|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  485 486 [487] 488 489   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.4.2007 6:52:15   
Arabela
Pikabu,.. luštne luštne otročke imaš.. .pa Max že tako lepo sedi? Našo malo še tu pa tam konkretno odnese na stran, ampak je vsak dan boljše... pa ves čas se naprej nagiba...

Pa kako so veliki ti naši otročki... Pa mala Gaja ima iste hlačke kot KAtarina...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12151
8.4.2007 6:53:28   
Arabela
A še to pol pa grem..
Ko sem včeraj šla po kremo za sončenje za malecko, jo je sonček dobil in ima rdeča lička, no ne fejst ampak glih toliko da se opazii.... je sonce pa res že tako močno.. prav ne moreš verjet..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12152
8.4.2007 7:08:59   
Arabela
http://www.ani3.dk/paske04/0506/glimpskhare4zk.gif

Pošiljam vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da vam speče potico...
Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte Veliko noč...

< Sporočilo je popravil Arabela -- 8.4.2007 7:11:24 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12153
8.4.2007 8:16:22   
nanica
Kakšno velikonočno darilo: prvič prespal celo noč brez dojenja. Sem ga hodila poslušat, če je vse v redu, pa joški sta vse bolj kamnu podobni postajali. Ob šestih se je najedel iz ene, zaspal do osmih, ko je spraznil še drugo. Joj, da bi se to zgodilo čimvečkrat!!!! Smo ga pa včeraj res izmučili očitno.

Kaj pa ta dež pomeni? Pri nas dežuje!

Mogoče bomo šli danes k dedku na obisk v bolnico, mogoče ga bodo pa že danes odpustili domov, je bil operiran na roki, ker je imel potrgane vezi.

Potičko smo že pojedli, za zajtrk imamo doma pečene žemljice in makovke. Šunko pa bi pri nas samo mački jedli. Tudi brez pirhov smo, drugo leto jih bomo zaradi Blaža pa verjetno že delali.

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12154
8.4.2007 8:24:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Altati, tale s čokolado je pa huda. Očitno se je Jaša res odločil kar vse preskočiti, saj je pravi dec, zakaj bi pa moral tako počasi probavati. user posted image Upam, da ne zameriš, ko sem brala, se mi je res hecno zdelo, čeprav verjamem, da tebi ni bilo prav nič, pa tudi meni ne bi bilo, bi se tudi pošteno ustrašila. Važno, da ni posledic. Pa čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image za današnji uspešno prestan obisk. Zdaj boš imela pa spet mir za nadaljnih par let, kajne? user posted image Glede operacije pa: user posted image . Vem, da se sliši grozno, ampak enkrat boš morala to dati čez. Mirovanje pa počivanje si boš pa krajšala čas z RR-jem, ko pa prideš k sebi, boš pa vse nakoknadila. Vzemi si tisti čas, da te bodo res maksikmalno razvjali. Predstavljaj si, da si kraljica in vsi morajo hoditi okoli tebe, skrbeti zate, da tudi s prstom ne migneš. ti si samo vzemi tisti čas za uživanje.

Pikabu, saj sem tudi napisala z namenom, da se boste vsaj nasmejale zraven. Sem pisala, ko je bilo že za menoj in se je tudi meni zdelo hecno (ko sem hvala bogu videla da ni posledic). Kakal je pa brez primesi čokolade (samo živo rumeno, kot vedno). Kje je ostala čokolada, pa nimam pojmauser posted image user posted image !
Ja, Pikabu, si bom predstavljala da sem Kraljična na zrnu graha, okuser posted image ????

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12155
8.4.2007 8:28:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Za druge slike moram pa mami Gayo in mami Altati prosit za dovljenje, če lahko javno objavim. Maks je šel potem spat in je Jaša hitro izkoristil priložnost in se dobrikal tako taščici kot mali Gaji. Sicer pa v prihodnjih dneh v albumu.

Pikabu - za eno čokolado, lahko vse objavišuser posted image ! V albumu, ok?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12156
8.4.2007 9:19:35   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ej punce ne tolko pucat, jaz mam kar slabo vest... medve se samo potepava in se mami nič ne da... se letos rajši povabljamo na obiske....

