|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  486 487 [488] 489 490   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.4.2007 16:07:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina
jaz imam dva obroka (ki to pravzaprav še nista, ker se vedno potem še dojiva) - za sadje dopoldne med 9-10 uro, za zelenjavo pa v času kosila med 12-13. uro.
tole bom pa ukradla od @line čez kakšen mesec... zaenkrat bomo uvajali nekje med 12-13... ko bo pa že imel nekaj sadja in zelenjave osvojene, pa po tem principu... in kmalu bo obrok zamenjan...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12176
8.4.2007 16:56:18   
altati
Sem vas danes že nekajkrat brala, pa se mi ni dalo pisati....
Dopoldne smo velikooo spali (Jaša si je vzel 2 urni dopoldanski spanec), se s Tio igrali (4 v vrsto in Opice), potem smo se odpravili k moževi teti na obisk (kamor smo bili vabljeni), pa prišli domov in zdaj je moja malenkost ravno spekla tortico za Jašev jutrišnji polrojstni danuser posted image . Mož, Jaša in Tia se pa sprehajajo (mislim, da so šli na sladoled), Tara se pa potepa.
Meni pa poleg vsega še ropotajo cunje v pralnem stroju in v sušilcu inčakam, da zapiska pomivalni stroj, da iz njega zložim posodo in dam vanj novo, ki je nastala pri peki torte.
Zvečer se bomo pa malo igrali.
Jutri pa mislim, da pride na obisk moja sestra z družino in se bomo malo sprehajali, veliko jedli in še kaj....
In praznikov bo konecuser posted image .

Mi smo še vedno brez GH, ker naš fant še vedno ne kaže niti najmanjšega zanimanja zanjo (razen tisti čokoladni zajec je bil izjemauser posted image ). Tudi ko mi jemo, ga to sploh ne zanima. Zanimajo ga samo krožniki. Nikaor ne tisto kar je na njihuser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12177
8.4.2007 19:11:33   
muki1
Pozdravljene še enkrat.
Sem malo prebrala za nazaj. Pikabu, luštne slikice. Ne vem, če se Maks res nonstop smejčka, ali ti samo tiste slikice lepiš na katerih se smeji...ampak, se mi zdi, da je res en nasmejanček, vsaj kolikor berem. Zadovoljen otročiček....saj je lahko, pri taki posrečeni družinici user posted image .

Amazona, to z zobki je dobra ideja, se strinjam, če bodo gospa Frrrr požegnali user posted image .
Mi smo tudi bili na prazničnem kosilu pri tašči. Pa ko smo prišli domov smo še presenetili babico in dedija z darilom za obletnico. Sta bila čisto šokirana in so bile tudi solze z mamine strani. Mislim, da bosta šla za en vikend v Terme Snovik, saj je referent na agenciji čisto not padel, ko nama je to priporočal. Frrrr, a je res tak oh in sploh...okolica in vse?
Frrrr, mislim, da prav misliš...če se pa vse poklapa..pa še v soboto je user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12178
8.4.2007 21:36:57   
Pikabu
Lep dober večer.

Pa je za nami še en lep dan. Noč je bila spet super. Dopoldne je minilo v prijetnem zajtrku, potem smo šli k maši. Danes sva bila tudi z Maksom kar na koru, ker je bila gužva spodaj. Da vidite, kako je bil Maks frapiran nad petjem pa orglami. Kar gledal in strmel je. Proti koncu se jim je pa pridružil in navdušen pel in vriskal zraven. Resj je bil posrečen. Šarmiral je pa itak vse okoli sebe s svojim smejanjem. Kosilo smo imeli bolj na hitro doma, samo juho, smo se drugih stvari preveč najedli, potem smo pa odšli do mojih staršev. Ema je spet okupirala svojega strica in ga ni pustila spati, je bil uturujen, Maks je užival in kraljeval po naročju, oba sta pa neizmerno uživala. Tam Maks ni hotel spat, zato je pojedel svojo večerjo in potem smo počasi šli. Zdaj sta pa tudi že oba v posteljah. Držte pesti, Emo spet poskušamo ponoči odvaditi od plenic. Ima ful veselje in voljo, bolj me skrbi, ker se mi zdi, da se ona sploh ne zbudi, ko jo lulat. Bomo videli, kaj bo zjutraj, če bo pa pet noči suha, dobi darilo, lupinico za Ano in se zelo veseli in samo o tem govori, tako da res upam, da nam uspe.

