frrrr
|
Arabela, verjetno se bomo res ravno zgrešili na Pagu, ker bomo pomoje ponoči potovali... torej ne bomo čakali na 30., ampak 29. šli na pot. Bomo pa v Metajni - sobe s polpenzionom. pa pls slikico nove frizurce! Maxica, ti tut vse opaziš pol imajo pa mene za tako, pa si ti glih 22:33:44 -> če bi hotela, ne bi ratalo tasha, se vidi kolk uživa Gael v vodi, ja... super! kreme za sončenje... mi smo se včer cel dan potepali ob obali... no, očka je pmagal prikolico postavit in baldahin... z Jašo sva se pa šetkala... namazan je bil samo z intenzivno kremo Nivee, pa v vozičku bolj kot ne skoz... ga ni kaj opeklo... ko nisva vozičkala, je bil pa v prenosni posteljici, pod drevesom in ga spet ni ožgalo. drgač bom pa verjetno od Eucerina nabavla. ja, moci - pozabla sm pohvalit Zojo, kako hitro se je naučila šofirat Jaša bi se tut prekucnil na nos al pa na stran čestitke Maksu za prvi zobek IZVIRNO SPOROČILO: amazona IZVIRNO SPOROČILO: frrrr ajda - a nima glutena? men so rekli, da od žit do 8. meseca samo riž in koruza, ki sta brez glutena. sicer preden mi pridemo do preizkušanja žit, bomo že 8. mesecev stari Ajda ni žitarica ampak spada v skupino isto kot je rabarbara, torej je zelenjava. Piše pa tudi gor na škatlici BREZ GLUTENA. hvala za razsvetlitev... js sm bla prepričana, da je žito mi je kr mau nerodno postalo evidenca teže in višine - še zobki zraven - amazona, super ideja! bom vpisala Maksa, ima še kateri od vpisanih že zobke? Maxica, evo altatin Jaša je zajčka snedel in ni blo reakcij... potem ne bo nč narobe, če vaš Lan poje babičino darilo matr so pametni... altati za uspešno preživet obisk Pikabu, sm že naročila eno omaro, kamor bomo spravili tudi čistila, da Jaša ne bo mogel do njih, na parfume pa sploh nisem pomislila... sem vesela, da je z Emo vse ok! Maks tudi že zelo lepo sedi, naš se kr maje mau v levo, mau v desno in kakšna princeska je Ema Maks pa pravi korenjak... in nogavičke z ovčami imamo mi tut a Jaša je pa spet bolj z Maksom sodeloval in pustil Gajo samo? joj, že Zarja je samevala, ker je pozornost Martinu posvečal altati, je to le del taktike? pol se bodo pa vse babnce za njim metale, ker jih tk fino ignorira muki, če najdeš kje kakšen recept za počasen posnetek življenja, sporoči... se mi zdi, da smo na istem... no, jočemo še ne, nas pa tut čaka... v redo bo prva prelomnic - že pol leta bomo stari
|