|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
7.4.2007 11:29:05   
sonchek
Ojla punce...

Jaz sem jajčka pobarvala že včeraj, tako da imam danes frej dayuser posted image ...
...res mam frey dan, ker sem nampreč še vedno v pižami...hihihiii

Zdele se grem počasi oblečt in malo na sprehod...

Lepe velikonočne praznike vam vsem želim in čim lepše perhe...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.4.2007 17:01:59   
aurora28
Jaz sem jajčke tudi že prebarvala, zdajle sem se pa še lotila risanja po steklu. Prebrala sem zelo dober ženski roman ˝ Nočna tarifa˝ in sem pri branju poknala od smeha. Resnično smešno ironična knjiga za vse nas ženske, ki veliko razmišljamo user posted image . Vam jo priporočam.

Počasi se bova z mojim možekom odpravila na žegen k mami in atiju (moževi tašči ), jutri pa nadaljujeva k moji tašči in tastu . Spet se bom samo basala. user posted image

Lepe in vesela velikonočne praznike vsem skupaj.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.4.2007 18:28:27   
andreja2000
No,sedaj pa so tudi naša jajčka že pobarvna.So prav lepa,pisana.user posted image
Sem pa ravnolar prišla iz sprehoda,saj sem mogla izkoristiti ta lep dan!

Imejte se lepo!!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
9.4.2007 7:57:42   
lana38
Dobro jutro!
Kako kaj preživljate praznike? Danes bo spet lepo vreme in bomo lahko uživali na sončku. Se kar vidi, da so prazniki, da vas je amlo tukaj.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3979
9.4.2007 12:12:04   
aurora28
Včeraj zvečer sem dobila user posted image . Full sem vesela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
9.4.2007 12:51:57   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image aurora, zdaj pa akcija.. user posted image

mi smo ze z dolgega sprehoda in cakamo, da se kosilo skuha.. od velikoncnih dobrot sem letos cist omejena - sunke ne smem - svinjina, potice tud ne - orehi, hren je mocna zacimba, sem jedla jajca pa je mala imela vcer cel dan ful krce, tko da  .. user posted image

vreme je pa kot naroceno za zunaj uzivat - men prav sedejo sprehodi, pa se ta najvcja vazicka sem z vozickom user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
9.4.2007 13:30:58   
andreja2000
aurora  hura,sledi akcija user posted image

Ja,danes je spet lep dan z sončkom,samo pri nas pa še vetr piha.No,še malo,pa grem na sveži zrak in sonček,ja pa na vetr tudi.user posted image

Lep dan!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
9.4.2007 18:38:34   
Bety upa
Hej punce, ali katera ve, zakaj se ne sme zanositi takoj po HSG, histero, laparo...?

Neposredna povezava do sporočila: 3983
9.4.2007 21:17:15   
aurora28
Bety! Nevem kako misliš takoj zanositi? Misliš na to, da ko imaš histero in laparo, da počakaš da se stanje po operaciji normalizira in potem skočiš v akcijo in še isti mesec zanosiš....Ali pa misliš na to, da počakaš vsaj en mesec in potem zanosiš. Malce sem zatežila, ampak meni je G rekel, da naj po histero in laparo počakam na prvo menstruacijo in po njej takoj poskušam zanositi. Baje, da je še največ možnosti za zanositev  po operaciji (beri po prvi user posted image , toliko da se sluznica in maternica obnovita), saj so tako vse poti odprte. 

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
10.4.2007 9:28:46   
Lusa
Andreja-čestitke še od mene.Že dalj časa nisem bila pri računalniku ,sedaj pa tale čudovita novicauser posted image user posted image user posted image Danes si mi polepšala dan.Hvala ti!!!

Na ostale punce pa tud mislim in upam ,da vam hitro uspe.Jaz spet čakam to mojouser posted image .Po splavu se mi je total prastavila in sem tako besna.Namesto da bi čimprej prihajala ,nje pa ni od nikoder.

lep dan in izkoristite ga v polni meri ,jaz ga bom popoldan v službi ,sedaj počasi pa grem štrukelj pečt.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
10.4.2007 10:44:51   
sonchek
Pozdravljene...
...upam da ste se dobro najedle vseh velikonočnih dobrot...user posted image
...Dneve smo imeli zelo lepe, tako da sem tudi jaz večimo dneva preživela zunaj na sončku...

Aurora, sedaj pa user posted image ...in malo manj kot čez mesec dni držimo pesti, da zagledata user posted image ...

Bety upa...tako kot ti ja Aurora napisala, počaka se vsaj en mesec da se sluznica obnovi...potem pa v akcijo...

Danes imam pregled, takooooooooooooo me je user posted image  strah, sam sem se ke nekako sprijaznila s tem, da bom verjetno na vsak pregled čakala s strahom..
držite pesti....

lep soncen dan vsem...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
10.4.2007 10:51:37   
Anonimen
Punce, a veste, kaj me je presentelio pred eno uro??????

user posted image user posted image user posted image user posted image

Na CB je plusek. Sicer rahel, ampak je.user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
10.4.2007 11:06:13   
lana38
raho, čestitam.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa pri G in dobila napotnico za HYSC. Klicati pa moram sama, ker moram poklicati prvi dan user posted image . Žal je to vezano na ciklus in ni mogel nič urediti, da bi bila prej na vrsti.user posted image  No, pa čakamo user posted image  in bomo videli, kdaj bo.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
10.4.2007 11:24:48   
sonchek
Raho...pa si mi pripeljala nasmeh na usta...user posted image user posted image user posted image
...fulll sem vesela zate in želim ti čim lepšo, čim manj stresno nosečnost...veliko pozitivne energije in čim manj kiligramov user posted image
...resnično sem veselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....jupiiiii pa jo imamooooooooo novooooooooooooooo srečko user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!

aja...na čestitke sem pa skoraj pozabila:
ČESTITAM!!!!!!!!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
10.4.2007 11:28:33   
sonchek
No, pa še malo obarvajmo...to mi je naljubši del...user posted image

UPANJE PO SPLAVU:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006  user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image ...FANTEK BOuser posted image !!!user posted image

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
user posted image  10.4.2007...zagledalauser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image  PDP????

