Pikabu
|
Hvala vsem za nasvete glede pokrivala, nekaj bom že našla. Bom res še na forum o modi in lepoti vprašala. Hvala vsem za čestitike ob Maksovem zobku. Sem prav vesela, da mu je toliko kasneje prišel ven ko Emi. Zdaj je dokazano, da teorija o tem, kako drugi otrok prej dobi zobe, ne drži. Smo pa res zdaj par dni opazovali, kakšne dlesni so mu ratale, a ne Gaya, kako se je videlo? Samo še vprašanje časa je bilo, kdaj bo zunaj. Se je pa ves čas že čutila ena taka črtica na dlesnih, včeraj se mi je le še zdelo, da je že mogoče š****, danes se jo pa že prav lepo čuti. Prav zanimivo je bilo tole zdaj čakat in opazovat. Čestitke vsem za lepe slikce: tasha, moci, res krasni otročički. Barby, tale avtosedež bo pa pomojem super. Jaz bi ga tudi takoj kupila, samo ga bo Maks podedoval od Eme, tako da ne pride v poštev. Želim sončku Valu uživanje v vožnji. Maxica, naredite si praznike take, da boste vi uživali. Zakaj v ponedeljek ne more biti slavnostno kosilo? Pri nas je vedno tako: en dan gremo k enim staršem, drugi dan k drugim. Jutri gremo k mojim, v ponedeljek pa k moževim. Za novo leto in božič pa naredimo navadno tako: prav na božič k moževim,naslednji dan k mojim, za novo leto k mojim, naslednji dan k moževim, naslednje leto pa obrnemo. Smo preizuskuli tudi varianto, da gremo k obojim na isti dan. Ni šans, samo prevažanje, pakiranje.... Nič ne imej slabe vesti, vi ste pomembni. Da vam še povem, kaj se je pa pri nas zgodilo, ob rob zgodbi od altati, pa v poduk, kako moramo biti previdni. Mi imamo na hodniku eno staro omaro, kjer ima mož spravljene vse cd-je, dvd-je in podobne stvari za računalnik. Notri je pa ostalo nekaj prejšnje stare šare in med drugim tudi en zelo star parfum. Flaška je sicer čisto majhna, ne vem če je 0,2. In ta teden en dan jaz spodaj hranim Maksa, Ema se je zgoraj igrala. Pa pride dol in voham, da nekam čudno diši, pa je nisem nič spraševala. Potem mi pa sama reče, da je našla en vinček, da ga je malo popila, da bo hitreje rasla, da bo šla lahko v vrtec. Jaz sprva sploh nisem reagirala, v bistvu sploh nisem dojela, kaj mi je govorila. Potem mi pa le kapne, kaj je povedala, pa tisti vonj: GROZA!!!!!!! Le kaj je popila. Jo takoj vse sprašam, je povedala, da je res popila, da jo je peklo po grlu. Naredila je pomojem samo en požirek, ker je majhna flaška pa zgleda, kot da je več kot pol popila. Jaz vsa panična kličem moža, on me pa pomiri, pa pravi, naj ne delam panike. Je bil en star parfum. Mož ni tako tragično vzel, je rekel, da dosti ni mogla popit. Jaz sem jo hotela takoj peljati k zdravniku, pa je on rekel, da ne. No, na srečo ni bilo nič hudega, sem pa vse pregledala, kje imamo še kaj podobnega, da ne bi pila. Upam, da mi je vse uspelo pokomentirati. Je pa hecno, da sem sama tukaj gor, a je mogoče kakšna skrita?