|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
12.4.2007 21:57:45   
Bubamaraa
Elis@ sem pogledala....drgač ti bom pa jaz svoje mnenje povedala....men je tist regal, ki ga maš ogledanega všeč...in bo tudi dobro izpadlo... me boš lahk na kavo povabila, ko boš mela urejeno...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.4.2007 23:21:53   
Anonimen
Heloo!

Prej ko se je Aljaž zbudu sva šla pred hišo sedet in je mel dedi uzuni motor in...itak, da je Aljaž čisto znoru k je vidu spet pleh pred hišo (naš Aljaž je pravi plehar pa babjak, že zdej). No in ga je dedi dal gor na motor in je bil čist vznemirjen od užitkov..je celga preštefniru user posted image user posted image  pol ga je mogu pa še pelat in vam ne morm razložit kok je bil vesel pa presenečen pa učke so se mu svetle.. uglavnem čist not padu...no in sm ga slikala...če bi kira rada vidla..kak je Aljaž na motorju..

zdej pa res pokam v pojslo..paapaa

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
13.4.2007 7:22:09   
mily
Jutro punce. Evo jst sem spet prvauser posted image

Žaži jst bi rada vidla, kak je Aljaž na motorjuuser posted image  Naša Nika je tudi čisto nora. Je celo soboto, ko smo bli v Celju pomagala dediju, ko ga je pucuuser posted image .

Romana me veseli, da sva ble pogrešaniuser posted image . Jst si nisem upala kej velik ven, ker se še počutim mal neprijetn s tem zobom, čeprav je danes že full boljš. Edin Nika me je ponoč enkrat direkt po licu usekala, ko tko maha z rokamiuser posted image Pa ni blo hujšga.

Tko, zdej jo pa peljem v vrtec. Se more poafnat, ker ima nove balerinke in že komi čaka, da jih pokažeuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.4.2007 7:44:38   
Anonimen
joj, babe me napadate..user posted image user posted image

Ni res, da nočem dat slikce.. Oblubm svečano, da jo bom dala.user posted image OK?? Ste zdej srečne, babe firbčne???user posted image

Problem je v tem, da vas spremljam sam tkole v službi, kjer pa itak nimam nobene slikce, razen od mojega user posted image .. No, sej če bi to dala na net, bi tud mogoče katera vedela kdo sem, ker imam itak najlepšega user posted image tle okol.. pa ne da bi se hvalila.user posted image

Ja, problem je zdajle, k sm tok v pogonu skos, da pridem šele okol 10 al pa 11 zvečer domov in itak sam padem v pojstlo, da lahk zjutri vstanem. Tud user posted image včasih ne pomaga..user posted image

Drgač vam pa kar povem, d me itak ne poznate, (vsaj mislmuser posted image ), edino ti LUNCA2. Ostale pa dvomim, ker sem res ful mal v hrastniku.

No, ampak oblubim, da dobite slikco. Smo zmenjene?? Pol gremo pa še enrkat na eno veliko user posted image , ampak popoldne ali pa za vikend. JASNO, BABE???user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
13.4.2007 8:49:06   
rozicaa
Ojla!

Včeri je blo prov luštno vas vidit pa mal pokofetkat z vami user posted image .....
z Romano sva ugotovile, kolk je svet majhen pa čeprov je iz "Kisovca"...... user posted image
cofek sem pa tudi na videz že poznala... zdej pa še roka roko..... pa se še bolj poznamo.... user posted image

Ange - ti si pa zlo tko... pesniško nadarjena... berem.... user posted image

Hotie - nova očala nova barva..... zdej boš pa še bolj hotie user posted image

PS... zzdele je na TV reklama za BB... a ste že mele kej debate okol tega šova.... a ga kej spremljate..... jst zlo zlo mal.... največkrat v soboto kej ulovim, ko grejo otroc spat....

Lep sončen dan vam želim

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.4.2007 9:08:54   
Anonimen
Maš zs. user posted image

(odgovor članu rozicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
13.4.2007 9:10:06   
Angellina
Dobro jutrooooooooooooooooooooooooo!

