|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
7.4.2007 14:09:30   
lenika
Hojla, smo iz sprehoda in nam jeziki visijo do tal, kako vroče je. Drugače pa Maticu zadnje dneve zobje rastejo kot gobe po dežju. Sedaj so mu v nekaj dneh zrasle spodnje dvojke in ima tako skupno že 6 zob, danes zjutraj sem pa opazila, da rinejo ven še zgornje dvojke, pa tudi pri spodnjih trojkah je že vse belo in napeto. Ja veselo bo še.

Nič gremo malo počivat, imejte se lepo.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
7.4.2007 19:33:43   
zungi

Ojla!

No pa vam tudi jaz pošiljam dve slikici, našega fantka v pižami.

user posted image

user posted image

Želim vam lepe praznike ter velikoooooo pirhov in ostalih dobrot.

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
   [Brisano sporočilo]
7.4.2007 21:42:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
7.4.2007 22:38:04   
cofek
Čer!

Barbs in Kalina - vse naj, naj.... user posted image
tudi jaz sem začela delat - tistih 14 (oz. 6 dni), ki je pa še ostalo bom pa kdaj pa kdaj pokoristila. Ta prvi teden se je pazil pri starših od (in se je lepo obneslo), naslednji teden bo pa pri mojih. Sem bila pa v ponedeljek tko neki čudne volje in sem prav mislila nate mojsoncek, ker si ne predstavljam, kako bi se počutila, če bi šel Ažbe v vrtec - sam očitno je Anžeju ful fajn. So se pa ravno ta teden začeli tooooooolk lepi dnevi, da so se mi kar sline cedile, ko sem gledala skozi okno. no, bom pa tele paznike in naslednji teden tolko bolj izkoristila.

smo kupili marelo - čist ta petnajsto verzijo - neko črno od Haucka v Arielu. Nisem se še čist navadla na njo, pa tud neke pomisleke mam, sam ko bo pa težek več kot 15 kg, bomo pač kupili nekaj drugega (upam sicer da ne bo treba) - a Zapp prenese večjo težo? user posted image

maya si me spomnila, da moram poravnat še nekaj dolgov za nazaj - se še nismo uspeli zahvalit za telegrame, ko se je rodil (oz. po nekaj mesecih se je zdelo bv), tko da bomo to storili zdaj, ko bo star 1 leto; pa vabila za praznovanje roj. dne tudi niso slaba ideja (btw. sta mi všeč rožica in deteljica, tko da se ne morem odločit) - no, tudi v tej smeri moram nekaj potuhtat. user posted image
pa izbrat moram slikice, da mu jih bom dala naredit za v album - se mi zdi da je klasika še najbolj ziher varianta, pa tud najhitrejš, če nimaš računalnika al pa kaj podobnega blizu.

no, za prvomajske praznike pa najbrž ne bomo nikamor šli, ker jaz delam tisti ponedeljek, pa če bi se že kam odpravili bi mogli it kam blizu, tko da mormo še mal prečekirat kaj razen Portoroža bi lahko prišlo v poštev.

no, pa še ena dogodivščina: Ker Ažbe ni kazal kakega velikega navdušenja nad keksi (ga je ene 2x obliznil, pol ga je pa kar izpustil), mu jih zdaj nekaj časa nisva nič dajala. Je pa ene parkrat dal piškot (PASJI!!!) Toru. Pol sem pa zadnjič kupila novo škatlo piškotov - v upanju, da mu bojo ti pa ljubši in mu ga dam v rokice. In kaj je naredil? Šel je k Toru in mu dal piškot!  user posted image Očitno misli da piškote jejo samo psi. user posted image

lepe praznike!
lp,t

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
7.4.2007 22:38:04   
cofek
se opravičujem - mi je 2x objavilo post!

Neposredna povezava do sporočila: 3480
7.4.2007 23:13:07   
cofek
sem smotanauser posted image - auroraa a vi pa kar na morje - jst bi tuuuuduser posted image . ful lepe fotkeuser posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
7.4.2007 23:14:58   
pikicaa
Tim čestitke za 11. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image
Vsem pa želim vesele velikonočne praznike in veliko pirhov!

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
8.4.2007 8:10:59   
lenika
Karin user posted image  za 11 mesecev. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
8.4.2007 11:23:48   
pikicaa
Karin čestitke za 11. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
8.4.2007 18:48:08   
maya2
ja hvala Lenika in Pikicaauser posted image  še en mesec pa bomo eno letouser posted image  kam gre čas???

