s u g a r
|
hej no no punce, sej ni tako slabo, kaj nam pa manjka. Lepo čičamo, prenašamo nosečniške tegobice, čakamo na naše malčke in imamo se ok - kaj nas bo vreme zdelalo. Hahah dejte no!!! Mal veselja. Tole da vas mal prebudim iz melanholije. za mamice punčk tole za druge ko bomo imele fantke no mal upam da je bolš k vidte junakce z risank k smo jih me gledale (joj kok pogrešam takele nedolžne risanke - zdej se pa itak skoz sam strelajo in tepejo in nič ni narejeno v nekih proporcih in naravno - vse ma eno velko glavo, majhen nerazpoznaven trup in ogromne oči in mini usta - kaj je to, moje mnenje GROZA ne pa risanka). No tako ste se najedle dobrot (najsi bodo bilo kakšne), jaz sem se vsega pomal, največ pa moje potičke - sva skor celo zmazala. Ne morm verjet ful je dobr ratala, lično, okusno res super. Ponosna sem sama nase, res - v prvo je ratala, nikol je še do zdej nisem delala. Pirhi no to pa je druga zgodba - sveža jajčka in itak veste kaj se je zgodil - popokal so, barabe. mah ni važn to me ne gane, bl bi mi bilo bed če bi trud potičke šel v nič. No dost o potički, nakladam k da jo sam jz pečem in da je to ne vem kaj in oh in sploh. Nič Dormeo - to je zakon ležišče, ravno prav trd in res udoben, jz sem si ga par let nazaj kupila (mislm da ga mam 3 leta) in mi je ful žal ker ga nimava tudi tukaj, je pri meni doma namreč - opala sej bom od 12 do 16 spančkala gor - komi čakam, grem namreč domov, ker moj potuje v Dubrovnik na en seminar in jaz ni pogojev da grem tako daleč - prepoved dr.. Tako da jaz osebno Dormea ne morem prehvalit in če bi tisti doma bil za to posteljo ki jo imava sedaj (160) bi kuj zamenjala a ne gre ker je un večji - tu imava mal majhno spalnico in če sva želela racionalno ureditev in sevda max. funkcionalno je pač bila na izbiro tokšna postelja, bomo čist lepo preživel ampak slej ko prej ko če slučajno najdem eno luknjo (sem zelo haklih glede gub rjuhe in odeje in ostalih stvari) se bo ta jogi tako poslovil pa mi ni važn če bi bil "miljon sit". Angelcare - resno razmišljam da bi ga dala na listo želja, zakuga bi pa mogla vse sama kupt, če mi ni treba. Igračk pa je itak že tolk da bi malega med njimi prav iskali. Točno to bom naredila na seznam gre poleg drugih stvari. No vidim da se vam bušiji že lepo spuščajo, torej se mali škratki že pripravljajo, res je začne se bolje dihati ampak so pa drugi problemčki, itak amapak sej bo kmal konc. Men se tud zdi da je še tolko daleč vse jaz imam praktično še mesec in pol, pa bi ga skor kr zdele mela, po drugi strani pa naj bo še notr ker me tako kot tebe Anči prpa daje - zakaj ne znam razložit, še seb ne. O pupe - pr ns se kaže sonček - no to je še večji val energije za vas ekola vam ga mal pošiljam vseh oblik Nič grem jaz našo pužo mal pobožat, k naju dop ni bilo (družinske obveznosti - tašča ), JOJ to vam morm povedat, ka se je zgodl. Midva prideva, jz čist napizdena, ker mi je odveč skoz poslušat kako kompliciram in nadzora kaj nesem v usta in kolko pojem. In sm mojmu že predno sva šla, da nej ne bo kej užaljen ampak če bo kej glede hrane rekla ji bom nazaj povedala, ker mi je važno zdravje naju obeh in pika. In se je strinjal in reku ja valda da boš povedla, sej je logično in da valda da je to zdej bistvo. No greva midva in mene začne neki dol praskat in čšipat, komi sm pršla do avta pa me moj že prestrašeno gleda (valda k sm šla predno sva šla na wc - pol je neki časa kriza, ampak dans je bla mal večja, mogoče posledica od včeri, k sm mogoče mal pretiravala z ne počivanjem), ampak greva sm rekla kul je sam pol bom šla na wc pogledat ča je vse kul, važi važi. Prideva grem na wc in pridem nazaj in valda da ni popustil - je stran 15 min z avtom pa če počas peleš - se držim tko tm k je mehur in začne nabijat "a brca, kr nej fajn nej brca sej to ni nč tazga ka pa kompliciraš to je neki navadnga in čist ok" v tem pa je moj začel tako renčat, ampak takoj, je reku pa kaj ti je a si zmešana, valda da jo boli če je pa par dni po tem k je iz bolnce, sej smo ti povedal, da je dobla katetr in valda da boli ker draži ledvico in mehur, sej ni zastonj na protibolečinskih tabletah in da gre komi na wc, pa še vedno je vse boleče od cistoskopa, dej se mal umir. Niso mel vsi normalne in super lahke nosečnosti tko k ti pa ne morjo smučat v 6 mescu, ampak majo bistveno večje probleme. Pol je mal jeclala umes, pa da ni hotla pa da ji je žal, pa jo je kr prekinu in reku še pa sej ni prvič si tud prej že skoz neki govorila in zbadala, nehi in razmisl kaj rečeš predno rečeš. In kaj se je zgodil jok in jok in da ni hotla in da ni vedla, pa je ponovil no sej ni prvič k si kej rekla zdej je dost, na žalost mamo nosečnost k je mal drugačna kot si jo mela ti in pika. Potem pa je bilo neki časa tiho in mula in grdo gledanje, men je bilo pa hvala bejbi, k si se postavu za nas. No pol pa je steklo malce z rezervo, pol smo pa počas pršli na dokaj normalno kosilo. Sicer sta pol še neki mela, k sta šla na cigaret in je ženska pršla čist druga nazaj (taka slinasta, uslužna, ponudila celo da bo probala babico zrihtat k pozna eno,... blablabla, ne slišm na te fore, si znava to čist sama zrihtat). Zdej me pa sam zanima kok časa se je bo držal. Mogoče sem narobe nardila k nism jz znorela, ampak se mi zdi bolš da je on ukrepal ker je le njegova mama in ve kaj točno lahko reče da bo kej haska, tko k jz lahko moji mami rečem. Bomo vidl. No zdej mate spet roman, ane? Ja kaj čmo, pester dan, zakaj pa ne če je že praznik. Ok grem mal pogledat na sončka. by cmok