Jutri nas pa čaka birma od moževega bratranca, midva bova pa pela. Ema in Maks bosta pa v varstvu. Ker je bratranec zelo bolan, ne preneša šundra, ju ne bomo imeli s seboj. Popoldne bomo pa potem z moževimi starši. Verjamem, da bo tudi jutri lepo, pa bo spet konec praznikov. user posted image

Hvala vsem za komplomente. Ja, naš Maks je res pravi smejko. Zaenkrat se še vsem smeji, pa zelo rad pozira. Samo, da vidi fotoaparat, se on že smeji, res je težko dobiti sliko, ko je resen. Ema je v tem čisto druga, že prej se ni znala in vem, da sem se prav trudila, da sem ujela kakšen nasmeh, zdaj se pa itak ne zna nastaviti in pozirati, če se pa že lepo postavi, pa oči zapre, pa spet ni nič. Maks je pa pravo nasprotje.

Maksovo sedenje:
ravno tisti dan, ko je bil star 6 mesecev, je prvič obsedel za dlje časa, zdaj pa vsak dan lepše in bolj stabilno stoji. Se celo že zna ujeti na eno roko, ampak ko ima pa dosti, se pa kar vrže nazaj, tako da pazit ga je še vedno zelo potrebno. Je pa lažje, ker se bolj zamoti, igrače mu dam na doseg roke in sam posega po njih. Pa fino je, ker zdaj normalno sedi v trip trapu in se tudi za dlje časa sam zamoti. To pride v poštev predvsem, če smo v kuhinji. Lažje nam je vsem, od kar sedi.

Nanica, user posted image user posted image user posted image za lepo velikonočno darilo. Naj se tako nadaljuje še naprej. user posted image

Amazona? Štorkljica? Nov avatar? user posted image user posted image user posted image

Frrrr, user posted image user posted image user posted image za lep dan na morju. Vam kar zavidam. Vi samo uživajte in izkoristite.

Muki, krasna vabila. Te septembra poiščem in vprašam za nasvet, ko bomo mi na tem. Kakšna bodo pa kaj letos darila?

Altati, a je bil Jaša še tako utrujen od včerajšnjih obiskov, da je tako spal dopoldne? user posted image user posted image user posted image Mmmmm, tortica, uživajte v njej jutri, voščim pa jutri. Mogoče bo pa Jaša torto jedel, zdaj ko je ugotovil, kako dobra je čokolada....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12179
8.4.2007 21:37:11   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Ja, Pikabu, si bom predstavljala da sem Kraljična na zrnu graha, okuser posted image ????

Tisti grah lahko odmisliš, pa uživaš v razvajanju. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12180
8.4.2007 21:37:20   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Moja punčka bo že tri leta stara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moje življenje drvi kot hitri posnetek...rada bi ustavila čas!!!!!!!

muki, ne govori. Jaz sem ista. Podobno kot Maxica se na trenutke prav ustavim in si rečem, da ne bom objokovala tistega, kar je minilo, da ne bom razmišljala, kaj bo vnaprej, ampak bom uživala tukaj in zdaj. Jaz bi zdaj zamrznila čas, a pokličem Nodijevega Božička? On ima tako uro, da zamrzne čas.user posted image Res v tem obdobju življenja zdaj najbolj uživam in sem najbolj srečna. Muki, uživaj tudi ti. Naj ne gre ta čas mimo tebe zato, ker obžaluješ to, kar je že minilo. Ej, pa ne me preveč poslušat, sama sem ista. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12181
8.4.2007 21:37:48   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Muki, prav zato se je pa treba zavedati vsakega trenutka in biti zanj hvaležen. Jaz sem se ravno zadnjič zamislila, da sploh ne uživam v tem trenutku, ampak vedno nekaj za nazaj obujam spomine, kva je bilo luštno, pa kako bo fajn, ko bo nekaj, ne vem, kaj. Namesto da bi uživala sedaj, ta trenutek.user posted image Je pa res, jaz sem zadnjič tudi tuhtala, da bo Max zdaj zdaj tri leta star. Še enkrat toliko, pa bo že v šolo šel. Groza, kam to gre.user posted image

Maxica, vidim, da sva se v marisčem podobni. Jaz sem ista, tudi tako razmišljam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12182
8.4.2007 21:38:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
a Jaša je pa spet bolj z Maksom sodeloval in pustil Gajo samo? joj, že Zarja je samevala, ker je pozornost Martinu posvečal user posted image altati, je to le del taktike? pol se bodo pa vse babnce za njim metale, ker jih tk fino ignorira user posted image

