|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
14.4.2007 19:28:17   
lunca2
Dober večer dekleta!

Midva z user posted image sva bila danes v Trbovljah pri njegovih na kosilu. Smo na vikendu pekli čevapčiče in ražnjiče. NJAMI! Pa še lepo vreme je bilo glih za user posted image . user posted image Upam, da bo tudi jutri takšno vreme.

BIBA12 a mi prosim pošlješ geslo na Z.S, da vidim katera si, če praviš da te poznam. Komaj čakam, da vidim katera si. RES SEM FIRBČNA. user posted image
TEA veš jaz sem skoraj vsak dan v Buregar baru (včasih zanzibar). Gremo na kak user posted image al pa pjačko s prijatelji no pa tud kej pojest.user posted image Zakaj pa me nisi pocukala za rokav ? Si se me ustrašla?user posted image Katera si pa ti? Imaš mogoče kakšno slikco, ki bi mi jo lahko poslala na Z.S.
Hvala za kompliment. Sem kar malce zardela.

Midva greva pogledat en film potem pa bo treba kaj kmalu spat!

Lepo se imejte!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 951
14.4.2007 19:46:27   
Anonimen
Mi smo pa iz Ljubljane prišli pred kako urco. Tale moj otrok je pa toooook priden, da ne morš verjet. user posted image  Pa štacunah nobenga problema z njo spljoh. user posted image  Jo je nečakinja tko lepo vozila sem in tja po Hervisu, ko smo šle s svakinjo v H&M, pa sta jo z mojim bratom kr ven na sončka peljala, da ni bla noter. user posted image  Ker ne bi mogla jaz nič kupt, če bi mogla bit Elca zraven, tako je notr vroče. Ljudi pa tok, kot bi kej zastonj talali. user posted image
Sem ji pa kupla ene hlače (čeprov jih ne rabi user posted image ), sam so tko fine, ker se full zavihajo pa spnejo, da so potem kapri. user posted image  Pa dvoje kjut hlačke za doma, pa tri kapce, pa žabice. Pa seb majice pa hlače. user posted image
Pa oba sva dobila sončna očala, oba sconto, moj v Hevisu (modri vikend user posted image ), jaz pa v Hartlauerju 50% sconto (veze user posted image )!
Potem smo šli še v Halo A, pa sem si kupla super torbo za na vozeka user posted image , tud dokaj ugodno! user posted image
edino neugodno je sedaj stanje na moji BA kartici. user posted image  
Pa da to povem, kako super diskretno sem dojila danes. Najprej v previjalnici, ampak ker tam hudo smrdi in ker tud men ne paše na skretu jest, sem jo drugič podojila v Spar restavraciji. Pa da bom bolj disketna, se lepo usedem za mojim bratom, sedeli smo pa čist v kotu restavracije, pred ena vrata. In dam lepo joško ven in še preden je user posted image  zagrabla in je bla moja joška še na ogled, se odprejo tista vrata (sveto sem bila prepričana, da so zaklenjena in tam samo za okras user posted image ) in se ven usuje ene 10 delavcev (Citypark namreč večajo user posted image ) user posted image  user posted image  user posted image . Pa sem se delala kot da nič ni. user posted image  Najprej so šli korak nazaj, potem pa so le pogumno stopili naprej, en je še komentiral neki v smislu guci guc (user posted image , ne meni) user posted image . Mah sej je blo njim bolj nerodno kot meni. user posted image user posted image user posted image

Aja, pa v H&M sem srečala pikicoa, v Spar estavraciji pa F*S*M! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
14.4.2007 20:13:54   
F*S*M
ojla

no pa smo tut mi se dons stepal po lj. Mislim kaka gužva sem mogla it v mullerja mi je vsega zmankal, najbolj nujno je bilo treba kupit kremo za rit od panatena je full pocen 5 eurov za 500g pa še full fajna je, no pa robčke pa plenice tako da sem se kr neki eurov znebila. Pol smo šli pa še mal v euporiuma smo iskala s taščo za našo Elo pegice za dojenčke pa jih ni, no v Zari je rekla da jih drugače držijo sam da je vse zmanjkalo. Pol smo šli v halo A mal uč vršt, pol pa v citya v H&M po klobučka za našega roginča in Elo, no pa je tašča stala v vrsti na blagajni 25 min, groza.