Ne met! Jaz tudi nič ne pucam, zaenkrat še, pa tudi raje okrog hodimuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12157
8.4.2007 9:25:16   
štorkljica
Pikabu user posted image  za Maksovo sedenje! Pa on se res dosti smeji, pravi smejkouser posted image  

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12158
8.4.2007 10:24:32   
štorkljica
Pravkar pojedli žegenj, mmmm kak je pasalo. Zdaj pa Ajda gre malo pančkat, potem pa k mojim na kosilo. Joj bomo danes spet žrli...spet me bo želodec dva dni bolel.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12159
8.4.2007 10:48:15   
piskot
dan.

tako, zajtrk smo pojedli, martin je dobil svoj pirh, ki ga je z veseljem tlacil v usta. upam da mu cebulino perje ne bo skodilo. zdaj pa je dete izmuceno zaspalo. danes sva uvajala spinaco. mu ni prav vsec.

arabela tudi pri nas ni bilo prav pohvalno, ampak kaj ces, jedli smo ob 00, 2, pa ob 4:30. zjutraj je bil pa sit. kdo bi si mislil user posted image

nanica cestitamo in vam zavidamo user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12160
8.4.2007 10:54:58   
muki1
user posted image  user posted image  user posted image  jaz se pa cmerim.
Sva delali z Nežo vabila za njen tretji rojstni dan, zdaj pa tu sedim in iščem navdih, da bi nekaj napisala v vabilo...pa me je čisto zadelo.

Moja punčka bo že tri leta stara user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Moje življenje drvi kot hitri posnetek...rada bi ustavila čas!!!!!!!

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12161
8.4.2007 11:12:31   
Maxica
Dobro jutro. Veselo veliko noč vsem.
Jaz sem že od maše, sem morala že ob sedmih vstat, da sem si še lase oprala. Ta ura je nenormalna, no.user posted image
Pikabu, kako krasne slikice, res. Maks je pa sploh krasen, kakšen smejčko je na vseh slikah. Pa kako že on sedi. Se res vidi, da je skoraj en mesec razlike med Lanom in njim.
Mati Altati, sedaj boste pa še kraljična postali, kam to pelje?user posted image
Muki, prav zato se je pa treba zavedati vsakega trenutka in biti zanj hvaležen. Jaz sem se ravno zadnjič zamislila, da sploh ne uživam v tem trenutku, ampak vedno nekaj za nazaj obujam spomine, kva je bilo luštno, pa kako bo fajn, ko bo nekaj, ne vem, kaj. Namesto da bi uživala sedaj, ta trenutek.user posted image  Je pa res, jaz sem zadnjič tudi tuhtala, da bo Max zdaj zdaj tri leta star. Še enkrat toliko, pa bo že v šolo šel. Groza, kam to gre.user posted image
Piskot, ko berem, da sta uvajala špinačo, kdaj mu jo pa daš za jest, že zjutraj? Ker jaz sem sadje dajala nekako dopoldne, danes bom pa cvetačo, jo bom dala pa okrog 12h, morda malo kasneje, ko bomo tudi mi kosili.
Ne vem, a bi se morala držati približno iste ure, ko je sadje/zelenjavo?user posted image
Zdaj grem pa malo likat, mam ene tri stroje, pa vreme je tudi primerno za tako opravilo.
Lep praznični dan vsem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12162
8.4.2007 11:12:44   
Anonimen
muki! tukja imaš eno stran pa lahko tam klikneš na št. vabila pa daš pol odpri ali open--pa lahko stiskaš vabilo če ti kaj pomaga..pa samo napišeš pač za koga je..

http://www.otroci.org/body_vabila.html

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12163
8.4.2007 11:33:17   
frrrr
Arabela, verjetno se bomo res ravno zgrešili na Pagu, ker bomo pomoje ponoči potovali... torej ne bomo čakali na 30., ampak 29. šli na pot. Bomo pa v Metajni - sobe s polpenzionom.
pa pls slikico nove frizurce!

Maxica, ti tut vse opaziš user posted image pol imajo pa mene za tako, pa si ti glih user posted image 22:33:44 -> če bi hotela, ne bi ratalo user posted image

tasha, se vidi kolk uživa Gael v vodi, ja... super!

kreme za sončenje... mi smo se včer cel dan potepali ob obali... no, očka je pmagal prikolico postavit in baldahin... z Jašo sva se pa šetkala... namazan je bil samo z intenzivno kremo Nivee, pa v vozičku bolj kot ne skoz... ga ni kaj opeklo... ko nisva vozičkala, je bil pa v prenosni posteljici, pod drevesom in ga spet ni ožgalo. drgač bom pa verjetno od Eucerina nabavla.

