ancka1
|
BabyGirl kar počakat z gumami. BAMBINA...ok, ok I get it. Počakam do maja. Saj je baje to potem tudi zelo pogosto, da ustavijo krizo s prezgodnjimi popadki, potem so pa malčki šele pošteno čez rok. Si najbrž mislijo, ne boste vi meni svojega sistema turili.... Si me pa prav v dobro voljo spravila. Faca. Kaj pa res kar kak "klišejski izlet"-obala Piran z ogledom Akvarija, sprehod do trdnjave,... Bi šlo ne? Ali pa Gorenjska- Bled, pa ogled Blejskega vintgarja? Trenta, Kobarid,... Meni so fajn izleti, ko vidiš še kakšno znamenitost, muzej... Putka, ej pa kva se takim babam v glavah dogaja??? A štejejo milne mehurčke, ki jim pokajo okoli glave a kva? Sej ima ta za nameček tudi še enega nezakonskega malčka. Ta je šele revež, ki sploh nima nič s svojim očetom. Pa isto poturi jih vsakemu, ki ima 5 minut časa. Le, da tu ne samo za vikend, ampak tudi med tednom. Ubogi otroci. Ampak najbolj grozno je to, da CSD-ju to zadošča. Važno je, da kao zagotovi oskrbo. BTW, res cort pleničke. Rožica, ti si pa čisto v en "bad" padla... Ti se samo skuliraj, pa z nikomer, ki ti ni do tega se ne obremenjuj. Pojdi malo na sonček, je to že pol narejenega za dobro voljo. Pa jej kolikor ti pač paše, bomo kasneje to reševale. Res no, pa ti si sicer tak dobrovoljček. Kaya2007 pošlji kretena v tri...poglej malo na stran od Sončka. Midva sva tam res krasno in ugodno previjalno kupila. V dveh dneh dobiš vse. Če gres pa na Bled v skladišče pa lahko sam takoj odpelješ. Ti se kar skašljaj. Jaz sem pa pripravila lušten kotiček z dalmatinčki, je full dobro izpadlo, potem sem kofetkala na balkonu s kolegico, sedaj grem pa pogret kosilo, ki mi ga je oči dostavil. Pismo, je pa dan skoraj okoli. Uživajte drage moje!