Pol smo šli pa jest pa smo se srečal z hoti in njeno družinico Ela je tak cukr.

Filip je šel že spat tako da pričakujem da bomo ob 5 zjutraj auf

nič grem v spalne cote pa bom jaz tut šla

nočko

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 953
14.4.2007 22:13:34   
Anonimen
čeeeeeeer babe!

Romana: ...veš preveč sexa lahko včasih tudi škoduje zdravju..tko, da...vse v mejah normale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Angie: No le glej, da se boš obljube držala. Pa ahti, da ne boš kronik ratala user posted image user posted image

Hothien: Jaz sem vedno v javnosti dojila, brez zadžkov. Neštetokrat kr v gostilni za mizo- je bil ponavadi prav takrat lačen ko jaz. Pa v parku, slaščičarni, včasih tudi kr v centrih na hodniku k so tako udobne sedežne, pa vsepovsod, se nikoli nism skrivala in mi ni bilo nerodno. Čist naravna stvar, na katero sm bila ponosna. Dojim še sedaj, vendar samo 1x (zjutraj). Je pa Aljaž star 13 mesecev.

Kaj je zaj biba bo kaj??? geeeeeeeeeesloooooo pliiis!

Paaapaaa

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
15.4.2007 8:54:00   
lunca2
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Jaz sem dobro in sem vesela, da bo spet en lep sončen dan. Moram user posted image prepričat, da greva dopoldne na eno user posted image , potem pa greva spet v Trbovlje k njegovima bomo spet mal user posted image   čevapčiče in kremenatlce. NJAMI ŠE BI MAMI!user posted image Pa še user posted image se bomo lhka ko je lepo vreme.user posted image

Kaj boste pa ve počele danes?

Lepo se imejte in izkoristite lepo nedeljo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
15.4.2007 9:13:42   
mily
Čao punce.
Vidi da vse veselo okol tehanirate in zapravljate (folšuser posted image ). Jst bi tuuuut pa ta moj dec sam dela. A bo kera danes kej vozičkala po Trbovljah? Se lahko zmenimo za kak sprehodek al pa kofetekuser posted image . Midve z Niko sva cel lubi dan same doma.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 956
15.4.2007 9:31:40   
Bubamaraa
jaz grem zdele v dežurno ambulanto, ker ni nič boljš z mano... grozno se  počutim....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 957
15.4.2007 9:35:40   
mily
Uh Romana bogica. Tep pa nisem nč fovš za tole. Vem da je prav mučn bit bolan, sploh na tako vreme. Upam da se kmalu pozdraviš.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 958
15.4.2007 9:41:02   
Anonimen
Moj je šel pa avto rihtat, kosilo danes mami kuha, pa mam zdele neki časa, pa gremo lahk mal ven. Se slišmo? user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
15.4.2007 9:42:49   
mily
A to men? Ja jst sem za. Že itak celo uro šibam po vseh možnih forumih in čakam da se me kdo usmili, da bi vsaj čvekal z manouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 960
15.4.2007 9:47:29   
Anonimen
Hmmm, sam preden se stuširam pa zrihtam sebe in user posted image , bo ena ura okoluser posted image , ob 12ih smo pa že na kosilu. user posted image  

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
15.4.2007 9:49:47   
mily
Ja no to je res, kaj ste pa tko počasneuser posted image . Ma nima veze, jst bom itak mogla it mal ven. Bova pa z Niko šle s kolesom al pa z skirojem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
15.4.2007 10:02:54   
Miss Piggy
Ohoj punce!
Mi smo včeraj kar neki dinarčkov pustil v Trstu, zmatrana sem ko nevemkaj!
Danes mamo pa spet en maratonski điro okrog familje...user posted image
Fajn se mejte! Romana, ti se pa čimprej pocajti!user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 963
15.4.2007 10:04:50   
mily
No midve sva se zrihtali. Hoti če si premisliš me poklič na mobija. Midve bova tko verjetno skos uzunih. Edin vmes bova skočle neki pojest domov.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 964
15.4.2007 11:02:54   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: maks

Evo, Angie, da se javim! Pa na zadnji mail mi še nisi odgovorila ;)
No, saj vem, da te tvojedva zaposlujeta in revica težko utegneš! Ste pekli-mi tudi-sem kar sama nardila pleskavice in so bile kar dobre. No, vsem skupaj lep sončen dan!