Ne, ne. Tokrat so pa mati Gaya krivi. user posted image So Gajo namenona dali proč od fanotv, pa se je punca uprla in zahtevala, da gre bližje k njima. Maks je bil navdušen, Jaša je pa kasneje izkoristil, ko je šel Maks spat. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12183
8.4.2007 21:38:21   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
imam pa eno vprasanje za tiste, ki jim ze dajete zvecer za jest. vceraj smo se skopal, potem je bilo pa treba se vecerjat. no po vecerji bi bilo najbolje, da bi ga se enkrat kopali. kako vi to prakticirateuser posted image

Večerja, kopanje, še malo igranja, dojenje in spanje. Tako gre to pri nas.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12184
8.4.2007 21:43:47   
mis
Hej! Po treh dneh še moje poročilo. Te dni nisem imela nič časa, pa kratko poročilo:

v četrtek sem popoldan šla v Ljubljano k staršem. Tam sem spala, zjutraj pa je prišel še mož in smo šli na Krvavec. Pa mojo mami smo s sabo vzeli, da je bla mal varuška. Mala je bila ful pridna in spala 3 ure, jaz sem se pa nasmučala. Smo bli pa ko osli. Tako natovorjeni... Troje smuči, mala, voziček, torba... pa vse to v gondolo... verjetno si predstavljate... Super sem se nasmučala, zečer domov, pa ati in Tina sta šla v cerkev, jaz pa najprej obleko pomerit k šivilji, pol pa za njima. No, včeraj pa sem pekla potico, pa kruh, pa pirhe smo barvali, pa popoldan smo se naspali, potem šli k žegnu, pa k moževim sorodnikom... Stanovanje pa tako da se stopit ni dalo. Kaj šele da bi bilo kaj posesano... Pač ni mi uspelo. Pa se ne sekiram. Večuser posted image
No, danes pa k maši, pa na zajtrk k moževim staršem, pa ven z malo... skratka polno vsegauser posted image

GH: naša tina je en obrok zelenjavo, danes je jedla prvič banano. Zelenjavo obožuje. Krompir, koleraba, cvetača, korenje, bučke. Na krvavcu sem ji hotla dat pa od Hippa kašico jabolko banana in ji ni najbolj všeč. Pa danes sem spet probala pa ji ni ne vem kaj. Tud nad banano ni tolk navdušena kot nad zelenjavo. Čudno naše dete. Pa občasno ji zvečer dam kašico riž od Milupe. Pa ni učinka za daljše spanje. Mam pa eno vprašanje. Zadnjič ko sem bila v LJ je ful jedla kašico. Pojedla je iz treh velikih žlic kašice. Pol je pa še pri meni pila, jo dvignem in ful bruhne. Je mogoče blo preveč ali mislite da je bilo kaj drugega?

kakanje: ful mi je smešno ker je zdej začela gosto kakat. Pa kolk to smrdi. Pa res je ful gosto. Se mi je zdelo kar pregosto. Pa sem razmišljala da premalo mogoče pije, ker že je gosto. Pa sem ji spet dala čaj. Ponavadi noče pit, danes je pa nekako počasi popila 50ml. A vi dajete vsak dan za pit poleg GH? Jaz sem jo samo še podojila pol. Kako je to treba? Pa kako po kašici zvečer? A čaj? Al še dojit? user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12185
8.4.2007 21:49:15   
mis
Ja, pa to sem še hotla: Pikabu, res že Max lepo sedi. Super! Meni se pa kar grozno zdi, da bi jo spustila, se mi še ne zdi stabilna. Ne vem no, kako naj to počnemuser posted image

Super slikice vseh. Res so lušni tile naši oktobrčki. Pravi dobrovoljčki. Saj pride kakšen dan ko je težko, pa noči... ampak ko sešteješ si pa v velikem plusu. Ane?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12186
8.4.2007 21:52:51   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Muki, prav zato se je pa treba zavedati vsakega trenutka in biti zanj hvaležen. Jaz sem se ravno zadnjič zamislila, da sploh ne uživam v tem trenutku, ampak vedno nekaj za nazaj obujam spomine, kva je bilo luštno, pa kako bo fajn, ko bo nekaj, ne vem, kaj. Namesto da bi uživala sedaj, ta trenutek.user posted image Je pa res, jaz sem zadnjič tudi tuhtala, da bo Max zdaj zdaj tri leta star. Še enkrat toliko, pa bo že v šolo šel. Groza, kam to gre.user posted image

Maxica, vidim, da sva se v marisčem podobni. Jaz sem ista, tudi tako razmišljam.

