|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  482 483 [484] 485 486   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.4.2007 20:37:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, a ste vi tudi ljubitelji nizozemske?

jaz nisem zdrava, če ne grem tja najmanj enkrat letno
nazadnje sem bila z letalom v sedmem mesecu
in upam, da grem poleti spet, a najbrž z avtom

kam pa vi greste na nizozemskem? jaz obožujem haag, prijateljico imam v wageningnu, pa sestrično v drugem kolenu v amsterdamu

nanica, moj mož ima na Nizozemskem stare starše, teto, strica, sestrično, bratzranca itd....potem pa že veš naprej, kaj delamo, a neuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12076
6.4.2007 20:39:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Altati da ne bo tvoj Joško Visnik postal Jaško "čokolado" Odvisnikuser posted image

jah, glede na to koliko čokolade jaz pojem, mu je moral biti okus zeloooo znan in je po malem najbrž že odvisnikuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12077
6.4.2007 20:42:08   
nanica
altati, jaz sem pa v prejšnjem življenju živela v haagu, bog ve, v katerem kolenu prastarše imam tamuser posted image

ko zaslišim nizozemščino, mi vztrepeta srce in zatrese se mi duša, po koži pa se mi sprehodijo mravljinci, kot zdajle naprimer, ko sem pomislila na domovinouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12078
6.4.2007 21:00:48   
beki24
čer

kako ste?

mi smo tudi že pirhe pobarvali, pa jst ko jih barvam se mi jih vedno premalo zdi, ko jih jemo jih je pa vedno prevečuser posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12079
6.4.2007 21:02:54   
beki24
nanica- to kar se tebi dogaja z nizozemsko, se meni dogaja s Španijo! Jst bi se kar tja preselila, ljudje so veloko bolj odprti in topli kot slovenci!
Jst imam tudi občutek, da sem v prejšnjem življenju živela nekje tam okoliuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12080
6.4.2007 21:03:50   
Anonimen
prosim.če mi katera pove kako je s tem??

• kupila sem danes riževo kašico z banano (sm mislila da je podravka...no pa je droga kolinska-gor piše BEBI)-----

zdj me pa zanima sledeče: gor na škatli piše BREz glutena....pol pa berem pri strani pa piše vsebnost glutena 20mg/kg suhe snovi...kako pol tako če piše pač gor brez glutena..pa sm klicala tam je ena tel.št. na škatli 080 pa ne delajo dones več....user posted image

zdj pa res ne vem več..

mela sem pa tudi prav tiso ki gor piše rižolino...(podravka torej), samo za tisto pa vem da gor piše brez flutena.podrobneje pa nisem brala..

torej??!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12081
6.4.2007 21:06:30   
štorkljica
Joj nevem tole je pa malo zakompliciranouser posted image  Ma kupi kako drugo, recimo od HIPPa. Ali to moreš zdaj nujno dati?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12082
6.4.2007 21:08:11   
štorkljica
ČESTITKE BOROVNIČKA & TJAŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pol tortice & pol svečke!

Neposredna povezava do sporočila: 12083
6.4.2007 21:08:30   
Anonimen
ja je ane??user posted image  ma ne ni mi nujno dati ..mali že spi...user posted image
ampak sm mu hotla ker je jokal...pa sm se poglobila v tole...ahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12084
6.4.2007 21:18:59   
moci
čer, mi smo iz laškega. tale pot nas vse utrudi.
zoja v postelji pljuva, čakam, da zaspi, ati je šel v delavnico, ker ima nov stroj, pa ga po mojem božauser posted image , jaz sem pa lačnaaaa. že cel dan hočem ribe in po mojem si bom šla zdele nardit malouser posted image vem, da je pozno, pa kaj čmo.

altati, jaz sem se ful nasmejala tvoji zgodbici. upam, da bo vse ok. potem bi pa mogoče še mi s čokolado probal, da ne bo prelahkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12085
6.4.2007 21:24:23   
moci
aki, (men je lepše, nouser posted image ) jaz mam tud to kašico. sam mi ni v redu, ker se ne naredi lepo kašica, ampak je kar čudna, kosmiči ostanejo, se ne stopijo čisto.
no, po mojem je to tok malo glutena. pod 20mg/kg, da velja za brezglutenskouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12086
6.4.2007 21:29:06   
nanica
moci, a je to pljuvanje, ki se ga je od blaža naučila?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12087
6.4.2007 21:32:33   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

moci, a je to pljuvanje, ki se ga je od blaža naučila?

ja. kdaj jo bo pa naučil spat na sprehodu?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12088
6.4.2007 21:33:10   
moci
ampak a veš, da ona že cel dan pljuva? tok je smešnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12089
6.4.2007 21:45:02   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

No, pa da vam povem kaj se je zgodilo mati altatija. Moje dete je danes uspešno začelo jesti GH. Pa da vam povem (ne prijavite me na socialno, sem že tako skoraj kap doživela, ok?).