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
-ima sina 10 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.
1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... 29.3. gre na diagnostično HYSC, potem pa enkrat še na operativno HYSC...

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
Mogoče bodo poskusili spet!!!! DRŽIMO PESTI, da tokrat ratauser posted image

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko
NE ČAKA user posted image ....

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . user posted image  sem po dolgem času le dobila,zdej bomo pa vidli kaj in kako bo naprej.

user posted image ----> user posted image  Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov) 
user posted image 4.04.2007 zagledala magični user posted image user posted image user posted image PDP????

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje
...opravila laparo in histero...čaka še eno user posted image ...potem v akcijo...

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image ---->user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKAuser posted image ...PDP 11.10.2007user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007  

user posted image   Bety ali Bety upa,   

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
       -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
       -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
        spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

user posted image  ---->user posted image nemrak; avg 2003 rodila user posted image   CE
    konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
    user posted image konec feb 2007 magični user posted image , PDP 5.11.2007 CE

• ..Dodala še eno...ki je imela prej smolo zdej je pa srečkauser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu pilotgirl)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3990
    10.4.2007 11:51:21   
    Anonimen
    Punce, a mi lahko ena razloži, zakaj j moj plusek na CB skoraj izginil? Sem hotela mojemu pokazati pa so ostali samo še neki obrisiuser posted image

(odgovor članu sonchek)
      Neposredna povezava do sporočila: 3991
    10.4.2007 12:24:46   
    tinaaja
    raho user posted image user posted image user posted image user posted image
    za CB pravijo, da ni vazno kaksna je crtica, sam da je. kok ti pa zamuja? crtica pri meni je bil ful mocna, ko sem naredila test, pol je pa kar mal zbledela. upam, da bo vse ok in da decembra cartateuser posted image user posted image user posted image

sonchek ... v mislih sem s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3992
    10.4.2007 12:38:37   
    lana38
    raho, saj test po 10 minutah ni več veljaven, torej je normalno, če ni več črtice. Pa še posuši se vse skupaj verjetno.

Bety upa, mislim, da po HYSC lahko počakaš eno user posted image  in veselo na delo "slončkat".
    LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3993
    10.4.2007 12:44:50   
    koala
    raho ČESTITAM, naj bo nosečnost mirna, prijetna, brez slabosti in ostalih tegob.

Nisem vedela
    koliko ljubezni imam v srcu,
    dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3994
    10.4.2007 12:48:10   
    perlica
    Raho Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image

Lepo,zdravo,mirno nosečnost in seveda zravegauser posted image

(odgovor članu koala)
    Neposredna povezava do sporočila: 3995
    10.4.2007 12:52:08   
    perlica

Kako žalostno,da more bit ta seznam tako dolgi,da nas je moralo toliko izgubit svoje pikice.

Jaz sem tudi 26.07.06 imela žal imn.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perlica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3996
    10.4.2007 12:55:21   
    andreja2000
    raho  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke,sem ful vesela zate,bravo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lusa tudi tebi hvala za čestitke in želim ti,da tudi ti čim prej zagledaš user posted image

sonchek stiskam pesti,da bodo dobre novice na pregledu.

Vsem ostalim pa lep pozdrav!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perlica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3997
    10.4.2007 13:43:41   
    pilotgirl
    Naredila test in seveda po mojih pričakovanjih ni nič. Tko da očitno z mojo user posted image  spet nekaj ni vredu.Je....Ti tako življenje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsem ostalim srečkam nosečkam želim čim lepšo nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 3998
    10.4.2007 14:01:19   
    andreja2000
    pilotgirl user posted image ,tako mi je žal,vendar nikar ne izgubi upanja,vem,da je težko in vsa ta razočaranja,toda upaj dalje.....
    Res ti želim,da tudi ti kmalu zagledaš user posted image ,bodi močna,mislim nate!

(odgovor članu pilotgirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 3999
    10.4.2007 14:32:44   
    Špela100
    Ja kako ste pridne, Raho čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem pa bila na pregledu oz.posvetu, dobila sem tri napotnice za genetiko, za slikanje maternice in za spermiogram.
    Zdaj pa rabim vaše izkušnje, nasvete, ker me je kar strah slikanja.
    Kaj pa na genetiki delajo??
    Ja zdaj se kar pripravite bom imela 101 vprašanje, ve izkušene ženskice, no sam da se premika.
    Vse bom delala pa v Postojni.

Neposredna povezava do sporočila: 4000
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

krst in verouk
    googica

ali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku? prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)

da, oboje (41%)

samo krst, potem bomo videli (19%)

samo krst (4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (14%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 1229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!