Ja, saj jaz tudi na podoben način dojemam. Vedno nostalgična za tistim, kar je bilo. Oh, pa saj znam uživati tudi v tem trenutku, oziroma bom rekla, da se učim, prav? Prav skulirala sem se, res. Zvečer, če nastane kakšen jok in stok, si tako lepo dopovem, da je zdaj čas, ko me rabita, da se bom z veliko žalostjo v srcu spominjala teh trenutkov, ko bosta odrasli in jih nikoli ne bom mogla priklicat nazaj. Zato ju lepo mirno in nežno umirim, brez živčkanja. Pa prav zares pali. Upam, da mi bo še naprej uspevalo vzdrževat to dobro voljo....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12187
8.4.2007 21:56:44   
mis
Ja, pa tisti pralni oreščki se mi zdijo zelo zanimivi. Kera ma že to čez? Jaz bi jih tud naročila in probala...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12188
8.4.2007 21:59:46   
muki1
Mis, tudi Iva ni sadna. Zelenjavo pa še kar poje. Jaz ji zmeraj delam tako, da malo vode od kuhanja gor pokapljam, preden zmečkam z vilico, da je zelo tekoče. Čaja še nisem začela dodajat, saj jo po GH grem dojit, torej se odžeja.
Je pa res, da so ti obroki pri nas še zmeraj bolj okušanje, kot reden obrok. Nisva še nadomestili obroka z GH.
Čim ga nadomestiš, pa daj pit čaj po obroku.

Sedenje, ja Maks je res zmagovalec. Ivo sem začela posedati, ampak ona zdrži vsega skupaj par mlahavih sekund. Seveda sem zraven, da jo ujamem, preden štrbunkne.
Daš jo pa v sedeč položaj, in ji nogice pač tako dolgo nastavljaš, po turško, le da niso prekrižane ena na drugi, dokler ne čutiš, da je ujela ravnotežje. Ne vem, kako naj ti drugače opišem. Jaz jo posedam zelo na široko, da je s trupom nagnjena naprej. Tako nekako še najbolj ujame ravnotežje...ampak res za par sekundic.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 8.4.2007 22:01:16 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12189
8.4.2007 22:07:03   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aja, še to vam moram povedat... moj mož pravi, da bi za žegenj bilo veliiiko bolj prirično, da bi šel župnik do Mercatorja in tam vse požegnal, kot pa da mora toliko ljudi it najprej v trgovino, pol pa v cerkev nest... je zanj več dela, pa še ljudje porabijo več časa user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  Super ideja, pol bi pa še vseokrog postavili une košarice, da bi ljudje ko bi šli iz trgovine še mau drobiža za žegenj not metali. Pa je volk sit in koza cela.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12190
8.4.2007 22:08:39   
štorkljica

No, če katero zanima.... user posted image

Muki ful lepa vabilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12191
8.4.2007 22:09:12   
mis
Hvala miki, bom jutri probala in poročam. Ja, saj gre res hitro čas. Se mi je zdelo to sedenje še tako daleč, pa vidim da ni. Da me je skoraj prehitelo.user posted image

Glede GH: ne vem, al je to za cel obrok al ne. Poje kar precej, ampak jo vedno še podojim, ker ne vem al je to dost za obrok al ne. Bom pa zdej res s čajem probala po obroku. Kako pa se še daje čaj? Bom vidla kako bo s flašo. Mogoče če jo bom vsak dan dajala bo skapirala kaj z njo počet. Danes je pol kar popila. Se je pa še vedno ful igrala zraven. S cucljem. Kaj pa tisti lonček magični? Ga še nimam, ampak če po tistem pijejo ga bom kupila. Kaj menite?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12192
8.4.2007 22:10:25   
mis
Ja, pa Muki, ful lepa vabila res To kar je gor si sama delala al sta kupili?user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12193
8.4.2007 22:10:58   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Hvala miki, bom jutri probala in poročam. Ja, saj gre res hitro čas. Se mi je zdelo to sedenje še tako daleč, pa vidim da ni. Da me je skoraj prehitelo.user posted image

Glede GH: ne vem, al je to za cel obrok al ne. Poje kar precej, ampak jo vedno še podojim, ker ne vem al je to dost za obrok al ne. Bom pa zdej res s čajem probala po obroku. Kako pa se še daje čaj? Bom vidla kako bo s flašo. Mogoče če jo bom vsak dan dajala bo skapirala kaj z njo počet. Danes je pol kar popila. Se je pa še vedno ful igrala zraven. S cucljem. Kaj pa tisti lonček magični? Ga še nimam, ampak če po tistem pijejo ga bom kupila. Kaj menite?