Mene pa vsaka kost boliiiiiiiiii! Sem spala na 10 cm širine, široka sem pa ene 50 user posted image user posted image user posted image . Računam bok, seveda. Ja Mark zahteva svoje.

Rožca kožca evo ti debato ob BB http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1374048&mpage=75
Boš lahk skoz na tekočem user posted image

Cofek jst te ne bom klicala po imenu sploh. Cofek mi je všeč...al pa mogoče Cof? Ne, Cof boš takrat, ko boš poredna user posted image !

Žaži jst tut geslo. Men bi ga lahk kr sama od sebe na zs poslala. Mislm...user posted image

Elis@ moja rit ti pravi, da ji je všeč ta svetel regal. Pol pa ena živa barva obvezno zraven. Sicer pa je stanovanje itak tvoje in nardila boš kot bo tebi pasalo. Tam si vprašala le za nasvet in dobila si ga.
Sem se pa zamislila, ko sem brala odgovore. No sej nisem vsega, pa vendar... Mene je začelo full vse motit kar mava doma. Pa čeprav sva že v drugič zamenjala pohištvo v dnevni. Pa dobro,pohištvo je od Alplesa, tko, da ga ne bom menjala sploh, sam sedežna je pa črna usnjena in mi gre strašno na jetra. Stara je kakih 6 let, torej ne tko zlo, da bi jo blo treba menjat. Ahhh...itak bodo nekoč v tem prostoru samo spalni prostori in bo bivalni prostor v spodnjem nadstropju, tko, da bom tam ustvarjala na novo.

Ati je dans doma, sam ga ni doma user posted image . To pomeni, da ni v službi. user posted image

Hotuljaaaaaaaaaaaaaaa! Ti je poratalo? Kok si kej lepa?

Brina, se nismo videle ne? K smo ble me v Lazaravcu. Sta me pa dve luštni šolarki, tko prijazno gledali, ko sem šla čez park, da kar verjet nisem mogla. Si bla ti?

Ajd grem posmetit kako temo, če se mi bo všeč.

Čaoooo

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.4.2007 14:37:07   
Miss Piggy
Ojla punce!

Jaz grem dons popoldan k pediatru za tamalga. Ful je mel slabo kri, po ponovnem odvzemu se slabso, tko da smo dal nardit dodatne preiskave. Dons grem po izvide, poskusam bit optimisticna in upam, da ni kaj hujsega. user posted image

P.S. Pa naj ena Angellini pove, da se ne bom z njeno ritjo pogovarjalauser posted image user posted image .

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.4.2007 15:00:45   
brina_3
Pomoje nisem blauser posted image
Drugače pa zdej k hodm na treninge pa gledam po parku,če bom vidla kje kako poznano pa pomoje ful smešn zgledamuser posted image Tko,da zasavske tiste,ki s sprehajate po parku  pa vas kdo bol čudn gledam,tist sm vrjetno jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 934
13.4.2007 18:53:43   
Anonimen
Helooo na hitro!

Uzun je čist preveč leopo dab bila not v hiš! Sam k nas je sonček opeku, smo se pa skrili. Pa sladoled sm dans po doooooooooolgem času jedla.

Mily: Sm šla tvoj album pogledat- kje si pa ti?? Dej še kako svojo fotko gor! A ma vaš dedi tut motor? Geslo dobiš na ZS

Biba12: Ja kooooončno, da si se le odločla, da boš res pokazala kdo zaena frčafela si! Upam da ne bo ostalo le pri besedah...user posted image

Angie: ok ok ok sam ne jamri...sej ti od zdej naprej pošljem geslo. Kaj je zaj..a boš zamenjala gate al ti jih morm js slečt user posted image user posted image  Pa elis@ pravi, da se ne bo pogovarjala s tvojo rito!!! Ubogaj jo! user posted image user posted image user posted image

