Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 8:10:01
|
|
|
|
Bety upa
|
Andreja čestitke !!! Zdravo nosečnost brez skrbi ti želim!!! Nekdo mi je poslal ZS, sem dobila obvestilo, vendar ZS ni nikjer?!?! Ali je katera od vas? Letos se kar nekaj dogaja na naši temi.....živo... ... Jaz razmišljam, da se moramo zamisliti po 6.mesecih neuspeha in ne po enem letu. Ker je pametno čimprej odkloniti nepravilnosti,če se jih odkrije. Srečno, punce!!!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 9:33:33
|
|
|
|
sonchek
|
Bety...ZS imaš čisto na vrhu te strani MOJA RINGARAJA... tam poglej in imaš vse... l.p.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 9:49:37
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce,še enkrat vam hvala za čestitke in lepe želje! Še vedno ne dojemam prav.Zelo sva z mojim srečna in seveda upava na dober razplet. Vsem hvala za vse vaše pestke in spodbudne besede!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 11:12:46
|
|
|
|
sonchek
|
Pilotgirl.... ČAKAMO??????????!!!!!!!!!!!!!!!! Kako kaže?????
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 12:07:20
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000, vse bo OK. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 14:13:03
|
|
|
|
lejca
|
Lep pozdrav dekleta.... Toliko upanja mi dajete...v teh dnevih...ko jih nujno potrebujem...minilo je 24 dni odkar sem izgubila moji dve deklici...se zdaj mi ni jasno... Ko vas prebiram mi dajete toliko upanja na novo sreco... Andreja ...rada bi ti zazelela sreco v novi nosecnosti...sem zelo vesela zate....Pa tudi ostalim zelim,da bi se vam posrecilo ....Ko najdem moc in pogum vam napisem mojo zgodbo...do takrat pa lep pozdrav in zelim,da veste ,da da je nekje ena oseba (to sem jaz),ki misli na vas in drzi pesti. Lejca
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 14:17:58
|
|
|
|
lana38
|
lejca, dobrodošla Ti se nam kar hitro odpri in daj to vem iz sebe. Boš videla, da ti bo bolje. Meni je predvsem RR in punce tukaj pomagalo k temu, da sem se prej pobrala iz krize. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 14:24:24
|
|
|
|
andreja2000
|
lejca hvala da misliš na nas. Vem,kako težko ti je ob izgubi tvojh deklic.Resnično mi je žal in upam,da ti čas vsaj malo omili tvojo žalost in bolečino. hvala za vse lepe želje in tudi jaz ti želim,da ti čim prej posije sonček,mislim nate!!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 14:57:25
|
|
|
|
sonchek
|
Lejca..pozdravljena med nami... Žal mi je da se ti je pripetilo podobno kot se je nam, da te je zapustila pikica oziroma kar dve...resnično mi je žal... Res si tukaj zelo veliko pomagamo in vzbodbujamo....tako da te vabim da tudi tebi probamo vsaj malo olajšati te grozne, temne dni.... Izjoči se in jočiiiiiii...dokler ne bo zmanjkalo solza, potem bo lažje boš videla, seveda še pridejo dnevi ko nam je hudo, ko se zjočemo, a jih je vedno manj... ...pikica nam pa ostane v kotičku srčka in nas v bistvu nikoli ne zapusti... ..pa srečno....
