|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  522 523 [524] 525 526   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
15.4.2007 20:52:13   
gaya

Oj

se javim samo tolk, da veste da sem še živauser posted image , no saj blazno me pogrešate ne user posted image .

Z Gajo se potepava na okoli, pa nabirava barvo.

Naj povem, da se mi je zgodilo podobno kot altati s čokolado, samo meni s kruhom. Sva šli iz trgovine in na zadnjih sedežih kjer se vozi je bla vrečka z žemljami, je hinavsko pitegnila žemlje nase8ni sploh nič vrečka šumela)user posted image  in pocuzala eno. Reakcije ni blo-hvala bogu, tko da očitno ni panike. Zdaj bova pa vrjetn tud kaj druzga probale, pa bomo vidli.

Pa pozna se mi hujšanje z vami, sem danes spravila nase motoristični kombinezion user posted image . Sva si možekom clo prvoščla 2 urci samo zase in odbrzela z motorjem do Bohinja na kavico in pol hitr nazaj po Gajč in na en giro še z vozkom po Bledu. Skratka presrečna sem, ker je tako lepo vreme user posted image

Zdaj grem pa mal možka pocrkljat.

Pikabu jutri naju računaj za kavico user posted image

Na srečanje pa midve verjetno ne bova mogli pridt, žal.

Pa še ČESTITKE ZA 3. ROJSTNI DAN NEŽIKA user posted image user posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13076
15.4.2007 21:05:52   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Oj
se javim samo tolk, da veste da sem še živauser posted image , no saj blazno me pogrešate ne user posted image .

Se strinjam z gayo user posted image

Mi tudi še živimo... Ampak ugotavljam, da večja ko je naša bejba, manj imam časa za vse skupaj. user posted image

Jaz grem pa zdele z eno prijateljico na en špancir, sem neki brez energije, se moram mal reloadad user posted image

Dones smo šle vse 3 babnice z vzpenjačo na LJ grad in z vlakcom dol. Na zadnjem vagonu je prostor za invalide in gre tut ta velik voziček lih fajn gor - če se bo kera spravila kaj takega počet user posted image

Tko, šibam ven.

Nočko!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13077
15.4.2007 21:31:54   
Anonimen
Da se vam pohvalim...dobila sem VOZIČEK!!! Piskot voziček je vreden svojega denarja, men je ful všeč, poleg tega pa je tako lahek za sestavit. V 20 minutah sem ga brez razmišljanja sestavila skupaj, in sicer čisto sama. Se pa naklon naštela z vrvico (prvič vidim). Komaj čakam, da ga jutri testirama po mestu.

Zdej se greva pa z dragim mal stiskat in spat.

LP

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13078
15.4.2007 21:33:41   
piskot
barby84 super, me veseli da ti je kul. ker imam sama slabo izkusnjo z narocanjem vozicka preko neta. bos povedala se kako se to z vrvico obnese ane? pa ce ni skrivnost, a mi zaupas kok si dala? v arielu je 153 eur.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13079
15.4.2007 22:19:01   
psaša
Krst uspel, mami ob polno dinarčkov. Mali je bil priden, med obredom je zaspal, potem v gostilni je bil pa glavni. Lep dan je bil, pa vroče tudi. Skratka ponosna sem bila kot ne vem kaj. Sedaj mi oba srčka spita kot ubita, jaz pa še pod tuš pa spat.
Bom malo slikic pripopala, upam, da mi bo uspelo. Če mi ne, se ne jeziti.

user posted image

< Sporočilo je popravil psaša -- 15.4.2007 22:22:32 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13080
15.4.2007 22:22:00   
psaša
user posted image  user posted image  
user posted image  
user posted image  
user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 13081
15.4.2007 23:03:58   
frrrr
čestitke Žanu in mtini za pol svečke (z rahlo zamudo)

čestitke tut Neži za 3. rojstni dan (z rahlo zamudo) upam, da je zabava uspela in mami ni več jokala