Elis@: Sm povedala Angie, da se z njeno rito že ne boš pogovarjala- vsaj dokler ma te dolgocajtne gate gor user posted image user posted image user posted image user posted image

paapaa   geslo pa dobite tiste k ste rekle na zs

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
13.4.2007 19:44:19   
Bubamaraa
žaži gesloooooooooooooo........... user posted image

pa vikend je pred vrati....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
13.4.2007 20:30:14   
Miss Piggy
Zazi, jaz bi geslo tud. user posted image

Drgac pa da povem, da so ble dodatne preiskave OK, in da imamo le veliko premalo zeleza. Jutri gremo mal v Trst sopingirat, pa bomo tam usput ene spesl recneje kupli- po nasvetu dr Vahtarja.user posted image

Zdej grem pa mal pakirat, pa navodila za uporabo pisat omi, ki bo cuvala tamanjsega.user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 937
13.4.2007 20:41:29   
ta.nja
Žaži, a lahko jaz tudi dobim geslo?

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 938
13.4.2007 20:42:51   
nemsis
Čer babe

se še malo tuki oglasim. Sej berem vas redno, sam pisat nimam časa.
Drugače je naša tamala naspidirana 100/h cel dan. Samo laufamo za njo in pospravljamo.

No, danes nas je vročina neki zagrabla. Zjutri je bla še čist o.k., po popoldanskem spanju, pa je imela 38,5 vročine. Trenutno mi aja, sam jo bom pol mogla zbudit, da vidmo kolk vročine še ma, pa da ji dam svečko.

Matr, sam sem pa jezna. Nam se vedno to naredi na petek popoldne al pa na praznike. Ko naša dohtarca ni dosegljiva, k dežurnemu v ZD pa itak škoda da hodmo. Ker glede na to kakšno srečo mam, bi ziher naletela na fantovega dohtarja,k nima pojma o otrocih. Upam le da ne bo kej hujšga čez vikend, kr bi mogle direkt v Trbovlje it.

Neposredna povezava do sporočila: 939
13.4.2007 23:28:54   
Čebelica - trot
Čebelca se oglaša. Vidim da že vse spite.
Bom prišla enkrat zraven na kavico, ko se boste spet dobile, da vas malo spoznam, a je prov.

Nočko.

la la la

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 940
14.4.2007 7:36:06   
Anonimen
Oooooooooo, lej lej kdo se je javil! user posted image  user posted image  user posted image  Velkom čebelca! user posted image  Ja, itak, da boš šla zraven na kofe, sej sva ti že z Romano povedali, da morš it.

Mi smo pa že pokonc, spet smo fino spali,k jedli samo enkrat okrog treh. user posted image  
Kr tko naprej Elca mala. user posted image user posted image user posted image
Zdej pa šibamo v prestolnico, po sončna očala za mamico in očija, če bova kej našla, ker sva mal omejena pri znesku. user posted image  Pa sej se zmeri kej najde, a ne? user posted image  
Pa seveda v H&M za mamico, milsim Elo, v bisvtu za mamino dušo. user posted image  
Joj, zdele pa z mojim user posted image  obujava spomine na mojo user posted image , kako je blo lepo, ko je user posted image  brcala, pa kak trebuh sem mela, pa kok naju je skrbel, če je bla kak dan bolj mirna. Kr pogrešam mal brcike. user posted image  
Ah, sej zdej me pa v živo brca, na previjalni mizi, najraje v polne joške mleka. user posted image

pa pa punce, mami hijenca user posted image , oči hijenek user posted image  in mala hijenica user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
14.4.2007 9:42:09   
mala Zala
tea, še niste šli???
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
14.4.2007 9:58:45   
tea
Sta šla oči in Gregi s kolesom mal naokrog, Jaško je pa v stajci zaspal. Smo jih poklical, da pridemo po kosiluuser posted image . A vi ste še tut doma?

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 943
14.4.2007 10:05:01   
mala Zala
Ja, smo še doma. Sara je zaspala, pol na hit neki pojemo in pičmo v neznano, se bomo po poti zmenli kam.

