|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  481 482 [483] 484 485   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.4.2007 14:13:37   
štorkljica
A se ne barvajo jajčka jutriuser posted image  Moj je rekel da jutri...zdaj pa res več nevemuser posted image

Ajda je pa danes prvič jedla ajdo!!user posted image  Ji je bla ful všečuser posted image   Najprej sem v vreli vodi 10min kuhala kolerabo potem pa dodala ajdovo kašo, pa sem še kuhala 15 min. Potem pustila še 10 min pokrito brez ognja, ji spasirala in mljas mljaskuser posted image   Včeraj sem jo kupila, gor piše BREZ GLUTENA pa ajde da probamo.

Pa še glih sve se danes s taščo pogovarjale, da Ajda sploh ni zbirčna pri hrani. Ona kar vse poje kar ji dam. Prva žlica ji je obvezno bljak in ful zraven grimase dela, vse naslednje pa usta tako nastežaj odpira da mene vse boli ko jo gledam. Sicer pa sploh ne komplicira, rada se doji, rada ma Aptamil pred spanjem, rada je riževo kašico, obožuje sadje-sploh kašice in tudi zelenjava ji je zelo všeč. Mogoče pa je ona prirojeni gurman!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12051
6.4.2007 14:14:06   
muki1
Vesele Velikonočne praznike user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12052
6.4.2007 14:17:47   
muki1
Amazona, saj eni jih v soboto, eni že v petek.

Mi smo jih že od nekdaj v petek, pa sem to navado prenesla. Soseda je tudi danes rekla, da jih bo jutri. Ne vem, mogoče smo jih mi v petek, ker ko sva bili s sestro še majhni, je mama v soboto dopoldan bila v službi, potem pa smo popoldan že k žegnju nesli in je bilo premalo časa, da bi jih pred žegnjem še pobarvali......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12053
6.4.2007 14:20:25   
Maxica
Mi jih ponavadi tudi ob sobotah, ampak jutri imamo dopoldne plavanje, pa verjetno ne bo zneslo. Tako da jih bosta najverjetneje danes popoldne Max in mož. Rada bi, da naredita par čebelic in pikapolonic. Bomo videli.user posted image
Smo pa ravno s kosila, smo se prej res dolgo sprehajali in je ful vroče. Ampak meni noro paše.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12054
6.4.2007 14:26:42   
Anonimen
O čveke, še čvekate? Midva s škratom sva bila na ful dolgem sprehodu, zdaj greva pa kosilo naredit. Potem gremo pa na vikend na sončka. Tako, da se beremo zvečer. Pa upam, da še ne boste na 500. strani.

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12055
6.4.2007 14:26:52   
nanica
moci, 3kg pralnih oreškov so 16,99 eura + poštnina, za to pa ne vem še, koliko stane

pri nas dobiš za ta denar približno eno kilo, se mi zdi

in tri kile so za 300 pranj, to pa je za ene pol leta, ane

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12056
6.4.2007 14:31:03   
Anonimen
hojla..kako ste kj..no mi2 z malim sva bolje...dones bila že zunaj..na sončku...madonca kok je fajn zdj...se bliža poletje..super..

a greste kam na morje???

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12057
6.4.2007 14:34:57   
Maxica
A zdaj si pa že škorpijonček? Saj človek komaj sledi.user posted image
Za na morje pa še nič ne vem. Nekam bomo šli, sam ne vem, ali bodo toplice ali bo morje. Morda bomo na morje hodili samo tako za en dan, ker nimamo tako daleč.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12058
6.4.2007 14:44:56   
Anonimen
ma ja to mi nekaj pomeni..bolje kot tisto prej..to zdj je pa moj sine....po horoskopu....user posted image

sj ne vem a je Lan še škorpjon ali ni več??

< Sporočilo je popravil škorpijonček -- 6.4.2007 14:45:03 >

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12059
6.4.2007 14:53:31   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

a greste kam na morje???

Biograd na moru, 1-9 avgust. Komaj čakaaaaaammuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12060
6.4.2007 16:37:51   
Pikabu
Še moje kratko javljanje. Pri nas je tako vreme, da smo gledam. Pa saj to je že skoraj poletje. Toplo, noro dobro. Smo bili 5 ur zunaj, veliko smo hodili, malo zapravljali, malo klepetali. Gaya, Ema vaju je pogrešala, je ves čas spraševala, kdaj prideta. user posted image . Domov sem prišla vsa prekurjena, rdeča v glavo. Še dobro, da sem oba otroka namzala. Maks je jedel svojo kašico kar zunaj, Ema je itak ves čas jedla žemljo, pa jabolka. Noge me pa tako boljio..... da psloh ne vem, kje se me držijo. user posted image user posted image user posted image N, saj ne bom jamrala, super je bilo, res. Maks je bil ful priden, razen ene izjeme, ko je naredil tako histerijo, da se je cela trgovina obračala za mano, potem sem pa stopila pred njega, pa sva se šla: "Ni, ni mamice, kuku.", se je pa smejal in bil boljše volje in je šlo. Zdaj sem pa pristavila za zelenjavno juho, bomo danes kar samo to jedli, sem je pa več skuhala, tako da lačni ne bomo. Pospravljanje pa.... user posted image . Zvečer. Upam, da bom še toliko pri močeh, da bi danes zvečer, ko bosta oba šla spat, pospravila spodnji štuk, jutri pa zgornjega, pa bo.

