo letos v Brelo. Po poslanih slikah je apartma lep, prostoren, z veliko teraso in predvsem blizu morja. Tud lani smo rezervirali kar po spletu in bili ful zadovolni.
Veš, biba, časi na blef na morje hodit so pa žal za nami, ker z otroci si pa res ne predstavljam tegauser posted image  Kokr sem bla včasih nezahtevna in se zdaj postala zahtevna. Pošlem sto in eno vprašanje, hočem tisoč in eno sliko, preden rezerviram. Mojuser posted image  je letos skori dobil živčnega tako sem kompliciralauser posted image
Nič, grem bebo nahranit, potem pa k kolegici na predstavitev justa.
Mejte se!!!

PS
Angi in rožicaa sem vaju danes pogrešala.user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
18.4.2007 15:41:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Mojemu user posted image bi rada nekaj kupila ko bo postal user posted image , vendar ne vem kaj. Imate kakšne predloge ? Bolj kot razmišljam kaj bi mu kupila manj vem.user posted image

TOLE

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
18.4.2007 15:46:46   
lunca2
Hothien je super ideja ampak mojemu se ne da brati knjig in kar dosti ve o user posted image saj je zdravstveni tehnik in dela z majhnimi dojenčki. Vem, da knjiga ni napačna mogoče pa jo bom kupila saj bo tudi meni prišla pravuser posted image . A jo ima še katera založba ali se jo da samo tu naročiti (mogoče veš)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
18.4.2007 16:02:31   
tea
Sem zdele mal za nazaj prebrala, pa sem vidla, lunca, da ti je hoti priporočila knjigo Dojenje in materinstvo od srcauser posted image Pa mora pripisat, da je to reeees krasna knjiga, ki bi jo jaz toplo priporočala vsaki user posted image , ki ima željo po dojenju. Jaz zase lahko rečem, da mi je bila v veliko pomoč in predvsem spodbudo. Imamo pa po novem v Trbovljah tudi srečanja doječih mater - organizira svetovalka za dojenje LLL. Hodimo mamice, ki dojimo ali smo dojile, pa tudi kar nekaj nosečk je že bilo. Te iščejo predvsem informacije in nasvet iz prve roke. Če te zanima prisrčno dobrodošla. Srečanja so pa vsak 3. ponedeljek v mesecu ob 16 uri v sejni sobi ZD Trbovlje.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
18.4.2007 16:07:36   
Anonimen
Potem je blo spet ta ponedeljek? user posted image  Škoda, da me nisi spomla. user posted image

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
18.4.2007 16:18:15   
pikicaa
lunca2 imas ZS

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
18.4.2007 16:39:48   
lunca2
Se
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa

lunca2 imas ZS

Sem videla in sem ti že odgovorila!user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
18.4.2007 18:57:36   
rozicaa
IZVIRNO SPOROČILO: tea

Angi in rožicaa sem vaju danes pogrešala.user posted image

Dans je mel pa moj dragi dopust.... juhu..... user posted image
Zjutri je bil v Kranju z mopijem na servisu user posted image .... po sva si pa mal sprehoda do občine in kosilo v Lazarevcu prvoščla user posted image ..... sem rekla kelnarju, da bi mogl igrala zrihtat, pa j reku, da se že pogovarjajo v tej smeri.... no bomo vidl, če jih bojo res zrihtal.... bi blo fino a nede... za naše tamale mišekeuser posted image
Kaj pa jutri.... user posted image  kje se dobimo?

PS kera mi je mahala malo prejle iz Vel satisa z Zagorskim grbom ne vjem spljoh.....user posted image

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
18.4.2007 20:15:18   
mtina
Hojla!

Lunca:

1. Jaz sem torbo dobila zraven vozička, sam jo uporabljam zelo malo: za na sprehod - plenica in en frutek v torbico, pa šibaj ... Boš vidla če boš sploh rabla.
2. Meni je bilo v Trboveljski porodnišnici zelo všeč - ma le to  fursiranje z dojenjem ne preveč; pa če bi malega vzeli za pet ur, da se mamica spočije, tudi ne bi bilo slabo. Sam tak je pač sedsaj način: dojenčku prijazna porodnišnica ... Z osebjem res zadovoljna. Imela sem babici Jasmino in Marjano; medtem ko dr. Pogačnika. Vsi fajn.
3. Knjige ne poznam; mi je pa žal, ker nisem dolgo dojila. Sama želja včasih ni dovolj ... user posted image
4. Kar naspi se še sedaj.  user posted image

Jutri se pa vidimo ... ha ha ha!

Lp Tina

Sonce!!!

