muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati No, pa da vam povem kaj se je zgodilo mati altatija. Moje dete je danes uspešno začelo jesti GH. Pa da vam povem (ne prijavite me na socialno, sem že tako skoraj kap doživela, ok?). Ej, Altati, vidiš, to se pa zgodi, če si preveč dosleden. Saj te ne zezam, ker verjamem, da te močno skrbi zaradi čokolade, mene bi tudi. Ampak kot da te nekdo potem zeza, zato ker si tako stroga pri uvajanju GH in ne odstopaš od svojih pravil. Podobna zgodba se je dogodila moji kolegici, s katero smo skupaj vozičkale pri prvi porodniški. Res je ženska na mestu, mi je zelo pri srcu in tudi zelo stroga in je res vse šlo po predpisih pri njenem tamalem. Hranjenje na uro točno, brez vmesnih podojev, kopanje točno ob uri, spanje, mah res vse naštudirano in splanirano. No in nekega dne lepo sedimo pri kavici in traču. Njen sinek je bil nekaj tečen, pa ga je vzela iz vozička in dala na kolena. Ker je bil še naprej tečen, mu je dala vrečko sladkorja, da se je igral, me pa tračale in kot zakleto, je debata prišla na sladkarije. Seveda je kolegica zelo strastno govorila, da njen sin pred enim letom niti v sanjah ne bo videl sladkarije, pa tudi potem mu bo zelo mala dala in me razglabljamo...medtem pa je njen sinek, ki bo zelo švoh dobil sladkarije, mirno pocuzal skoraj celo vrečkico sladkorja . No, res držim pesti, da Jaša ne bo dobil nobene alergije in ne bo nobene reakcije. Močno stiskam.