|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  484 485 [486] 487 488   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.4.2007 13:22:13   
piskot
viv v lucki.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12126
7.4.2007 13:51:13   
Arabela
No naša pupa spet pančka od 13ih... sem pogruntala in greva ven po zajtrku kar s kengurujem in je budna in gleda okrog.. nato prideva okrog 13ih domov, jo podojim in mala drnjoha 1,5 ure... mami pa ima ta čas zase.. da kuha in pospravlja user posted image ...

Sem ji pa kupila kremo za sončenje... Nivea Baby faktor 30.. je v manjši tubi, 75ml, da lahko imam vedno s sabo... stalo okrog 6 euro... ampak za malecko VSE!!!

Ko se zbudi pa gremo k babici jajčka barvat, nato k žegnju, zvečer pa že papamo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12127
7.4.2007 13:52:57   
Arabela
Pa pri frizerki sem bila, sem se odločila da se postrižem in malo spremenim barvo user posted image ... imam dolge že odkar pomnim, pa mi je že poln kufer totih las...

opa, mala me gleda... spala le 1urcouser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12128
7.4.2007 14:45:19   
Maxica
Bravo Maksu za prvi zobek.user posted image user posted image user posted image
Se strinjam z Amazono, da bi bil v seznamu tudi ta podatek. Frrrr, kaj praviš?user posted image
Max in mož zdaj barvata jajca, upam, da jima kaj pametnega uspe. Midva z Lanom pa se mal hraniva, mal pa ne.user posted image
Altati, naj bodo današnji obiski čim uspešnejše preživeti. A veš, kaj je moja stara mama Lanu dala za veliko noč? Ne boš verjela, čokoladnega zajčka.user posted image
Pri nas je pa spet zamera. Je tašča rekla, če bomo kaj prišli na kosilo kakšen dan med prazniki. Pol sva pa z možem računala, da če gremo jutri še na obisk k njegovim starim staršem na dva konca, bomo cel dan od doma, zdaj pa sploh, ker Lan tako grdo je. Ne bi zneslo v glavnem. Tako da smo rekli, da bi šli pa v ponedeljek. Je pa že kr neki eno čudno obnašanje, ker v ponedeljek pa ne bo praznično kosilouser posted image  in ne vejo, kaj bi skuhali. Kr neki. Mah, me prav briga. Imamo dojenčka in enega majhnega otroka in rabimo dve uri, preden se spravimo od doma, pol me pa spet vsa večerna opravila počakajo, ko pridemo domov. Jaz na koncu nimam pa nič od praznikov, ampak samo eno pakiranje in prekladanje. Me prav briga. Naj se pa drži.user posted image
Piskot, jaz Lanu vsak dan dam malo več rižolina. Začela sem s kakšnimi 30ml, zdaj sva na nekakšnih 60ml približno. Jaz kar naenkrat ne upam dati ne vem kakšne količine. Raje postopoma.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12129
7.4.2007 14:51:55   
altati
Tukaj sem!
Preživela, brez posledic in tudi brez besed......Nisem nič govorila,nič komentirala, enostavno sem sem umaknila....Najbrž jima je itak kristalno jasno kaj mi roji po glavi....če pa kaj sovražim, je pa to osladna prijaznostuser posted image !!!!
Ah, nema veze....preživeli! Bitka dobljena!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12130
7.4.2007 14:52:26   
Maxica
Altati, saj zdaj bo pa spet mir ene par let.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12131
7.4.2007 17:32:48   
nanica
viv, res se dobijo pralni oreščki v bio trgovinah, ampak so nekajkrat dražji kot tisti, ki jih bomo kupile prek ebaya in si jih razdelile. rastejo v indiji in vsebujejo saponine, v stiku z vodo tvorijo milnico in nadomeščajo prašek. primerni so za pranje manj umazanega perila, za madeže perilo prej namažemo s praškom po madežih, peremo pa tudi z oreški. v vrečkico damo 3-5 oreškov, ki jih lahko uporabimo do dvakrat, ena kg oreškov naj bi zadostovala za 100 pranj (ena kg stane od 6-16 eurov, odvisno, kje jih kupiš). so popolnoma razgradljivi, po uporabi jih lahko vržeš na kompost, so najbolj ekološko pralno sredstvo.
če te zanima, si naslednjo pošiljko lahko delimo

mi smo bili danes na primorskem, smo pokosili travo in se nasončkali, potem pa hitro domov, da se ne naspimo preveč v avtu. moci, skoraj celo pot iz kopra je tulil v avtu, lahko zojo nauči še tega, če hočešuser posted image , ampak mislim, da ne boš za to

ves čas, ko je buden, pljuva in baše noge v usta, kaj pa zoja dela danes?

po smsju se mi je javila naja78 in vas lepo pozdravlja, ta teden bodo internet preselili v spodnje nadstropje in se bo več javljala, vsi so ok, najbrž se bova v kratkem spoznali

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12132
7.4.2007 21:53:38   
Anonimen
O, danes ste pa redkobesedne. Sem mislila, da ste že na 500. Sem preživela lep popoldan, s tamalim skoz na sončku. Mal smo bili z atijem, pa s taščo in tastom. Smo se imeli fino fajn, pa tak lep vreme je bil. Jutri zjutraj pa k tašči na zajtrk.

