|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
18.4.2007 8:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

HOTI OPROSTIIIIIII K SEM TE  (VAS user posted image ) ZBUDILA user posted image .

user posted image Amorš zdej vsem raztrobit, da smo še spal ob osmih? user posted image
Ela pa še kr spi. user posted image  Midva pa zdej kofetkava. Danes gremo pa kolke slikat popoldan! Upam, da bo OK in da se znebimo teh plenic povijalnih.

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.4.2007 8:39:33   
rozicaa
Jaaa.... jst sm tudi danes zjutraj našemu malemu mišeku odkrila prvi zobek..... jupiii user posted image

Romana - upam, da je gre Mateju na bolje....... user posted image

Biba12 - ti si še tolk mlada, da bi se te jst iz budnice težko spomnlauser posted image ..... ker zadnja tri leta je šel moj Bojan brez mene (1x sm bla na berglah po Črnokalski nesreči in 2x nosečka) prej sm bla pa šest let res vsakič......
Veliko varnih kilometrov z motorjem ti želim......user posted image

A vete, da sm dans zjutri k sva se Jakobom še crkljala v pojstlici.... razmišljala, da bi pa mi lohka šli kej na morje za prvomajske praznikeuser posted image ...... a ma kera kak predlog kam (da bi blo lušten za naše tamale.... pa ne predaleč)..... kmal se spomnem a ne..... user posted image

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.4.2007 8:43:24   
ta.nja
Ojla!

Kako ste kaj? Midva z Anejem pa imava danes kontrolo kolkov, upam da zadnjič. Nazadnje še ni bilo u redu - nekaj z jedrom. No pa bo že.

Romana, mislim da vem kako ti je hudo user posted image , zato ker je pred leti tako padel sestričnin mož. Bil je tudi dolgo v komi, ampak se je pocajtal user posted image . Upam da se bo tvoj prijatelj tudi. Držim pesti.

Hothien potem pa se vidmo popoldan.

Pa lep dan

< Sporočilo je popravil ta.nja -- 18.4.2007 8:46:52 >

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.4.2007 8:47:05   
Anonimen
Jaz bi šla tudi na morje! user posted image  Pa ne bo zneslo, je treba avto poštimat. user posted image  Sej poštiman bo že, sam ojrotov ne bo velik ostalo. user posted image
Ela še kr spi. user posted image

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.4.2007 9:11:30   
Bubamaraa
Dobro jutro punce....

pri meni so zagrabila zdravila....tko, da grem danes na kontrolo in jutri v službo, ker morm malo ven iz bajte....

punce hvala za besede.... upam, da se res vse dobro izteče....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.4.2007 9:26:51   
Anonimen
rozica, mojga pa pol mogoče poznaš.. je mal starejši letnik..user posted image user posted image .. cca. 10 let..user posted image

Bi pa skor rekla, da se vsaj navidez poznamo, ker mava midva tud športne motor.. tko da skor zihr..user posted image a letos se vidmo??

lunca2:  ja, motor že pridno čaka v garaži.. Dons si grem zrihtat izpit, zvečer pa že na prvo vožnjo.. da ga sprobam..user posted image morm pa še mojga nasrat, d mi da z njegovim za pelat, d vidm kaj bi res mela..user posted image komi že čakam.. Aja, lepi so tisti natikači.. Kaj pa cena? Ene take že mam, sam bež od Massa, pa bi si magari še ene kupla..

žaži:  ja, hvala, hvala...user posted image user posted image ja, sej mi vsi pravjo da starejša zgledam.. po obnašanju sem pa še bolj stara..user posted image   (eni temu pravjo odrasla..user posted image )

elis@:  ja boš mogla mal bolj okrog sebe gledat.. pozdravla pa zato nisem nič, ker nisem hotla, d bi ti pol en teden tuhtala, kdo je to bil..user posted image user posted image

romana: je že kej novic??

no, gremo še mal delat.. sem namreč v službi. pol ob 11 pa na kavo.. JEEEEJJ..

< Sporočilo je popravil biba12 -- 18.4.2007 9:27:11 >

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.4.2007 9:52:14   
lunca2
Dober dan!

Vidim, da ste nekatere zgodnje. Midva z user posted image sva se zbudila okrog 9. Zdele se je šou pa pod tuš popoldne pa gre v službo.

