Anonimen
|
Oj! Jaz sem pa prejle mal zadremala skupaj z . Prov pasal je. Elca pa še vedno spi, ko se bo zbudila, pa jo grem skopat in prštimat za spat. Včeri je zaspala že ob 19ih, sam se je potem zbudila in orenk zaspala šele ob devetih. Zunaj je pa danes tko pihal, da me je hladilo v kratkih rokavih. Sem sam na pošto in v knjižnico skočila, potem sva šle pa kr domov raje. Romana, čimprej se pocajtaj! Angie, za Marka, sam da je zdrav fantek! Rožicaa, tebe sem pa jaz tud danes pogrešala. Upam, da ste zdravi. lunca2, jaz sem bla tud zadovoljna s trboveljsko porodnišnico, edin sestre bi lahk ble za moje pojme malj bolj elastične oz. prilagodljive glede obiskov , so kr težile, če je prišel prej ali kasneje ostal. Kva pa je tista ena ura obiska, sploh če ma službo. Glede Čuka pa ja, mene je grdo šival, počakal ni niti da injekcija prime. Zdaj vsaj vem, da nisem edina, ki jo pri boli in špika. Pa še 4 dni pred rokom mi je z UZ nameril, da tehta komaj 2800 g, bla sem pa že 2 dni čez rok. Potem pa mi je moj trenutni G en dan pred porodom naredil še en UZ in rekel, da je težka okrog 4000 g. Zato so mi naslednji dan sprožili porod, pa je mela res 3930 g. Aja, pa definitivno si v knjižnici sposodi knjigo Ksenije Šoster Olmer Dojenje in materinstvo iz srca. To knjigo bi morala prebrati vsaka bodoča mamica, saj je bi z njo definitivno lažje začela dojit! Meni je samo žal, da sem jo prebrala šele po porodu, kljub temu, da še vedno polno dojim.
|