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12133
7.4.2007 22:16:24   
Pikabu
Končno mi je uspelo priti tudi do računalnika. Sem sicer malo utrujena, pa sem obljubila, da si vzamem čas še za vas in evo: tukaj sem.

Zadnji dnevi so res tako lepi pri nas, prav uživamo. V četrtek sem bila pridna in sem pomivala okna in prala zavese. Včeraj smo bili na zares dolgem sprehodu. Danes je bilo pa bolj delovno. Dopoldne sta Ema in ati barvala jajčka, potem so vsi trije šli k moževim staršem, jaz pa v akcijo. Ni mi sicer čisto vsega uspelo v tistem časunarediti, ko jih ni bilo, veliko pa. Ko so prišli domov, je najprej Maks imel kosilo, potem še mi trije. Po kosilu je Maks zaspal, zato sva z Emo sami nesli k žegnu, vmes je pa ati še kuhinjo pomil po tleh, ker meni ni prej zneslo. Ko sva pa prišli domov, smo pa samo še uživali. Malo smo se igrali, z možem sva izvedla še krajše pevske vaje. On ima namreč zelo bolnega bratranca, ki bo prejel birmo kar na domu in bova midva pela, da malo polepšava obred, pa sva morala povaditi. Maks je užival in vriskal zraven, Ema nama je pa dirigirala. Res uživam, če pojeva skupaj. Prav zabavali smo se. Potem je šel mož k maši, jaz nisem šla nič, ker je bila to ura, ko gresta otroka spat. Oba sem lepo spravila spat, potem sem pa urejala slike in pripravljala za razvijanje, vam jih kasneje malo pripopam. Malo sem gledala BB, zdaj sem pa tukaj.

To je kratko poročilo, kaj se je dogajalo pri nas, zdaj grem pa za nazaj brati in odgovarjati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12134
7.4.2007 22:37:34   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Hvala Pikabu, za to zgodbico od mene, si me do solz nasmejala.

IZVIRNO SPOROČILO: muki1
user posted image Pikabu, temu se ne reče kontracepcija, to je preventiva user posted image .

Sem pozabila pripisat komentar, kako vse vlečejo na ušesa. Jaz sem samo debelo pogledala, bila sem prepričana, da gleda risanke. Moramo res kar paziti, kaj rečemo rped otroci, sicer nam hitro servirajo nazaj. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12135
7.4.2007 22:42:27   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: amazona
Pa še glih sve se danes s taščo pogovarjale, da Ajda sploh ni zbirčna pri hrani. Ona kar vse poje kar ji dam. Prva žlica ji je obvezno bljak in ful zraven grimase dela, vse naslednje pa usta tako nastežaj odpira da mene vse boli ko jo gledam. Sicer pa sploh ne komplicira, rada se doji, rada ma Aptamil pred spanjem, rada je riževo kašico, obožuje sadje-sploh kašice in tudi zelenjava ji je zelo všeč. Mogoče pa je ona prirojeni gurman!

Amazona, pri nas je podobno. Maks se obvezno pri prvi žlici zapači, kot da sem mu ne vem kaj dala, potem pa uživa. Zdaj vsak dan že lepeše je. Z Emo sva pa imeli na začetku malo težave z zelenjavo. Pri njej sem namreč začela s sadjem in ji potem zelenjava ni bila preveč dobra, pa se je potem lepo navadila in zaenkrat je vse. Jo moja mami tudi občuduje, pa mojemu bratu daje za zgled, kako Ema vse je, on pa ne. Upam, da tako tudi ostane in da je ne prime kakšna zbirčnost.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12136
7.4.2007 22:42:32   
Pikabu
Altati, tale s čokolado je pa huda. Očitno se je Jaša res odločil kar vse preskočiti, saj je pravi dec, zakaj bi pa moral tako počasi probavati. user posted image Upam, da ne zameriš, ko sem brala, se mi je res hecno zdelo, čeprav verjamem, da tebi ni bilo prav nič, pa tudi meni ne bi bilo, bi se tudi pošteno ustrašila. Važno, da ni posledic. Pa čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image za današnji uspešno prestan obisk. Zdaj boš imela pa spet mir za nadaljnih par let, kajne? user posted image Glede operacije pa: user posted image . Vem, da se sliši grozno, ampak enkrat boš morala to dati čez. Mirovanje pa počivanje si boš pa krajšala čas z RR-jem, ko pa prideš k sebi, boš pa vse nakoknadila. Vzemi si tisti čas, da te bodo res maksikmalno razvjali. Predstavljaj si, da si kraljica in vsi morajo hoditi okoli tebe, skrbeti zate, da tudi s prstom ne migneš. ti si samo vzemi tisti čas za uživanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12137
7.4.2007 22:42:46   
Pikabu
Hej, muki, vaša Neža ima pa itak svetovne izjave. Ne bom Eme učila, kako zadržati skrivnost. Če je kaj po meni, itak ne bo znala biti tiho..... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12138
7.4.2007 22:42:54   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya
jst sem danes bla nenormalno pridna že navsezgodaj. user posted image Sem spekla potičko, pa mlečni kruhek, pa pomiola okna, pa pospravila pol stanovanja, vmes zabavala mojo hčerko, bla na sončku celo popoldne in zdaj se odpravljam še likat.

