juniorka
|
Hej! Jaz pa danes perem posteljnino za malga, likali bomo pa...enkrat ! Ja, to vam zadnjič nisem povedala, ko sem odpirala in pregledovala posteljnino, ki jo je kupil moj dragi: rjuhe imamo po eno belo, rumeno, modro in roza; Kompletke pa imamo enga modrga z miškami in enga roza z medvedki ... Torej, tudi če bi bla pomota od napovedi g., bi imeli za oba spola , saj ne rečem, tudi mojemu dragemu ful pristaja kakšna roza majica... ampak pri dojenčku ponavadi prej pomisliš na kaj v rumeni, bež, zeleni, kot pa fantek v roza ! Bo pa luškan po moje tko... Sem se pa spomnila, da je ena spraševala za "recept", kako se znebiti nadloge- glivic..po mojih izkušnjah, vendar prednosečniških, jogurt pomaga, ampak probiotični in ne pitje- tist je proti driski, če ješ antibiotike- dokler je samo izcedek in ni srbeč, namočiš tampon v ta pro. jogurt.. Oziroma si namažeš zunanje spolovilo + daš na mini vložek... če je še pravi čas in gre za blago obliko, pol si lahko pozdraviš! Ampak tole je pač nadloga, ki je zelo pogosta med nosečnostjo in zdravila nič ne škodijo, jaz sem mela 3krat canesten oz. GynoDaktarin...kaj češ Pa ena je nekaj spraševala o regresu, al je blo drugje.. No, tiste, ki ste zaposlene, dobite regres... meni so edino v službi rekli, da znajo kakšen mesec kasnej, kot ostalim nakazat... Če se vam pa pogodba izteče med por., pa dobite sorazmerni delež! Študentke... pridno študirat, pa še malo uživat, pol se pa zaposlite in regres prejemajte ! Anči, jaz se tudi malo bolj štekam z mami, prej sva se po dveh dneh še samo pričkale neki, zdaj pa se mi zdi, da se je tko obrnilo, da jo jaz komandiram, kako mora kaj nardit.. Ja, če pa naprimer opazujem, kako počne stvari točno tako, kot sem jih jaz pri 12 letih, pa me je pol kritizirala, to tako, ne tako,,se mi zdi, da nisem nič prav nardila takrat (no, tko kot tvoja tašča varianta )... Zdaj pa mi reče, da se ne sekira več glede milijon malenkosti! No, lepo to, samo v moji glavi je pa za vedno ostalo: Ne puščaj mokre gobice v pomivalnem koritu...ipd., zato ji zdaj jaz nazaj te traume predajam , da bo vidla, kak je lušno! Pa se smeje! Glede mulcev pa, ta njihova mama pa res nima za kurje možgane v glavi- sedaj, ko ve, kakšna je situacija in bi lahko za malenkost vtis popravila, pa da ti točno za PDP uturi svoje otroke No, saj niso samo njeni, ampak malo uvidevnosti, tej res ni več pomoči... Jaz bi to vse dokumentirala, pa neodvisno pričo za podpis.. pa saj to je za na POP TV zgodba... Ampak v SLO se še ne dogajajo "pravične" razsodbe na sodiščih... Upam, da boš vsaj mela mir, ko boš hotla, drugač pa lahk k meni prideš na počitnice , mir, kolk ga hočeš... Ja, je tolk dolgcajt včasih.. včeraj sem popoldan solato nabirala in čistla za današnje kosilo .. Imamo na vrtu že skor glavnato majniško, sem se je dans tolk najedla, ker sem je preveč nardila, stran pa ne gre metat, a ne? Ja, to se pa naučiš, ko si moraš v mestu vse kupit... Kje je pa naša Sugar? Upam, da počiva, da se ni zadnjič preveč nasprehajala! Kjava, me je kar groza, ko si napisala o pritiskanju in rodit čez en teden Jaz ful čutim to pritiskanje, vsakič ko grem po stopnicah dol, ali pa ko hočem "hitro" stopit, me prav začne pikat tam spodaj in se moram ustavit, pol pa po polžje naprej, pa imam pregled komi čez en teden, upam, da bo vse ok, ker nazadnje me pa sploh ni pogledal vaginalno, ker bo itak že 37 t čez dva dni!!! Joj, kam gre ta čas Če sem pred dvemi , tremi tedni rekla, da komaj čakam, da rodim, mi pa zdaj še ne diši ravno... Bi še kr tko malo.. Ne vem... Še tole: Sem dans komentirala mami, da me nič zgaga ne peče, da nekatere pa imajo težave, pa mi reče, pol bo pa mali brez las rojen! Zdaj me pa res zanima ! Mejte se, jaz pa grem solato za jutr pripravit ! Eca, ti pa javi kako in kaj! Takoj!!!!