Anonimen
|
Mi smo pa iz Ljubljane prišli pred kako urco. Tale moj otrok je pa toooook priden, da ne morš verjet. Pa štacunah nobenga problema z njo spljoh. Jo je nečakinja tko lepo vozila sem in tja po Hervisu, ko smo šle s svakinjo v H&M, pa sta jo z mojim bratom kr ven na sončka peljala, da ni bla noter. Ker ne bi mogla jaz nič kupt, če bi mogla bit Elca zraven, tako je notr vroče. Ljudi pa tok, kot bi kej zastonj talali. Sem ji pa kupla ene hlače (čeprov jih ne rabi ), sam so tko fine, ker se full zavihajo pa spnejo, da so potem kapri. Pa dvoje kjut hlačke za doma, pa tri kapce, pa žabice. Pa seb majice pa hlače. Pa oba sva dobila sončna očala, oba sconto, moj v Hevisu (modri vikend ), jaz pa v Hartlauerju 50% sconto (veze )! Potem smo šli še v Halo A, pa sem si kupla super torbo za na vozeka , tud dokaj ugodno! edino neugodno je sedaj stanje na moji BA kartici. Pa da to povem, kako super diskretno sem dojila danes. Najprej v previjalnici, ampak ker tam hudo smrdi in ker tud men ne paše na skretu jest, sem jo drugič podojila v Spar restavraciji. Pa da bom bolj disketna, se lepo usedem za mojim bratom, sedeli smo pa čist v kotu restavracije, pred ena vrata. In dam lepo joško ven in še preden je zagrabla in je bla moja joška še na ogled, se odprejo tista vrata (sveto sem bila prepričana, da so zaklenjena in tam samo za okras ) in se ven usuje ene 10 delavcev (Citypark namreč večajo ) . Pa sem se delala kot da nič ni. Najprej so šli korak nazaj, potem pa so le pogumno stopili naprej, en je še komentiral neki v smislu guci guc ( , ne meni) . Mah sej je blo njim bolj nerodno kot meni. Aja, pa v H&M sem srečala pikicoa, v Spar estavraciji pa F*S*M!
|