Eno vprašanje. Jaz sem lahko celo zimo hodila brez kape ali česa podobnega na glavi, zdaj pa ne bom mogla več. Tole sonce je zame premočno, brez sončnih očal itak ne morem, pa nujno bi rabila nekaj za na glavo, ker me zelo, zelo boli, če nimam nič. Si želim, da tako vreme ostane, samo če ne bom imela nič na glavi, ne bomo mogli biti kaj dosti zunaj, ker moja glava ne bo prenesla. Kakšno idejo prosim, kaj bi si lahko dala, pa da ne bom čudna? Imam eno tisto kapco s šiltom, ampak je problem, ker se jaz ne oblačim preveč športno in se bojim, da sploh ne bo pasala zraven. S kakšnim slamnikom pa tudi ne bi frajarila po Jesenicah. Do sedaj sem to rabila samo na morju in sem pač imela slamnik, tukaj pa res ne gre. No, vsaka ideja bo dobrodošla.

Zdaj greva pa z Emo njene igrače pospravljat, malo pa tudi mora pomagat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12061
6.4.2007 16:39:28   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

a greste kam na morje???

Supetar na Braču, 7. - 17. julij. user posted image user posted image user posted image Komaj že čakam, zaradi morja in vsega, kar nas tam čaka, malo manj pa zaradi tega, ker se bom morala po morju začeti intenzivno pripravljati na vrnitev v službo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 12062
6.4.2007 16:51:02   
altati
 Moje kratko javljanje...
Bila pri g. in mi je razložil, da moja operacija ni tako 'rutinska'. Prerežejo cel trebuh, v bolnici si 10 dni, nato pa ležanje, počivanje, mirovanje 2 mesecauser posted image . Pa kako bom jaz, ki sem non stop na 'spidu', ležala, mirovala, pa kako bom 10 dni v bolnici. Nimam pojma! Sva se pa zmenila za oktober.

No, pa da vam povem kaj se je zgodilo mati altatija. Moje dete je danes uspešno začelo jesti GH. Pa da vam povem (ne prijavite me na socialno, sem že tako skoraj kap doživela, ok?). Gremo zjutraj jaz, Tia in Jaša od doma in se peljemu proti cilju. pot je dolga skoraj eno uro. In ko smo 3 km od cilja (mojega domačega kraja) mi pravi Tia (Tia in Jaša sta zadaj v avtu, jaša v lupinici, Tia na jahaču): 'mami, Jaša   pa  mojega čokoladnega jajčka je.'
Jaz sem mislila, da se bom zaletela. Se hitro ustaviva, pogledam zadaj in kaj zagledam: čokoladnega Jaša, čokoladno lupinico, čokoladno vse......user posted image
In kaj se je zgodilo?
Tia je od doma vzela eno papirnato vrečko, vanjo pa je dala vrečko rozinic in čokoladnega zajčka (takšnega malega), ki so ga včeraj dobili v vrtcu za nagrado.
Med vožnjo je to vrečko dala Jašu, da bi se igral (meni se ni niti sanjalo, da ima to s seboj, niti da je dala Jašu). Jaša je pa, bogisgavedi kako, izbezal iz vrečke zajčka, ga vtaknil v usta, naredil malo luknjico v folijo, v katero je zajec zavil in cuzal, cuzal, cuzal.....
Jaz nisem vedela kaj naj sploh storim, pritisk mi je narastel vsaj na 200...
Celo dopoldne sem gledala če je kaj pikast, kakal je zaenkrat normalno, krčev nima.....no pa da vidimo kaj bo...
sem dobra mama, kaj?
Kar kregajte me! Pa na socialno me prijavite!
Ampak res se mi niti svitalo ni, kaj se dogaja zadaj v avtu, ker je bila popolna tišina....očitnomu  je čokolada teknilauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12063
6.4.2007 17:15:37   
altati
Čakam drugo rondo jajcev, da se skuhajo. Imava s Tio delavnico-barvanje pisanic...Imava prekrasne,  čudovite... Tia riše po njih, valjava jih v kovinske barve, pa folijo, pa kup nalepk...ni da ni, tako lepo, da je že kičastouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12064
6.4.2007 17:45:49   
piskot
dan.