Ja drugače pa smo ravno s celodnevnega potepanja pri dedkih in babicah, atah in mamah.... smo se vrnili s polnimi vrečami igračuser posted image  user posted image  ti prazniki so takoooo utrujajoči... jutri si bomo pa vzeli frei zase in gremo najbrž tudi mi na obalouser posted image user posted image

Auroraa: user posted image  fotke, nisem vedla da znaš tko dober poziratuser posted image

lp

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
8.4.2007 19:04:20   
lenika
Mi pa jemo, jemo in jemo. A sem že povedala, da jemo.user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
8.4.2007 19:32:03   
zungi
čestitke vsem ki imajo danes 11 mesecev. Jupiiii, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
8.4.2007 19:43:03   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Mi pa jemo, jemo in jemo. A sem že povedala, da jemo.user posted image

ja lenika ..... razumemuser posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.4.2007 21:58:38   
mojca75
Ojla,

pri nas potepanje, potepanje,...pa mal mnjamsi, mnjamsi,... pa potepanje.
Jutri gremo na Krim z ruzakom.

Sicer smo OK. Mam bl mal časa za brat, še manj za pisat!user posted image  so taaaaki lepi dnevi, da sva/smo raje zunaj!

Mojči je pogruntala kako se je z žlico in kako se piska na bloik flavto (glasbena šola ji ne ujide). prilepim dokaze. Jutri pa kaj več, pa še dokaz iz Krima.
Nočko!

Aja slike:
user posted image   in user posted image

zelje in matevž                 in   blok flavtauser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
9.4.2007 7:32:29   
lenika
Dobro jutro. Današnji dan moramo še poolnoma izkoristiti, ker grem jutri prvič v službo, torej je moja porodniška dokončno zaključena.user posted image  Kako je bilo prvi dan poročam jutri.
Imejte se lepo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
   [Brisano sporočilo]
9.4.2007 9:42:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
9.4.2007 12:14:23   
zungi
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa 

mi - Zarja je ravno zaspala. je tko boga zadnje dva dneva.... zgornja zobka ji ven rineta, iz noska ji teče v potokih (prav tako slina - komaj folgam slinčke menjat), povrh vsega je pa včeraj še vročino dobila user posted image ampak je danes ok, vročine ni več.... samo na momente se pa še kar zvija od bolečin user posted image user posted image

popoldne gremo vseeno malo na sončka, komaj čakam user posted image  

ojla!

tudi naš Gal se slini kot da bi imel steklino. Pa čakam, če bo kaj vn pokukalo, saj še vedno nima niti enega zobka user posted image .
Pa tudi iz noska mu teče in malo ima povišano temperaturo  user posted image

Obeta se nam čudovit dan, pa nevem ali naj gremo pop. kaj na sprehod ali rajši ostanemo notri?? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3492
9.4.2007 14:24:29   
puncica
Ojla
o mojca vi maste pa podobno blokflavto kot mi, no podobn zelo oguljeno user posted image Sem prav debel gledala, ker si nisem misla da je še kje tolk oguljena kot pri nas. Tud pri nas verjetno glasbena šola ne uide glede na to, kako muzikališ smo mami, dedi in ata Franc.

auroraa a ti je že kdo povedal da si podobna uni z Beverly Hilsa Valery Maloneuser posted image user posted image No vsaj na zadnji slikci
user posted image

Sicer smo po starem včeri smo se dost najedl, danes mal majn. Ta večja je šla z atom pa mamo v živlaski vrt in me je kr strah kako je preživela vožnjo v LJ, glede na to da ima včasih težave z bruhanjem Ta mali pa trenutno spi in se je odločil da on po asfaltu NE bo hodil ampak se plazil, tako lahko vsak kamenček povoha, kot kak kuža user posted image In posledično je danes raztrgal na kolenih hlače, pa ogulil čevljeuser posted image

Je pa res danes en prekrasen danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
9.4.2007 15:38:36   
lenika
Našemu Maticu je danes pokukal ven sedmi zob in sicer zgornja desna dvojka.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
9.4.2007 19:26:17   
maya2
Evo mi smo z murčijauser posted image ... gužvaaaaaaa, ampak smo se meli ful lepo Karin je bila zelooooo pridna ves čas, mal je vmes zadremala, drugače pa je ves čas vzklikala uuuuuuuuuuuuuuuuuu, tako dela če ji je nekaj všeč  ali je nekaj novegauser posted image ... smo šli še lepo na kosilo in domov. slikice prilepim ob priliki...