Biba12
tisti natikači so 39€. So kar dragi ampak men so ful dobri ker so mehki in vzdržljiviuser posted image . Želim ti veliko varnih kilometrov. Le glej, da boš pazila nase. A greš kej domov ? Pozdravi domače!
Kapesanta hvala za info. Imaš Z.S. Upam, da se hitro pozdraviš!user posted image . Vidim, da zobeki že rastejo upam, da ne bo preveč hudo.
Rozicaa saj je še čas da se odločte in greste proti morju. Midva greva s prijatelji v Špadiče in že komaj čakam naslednji petek, da gremo.Čestitam za prvi zobek.user posted image user posted image user posted image
Ta.nja sporoči kako je bilo na kontroli kolkov.
Žaži tud jaz sem super.Upam, da tako ostane.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.4.2007 10:12:06   
kapesanta
Biba12 - čestitke za izpit. Jaz izpita še vedno nimam in ga tudi še ne bom kmalu imela - moj pravi da nimamo denarja za dva motorja (sama itak nebi okrog vozila, da bi bil moj sovoznik pa bog obvari.... ). Mogoče ko bomo veliki in bomo mel hišo poštimano (hm to pa bo enkrat, ja...). mah dej še men geslo, čeprav se mi zdi da sva se enkrat že nekaj ogledovali in ugotovili da se ne poznava (kak let nazaj če ne več)
Rožica - meni je Plenička predlagala Poreč in smo bli prejšnji mesec dol - res je super, tko da ga še jaz predlagam tebi.
Lunca2 - ti kr povej kdaj kje in ob kjel - mi2 bova verjetno od četrka spet patruljirala po Trbovljah - tam nekje od ene ure pa vsaj do četrte.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 18.4.2007 10:19:25 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.4.2007 10:28:43   
rozicaa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

rozica, mojga pa pol mogoče poznaš.. je mal starejši letnik..user posted image user posted image .. cca. 10 let..user posted image

Bi pa skor rekla, da se vsaj navidez poznamo, ker mava midva tud športne motor.. tko da skor zihr..user posted image a letos se vidmo??

Amm.... kako gre tole gledanje albuma z gesli jst še ne obvladam spljoh..... user posted image
Dej ti men pošlji pa da jst videm, če vsaj tvojga dragega poznam..... k je mičkeno starejši od mene.....  user posted image
za letos, če se vidjamo... mah kaj pa vem... dvomim.... Bojan bo šel ziher... pa pol na morje naprej... (to j pr nas nekak tradicija... naprej budnica pol pa s kolegi via Portorož na kofi)....... jst bi mogla pa varstvo iskat za tamaladva... pa mi kr nekak ni..... mah bomo videl.... user posted image nikoli ne reci nikoli...... če me nov zraven.... bom pa ziher mahala iz našega balkona tko kt zadnja tri leta.... user posted image
Kaj pa boš ti vozila za enga.... midva mava Yamaho R6 lanski letnik sva mela še Fazerja 600 pa sva ga februarja prodala....... pa vidva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.4.2007 10:37:34   
rozicaa
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Rožica - meni je Plenička predlagala Poreč in smo bli prejšnji mesec dol - res je super, tko da ga še jaz predlagam tebi.

Poreč - kam...  a majo kako spletno stran.... da bi jst to pogledala pa kej rezervirala..... (khm mal pozna sm vem... sam ni panike k bi itak šli prvi teden po prvomajskih... mogoče bi pa takrat znalo bit kej frej)

Če bota jutri patruljirala pr nas... se pa itak kej vidjamo..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.4.2007 10:40:25   
Anonimen
Rožicaa,  TULE maš eno spletno stran privat apartmajev za Hrvaško.

(odgovor članu rozicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.4.2007 10:44:24   
kapesanta
ti se raj na Pleničko obrni - ona vse obvlada, ker je vsako leto dol. Mi3 smo bili v Parentiumu, ker je bil takrat edini odprt (no še en drug je bil, sam sva šele dol vidla) ampak ga ne priporočam. Baje je eden redkih, ki še ni obnovljen user posted image , ma stopnice na vhodu, pa pred recepcijo, pa za recepcijo, o kakih stezah za invalide ne duha ne sluha - mi pa z vozičkom.... No vsaj prijazno osebje imajo.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.4.2007 10:52:55   
nemsis
Ojla

No, moja napoved včeri zvečer se je uresničila. Smo imeli kar burno noč. Tako da sva danes kar lepo k zdravniku šle. Tamala ima veliko sluzi in zato tako grdo kašlja. Je dobila inhalacijo, sedaj pa kašlja na veliko ker se ji tista sluz lušči. Dobile smo še en sirup za zvečer. Če ne bo nič bolje morava jutri nazaj, drugače pa v petek.

Trenutno tamala spi in upam da bo potegnila kake dve, tri urce. Samo če ne bi tolk kašljala.

Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.4.2007 11:07:58   
rozicaa
Hvala Hotie - bom mal pogledala.... user posted image

Je pa sigurno fajn, da greš nekam, kjer je že preverjeno, da je ziher lušten..... ker midva nisva preveč zahtevna, ko pa so enkrat otroc je treba pa na marsikaj pogledat a neda? user posted image

Bom jst Pleničko vprašala, če je ona res tapravi naslov za tole..... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.4.2007 11:32:35   
Anonimen
ja, js tud komaj čakam d greva na morje.. sva mislna že ta vikend, pa ni šlo časovno skos..user posted image tko da naslednji vikend pa 100%.. Za ene 3-4 dni.. ker pol je pa že budnica.. user posted image user posted image Tko da babe, ne bote nič spale..user posted image user posted image

Lunca2: domov grem bol mal.. ni cajta. sam ob nedelih.. user posted image

(odgovor članu rozicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.4.2007 11:50:46   
tea
rožicaa- a greš ven? Al boš kar na netu viselauser posted image  Pejmo hiter, preden bo dež!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.4.2007 12:16:58   
lunca2
OOOO pozdravljena tea! Tebe pa že neki časa ni bilo.user posted image
Tea vidim, da albuma nimaš. Škoda mogoče bi se te spomnila, če si delala pri nas na banki. A lahko daš kakšno slikco v album, da te vidim. Sej tudi jaz si zapomnem veliko obrazov sploh pa prijaznih ljudi. A te lahko tikam (ker si starejša rajše uprašam da ne bo zamere)? Kakšno barvo las pa imaš sedaj? Mogoče malce daljše lase in rdeče barve. user posted image

Moj user posted image je za kosilo naredil makaronovo meso pol pa je šou v službo. Res je priden.user posted image Tko, da sem že jedla, njami! Zdej grem pa pod tuš pol morm it pa na pošto in banko, sproti pa bom zavila še v peko mal pogledat če majo kej pametnega.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 18.4.2007 12:24:56 >

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.4.2007 12:56:08   
mily
Hojlarija zasavčanke!

Kaj je zdej kej plan za jutri? Se bo kej kofetkal al ne? Sem srečala Elis@ pred vrtcem in tokrat bo pa prišla. A ne Elis@?user posted image

A ve drugače vsako leto planirate tut dopust za prvomajske praznike? Mi še nikol nismo nikamo šli za 1.majuser posted image . Vložimo vso energijo v iskanje apartmajev za poletjeuser posted image . letos smo že rezerviral za 14.7.user posted image

No v glavnem, pofočkite se za jutruser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.4.2007 12:57:57   
mily
Aja Žaži, sem iz Trboveljuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
18.4.2007 13:18:33   
Miss Piggy
Jaaaaaaaa mily! V planu imam.....

Jaz se iscem lokacijo za dopust?user posted image  Saj bi ze prej iskala, sam smo tko pozno zvedli za termin mozevega dopusta, da bom zdej se tezko kaj pametnega naslauser posted image . To leto mi je najvazneje da je app zelo blizu morja. Sej do sedaj smo mel super apartma, prva liga, pa se sorazmerno ugoden glede na kakovost, sam kaj, ko smo se vozil na plazo. Same pa dobr veste, da je treba malo morje prtljage s sabo na plazo, ko so tu otroci....user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
18.4.2007 14:01:01   
Anonimen
men je pa tko fajn, k nikol nič ne rezervirama...user posted image user posted image vedno greva kr tko, pa vedno tok fajn najdema... če je slab vreme napovedan pač ne greva, če je lep greva... super.. pa dejansko k si pred apartmajam vidiš al je to to kar hočeš al ni...user posted image user posted image Res lušno..

Tud za 1.maj ne vema kdaj točno bova šla,niti kam.. tko da se bova kar sprot odločila.. mal se bova zapelala, pol pa tam k bo lepo.... bova kr ostala ene 3-4 dni..user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
18.4.2007 14:23:06   
Miss Piggy
Ja, biba, sej midva sva tud na blef hodila, ko sva bila se sama. Enkrat sva celo v avtu prespala, ker nisva nasla nic.... user posted image  Z otroci pac ne gre na blef. Tud s tamalim smo enkrat sli na blef, pa smo k sreci v roku dveh ur nasli super apartma, sam se je mali tako namatral ze od same voznje, pol pa se uno lutanje,...tko da, ne hvala, zihr je zihr.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
18.4.2007 14:39:40   
mily
Uf jst tut ne upam reskirat in it na blef. Sem tak človek, ki rabi bit na ziher. Mi smo letos našl ful fajn (joj upam da bo res tak kot piše). Poceni, klima, oddaljenost od plaže 20 metrov. Edin plaža je kao prodnata in betonirana. To verjetno pomeni da je prodnate en kvadrat in tam leži 300 ljudi. user posted image  No pustimo se presenetit. Boljš kot lani bo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
18.4.2007 15:18:09   
lunca2
Mojemu user posted image bi rada nekaj kupila ko bo postal user posted image , vendar ne vem kaj. Imate kakšne predloge ? Bolj kot razmišljam kaj bi mu kupila manj vem.user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.4.2007 15:19:44   
Angellina
Daaaaaaaaaaan!

Jaz sem bla dans fuuuull slabe volje. Zdej pa nisem več. Čokolada dela čudeže. Verjamete? Vse do zdele sem grdo gledala, pol pa hop košček sladke čokolade v usta in mmmmmmmmmm sem že naspidirana user posted image .

No danes smo meli sralni dan..več o tem na RRTv user posted image  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1478375

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.