frrrr
|
čestitke Žanu in mtini za pol svečke (z rahlo zamudo) čestitke tut Neži za 3. rojstni dan (z rahlo zamudo) upam, da je zabava uspela in mami ni več jokala Arabela, naš je do prejšnjega tedna lepo spal, zdej pa leze mau v levo, mau v desno, pa gor... joj... in zjutraj pnavadi tišči glavo očku, meni pa noge... če je pa lačen, pa obratno poročaj kako deluje čokoladna dieta kakanje in čokolada? prejšnjič smo imeli štalo, ko sem sumila najprej banane, pa sm pol gruntala, da bi lahk bla pa moje premomerno nažiranje s čokolado krivo sporoči ali se moramo vzdržati rjavi zadevci joška asociira na spanje - js bom pa mogoče poskušala že prej kaj ukreniti... kadar bova imela čas in mamica voljo, ga bom pa mau odklapljala... v petek nama je 1x ratalo kr tk zaspat eden ob drugem, mami zaprt moderc... čeprav takrat nisva tega trenirala, sem bila vseeno navdušena sam v posteljici mi je pa zaspal le 2x (en dan 1x in naslednji dan 1x) - govorim o popoldanskem spanju, večernega imamo dokaj porihtanega in ne nameravam zdej kaj spreminjat pa bravo za super izlet in pridno Katiko Emi za 5 ribic altati, muki - ne se v kopalkah gledat v ogledalo... js se to ne upam že od (hmmm) začetka srednje šole očala, leče stran - pol se pa le glejta aja, pa kopalke najlepše stojijo v vodi - torej, če se že morate gledat, jih oblecita in hop v vodo, nekdo naj vaju pa slika, pol pa ocenita slikico altati, si me fajn nasmejala z Jaševo dogodivščino v blatni kopeli nanica, tut js sm raje nudistka kot v kopalkah, ker ne more nikjer špeh čez gledat če ga pa kopalke tiščijo mau v to stran in mau v drugo, pa pol nastane una grozovija, ki jo je altati opisovala pa nasmejala si me pri opisu slinjenja vašega tamaučka piskot, bravo za uspelo kosilo mi imamo tut probleme s potenjem v lupinici... imamo Romerja, pa zgleda ok, ampak očitno ne diha una zadevca BB - primerjava mati in hči... danes srečala sodobno družino, mati in oče fit, otroka ameriška bo treba res poskrbet za to, da svojim otrokom predstavimo zdrav način prehranjevanja in jih tv ne spelje med američane pa bravo za Martinov uspeh pri Magic Cupu barby84, bravo za super noči ... zihr RR pomaga mami sproščena, pa na RR klepeta in mali sproščeno pančka... pa še ve, da mami ni naspana, ker je klepetala na RR in zato ne more bit z njim budna pa bravo za sedenje vašega škratka - luštkan fante in lepa fotka aja, velikosti naših škratkov in princesk imamo pa zbrane v xls tabelci... če mi pošlješ podatke na ZS - mere tvojega škrata ob rojstvu, in potem vse preglede (tudi datume pregledom, pls) + svoj mail naslov... bom dopolnila seznam in ti pošljem... smo celo statistiko naredile gašper, welcome med največje čveke na RR! glede na znakec ob nicku, bi rekla, da se nam je očka pridružil, a temu očitno ni tako načrti za 1.maj - delovno bo, ker imamo doma po stanovanju en kup stvari za uštimat in čez teden ni čas, vikendi so pa na off Arabela, a ni še ena mariborčanka pred kratkim med nami skakljala... pa poniknila degustatorka marjetic mi je pa full všeč... jo morm tamaučku zjutraj pokazat, al ga čem kr zdej zbudit pa bravo za KAKEC Beki, sočustvujem s tabo se mi zdi, da ti avto hoče nekaj povedat spokaj in na letalo js sm pa samo eno novinko zasledila poleg gašper-ja, še katera nova? aha, *anč* - je bilo že govora o tebi, ko se še pojavila nisi no, dobrodošla med čvekami čestitke tvojemu Tristanu za 7 mesecev in prvi zobek! moci, bravo za lepo noč po žuru gaya, ja te pogrešamo! in ne smeš nas tolk časa zanemarjat! pa super za kombinezonček, ki gre na rit viv, sploh nism vedela, da lj vzpenjača že končana no, hvala za info nč iskat izgovore... prejšnjič si omenila, da imaš neke načrte, torej ni Zarja kriva, da nas zanemarjaš psaša, super za uspeli kst mali je pa pravi lepotec prav luštna družinica ste
|