Mojca75: user posted image  izlet... veš da sva se ravno danes menila, ko smo se tam mimo peljal in sva gledala proti Krimu, da moramo enkrat it. Midva sva že bila in men je blo fuuuul všeč

lenika: user posted image user posted image  Maticu za 7. zobek in srečno jutri v službiuser posted image
šibam se še zrihtat in user posted image

LP

< Sporočilo je popravil maya2 -- 9.4.2007 19:27:41 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
   [Brisano sporočilo]
9.4.2007 19:42:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
9.4.2007 21:16:18   
mojsoncek
Da se se jaz na hitro pofockam...

Prazniki so bili super fajn, hrane veliko, malo obiskov, malo mi na obisk, pa so sli trije dnevi spet prehitro mimo. Bo pa vsaj teden malo krajsi.

lenika - cestitke Maticu za 7. zobek. Tebi pa zelim en lep 1. delovni dan jutri! Jaz se ti pa "pridruzim" ZE v cetrtek!

Jutri in v sredo me cakata se dva "natrpana" dneva, ker imam ful enih stvari za naredit, ker potem, ko bo sluzba ne bo vec veliko casa (moram izkoristiti cas, ko je pisek misek v vrtcu).

Drugace pa sem res ful presenecena, da se Anze tako dobro drzi v vrtcu. V petek je bil tam kar od osmih pa do pol dveh, brez jokanja, pa se spal je eno uro in pol (kar se doma NIKOLI ne zgodi) po kosilu. In tudi vzgojiteljice je ze zacel sarmirati s svojimi pogledi. Skratka res sem vesela, da je tako, ker ga veliko lazje peljem tja, kot bi ga, ce bi samo jokal. Upam, da tako tudi ostane.

A ja, pa se vedno mi strajka s hrano. Se najvec mi poje sadja (po novem obozuje mandarine) in pa jogurtov, mlecnih kasic pa sploh noce vec. Pri kosilu pa mu dajem bolj ali koscke (ker v vrtcu tudi dobijo samo koscke) pa se potem ful hitro navelica zvecit in zacne kar ven pljuvat in potem ne spravim nic vec v njegova usta. Ah, bo ze... Upam, da mu kmalu zraste se kaksen zobek, da bo lazje zvecil user posted image .

Bom pocasi zakljucila, ker tudi mene ze daje utrujenost in na veliko user posted image .

Lepo nocko!

Neposredna povezava do sporočila: 3497
9.4.2007 21:47:48   
nina64
Hojla babike!
Kako lep dan in napovedujejo jih še za cel teden user posted image .

Hvala vsem za čestitke za 11 mesecev. Saj ne morem verjet, samo še slab mesec in upihnili bomo prvo svečko user posted image .

Čestitke vsem ki ste še v teh dneh dopolnili 11 mes.

Naš tamali še kar naprej stoka ponoči - lenika nič še ni videt zobkov user posted image .

user posted image  Matic za sedmi zobek in glej da ne boš jutri preveč žalosten ko gre mamica v službo.

lenika - user posted image  drži se, začetek je najhujši, potem pa že nekako gre.  

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
10.4.2007 6:19:14   
lenika
Uhhh sem vstala, še globoko vdihnem spijem kavico se zrihtam in grem. Se slišimo popoldne.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
10.4.2007 8:14:08   
zungi
lenika: le pogumno novim zmagam naproti user posted image !

Včeraj je bil pa naš Galček kar doma, je pa danes videti že bolje, sicer mi je včeraj zvečer bruhal user posted image , ampak danes zjutraj ni imel več temperature le malo je še smrkav.  
Tako, da sva z možem včeraj malo pokombinirala, on se je šel dop. vozit okol z motorjem, jaz sem si pa vzela pop. za sprehod z mojo mami - je glih na obisku v SLO. Seveda sva si na sončku privoščili čvek ob kavici user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

otroci in varstvo
LIA2006

otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma :

pred tv (25%)

greste na večerjo v restavracijo (25%)

v kino (20%)

spat (30%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!