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
18.4.2007 20:17:03   
Anonimen
Me smo doma, skopane, user posted image  je že v postelji, ampak se še oglaša user posted image , jaz pa tu strašim. Moj je šel pa še na pijačo s sodelavci, tako da sva same. Sva ble na slikanju kolkov in ma super kolke. user posted image  Za 7 ali 8 mesečnega user posted image ! Je zdravnica rekla, da je šlo vse v laske in kolke. user posted image  V glavnem, smo rešeni širokega povijanja! user posted image

Kaj pa jutri? Kava? Kdaj? Pol enih spet? Same place, same time? user posted image

(odgovor članu rozicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
18.4.2007 20:18:11   
mtina
Menda že.

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
18.4.2007 20:19:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Menda že.

user posted image  Tako se govori! user posted image

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
18.4.2007 21:27:11   
mily
Jst tut pridem, če seveda ne bo kazga dejža. ČE me seveda hočete zraven, če pa ne se bom pa za drugo mizo vsedla in prisluškovalauser posted image . Joj hec, da ne bo kira mislala da sem hepjenauser posted image .

En user posted image  za Elo. joj kok jo bom pa zdej prijela, če bo mela čisto malo ritouser posted image

OK šibam, sam ne spat, me moj že veselo pričakuje user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
18.4.2007 21:37:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily

1. Joj hec, da ne bo kira mislala da sem hepjenauser posted image .

2. En user posted image  za Elo. joj kok jo bom pa zdej prijela, če bo mela čisto malo ritouser posted image

3. OK šibam, sam ne spat, me moj že veselo pričakuje user posted image

1. Ne bom mislila, jaz to vem. user posted image

2. Jaaaaaa noooooooo, kr nč je ni več tja v rito. user posted image

3. Uuuuuu, a  bo akcija! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
18.4.2007 23:21:58   
kapesanta
jaz tud pridem jutri če mi bo zdravnica dovolila - jaz sem itak po svoji oceni čist zdrava (razen da še mal čudn požiram - sam če ne tuhtam na to, sploh ne porajtam) user posted image .
Darilo za očkata? A ne bo user posted image  dost veliko? Sej se boš ti matrala, punca, on bo itak skup padu če bo zraven, tko da mu ne rabiš kupovat. Ne se hecam - kupi mu kak lep okvir pa daj pol not prvo skupno sliko (ki je seveda ne smete pozabit naredit takoj po porodu - mi mamo sam ločeno mama+rok in ata+rok - smo se dve matrale, pa osebje ni melo časa slikart - še babce in roka v porodni nimam....) - jaz mojem nisem nč kupla, pa mi je zdaj žal, ker se je enkratno odrezal... ampak sploh nisem nč tuhtala na to, on pa tud ne, tko da je pri naju Rok edino darilo....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
19.4.2007 8:37:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

tko da je pri naju Rok edino darilo....

Isto pri nama, sam da je bla to Ela. user posted image  Sem mojem prov rekla, da mi ne sme nič kupovat, ker itak je ne bom sam njemu rodila. user posted image  Najlepše darilo na svetu je pa itak Ela sama in vse ostalo bi kr izzvenelo ob njej. user posted image

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
19.4.2007 8:46:32   
mily
Jutro pupe. Evo jst kofetkam, potem morem it pa že pod nujno likat! Sem si že vse prštimala, pa me ta računalnik še kr neki kličeuser posted image . No kofe spijem do konca, pa grem.

A za poli velja? Mal je glupo vreme, sam mnde ne bo deževal

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
19.4.2007 8:46:50   
Anonimen
Aja, pa dobro jutro! user posted image

Zdele smo glasilke strenirali od user posted image , smo noseka pucali. Še delujejo kot je treba, je bil volume na full. user posted image
Ponoči me je mal hecala, sem misla da je ali bo kakala, pa ni blo nč od tega. Ampak danes je četrtek, danes še neki bo. user posted image
Kofe torej ob pol enih. user posted image  Se vidjamo!
Zdej grem pa svojga v miru spit.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
19.4.2007 8:48:33   
Anonimen

Sej nisi iz cukra! user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
19.4.2007 8:48:53   
mily
Aja, midva si tut drugač nisva nič kupla. Moj je celo pozabu na moj RD, ko sem ga imela čez en teden. Šele potem, ko sem dobivala tuk smsov se mu je posvetl, da je neki pozabuuser posted image .

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
19.4.2007 8:50:43   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Sej nisi iz cukra! user posted image

JA kva pa ti veš iz česa sem jst? user posted image
Če bo deževalo, potem res ne prideva, ker se mi ne da z marelo okol tehanirat. Nika je itak ponavadi bolj mokra kot suha.
A ti bi tut šla, če dežujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
19.4.2007 8:52:11   
mily
Aja, si vidla na mami, Simonas user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
19.4.2007 8:56:25   
Miss Piggy
Mhm... V Šparu je terasa odprta....igrala majo tud....

Lunca jaz tud mojmu nisem nič kupila. Je pa l. 2003 dobil za valentinovo najlepse darilo... Pa lanski marec še drugo. No mene je pa kar okitil z zlatnino.
Se nism nič bunilauser posted image .

LP!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.