ja, moci - pozabla sm pohvalit Zojo, kako hitro se je naučila šofirat user posted image Jaša bi se tut prekucnil na nos al pa na stran

čestitke Maksu za prvi zobek user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: amazona
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
ajda - a nima glutena? user posted image men so rekli, da od žit do 8. meseca samo riž in koruza, ki sta brez glutena. sicer preden mi pridemo do preizkušanja žit, bomo že 8. mesecev stari user posted image

Ajda ni žitarica ampak spada v skupino isto kot je rabarbara, torej je zelenjava. Piše pa tudi gor na škatlici BREZ GLUTENA.
hvala za razsvetlitev... js sm bla prepričana, da je žito user posted image mi je kr mau nerodno postalo user posted image

evidenca teže in višine - še zobki zraven - amazona, super ideja! bom vpisala Maksa, ima še kateri od vpisanih že zobke?

Maxica, evo altatin Jaša je zajčka snedel in ni blo reakcij... potem ne bo nč narobe, če vaš Lan poje babičino darilo user posted image matr so pametni...

user posted image user posted image user posted image altati za uspešno preživet obisk user posted image user posted image

Pikabu, sm že naročila eno omaro, kamor bomo spravili tudi čistila, da Jaša ne bo mogel do njih, na parfume pa sploh nisem pomislila... sem vesela, da je z Emo vse ok!
Maks tudi že zelo lepo sedi, naš se kr maje mau v levo, mau v desno user posted image in kakšna princeska je Ema user posted image Maks pa pravi korenjak... in nogavičke z ovčami imamo mi tut

a Jaša je pa spet bolj z Maksom sodeloval in pustil Gajo samo? joj, že Zarja je samevala, ker je pozornost Martinu posvečal user posted image altati, je to le del taktike? pol se bodo pa vse babnce za njim metale, ker jih tk fino ignorira user posted image

muki, če najdeš kje kakšen recept za počasen posnetek življenja, sporoči... se mi zdi, da smo na istem...  no, jočemo še ne, nas pa tut čaka... v redo bo prva prelomnic - že pol leta bomo stari user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12164
8.4.2007 11:44:29   
frrrr
aha, pa še naše poročilo... včeraj vstali, spakirali in se odpravili proti Hrvaški...  mau pred 12. bli spodaj... z Jašo sva veliko šetkala, ostali so pa delali... vmes šli na kočerjo (kosilo+večerja, ker je ura nekje vmes), Jaša se je z igračkami na vozičku igral tako, da je mau juckal in se kregal z njimi in se je takoj natakar ponudil za varstvo, da lahko v miru pojemo - vendar mu je Jaša povedal, da ga ne rabi in ga ne pozna, zato se ne bo z njim igral user posted image
no, do 17. ure sva se 3x podojila, enkrat že na poti dol, pa 4x smo se šli previt, potem pa pred sprehod ob 19ih ni hotel jest, pa prepričana sem bila, da ga bova okrog 19:30 previla in pripravila za noč... ampak ne, Jaša je imel to finalno vozičkanje že za noč... vmes se je samo toliko prebudil, da smo ga iz vozička v lupinico prestavili in smo šli domov, pa podojila sva se še na obeh straneh... mau čez 22. smo prispeli domov in malega slečt, v posteljo, pa je kr spal... brez umivanja, previjanja od 17ih user posted image do 5ih zjutraj sva 2x jedla (od 20ih dalje), takrat sm ga pa kr do previjalne nesla, ker se mi je zdelo res že preveč... sva ga previla in mali se je še do 6ih pogovarjal, gledal Tomy lučko in jo poskušal demontirat... potem pa hrana in spanje do 7ih... kakanje, previjanje in spet mau klepetanja... hrana in spat do 9ih... ista zgodba - kakanje, previjanje, klepet - sm ga kr mau dlje budnega držala in je šele 10:45 padel spet v komo in spal do 11:30 user posted image js sm vas pa v miru prebrala... pa pokomentirala... zdej greva pa še očka zbudit, pol pa js kaj dobrega skuhat...
včer bili cel dan zunaj, dans bomo pa cel dan notri, ker dežuje... se bomo samo crkljali user posted image kolk bo luštno, jeeeah