Lepo se mejte, S in G pozdravte!
B

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 944
14.4.2007 10:35:04   
tea
lunca2- a si bila ti predvčerajšnjim popoldne v Trbovljah? Se mi zdi, da te poznam in da sem te videla tam kjer je bil včasih zanzibar- zdej tko ne vem kako se rečeuser posted image . No, če si bla to ti, ti moram rečt, da si zelooooo lepa nosečkauser posted image  user posted image  
Meni se vsakič, ko vidim katero s trebuščkom malce stoži, po tistem času, ko sem bila tudi sama user posted image  Zgleda, da ko je obdobje nosečnosti za mano nanj gledam z neko nostalgijo, ampak ko sem pa noseča, mi pa ni nič lepo. Mi je je blo obakrat 5 mescev strašno slabo, wc školjka je bila moja najboljša prijateljica...potem je blo pa kak mesec al pa dva ok, pol je bil pa že trebuh prevelik, pa dihat nisem mogla, pa zgaga me je pekla, pa križ bolel, pa.... Ampak vse to je pozabljeno, ko dobiš na trebuh bebicouser posted image
Jaooo, kaj sem danes nostalgična. Mogoče mam pa ovulacijo in moji hormončki kličejo. Boljš da gre ata daleč naokoli mame, če je temu tako, da ne bom naslednji mesec pisala, kak se slab počutimuser posted image
Moj čurkec murkec se noče in noče zbudit. Mi bojo vso solato na trgu prodali!

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 945
14.4.2007 11:41:42   
Anonimen
Heelooo!

Angie: Imam idejo...če si za- jaz bi dans prišla v Trbovlje (ker očitno tebe ne bo še dolgo v Savinjsko), vendar je problem prevoz. Za nazaj bi bila vesela, če bi se dalo zmenit, da bi me ti zategnila, če ti ni prehuda user posted image  Tja bom pa tasta nazezala, da me pelje...ni še sigurno...ker je šel v hribe in pride ob 14....sam pomoje me bo. Tko, da povej če si za....pa hitro, da vem...

..pa ostale k se nimate kam dat pa bi šle vn se lah pridružite če vam je sploh do kazga kofeta in regljanja...no pa hitro povejte!!!!!!!!

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
14.4.2007 11:52:23   
Bubamaraa
punce jaz sem pa fulllllllllll zbolelaaaaaaaaaa.......  bruham, mam vročino inačist brez moči sem...

grem kr nazja v pojstlo... Danes znate mojo princesko kej v Trbovljah videti, ker bo šla v Trbovlje k babi spat...

da se mal spočijem...

p.s. sem tolk jezna, ker sem dons povabljena na babji žur, ker prijateljica praznuje rojstni dan in zdej sem z vročino v pojstli...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
14.4.2007 14:26:17   
Angellina
Žaži sorrči res..no sej sem ti po mobiju povedala. Drugič obljubim.

Romana bogica pozdravi se. Vsi neki zbolevate.
Jaz ga vsako jutro deci šnopca ruknem, pa nisem nkol bolana user posted image .
Mi pa pečemo zunaj oz smo pekli, zdele greve pa z mami v savno, pol pa k tašči v kisovec. Slednjega podviga se veselim že cel dan user posted image .

Ajd, uživajte v sončku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
14.4.2007 16:19:00   
maks
Evo, Angie, da se javim! Pa na zadnji mail mi še nisi odgovorila ;)
No, saj vem, da te tvojedva zaposlujeta in revica težko utegneš! Ste pekli-mi tudi-sem kar sama nardila pleskavice in so bile kar dobre. No, vsem skupaj lep sončen dan!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 949
14.4.2007 17:00:14   
Anonimen
ojla, punce..

Kako ste? Uživate na sončku??

No, končno sem si vzela čas, pa sem prpopala dve slikce.. Da ne boste rekle, da se nočem pokazat..user posted image  Itak, ena od vas že tko ve, katera sem, tko da to res ni nobena skrivnost.user posted image

no, za geslo pa pišite na ZS:

lp

(odgovor članu maks)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.