Arabela, naš je do prejšnjega tedna lepo spal, zdej pa leze mau v levo, mau v desno, pa gor... joj... in zjutraj pnavadi tišči glavo očku, meni pa noge... če je pa lačen, pa obratno
poročaj kako deluje čokoladna dieta kakanje in čokolada? prejšnjič smo imeli štalo, ko sem sumila najprej banane, pa sm pol gruntala, da bi lahk bla pa moje premomerno nažiranje s čokolado krivo sporoči ali se moramo vzdržati rjavi zadevci
joška asociira na spanje - js bom pa mogoče poskušala že prej kaj ukreniti... kadar bova imela čas in mamica voljo, ga bom pa mau odklapljala... v petek nama je 1x ratalo kr tk zaspat eden ob drugem, mami zaprt moderc... čeprav takrat nisva tega trenirala, sem bila vseeno navdušena sam v posteljici mi je pa zaspal le 2x (en dan 1x in naslednji dan 1x) - govorim o popoldanskem spanju, večernega imamo dokaj porihtanega in ne nameravam zdej kaj spreminjat
pa bravo za super izlet in pridno Katiko

Emi za 5 ribic

altati, muki - ne se v kopalkah gledat v ogledalo... js se to ne upam že od (hmmm) začetka srednje šole očala, leče stran - pol se pa le glejta aja, pa kopalke najlepše stojijo v vodi - torej, če se že morate gledat, jih oblecita in hop v vodo, nekdo naj vaju pa slika, pol pa ocenita slikico

altati, si me fajn nasmejala z Jaševo dogodivščino v blatni kopeli

nanica, tut js sm raje nudistka kot v kopalkah, ker ne more nikjer špeh čez gledat če ga pa kopalke tiščijo mau v to stran in mau v drugo, pa pol nastane una grozovija, ki jo je altati opisovala
pa nasmejala si me pri opisu slinjenja vašega tamaučka

piskot, bravo za uspelo kosilo
mi imamo tut probleme s potenjem v lupinici... imamo Romerja, pa zgleda ok, ampak očitno ne diha una zadevca
BB - primerjava mati in hči... danes srečala sodobno družino, mati in oče fit, otroka ameriška bo treba res poskrbet za to, da svojim otrokom predstavimo zdrav način prehranjevanja in jih tv ne spelje med američane
pa bravo za Martinov uspeh pri Magic Cupu

barby84, bravo za super noči ... zihr RR pomaga mami sproščena, pa na RR klepeta in mali sproščeno pančka... pa še ve, da mami ni naspana, ker je klepetala na RR in zato ne more bit z njim budna
pa bravo za sedenje vašega škratka - luštkan fante in lepa fotka
aja, velikosti naših škratkov in princesk imamo pa zbrane v xls tabelci... če mi pošlješ podatke na ZS - mere tvojega škrata ob rojstvu, in potem vse preglede (tudi datume pregledom, pls) + svoj mail naslov... bom dopolnila seznam in ti pošljem... smo celo statistiko naredile

gašper, welcome med največje čveke na RR! glede na znakec ob nicku, bi rekla, da se nam je očka pridružil, a temu očitno ni tako
načrti za 1.maj - delovno bo, ker imamo doma po stanovanju en kup stvari za uštimat in čez teden ni čas, vikendi so pa na off

Arabela, a ni še ena mariborčanka pred kratkim med nami skakljala... pa poniknila
degustatorka marjetic mi je pa full všeč... jo morm tamaučku zjutraj pokazat, al ga čem kr zdej zbudit
pa bravo za KAKEC

Beki, sočustvujem s tabo se mi zdi, da ti avto hoče nekaj povedat  spokaj in na letalo

js sm pa samo eno novinko zasledila poleg gašper-ja, še katera nova?
aha, *anč* - je bilo že govora o tebi, ko se še pojavila nisi no, dobrodošla med čvekami čestitke tvojemu Tristanu za 7 mesecev in prvi zobek!

