Pikabu
|
Lep dober večer. Pa je za nami še en lep dan. Noč je bila spet super. Dopoldne je minilo v prijetnem zajtrku, potem smo šli k maši. Danes sva bila tudi z Maksom kar na koru, ker je bila gužva spodaj. Da vidite, kako je bil Maks frapiran nad petjem pa orglami. Kar gledal in strmel je. Proti koncu se jim je pa pridružil in navdušen pel in vriskal zraven. Resj je bil posrečen. Šarmiral je pa itak vse okoli sebe s svojim smejanjem. Kosilo smo imeli bolj na hitro doma, samo juho, smo se drugih stvari preveč najedli, potem smo pa odšli do mojih staršev. Ema je spet okupirala svojega strica in ga ni pustila spati, je bil uturujen, Maks je užival in kraljeval po naročju, oba sta pa neizmerno uživala. Tam Maks ni hotel spat, zato je pojedel svojo večerjo in potem smo počasi šli. Zdaj sta pa tudi že oba v posteljah. Držte pesti, Emo spet poskušamo ponoči odvaditi od plenic. Ima ful veselje in voljo, bolj me skrbi, ker se mi zdi, da se ona sploh ne zbudi, ko jo lulat. Bomo videli, kaj bo zjutraj, če bo pa pet noči suha, dobi darilo, lupinico za Ano in se zelo veseli in samo o tem govori, tako da res upam, da nam uspe. Jutri nas pa čaka birma od moževega bratranca, midva bova pa pela. Ema in Maks bosta pa v varstvu. Ker je bratranec zelo bolan, ne preneša šundra, ju ne bomo imeli s seboj. Popoldne bomo pa potem z moževimi starši. Verjamem, da bo tudi jutri lepo, pa bo spet konec praznikov. Hvala vsem za komplomente. Ja, naš Maks je res pravi smejko. Zaenkrat se še vsem smeji, pa zelo rad pozira. Samo, da vidi fotoaparat, se on že smeji, res je težko dobiti sliko, ko je resen. Ema je v tem čisto druga, že prej se ni znala in vem, da sem se prav trudila, da sem ujela kakšen nasmeh, zdaj se pa itak ne zna nastaviti in pozirati, če se pa že lepo postavi, pa oči zapre, pa spet ni nič. Maks je pa pravo nasprotje. Maksovo sedenje: ravno tisti dan, ko je bil star 6 mesecev, je prvič obsedel za dlje časa, zdaj pa vsak dan lepše in bolj stabilno stoji. Se celo že zna ujeti na eno roko, ampak ko ima pa dosti, se pa kar vrže nazaj, tako da pazit ga je še vedno zelo potrebno. Je pa lažje, ker se bolj zamoti, igrače mu dam na doseg roke in sam posega po njih. Pa fino je, ker zdaj normalno sedi v trip trapu in se tudi za dlje časa sam zamoti. To pride v poštev predvsem, če smo v kuhinji. Lažje nam je vsem, od kar sedi. Nanica, za lepo velikonočno darilo. Naj se tako nadaljuje še naprej. Amazona? Štorkljica? Nov avatar? Frrrr, za lep dan na morju. Vam kar zavidam. Vi samo uživajte in izkoristite. Muki, krasna vabila. Te septembra poiščem in vprašam za nasvet, ko bomo mi na tem. Kakšna bodo pa kaj letos darila? Altati, a je bil Jaša še tako utrujen od včerajšnjih obiskov, da je tako spal dopoldne? Mmmmm, tortica, uživajte v njej jutri, voščim pa jutri. Mogoče bo pa Jaša torto jedel, zdaj ko je ugotovil, kako dobra je čokolada....