Ooooooo Makso user posted image ! Lepo, da si pršla sem user posted image !
Kaj faaaaaaaaaaaaaajn!
Punce Maks je moja kolegica in je full full krasna punca.
Bom zdele odgovorila na mail. Sem lena za maile pisat. Zelo lena user posted image . SEm pa zato tule gor bolj pogosto user posted image .
Sploh za kake neumšne sem vedno za.

Matr mi pa lelektrike nismo mel od 8-10 user posted image . Katastrofa user posted image . Brez računalnika celi dve uri, ko je Mark spal. Sem zglancala, sebe, stanovanje in psa. In pol kar na enkrat paf...elektrika pride nazaj in začnejo veselo vse luči svetit, pa radio, televizija igrat in to do fulla naglas. Itak, da se je Mark takoj zbudu! No sej je pol nazaj zaspal.

Zdele bomo pa spet pekli. Kuro in čevapčiče user posted image . Pa na trato bom dala deko in se bova z malim igrala.
Yeey user posted image

Uživajte v lepem vremenu!user posted image

Romana, mislim nate. user posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 965
15.4.2007 11:36:39   
Bubamaraa
Punce hvala, da mislite name.... vglavnem moja diagnoza: bakterijska infekcija brla, nosu in ne vem še česa vsega.... grozno....

pa tko lep dan je... Pa še Danaja je v Trbovljah pri babi in je boljš, da je, ker se bojim,da se okuži od mene..

grem film gledat...

lepo se mejte na to sončno nedeljo...user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 966
15.4.2007 18:29:39   
mily
Juhu!
Evo mene iz pohoda! Sva šele zdele prišle domov. Je prišla prej k nama moja teta in sestrična, pa smo šle na Ruardija. Je blo tuk fajn topl danes. Nika bo pomoje zdele ko se skopa koma zaspalauser posted image .

Romana si dobila antibiotik? Sej ko bo zagrabu, boš v dnevu, dvah dobrauser posted image

Angelina je bla dobra kura?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 967
15.4.2007 20:05:24   
lunca2
Dober večer!

Romana upam, da se hitro pozdraviš. Res je smotan bit bolan, ko je takšno lepo vreme a nimaš kaj. Počivaj in se hitro pozdravi.
Moj user posted image gleda hokej jaz pa sem za računalnikam prej sma gledala pa grozljivko.

Sam danes je bilo res lepo vreme, jaz sem ga dobro izkoristila. user posted image
Kot vidim ste ga tudi ostale.user posted image
Biba12 kje si zdej? Sem ti pisala na Z.S. za geslo a tebe ni nikjer.

Kako ste bile zadovoljne z Trboveljsko bolnišnico ko ste rodile(porodniški oddelek) ? (zdravniki, sestre)

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 15.4.2007 20:10:44 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 968
15.4.2007 20:53:58   
F*S*M
lunca kar se tiče babic in sestr nimam pripomb oskrba mi je bila super pa še fajn je da ne morejo vsi prve dni v otročka žokat, men je bilo to super - zlata vredno, vsaj zame da se ne morjo vsi nalimat v porodnišnico sam zaradi firbcev. Drugač pa sem imela komplikacije pri porodu in sem full razočarana nad doktorjem Čukom, vendar mislim da bo v kratkem šel v penzijo če že ni šel, drugi so pa mislim da ok

mi smo bili pa cel dan doma smo imel obiske sej je bilo ok sam včasi ko je ata doma si pa želim da smo malo sami

ok nočko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 969
15.4.2007 21:05:32   
Bubamaraa
punce tko na hitro da se javim...

šlo mi j na ušesa  in je grozno.....sedaj vidim kako je grozno, ko ima človek unetje ušes.... kako je šele bogim otrokom...user posted image

grem spat....

hvala za želje, da se čimprej pozdravim...

nočko user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 970
15.4.2007 23:15:47   
Anonimen
Dober veeečer!

