cofek
|
Čer! Barbs in Kalina - vse naj, naj.... tudi jaz sem začela delat - tistih 14 (oz. 6 dni), ki je pa še ostalo bom pa kdaj pa kdaj pokoristila. Ta prvi teden se je pazil pri starših od (in se je lepo obneslo), naslednji teden bo pa pri mojih. Sem bila pa v ponedeljek tko neki čudne volje in sem prav mislila nate mojsoncek, ker si ne predstavljam, kako bi se počutila, če bi šel Ažbe v vrtec - sam očitno je Anžeju ful fajn. So se pa ravno ta teden začeli tooooooolk lepi dnevi, da so se mi kar sline cedile, ko sem gledala skozi okno. no, bom pa tele paznike in naslednji teden tolko bolj izkoristila. smo kupili marelo - čist ta petnajsto verzijo - neko črno od Haucka v Arielu. Nisem se še čist navadla na njo, pa tud neke pomisleke mam, sam ko bo pa težek več kot 15 kg, bomo pač kupili nekaj drugega (upam sicer da ne bo treba) - a Zapp prenese večjo težo? maya si me spomnila, da moram poravnat še nekaj dolgov za nazaj - se še nismo uspeli zahvalit za telegrame, ko se je rodil (oz. po nekaj mesecih se je zdelo bv), tko da bomo to storili zdaj, ko bo star 1 leto; pa vabila za praznovanje roj. dne tudi niso slaba ideja (btw. sta mi všeč rožica in deteljica, tko da se ne morem odločit) - no, tudi v tej smeri moram nekaj potuhtat. pa izbrat moram slikice, da mu jih bom dala naredit za v album - se mi zdi da je klasika še najbolj ziher varianta, pa tud najhitrejš, če nimaš računalnika al pa kaj podobnega blizu. no, za prvomajske praznike pa najbrž ne bomo nikamor šli, ker jaz delam tisti ponedeljek, pa če bi se že kam odpravili bi mogli it kam blizu, tko da mormo še mal prečekirat kaj razen Portoroža bi lahko prišlo v poštev. no, pa še ena dogodivščina: Ker Ažbe ni kazal kakega velikega navdušenja nad keksi (ga je ene 2x obliznil, pol ga je pa kar izpustil), mu jih zdaj nekaj časa nisva nič dajala. Je pa ene parkrat dal piškot (PASJI!!!) Toru. Pol sem pa zadnjič kupila novo škatlo piškotov - v upanju, da mu bojo ti pa ljubši in mu ga dam v rokice. In kaj je naredil? Šel je k Toru in mu dal piškot! Očitno misli da piškote jejo samo psi. lepe praznike! lp,t
|