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 15:16:28
|
|
|
|
meli23
|
Živjo punce! Vsak motor deluje nekaj časa. Pa jaz nisem stroj. Toliko dela v službi sem imela, da sem čisto izgorela. Že v nedeljo me je primlo v vratu in zdaj mam cel hrbet zatečen, katastrofalno, cele dneve sem bila na analgetični terapiji in hkrati nastavljala drugim infuzije. Mislim, da sem bla najslabša od vseh pacientov. Danes sem zjutraj po dežurstvu bila urgentno sprejeta pri ortopedu,ki me je prijazno napotil na rtg hrbtenice. V vratnem delu hrbta imam vsa vretenca sesedena pa še nek ostanek IZRASTEK, KI NAJ BI PRI LJUDEH NE OBSTAJAL VEČ IMAM- KOT NEKAKŠEN OSTANEK PREDPOTOPNEGA REBRA. Morda sem pa pračlovek ali pa kakšen marsovec- ha ha ha.Od danes naprej mam bolniško v torek začnem s fizioterapijo. Edina sreča je ta, da je moja prišla točno kot ura, da vsaj lahko požrem en tovornjak analgetikov in sem lahko bila slikana. Mislim, da mam za poštimat marsikaj v mojem telesu in ne samo ginekološke stvari, ker od vsega stresa in napetosti nekako pozabljam na lastno zdravje, tako čisto splošno počutje in ugodje. Tako sem jezna nase, da nisem že prej kaj naredila za sebe. Pa hodim z vročino delat in take neumnosti. Ne pravijo zastonj, da je kovačeva kobila bosa. Bliža se 8. maj, leto dni odkar naju je zapustila najina deklica, tako je hudo, ko pomislim, da čas beži jaz pa si marsikdaj ne vzamem časa, da bi mislila nanjo. Naenkrat pa v čisto naključnih prizorih vsakdana zdrsne solza in jaz jo le požrem in šibam dalje. Mislim, da se vlečem ven samo z dobrimi deli in tako, da se razdajam. Tu pa tam me kdo pohvali pa gre dan naprej. Vsem, ki je te dni posebno hudo zaradi svojih pikic- mislim na vse vas in prosim Boga za malo posluha za nas, ki se trudimo v pozitivni smeri. Oprostite, ampak sem se moralala izkašljati. meli23
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 15:22:49
|
|
|
|
lana38
|
meli23! zato pa smo tu, da se tolažimo. Upam, da boš težave s hrbtenico rešila čimprej. Čeprav zna to biti zelo zoprna zadeva in kar ostane. Omilijo se bolj ali manj samo bolečine. Je pa res, da premalo poskrbimo zase, ko zbolimo in to potem udari enkrat ven. Malo izklopi, ustavi konje, pa si boš opomogla. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 18:41:17
|
|
|
|
andreja2000
|
meli23 ,čist prav si naredila,da si napisala ta post in upam,da si vsaj majhen del svoje bolečine odložila ravno z pisanjem,človeku včasih to pomaga,če da stvari mal ven iz sebe. Tudi jaz upam,da boš težave z hrbtenico uredila kakor se pač najbolje da. In vidiš,maja sem tudi jaz izgubila svojo punčko in tega bo sedaj že dolgi dve leti.Lani taki čas,sem jokala kot dež in se spraševala zakaj?Odgovora v bistvu sploh ni,ali ga pa ne poznam.Naše izgubljene pikice bodo prav za vedno v naših srcih. Želim ti,da svoje zdravje postaviš na prvo mesto,se za hip utaviš in globoko vdihneš sveži zrak in naj tudi zate posije sonček sreče.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.4.2007 18:50:24
|
|
|
|
aurora28
|
Andreja2000 saj bo vse v redu z vajino pikico. Držimo pesti!!! Meli23 upam, da boš uredila težave s svojo hrbtenico. Vse prevečkrat pozabljamo nase in mislimo le na druge..na službo, na to, da koga ne prizadanemo, pa nas prosi kakšna sodelavka, da ji naredimo uslugo...pa seveda sploh ne znamo reči ne . Ko pa se stres enkrat nakopiči do vrha, pa izbruhne bolezen, ali pa razne obrabe vratu, pa hrbtenice.... ZAKAJ VEDNO DAJEMO PREDNOST DRUGIM, NAMESTO DA BI SEBI. PA SAJ SMO NAJPOMEMBNEJŠE V NAŠEM ŽIVLJENJU!!!! Ko se sama znajdem v takšni situaciji, kot si zdaj ti meli23, se vedno vprašam in si rečem...poglej zdajle garaš in žrtvuješ svoj dragoceni čas in dragoceno zdravje za službo, sodelavce....ko pa boš zbolela, bodo pa normalno delali in živeli brez tebe...pa še na obisk, ko boš v bolniški ti ne bodo prišli!!!!