Ej, Altati, vidiš, to se pa zgodi, če si preveč dosleden. Saj te ne zezam, ker verjamem, da te močno skrbi zaradi čokolade, mene bi tudi. Ampak kot da te nekdo potem zeza, zato ker si tako stroga pri uvajanju GH in ne odstopaš od svojih pravil.
Podobna zgodba se je dogodila moji kolegici, s katero smo skupaj vozičkale pri prvi porodniški.
Res je ženska na mestu, mi je zelo pri srcu in tudi zelo stroga in je res vse šlo po predpisih pri njenem tamalem. Hranjenje na uro točno, brez vmesnih podojev, kopanje točno ob uri, spanje, mah res vse naštudirano in splanirano. No in nekega dne lepo sedimo pri kavici in traču. Njen sinek je bil nekaj tečen, pa ga je vzela iz vozička in dala na kolena. Ker je bil še naprej tečen, mu je dala vrečko sladkorja, da se je igral, me pa tračale in kot zakleto, je debata prišla na sladkarije. Seveda je kolegica zelo strastno govorila, da njen sin pred enim letom niti v sanjah ne bo videl sladkarije, pa tudi potem mu bo zelo mala dala in me razglabljamo...medtem pa je njen sinek, ki bo zelo švoh dobil sladkarije, mirno pocuzal skoraj celo vrečkico sladkorja user posted image .

No, res držim pesti, da Jaša ne bo dobil nobene alergije in ne bo nobene reakcije. Močno stiskam.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12090
6.4.2007 21:47:08   
gaya

čer

jst sem danes bla nenormalno pridna že navsezgodaj. user posted image  Sem spekla potičko, pa mlečni kruhek, pa pomiola okna, pa pospravila pol stanovanja, vmes zabavala mojo hčerko, bla na sončku celo popoldne in zdaj se odpravljam še likat.

Pri nas bomo jajčke barvali jutri, oz jih bosta punci, popoldne gremo k žegnu, pol pa mal na Bled prestradane račke nafutratuser posted image , zvečer pa crkljanje.

V nedeljo se gremo kopat, skratka ker mamo atija doma je cel luksuz in bomo uživaliuser posted image

VSEM ŽELIMO VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE IN VELIKO PIRHOV

Aja Pikabu tud jst sem vas prav pogrešala, sem se že prav navadila našega vozičkanjauser posted image

Altati konec koncev mu je bil okus čokolade poznan user posted image , drgač pa držim pesti, da ne bi blo kaj narobe, drugič pa le začnita rajš s kakim krompirčkom user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12091
6.4.2007 22:01:29   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

a greste kam na morje???

Če ne, bom kar za odpis user posted image .
Če govorite o krajih, ki vam vzbujajo mravljince, meni jih morje.  Nisem ravno nek popotnik, sem zadovoljna tudi z Hrvaško obalo,le da sem na morju, res. Lahko tudi večkrat user posted image .
Gremo letos za prvomajske na otok Krk v Baško, poleti pa še ne veva natančno. Kakšen kamp, Nekaj sva se o Malem Lošinju menila, pa o Pagu..ne bi ravno ful daleč letos šla, čeprav me mika Omiš. Da smo čimprej dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12092
6.4.2007 22:02:08   
Anonimen
eh sj sm zate laho tud to..ni blemauser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 12093
6.4.2007 22:09:57   
@lina
dober večer!

samo na hitro vas pozdravim...potička se mi že peče slabe pol ure, otroka spita...pred nami je podaljšan vikend, sicer bomo doma, ampak bomo vseeno uživali...