Gaya, user posted image user posted image user posted image user posted image za pridnost.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 12139
7.4.2007 22:43:00   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu, hvala za Emino zgodbo... torej je potrebno še bolj pazit, kot se zdi user posted image zaenkrat še ne, bo pa kmalu kaj čudnega bleknil, če ne bomo pozorni

user posted image user posted image user posted image

Maxica, Pikabu - vama je res ratal post? js sm v teh 40ih dneh pojedla ene 4 kile čokolade user posted image

Meni ni uspelo. user posted image Ko pride čas pred M, je kriza. Takrat se pa res ne morem več zdržati. Jah, pa drugič.... Maxici pa vse čestitike user posted image user posted image user posted image user posted image , ker mislim, da ji je uspelo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12140
7.4.2007 23:07:22   
Pikabu
Hvala vsem za nasvete glede pokrivala, nekaj bom že našla. Bom res še na forum o modi in lepoti vprašala.

Hvala vsem za čestitike ob Maksovem zobku. Sem prav vesela, da mu je toliko kasneje prišel ven ko Emi. Zdaj je dokazano, da teorija o tem, kako drugi otrok prej dobi zobe, ne drži. Smo pa res zdaj par dni opazovali, kakšne dlesni so mu ratale, a ne Gaya, kako se je videlo? Samo še vprašanje časa je bilo, kdaj bo zunaj. Se je pa ves čas že čutila ena taka črtica na dlesnih, včeraj se mi je le še zdelo, da je že mogoče š****, danes se jo pa že prav lepo čuti. Prav zanimivo je bilo tole zdaj čakat in opazovat.

Čestitke vsem za lepe slikce: tasha, moci, res krasni otročički. user posted image user posted image user posted image

Barby
, tale avtosedež bo pa pomojem super. user posted image user posted image user posted image Jaz bi ga tudi takoj kupila, samo ga bo Maks podedoval od Eme, tako da ne pride v poštev. Želim sončku Valu uživanje v vožnji.

Maxica, naredite si praznike take, da boste vi uživali. Zakaj v ponedeljek ne more biti slavnostno kosilo? Pri nas je vedno tako: en dan gremo k enim staršem, drugi dan k drugim. Jutri gremo k mojim, v ponedeljek pa k moževim. Za novo leto in božič pa naredimo navadno tako: prav na božič k moževim,naslednji dan k mojim, za novo leto k mojim, naslednji dan k moževim, naslednje leto pa obrnemo. Smo preizuskuli tudi varianto, da gremo k obojim na isti dan. Ni šans, samo prevažanje, pakiranje.... Nič ne imej slabe vesti, vi ste pomembni.

Da vam še povem, kaj se je pa pri nas zgodilo, ob rob zgodbi od altati, pa v poduk, kako moramo biti previdni. Mi imamo na hodniku eno staro omaro, kjer ima mož spravljene vse cd-je, dvd-je in podobne stvari za računalnik. Notri je pa ostalo nekaj prejšnje stare šare in med drugim tudi en zelo star parfum. Flaška je sicer čisto majhna, ne vem če je 0,2. In ta teden en dan jaz spodaj hranim Maksa, Ema se je zgoraj igrala. Pa pride dol in voham, da nekam čudno diši, pa je nisem nič spraševala. Potem mi pa sama reče, da je našla en vinček, da ga je malo popila, da bo hitreje rasla, da bo šla lahko v vrtec. user posted image Jaz sprva sploh nisem reagirala, v bistvu sploh nisem dojela, kaj mi je govorila. Potem mi pa le kapne, kaj je povedala, pa tisti vonj: user posted image GROZA!!!!!!! Le kaj je popila. Jo takoj vse sprašam, je povedala, da je res popila, da jo je peklo po grlu. Naredila je pomojem samo en požirek, ker je majhna flaška pa zgleda, kot da je več kot pol popila. Jaz vsa panična kličem moža, on me pa pomiri, pa pravi, naj ne delam panike. Je bil en star parfum. Mož ni tako tragično vzel, je rekel, da dosti ni mogla popit. Jaz sem jo hotela takoj peljati k zdravniku, pa je on rekel, da ne. No, na srečo ni bilo nič hudega, sem pa vse pregledala, kje imamo še kaj podobnega, da ne bi pila.