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 5.4.2007 18:51:30 >
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 9:36:25
|
|
|
|
andreja2000
|
Dober dan,punce! Pri nas sije tako lep sonček,da je pravo veselje. Popoldan grem v Maribor v bolnico,tokrat še k moji sestri,ki je bila operirana na nogi.Nekaj ji je zrastlo in so ji morali odstranit. Vse vas lepo pozdravljam in vam želim lep vikend in lepe praznike!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 10:22:48
|
|
|
|
pilotgirl
|
Punce eno vprašanje imam ki me malo muči. Že ene tri dni sem kr prehlajena pa kr močno me je grlo bolelo. Pa sem kar lekadole pila pa en aspirin.Zdej se stanje izboljšuje,pa me zanima da če bi bila ,a je možnost da je kaj narobe? No testa še nisem delala.Bom še malo počakala.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 10:26:45
|
|
|
|
lana38
|
pilotgirl! Lekadol lahko vzameš. Aspirina pa se moraš izogibati. Aspirin je bolj tak, se ga je bolje izogibati tudi če nisi , če si slučajno podvržen kakšni alergiji. Pa otroci ga tudi naj ne bi jemali. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 10:35:34
|
|
|
|
sonchek
|
Pilotgirl...noben ne škodi, če bi bla slučajno ...kokr jaz vem, bom celo nosečnost (po 12.tednu) jedla aspirin...sicer ta majhnen, ampak vseeno...za razredčenje krvi je pa dobr... ..tako da mislim, da od tega nič ne škoduje... Zakaj pa čakaš in ne narediš testa? sej veš da stiskamo pesti!!!!!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 11:01:36
|
|
|
|
andreja2000
|
polptgirl, ne,lekadol ti vsekakor ne škodi,tista ena tableta aspirina pa tudi ne.Meni so vdno rekli,da v lahko vzamem lekadol. držim pesti za
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 11:37:06
|
|
|
|
lana38
|
Želim vam vsem skupaj lepo praznovanje velikonočnih praznikov. Na cesti pa se kar že vidi, da bodo prazniki. Že zjutraj je bila grozna gužva. Moj ima danes dopust, pa me je peljal v službo. Mi ni bilo treba iti peš in sem bila kar vesela. Včasih paše tudi to. A bost kam šle čez ta podaljšani vikend? Mi bomo kar doma in v družinskem krogu to preživeli. No, kak obisk bomo že opravili, pa tudi sprejeli verjetno, saj treba pisanke izmenjati. V torek po preznikih pa grem že do G. Komaj že čakam, da vidim, kaj se bova dogovorila. Bi bila zelo vesela, če bi mi uspelo to HYSC opraviti pred poletjem. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 12:29:41
|
|
|
|
andreja2000
|
lana38 stiskam pesti,da ti to resnično uspe opraviti pred poletjem. No,mi tudi nimamo nekih planov,da b kam šli čez praznike,razen kakega manjšega obiska pri sorodnikih. lepe praznike!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 14:21:31
|
|
|
|
pilotgirl
|
Aha pol pa ok. Ne testa še ne bom delala. ga bom v tork naredila. Sej dvomim da je kaj,sam matra me pa vseeno da vidim.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 14:27:20
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotgirl Aha pol pa ok. Ne testa še ne bom delala. ga bom v tork naredila. Sej dvomim da je kaj,sam matra me pa vseeno da vidim. dobra si da zdržiš
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.4.2007 15:20:27
|
|
|
|
tinaaja
|
Pilotgirl, nobeno zdravilo ni dobro v 1 trimesecju, ampak lekadol je ok. aspirin pa raje pusti pri miru. jaz sem v prvih 2 tednih pojedla ene 3 tablete, ki sploh niso ok za nosecnost, pa je bilo vse ok. javi, kako je s testom, drzim pesti vesele velikonocne praznike vam zelim
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.4.2007 8:31:28
|
|
|
|
lana38
|
Dober dan! A že pridno barvate jajčka? Jaz bom zdaj, zdaj začela, samo da se moj Blaž zbudi in se pripravi na delo. Blaž je moj sin. Mislim, da vam še nisem povedala, kako mu je ime. To je za tiste, ki še ne veste. Vreme pa se nam bo skujalo, zdaj ko smo 3 dni doma. Tu se že nekaj oblači. Lepo se imejte, tudi če bo dež. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.4.2007 10:24:08
|
|
|
|
andreja2000
|
Pozdravljene! Tudi pri nas bomo vsak čas začeli z barvanjem jajčk.Moja hčera v tem resnično uživa. Ja,pravijo,da se bo vreme malo poslabšalo-škoda,sedaj tako lepo sije sonce. Imejte se lepo in uživajte vsak trenutek dneva.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ime za fantkaMesečnicaKatero od teh imen bi izbrali?Gabrijel (
28%)
Nikolaj (
19%)
Benjamin (
53%)
Število vseh glasov: 809Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!