moci, bravo za lepo noč po žuru

gaya, ja te pogrešamo! in ne smeš nas tolk časa zanemarjat! pa super za kombinezonček, ki gre na rit

viv, sploh nism vedela, da lj vzpenjača že končana no, hvala za info nč iskat izgovore... prejšnjič si omenila, da imaš neke načrte, torej ni Zarja kriva, da nas zanemarjaš

psaša, super za uspeli kst mali je pa pravi lepotec prav luštna družinica ste

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13082
15.4.2007 23:06:46   
frrrr
za nami lep vikend... uživali... spočili se glih nismo, čeprav nismo kej delali... zdej pa spet en naporen teden... vsak dan je nekaj user posted image
zdej grem pa še mau slikice uštimat in spat... aja, včer nism bla pridna, sem med BB jedla... ampak nism pretiravala tako, da ni panike user posted image

lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13083
15.4.2007 23:08:10   
frrrr
šele zdej opazla, da je v moj dolgi post brez smajlijev user posted image sm ga tolk dolgo pisala, da me je vn vrglo... sm na srečo kopirala in pri pripenjanju očitno smajliji niso prijeli user posted image pa že... upam, da se boste znajdle...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13084
16.4.2007 6:57:50   
altati
jutro, prva!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13085
16.4.2007 7:02:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, a si mislila do Predoselj ali do Radomelj, ker Radomlje so nekam daleč za pešuser posted image user posted image

Radomelj, nanica, Radomelj, ker sva šla z avtom! slabo berešuser posted image ! Od Radomelj naprej sem šla pa peš do Rodice in Domžal, s sodelavko na sprehod...sva hodili več kot dve uri tja in nazaj...ampak je bilo fino!

joj, jaz sem pa danes kar mal jezna na tasta in taščo, sta prišla na obisk šele ob sedmih zvečer, pol pa ni čudno, da se še zdajle mučimo za zaspat (oči poskuša), pol pa še telefon, najprej na očijevo številko, pol pa še na najino, kot da ljudje ne vejo, da gredo otroci zvečer spatuser posted image user posted image user posted image

Uporabi naš recept. Domači telefon na off. GSM-ji pa na potiho. Zvonec na vratah pa izklopljen.user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13086
16.4.2007 7:04:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Krst uspel, mami ob polno dinarčkov. Mali je bil priden, med obredom je zaspal, potem v gostilni je bil pa glavni. Lep dan je bil, pa vroče tudi. Skratka ponosna sem bila kot ne vem kaj. Sedaj mi oba srčka spita kot ubita, jaz pa še pod tuš pa spat.
Bom malo slikic pripopala, upam, da mi bo uspelo. Če mi ne, se ne jeziti.

user posted image

Čestitke psaša!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 13087
16.4.2007 7:06:18   
naja78
jutro.
mi smo danes spet bili ob 5.00 pokonc.....user posted image user posted image ,se ful pozna k se 1,5 ure prej zbuja.je bil tečen kot vragec.in vse se mi zamakne.raj vidim da se 1x na noč zbudi in spimo do 7.00.tko pa celo noč-zanj švasa in potem je mami fuč.user posted image user posted image ampak bo že.
za nami je ful pester vikend(beri:zopet tašča na obisku....mali kr nabira ko jo vid....)user posted image sem kr vesela da jo preveč ne porajta,...sm žleht ne,...če je pa tok zoprna........user posted image
kr neki,da je lačen in da ga zebe......

punce jest se sprašujem...učer smo meli Lana kr v kratkih rokavih s čepico,...dobro ker je pihalo......a je to premal,matr sej je blo 24,5 stopinj v lj.mali je kuhal z dolgimi rokavi........user posted image
no danes šibamo v celje v h&m,ker je ful bolj roba kot tle v lj,.....upam da res.se vam javim...nanica,računi name in beki tudi.......kaj je zdej s srečanjem baje da bo konc tedna dež-....

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13088
16.4.2007 7:10:08   
altati
Frrrr - lepo te je brati!