Upam, da mi je vse uspelo pokomentirati. Je pa hecno, da sem sama tukaj gor, a je mogoče kakšna skrita?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12141
7.4.2007 23:07:32   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23
Aja pa na krst se pripravljamo... user posted image to me je pa razkurlo: če hočem krstit otroka moram na predavanja, ki so prve 3 torke v mesecu ob 20.00user posted image user posted image user posted image user posted image , HALOOOOO pa kakšen urnik je to? Jaz takrat malega spat dajem!!!! KO sem vprašala zakaj tako neumen urnik, sem dobila odgovor,: 'starši so hoteli tako, ker jim 18.00 ni odgovarjala, češ da je prezgodaj?????''

Tasha, kaj vam pa bodo tako predavali? Mi smo imeli le en večer. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 12142
7.4.2007 23:07:42   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
vceraj sem mu dala rizevo kasico. tako mu je vsec, da se kar trese. koliko mu je pa lahko dam? zdaj sem mu jo dala dve jedilni zlici, zmesani z vodo. a mu lahko dam vec?

Jaz sem mu vsak večer povečevala za pol žlice. Pri pet sva se pa ustavila, pa nisem več povečevala. Je pa razlika. Hippove poje 4 žlice, iz Milupinih se pa manj naredi, tako da jih poje iz šestih žlic.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12143
7.4.2007 23:07:55   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
Pa pri frizerki sem bila, sem se odločila da se postrižem in malo spremenim barvo user posted image ... imam dolge že odkar pomnim, pa mi je že poln kufer totih las...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Slikco? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12144
7.4.2007 23:20:15   
Pikabu
Zdaj vam pa še nekaj slikic prilimam:

Maks sedi na previjalni:
user posted image

Ema in Maks, Maks v vozičku od Emine Ane:
user posted image

Mamin lubček:
user posted image

Ema in Maks:
user posted image

Boža, boža Emo:
user posted image

Dobrovoljček za klavirjem:
user posted image

Kako sem močan:
user posted image

Utrujenost je huda reč:
user posted image

Barvanje pirhov:
user posted image

Sedim sam in se igram:
user posted image

Blaž in Zoja: jaz znam tudi pljuvat:
user posted image

Da vidim, če je tale igrača sploh primerna zame:
user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12145
7.4.2007 23:25:39   
Pikabu
Jih prepoznate?
user posted image

Vidiš Maks, pa me je mami le dala malo bližje k tebi:
user posted image

Gaya, ti si moja!!!!!
user posted image

Za druge slike moram pa mami Gayo in mami Altati prosit za dovljenje, če lahko javno objavim. Maks je šel potem spat in je Jaša hitro izkoristil priložnost in se dobrikal tako taščici kot mali Gaji. Sicer pa v prihodnjih dneh v albumu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12146
7.4.2007 23:26:41   
Pikabu
No, zdaj sem vam pa dala dela. Mislim, da je čas, da grem počasi spat. Lepe sanje, mirno noč, jutri pa uživajte v samih lepih stvareh.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12147
8.4.2007 6:46:14   
Arabela
Dobro jutro!

Noč katastrofalna!!!!.... Se pozna da je bil včeraj topel dan in je bilo ponoči prav toplo, čeprav imamo izklopljeno gretje in odprto okno... jaz sem hodila ves čas pit, mala pa se je vrtela ko vrtavka in hotela biti ves čas priklopljena.... sem jo dala iz njene vreče, poskušala podturit čaj (takrat se je kar zbudila in se zuačela pogovarjat), na koncu sva zaspali stisnjeni ena k drugi, tako da saem se zbudila cela mokra...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12148
8.4.2007 6:49:03   
Arabela
Mi smo praznike uredili tako, da smo včeraj barvali jajčka pri mojih, nesli k žegnu in imeli nato večerjo, danes gremo na zajtrk k tašči, jutri pa imamo dan samo za nas... pa se bomo šli kopat al pa na kakšen izlet...
Ko bo malecka večja, pa bomo praznike praznovali kar doma, pa bodo k nam prišli pač vsi, pa bomo rešili tudi ta problem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12149
8.4.2007 6:50:00   
Arabela
Ej punce ne tolko pucat, jaz mam kar slabo vest... medve se samo potepava in se mami nič ne da... se letos rajši povabljamo na obiske....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  484 485 [486] 487 488   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  484 485 [486] 487 488   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?