Mi smo imeli tudi dans zanimiv dan. Po kosilu sva se z Aljažem odpravila v sosednjo vas na jezero oz. manši ribnik, kjer je bilo dans ogromno ljudi. Eni so prišli kr s prikolico (verjetno turisti), veliko družin in ribičev. Napokala sva voziček z dekno, igračami, hrano in pijačo. Ponavadi greva tja samo na sprehod ali pa se vsedeva na klopce. Aljaž se je tok afnal od veselja, kr ni vedel kaj bi še..afna mala. Zelo rad je zunaj. Ko sva sedela na travniku, sva se odločla, da bova šla malo bosa gor pa dol ob vodi in nedaleč stran so bili neki ljubljančani in me je kr zvleku k njim, ter se začel sliniti okrog njiih. Nato se je znašel v naročju neke punce, kasneje, še druge punce in kasneje še nekega fanta. Ter veselo kramljal user posted image user posted image  svašta user posted image user posted image  Kain problem za njega vklopit se v drušno user posted image  tko, ko za mami ni noben problem. In kr niso mogl verjet, da je tok pogumn, pa da se nč ne boji tujih ljudi.
Tko, da Angie ko (če) prideš te peljem k jezeru, bodo malčki uživali, medve se bova pa martinčkale..ha..kaj pravš??

Romana: Upam, da se kmalu pozdraviš..da ne bomo stradali tvojih for in kosmatih izjav, ter tvoj moški sexa. Poskrbi, da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image

Mily: Kaj je zaj frčafela..a boš nalepla kaj svojih slikce in poslala geslo al ne?

Lunca: Jaz sem rodila v CE..in nism kaj preveč zadovoljna..so sestre bile zelo zatežene..še sreča, da sm šla takoj 3. dan domov..uuf Drugače pa Trboveljsko por. zelo hvaljo.

FSM: Zakaj ti pa ni doktor ČUk všeč? Enim je pa zelo všeč.

Biba12: Kaj je zaj..a bomo dobile težko čakano geslo..al bo potebna prošnja in življenjepis user posted image

Fajn bodite paapaa

Neposredna povezava do sporočila: 971
16.4.2007 8:13:33   
F*S*M
oj,

žaži, kar se Čuka tiče je bil dober še par let nazaj, zdej je pa samo še star in pri nejmu slišiš samo po naravni poti in po tej naravni poti me je pustil se mučiti intenzivno 8 ur, pol pa se me je usmilu in me pelu na CR. Ker bi bilo vse skupi fertik že prej, ker se je moj sin zataknil med rebra in kolk in ni bilo varjante za po naravni poti, pa smo ga čakal in čakal, še babca je jokala zmano ker je vidla da ne bo nič, njega pa od nikjer njegova vizita je trajala 4 ure. Kar pa se drugih tiče so pa zakon.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 972
16.4.2007 8:14:11   
F*S*M
biba jaz tut geslo

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.4.2007 8:57:58   
nemsis
Lunca2 tudi jaz nimam pripomb čez trboveljsko porodnišnico. Sestre so res zlata vredne. Jaz sem imela srečo in sem imela najboljšo babico pri porodu. Me je pa Lomškova pustila v popadkih na 5 minut celih 12 ur, ker se je zanašala na CTG, meni pa CTG ni kazal popadkov. Med samim porodom pa je nisem imela ob sebi. Prišla je le na začetku, da mi je predrla mehur in na koncu, ko me je bilo potrebno šivati (znotraj in zunaj). Skratka, babice so res super in ti v vsem ustrežejo. Jaz recimo nisem mogla tamale sama pristavljati in ko je bila lačna sem samo pozvonila in mi jo je babica pristavila.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 974
16.4.2007 9:08:36   
tati2
Da se na hitro mal javim, sploh nimam cajta, ker smo s tamalo veliko zunaj,ko je tako lepo vreme.
Vidim, da imate debato o Trboveljski porodnišnici. F S M  tud jaz nisem glih zadovoljna s dr. Čukom, sicer ni bil pri mojem porodu, mi je pa enkrat delal amnioskupijo in sem mu skor na stoli skup padla od bolečin.
Drugač babce so pa super in tud drugi dr. so zakon

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.