Naja-kje si ti ujela dež?
samo za sredo so možne popoldanske plohe in nevihtem, nato pa malo hladneje (18 stopinj) in ponovno sonček!Na linku klikni Ljubljano!

http://prognoza.hr/prognoze.html

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 13089
16.4.2007 7:11:01   
altati
Viv, Gaya  -  vidim, da se aktivno odvajata!user posted image  Jaz bi vaju pa brala......user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13090
16.4.2007 7:12:36   
gapšer
Dobro jutro. Spet nas čaka lep dan. Sedaj, ko sem doma, ponedeljki niti niso tako slabi. Ste si že kaj urejale varstvo za male bauceke. Jaz delam študijo iz vrtecev. Ve mogoče katera kaj več o Waldorfsek?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13091
16.4.2007 7:14:01   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Viv, Gaya  -  vidim, da se aktivno odvajata!user posted image  Jaz bi vaju pa brala......user posted image

ti prid na prekrasen cvetoči bled, pa me boš aktivno poslušala user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13092
16.4.2007 7:18:07   
gaya

Pa dobro jutro

zdaj mamo pa mi en problem. Moje dete se odvaja od joške user posted image . Vem da je lačna, pa ni šans da bi se dojile. Jedla ni od včeraj od 19 čisto nič več. user posted image

Zdaj ji bom poskusila dat dodatek, ker ne upam ji prehitro uturit preveč obrokov. Mogoč pa tekom dneva ugotovi, da so joške le zakonuser posted image .

Kaj bi jst dala da bi se včasih še hotla tko dojit, da bi zraven zaspala.No saj nikoli nam ni prav.

Danes bo spet lep dan. Jst pa perem ko nora, ker mi je možek privlekel z vikenda vso posteljnino k so meli fantovščino gor in je vse umazano za bruhatuser posted image .
Hvala bogu za sončekuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13093
16.4.2007 7:23:04   
naja78
gaya.
mogoče malo počakaj.lan tudi spi celo noč,potem pa zjutri,ko človk pričakuje da poje vsaj 150ml,poje 60mluser posted image ,zdej sem se naučila da kr počakam.....naj bo tečna in bo zagrabla,takrat ponudi,če ne pa kr po flaško.......nimaš kaj,vsaj probi...upam da vama uspe......user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13094
16.4.2007 7:27:29   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

ti prid na prekrasen cvetoči bled, pa me boš aktivno poslušala user posted image

kdaj???? lahko danes, lahko v sredo...samo povej! sem takoj ZA!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13095
16.4.2007 7:28:51   
altati

Pa dobro jutro

zdaj mamo pa mi en problem. Moje dete se odvaja od joške user posted image . Vem da je lačna, pa ni šans da bi se dojile. Jedla ni od včeraj od 19 čisto nič več. user posted image

Zdaj ji bom poskusila dat dodatek, ker ne upam ji prehitro uturit preveč obrokov. Mogoč pa tekom dneva ugotovi, da so joške le zakonuser posted image .

Kaj bi jst dala da bi se včasih še hotla tko dojit, da bi zraven zaspala.No saj nikoli nam ni prav.

Menjam Jaša za Gajo, vsaj za kakšen dan......moj fant je pa čedalje večji odvisnik! Kaj ko bi ju malo združile in potegnile zlato sredino venuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13096
16.4.2007 7:30:06   
altati
aja, še to Gaya-moja Tara je zaključila z dojenjem pri 7,5 mesecih. Ni šans, da bi še potegnila iz nje. Žlica ji je bila zakon...tako da, mogoče bo Gaja kaj podobnegauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13097
16.4.2007 7:42:56   
nanica
naja, kar poklič, sva v pripravljenosti, da se spoznamouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13098
16.4.2007 8:12:48   
moci
nanica, jaz imam v petek izpit, pa nič znanja. moram se mal učituser posted image v sredo moram v laško, pa še srečanje...
lahko raje naslednji teden?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13099
16.4.2007 8:30:08   
nanica
moci, seveda, ti kar za knjige, pa še mene naženi, jaz imam sicer naslednji teden izpit, pa o teoriji še nič znanja. čez dan ni časa za učenje, zvečer pa ni volje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  522 523 [524] 525 526   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  522 523 [524] 525 526   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?