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12165
8.4.2007 11:46:11   
frrrr
aja, še to vam moram povedat... moj mož pravi, da bi za žegenj bilo veliiiko bolj prirično, da bi šel župnik do Mercatorja in tam vse požegnal, kot pa da mora toliko ljudi it najprej v trgovino, pol pa v cerkev nest... je zanj več dela, pa še ljudje porabijo več časa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12166
8.4.2007 11:57:31   
muki1
Škorpijonček, hvala za link, vabila sem že imela...oziroma jih je naredila Neža. Iskala sem vsebino, ki jo napišem v vabilo, pa sem že tudi rešila...sem ukradla besedilo iz ene pesmice user posted image . Upam, da me avtorica ne bere, da me nau tožila za avtorske user posted image  user posted image  user posted image . Saj je taka fajn bejba, mislim, da ne bi delala panike user posted image .

No, če katero zanima.... user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12167
8.4.2007 12:30:29   
piskot
maxica jaz mu dajem po 3 dni isto hrano. najprej kaksno zlicko dopoldan, potem pa se pri kosilu, ker je postal ful nemiren, ko nas gleda ko jemo. in zdaj dobiva se on.

imam pa eno vprasanje za tiste, ki jim ze dajete zvecer za jest. vceraj smo se skopal, potem je bilo pa treba se vecerjat. no po vecerji bi bilo najbolje, da  bi ga se enkrat kopali. kako vi to prakticirateuser posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12168
8.4.2007 14:03:42   
Arabela
No pa so želodčki spet polni šunke in potice... za letos bo dovolj...

Mala je zaspala na poti k tašči, sedaj pa spet ko smo se vračali domov.. spi kar v lupinici na sredini postelje....user posted image .. pa ati je tudi že zadrnjohal...

Mi imamo večerjo (okvirno) okrog 18.3 (mlečno kašico, hippovo kašico za lahko noč,.. ) potem se gremo kopat o. 19ih, 19.30, nakar sledi dojenje in spanje....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12169
8.4.2007 14:04:37   
Arabela
Muki, user posted image user posted image user posted image user posted image za luštna vabila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12170
8.4.2007 14:44:59   
Anonimen
super si se pomatrala..user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 12171
8.4.2007 15:35:39   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image  user posted image  user posted image  jaz se pa cmerim.
Sva delali z Nežo vabila za njen tretji rojstni dan, zdaj pa tu sedim in iščem navdih, da bi nekaj napisala v vabilo...pa me je čisto zadelo.

Moja punčka bo že tri leta stara user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Moje življenje drvi kot hitri posnetek...rada bi ustavila čas!!!!!!!

muki, ne user posted image , no! Veseli se, da imaš dve zlati punčki, ki te imata neizmerno radi, imaš priložnost vsak dan gledat, kako rasteta, te razveseljujeta z malenkostmi, zasipata s poljubčki in objemčki  in nasmejeta s svetovnimi pripombami!user posted image

Jokala boš, ko se bosta poročili...user posted image

Ah vem, te popolnoma razumem, to sem napisala, da te malo potolažim...Dan bi res moral imeti ene 26 ur minimalno... meni se zdi, da mi vsak dan glih eni dve uri sfalita, da bi vse naredila...ampak tako je...ne moreš ustavit časa!  Vabila so pa čudovita - a je med njimi tudi vabilo za Jureta?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12172
8.4.2007 15:36:28   
@lina
Pikabu, tvoj sonček je pa res en velik smejko!user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12173
8.4.2007 15:39:31   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Piskot, ko berem, da sta uvajala špinačo, kdaj mu jo pa daš za jest, že zjutraj? Ker jaz sem sadje dajala nekako dopoldne, danes bom pa cvetačo, jo bom dala pa okrog 12h, morda malo kasneje, ko bomo tudi mi kosili.
Ne vem, a bi se morala držati približno iste ure, ko je sadje/zelenjavo?user posted image

jaz imam dva obroka (ki to pravzaprav še nista, ker se vedno potem še dojiva) - za sadje dopoldne med 9-10 uro, za zelenjavo pa v času kosila med 12-13. uro.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12174
8.4.2007 16:06:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi imamo večerjo (okvirno) okrog 18.30 (mlečno kašico, hippovo kašico za lahko noč,.. ) potem se gremo kopat o. 19ih, 19.30, nakar sledi dojenje in spanje....

mi tut tk

muki, luštna vabila user posted image user posted image user posted image ... se mi zdi, da vem iz katere pesmice si ukradla besedilo user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  485 486 [487] 488 489   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  485 486 [487] 488 489   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?