Z Juretom sva barvala jajčka...ampak meni so res najlepše barve tista, ki so barvana s čebulo user posted image  Jure je lepil nalepke gor, pa so malo vigel-vagel. user posted image  Potemje bil pa lačen in sva morala en jajček kar takoj olupit user posted image

Matjaž je danes en velik mali smejko...samo da ga ogovoriš, se mu okice takoj zaiskrijo in nasmejijo - ust itak ne vidiš, ker ves čas nekaj not tišči... Ob 18.30 je dobil rižolino in par žličk sokca in je kar preskočil dojenje, ki bi moralo biti v tem času, brez kakršnegakoli sitnarjenja. Dojil se je namreč malo pred 16h in nato spet ob 20.30 ko je šel spat...user posted image  

Danes sva naročila belo tehniko...kar srce me boli, kako hitro - v pol ure - se lahko znebiš taaaakkkkooooo veliko denarjauser posted image

Uživajte praznične dni, baje da bodo lepi...lahko noč!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 12094
6.4.2007 22:16:43   
Anonimen
tudi jz želim vsem mirne velikonočne praznike!user posted image

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12095
6.4.2007 22:33:44   
frrrr
dan dan... no, že dober večer user posted image

cel dan bil bizi... ni blo časa za RR... no, zdej vas pa preberem... potem pa šibnem pod tuš in še mau počvekam s taščo in tastom... pa spat... zjutraj gremo pa prikolo posavit na morje... ampak verjetno pridemo mi kr nazaj zvečer, ker je mogoče še mau premrzlo za v prikoli in bi morali imeti kalorifer prižgan in posledično bi bil suh zrak... mogoče pa kompliciram, no nism 100% prepričana, da bi šlo brez kakšnega prehlada... bla bla... pa kot vidite tudi na koncert Bajage nism šla... včer ga je naš mau sračkal ponoči in sm prpo stisnila... ne vem kaj mu je bilo, kr prdel in kakal je sred noči user posted image čez dan je bil pa pravi srček... sva bila 2x na sprehodu... zjutraj nama je mož podrl ritem, ker ni šel v službo... vglavnem bilo je lepo

zdej vas pa še pokomentiram:

nanica, Pikabu ima res tak angelski glas... boš tolk mirno spala, če jo na srečanju slišiš user posted image

Pikabu, hvala za Emino zgodbo... torej je potrebno še bolj pazit, kot se zdi user posted image zaenkrat še ne, bo pa kmalu kaj čudnega bleknil, če ne bomo pozorni

Maxica, Pikabu - vama je res ratal post? js sm v teh 40ih dneh pojedla ene 4 kile čokolade user posted image

moci, nanica - o kakšnih oreščkih za pranje vidve to govorita?

amazona, ti imaš rdečo peso verjetno v kisu vloženo... moci, pa pomoje govori o soku rdeče pese, ki se ga nabavi v natur šopih in lekarnah
amazona, rumenjak po 8. mesecu, in sicer na začetku 1/4 na teden... ajda - a nima glutena? user posted image men so rekli, da od žit do 8. meseca samo riž in koruza, ki sta brez glutena. sicer preden mi pridemo do preizkušanja žit, bomo že 8. mesecev stari user posted image

škorpijonček... kaj je zdej to, da nonstop menjavaš nick user posted image user posted image   pol smo pa vse zmedene user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12096
6.4.2007 22:41:19   
moci
frrrr, dej, bom šla jaz namest tebe na morje, ziher ne rabim kaloriferjauser posted image

oreščki za pranje: http://www.biosi.si/product_info.php?cPath=2_44&products_id=357

moj pesin sok je pa naraven sok, ja. 100%, ni iz lekarne, ampak od kmeta. mi imamo bližje to kot lekarnouser posted image user posted image

jaša je pa zavohal, da mami hoče it na žur, pa je nalašč nagajaluser posted image bravo jaša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12097
6.4.2007 22:43:13   
muki1
Frrrr, mene si pozabila user posted image

A bi bilo težko napisati vsaj...muki, ti se pa ****i? user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12098
6.4.2007 22:54:18   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Frrrr, mene si pozabila user posted image

A bi bilo težko napisati vsaj...muki, ti se pa ****i? user posted image

joooooj, muki, to pa ni vzgojno user posted image user posted image user posted image user posted image
te bodo moderatorji izbrisali. user posted image

zakaj se pa danes nič ne dogaja? a vse potico pečejo?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12099
6.4.2007 22:59:33   
@lina
moja kokosova potička tako diiiiššššiii, da bi jo najraj že zdaj zarezala, še vročo....mnjami!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  482 483 [484] 485 486   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  482 483 [484] 485 486   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?