Muki, kaj pa če bi bla res mikiuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12194
8.4.2007 22:14:40   
mis
Nobene ni. Mam samogovore. Pa glih zdej ko mam cajt. Prej sem vas pa dva dni brala...user posted image

Moža čakam da pride s košarke. Al grem pa kar spat. Mala je danes kar dobro spala. prvo hranjenje ob pol treh. Od devetih. V bolnici se je razvadla ker sva se v leže dojili, pa zaspali, pa se je vartala celo noč. Zdej jo pa mal nazaj navajam, pa je že mal boljš.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12195
8.4.2007 22:15:35   
muki1
Amazona, hvala. Saj v bistvu so samo nalepke, na kupljenih praznih vabilih. Res nič posebnega. V Müllerju je malo morje tega.

Mis, za moje pojme, je magični lonček dosti boljši, samo malo težje skapirajo, da morajo iz tega pit. Ker pri flaški teče , čim nagnejo in potem refleksno požrejo tisto tekočino, pri magičnem lončku pa se morajo malo potrudit in prav vlečti, da priteče. Je pa dosti bolj praktičen, saj se nič ne polije ven.
Bruhnila pa je Tina verjetno res, ker ji je bilo malo preveč.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12196
8.4.2007 22:17:35   
muki1
Miki je še bolj ljubko kot Muki user posted image . Ah, sem jaz ena nežna stvarca na tem svetu user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12197
8.4.2007 22:19:09   
Pikabu
mis, ko imaš enkrat zamenjan obrok, moraš tudi tekočino dodajati. Ampak naš Maks noče. user posted image Ima kakšen dan, ko res lepo pije, zdaj pa spet ene dva ni nič. Mož pravi, da bo že pil, če je žejen, samo po pleničkah vidim, da so manj polulane in me skrbi. Mu pa jaz kar večkrat vmes dam. Če je kaj tečkan, namesto dude poskusim s čajem, v vozičku, ko se začne kaj pritoževati, najprej flaša, včasih se kar tako vmes spomnim in mu dam za pit. Zvečer bomo pa mi začeli uvajati samo vodo. Zdaj bo potrebno začeti umivati zobe, dokler se še doji, bo pač to čez umivanje, ampak ko se enkrat ne bo več dojil, po umivanju samo še voda. Pa ponoči, če se zbudi, mu jaz zdaj dam še čaj.

Sedenje: muki ti je že napisala, kako naredim. Jaz sem ga tudi tako posedala, da sem mu noge dala bolj narazen, pa rokice vmes. Drugače pa najprej ni imel kaj velikega interesa, se je kar dvigoval naprej na noge, zdaj je pa očitno dojel, da na tak način vseeno več stvari lahko počne in mu je všeč. Zadnje tri, mogoče štiri dneve tako lepo sedi. Pa sca dni zdaj jeva GH v trip trapu, da res lepo sedi in se ne meče na žlico, prej pa ni šlo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12198
8.4.2007 22:25:17   
Pikabu
Ja, saj jaz tudi na podoben način dojemam. Vedno nostalgična za tistim, kar je bilo. Oh, pa saj znam uživati tudi v tem trenutku, oziroma bom rekla, da se učim, prav? Prav skulirala sem se, res. Zvečer, če nastane kakšen jok in stok, si tako lepo dopovem, da je zdaj čas, ko me rabita, da se bom z veliko žalostjo v srcu spominjala teh trenutkov, ko bosta odrasli in jih nikoli ne bom mogla priklicat nazaj. Zato ju lepo mirno in nežno umirim, brez živčkanja. Pa prav zares pali. Upam, da mi bo še naprej uspevalo vzdrževat to dobro voljo....

Muki, smo pomojem kar vse na istem. Vse se učimo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12199
8.4.2007 22:25:29   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

mis, jaz sem se kar določila, da poje dovolj in ga ne podojim več. Količinsko ne vem, koliko poje, če jeva frutek, poje ta malega zdaj že celega. Jaz mislim, da ima to dovolj. Če doma pripravljam, pa vedno pripravim več in ko sam pokaže, da noče več, ga ne silim, potem pa nič ne dojim več. Po razpoloženju mu nič ne fali, pa tudi veliko lepše se je začel spet dojiti, čutim, da imam mleko, ker lepo vleče in se sliši požiranje, takrat, ko se pač še vedno dojiva. Čaj pa Maks pije po magičnem lončku. Ga je hitreje zakapiral kot Ema in zdaj imamo kar to.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  486 487 [488] 489 490   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  486 487 [488] 489 490   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?