komaj cakam da grem spat user posted image . danes imamo deljen delovnik. moz bo dezural z martinom in bo poskusil zavlect vsaj eno dojenje z intenzivnim uspavanjem. no v glavnem upam da ne bosta celo noc televizijo gledala. sicer sva pa danes narocila potico in pirhe, ker se moji malenkosti letos ne da s tem ukvarjat. pa se boljse je, ce jo babi naredi user posted image .

moci ne mi peremo s frosch detergentom. ima vsaj malo vonja, pa pise gor da je 98% razgradljiv. mehcalec pa zaenkrat tudi uporabljamo, kuschelweich.

amazona danes sem spet eno srecala, ki mi je na vsak nacin hotela posodit knjigo, spi dete, spi. menda je noter ta metoda opisana, ko ga pustis, da se joka. ampak jaz tega ne zmorem. ce se ti zdi koleraba cudnega okusa, jo rajsi zavrzi. sicer jo je imel pa martin ful rad.

skorpijoncek najprej pag, simuni, nato losinj, nerezine.

pikabu, povezni na glavo kar ti pase, samo da se ti dobro pocutis. verjetno bo bolje kak klobucek kot pa kapa s siltom, ker tista ti zatilja ne zavaruje prav dobro.

altati najbolje da se za po operaciji opremis tako kot imajo pri tistem spinningu, kar film posnet, kako nekam potujes user posted image . bos zdrzala, pa prav hitro bo minilo. tole s cokolado si pa po mojem placala za tisto druzinsko knjizico user posted image , se je ta zgornji gospod malo norca s tebe delal. no upam da bo jasa uspesno prestal ta preskus.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12065
6.4.2007 18:40:42   
Anonimen
hitro..ali lahko rižolino mešam z vodo???

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 12066
6.4.2007 18:44:43   
Anonimen
katera ve????user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12067
6.4.2007 18:59:06   
nanica
škorpijonček, itak!!!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12068
6.4.2007 19:20:52   
altati
skorpijonček- konec meseca portorož, junij-julij-bibinje, avgust-nizozemska

Rižolino od Podravke narediš z adaptiranim mlekom, če imaš pa kakšnega drugega pa preberi navodila (milupe so z vodo, ker že vsebujejo adaptirano mleko).

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12069
6.4.2007 19:26:02   
nanica
altati, a ste vi tudi ljubitelji nizozemske?

jaz nisem zdrava, če ne grem tja najmanj enkrat letno
nazadnje sem bila z letalom v sedmem mesecu
in upam, da grem poleti spet, a najbrž z avtom

kam pa vi greste na nizozemskem? jaz obožujem haag, prijateljico imam v wageningnu, pa sestrično v drugem kolenu v amsterdamu

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12070
6.4.2007 19:46:11   
Anonimen
ja jz mam tega k gor prav piše rižolino (podravka??user posted image )..pa bi ga z vodo nardila..sj mam tud novalac ampak je tko ogaben da bi raje z vodo zamešala??????

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12071
6.4.2007 19:46:57   
Anonimen
mi pa na pag..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12072
6.4.2007 19:58:18   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

amazona danes sem spet eno srecala, ki mi je na vsak nacin hotela posodit knjigo, spi dete, spi. menda je noter ta metoda opisana, ko ga pustis, da se joka. ampak jaz tega ne zmorem. ce se ti zdi koleraba cudnega okusa, jo rajsi zavrzi. sicer jo je imel pa martin ful rad.

Ah ta knjiga meni ni všeč. Vsak otrok se po svoje nauči zaspat, zakaj bi ga po vsej sili mučili.  Je pa Ajda tudi skoraj en mesec vsak večer pred spanjem jokala preden se je naučila zaspati ob 20h. Samo ona pa joka za vsako stvar predno se jo navadi tako, da to ni preveč merodajno.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12073
6.4.2007 20:01:13   
štorkljica
Jaz sem pa Ajdo danes nafutrala popoldne tako da se nadejam malo več spanca. Ob 18h je dobila rižolino, sem ga naredila malo več in si nisem mislila da bo vse popapala, ona pa brez zavor mljask mljask in že ga ni bilo več. Tako da zdaj pred spanjem pa mi je spraznila dojke pojedla še gor 100ml Aptamila in zdaj je že koma. Jaz sem pa tak utrujena da se mi že prav vrti in mi gre na bruhanje.

Neposredna povezava do sporočila: 12074
6.4.2007 20:02:04   
štorkljica
Altati da ne bo tvoj Joško Visnik postal Jaško "čokolado" Odvisnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  481 482 [483] 484 485   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  481 482 [483] 484 485   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?