|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 10:46:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 10:47:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
6.4.2007 10:49:00   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Mi bomo pa koruzni pire. Obožuje koruzo in posledično tudi polento user posted image

Si me pa spomnila zdaj, da naš sploh še ni probal koruzeuser posted image . Pa skos študiram, kaj mu še lahko dam

Neposredna povezava do sporočila: 3578
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 10:51:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
6.4.2007 10:52:23   
goda13

Še dobro, da čevakamo user posted image . Meni se zdi kot, da vsak dan eno in isto je.

Pri nas je istouser posted image . Mi domišlija ne dela več najbolje, ko začnem študirat, kaj naj mu kuhamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3580
6.4.2007 10:54:11   
tiasha77
Naša ima tudi rada polento, ampak čez krompir ga pa niuser posted image

Takole, mala spi, jst grem pa delat rižoto!

Lep dan,T

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 10:56:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 10:58:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3583
6.4.2007 11:00:59   
goda13

Tudi jaz bom šla kmalu kuhat saj pri nas je kosilo ob 12h na mizi. Samo morem malo nadoknadit s čvekanjem, ker me zvečer ne bo. Grem na srečanje gasilcev user posted image

Lepo se imej.

Jaz se grem pa oblečt, ker se bo mali kmalu zbudil in greva venuser posted image , je ful sonce zunaj. Morva it v Modiano. Sm si učeraj kupila brezšivno spodnje perilo, pa ne vem, al ga je kakšen vajenec delal ima namreč šive in to ful. user posted image   Še sreča, da nosim samo brezšivno, da vem, da s tem nekaj ni vredu

Neposredna povezava do sporočila: 3584
6.4.2007 12:01:21   
beba76
A ste že kaj na dieti??

Mi danes jemo široke recance posute z makom in sladkorjem, zraven pa kompot. Aja, to jejo naši, jaz mam seveda svoj jedilnik, ki je kuhana jajčka in sir. Mojemu pa moram ribe naredit, pa še zaTio posebej, zak da bodo pri nas 4 različna kosila user posted image

Sem včeraj slišala po radiu, da so ful lepa oranžna jajčka, če jih skuhaš v lupinah od pomaranč. Kaj pa, če jajce poči?user posted image  Da so roza, pa jih kuhaš v soku rdeče pese.

Grem zdaj Tii skuhat, ker bo vsak čas začel klicati.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
6.4.2007 14:10:21   
lampica
Pozdrvljene!

Tudi pri nas imamo danes čistko. samo sem omagala in bom še za jutri pustila kuhinjo in hodnik. Pa perem že tretji pralni stroj, zdaj grem dat še enga prat, pol bo pa dost za dans.

Pri ans smo jedli makarone s sirovo omako. Tud meni se zdi, da že vsak dan isto kuham za malega.

Jutri bomo barvali jajčka. Men so najlepše rdeče. Zato kar kupim barvo in konec. Pobarvam jih tudi samo nakej, da je z ak blagoslovu, potem pa jih sproti kuham, da so bolj sveže.

Moram pa tudi jaz še malo dekorirat. mogoče bom še danes.

grem zdaj še cote obesit. Po lpa malo na sonce.

lp

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
6.4.2007 15:35:20   
Polly
Ku ku user posted image . Pa sem zopet tu.
Ker smo se selili, smo morali skoraj cel mesec čakati Telekom, da nam je prenesel telefonski priključek in posledično tudi internet user posted image . Kot da bi bili doma bogu za hrbtom...
Drugače pa uživamo tristo na uro; nov dom, punce super spijo v svojih posteljah, v svoji sobi (trkam na les). Pia je še vedno brezzoba, papca pa kot da bi imela popolno "protezo". Le da so koščki - nikakor ne mara pasirane hrane (juhu zame).

Zdaj pa grem uživat nazaj na teraso, ker je res prekrasen dan user posted image .

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
6.4.2007 21:42:55   
issa
pozdravljene!!
hmm še nobene ni goruser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image malo se šparate punce zadnje čase,..user posted image user posted image user posted image  ali se meni samo tako zdiuser posted image user posted image
in ste že vse jajčka pobarvale?

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
6.4.2007 22:29:03   
sončnica13
bom jutri zjutraj kuhala v čebuli. Sem pa dane ovčke pekla (marmorni kolač).
Kot kaže je user posted image po dolgem času sam zaspaluser posted image , pa še z nečim se mormo pohvalt-danes je začel mahatuser posted image user posted image user posted image . Kar naenkrat, ko sta z atom šla skoz vrata je začel dajat pa-pa in to ful. So res hecni našiuser posted image , ko najmanj pričakujemo pokažejo kašno novo pogruntavščinouser posted image .

No, sej grem kar spat k sn ful zmatrana od pečenja, drugač sva bla pa tud velik zunaj k je blo tak lepo dons.

Lahko noč!

LEPE PRAZNIKE!!!

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 6.4.2007 22:38:59 >

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
6.4.2007 22:57:46   
beba76
Danes pa res vse jajčke barvate, ko je taki mir tu goruser posted image

Jaz sem parvkar končala, sem cela zaflocana kolko me je. Ne vam, kak bo to kaj šlo z rokuser posted image . Me pa vse boli, kot da bi na vrtu kopala cel dan. Pa sem samo pri pultu stala ene dobri dvr uri in barvala, pol pa še polepila te naše pirhčke.

Polly pozdravljena! A ste zdaj v hiši? No, glavno, da si prišla doneta in spet lahko čvekaš, kaj?

Zdaj pa moram še mojemu jajčke pobarvat, da ne bo prikrajšan. Grem ven po dva cigla in to bo veselje user posted image user posted image user posted image user posted image . In jajčke...prvi dan rdeče, nato modre, pol rumene user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite, fajn praznujte, pa ne se preveč šunke in jajčk nabasat!

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
6.4.2007 23:11:19   
Sandra*
Lepe praznike vsem!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
6.4.2007 23:27:53   
TODI
Dober večer!!

Očitno imate danes vse post in to velja tudi za RR. Sem palih danes mislila da se bom mal načvekala, se mi še nič ne spi. Vidim da je beba še nekje tu, vsaj po prisotnosti sodeč.

Hejj beba!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
6.4.2007 23:30:39   
Sandra*
Pa jaz sem tut kle, čeprav se že lep čas odpravljam spat.

A maste že pobarvane pirhe?

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
6.4.2007 23:35:58   
TODI
Ma ne še to pri nas delamo ob sobotah, mi je pa zadnje čase prihranjeno na žalost ali pa na srečo kakor se vzame, ker imam ponavadi ob sobotah predavanja.

Pa ti si že pobarvala

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
6.4.2007 23:54:18   
Sandra*
Mi bomo barvali jutri. Potico je spekla tašča. In to je to.

Zdaj grem pa spat, sem se v tem času že uspela stuširat in zrihtat.

Lahko noč!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
   [Brisano sporočilo]
7.4.2007 10:02:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
7.4.2007 10:51:28   
lampica
Pozdravljene tudi z moje strani!

Danes pa očitno vse barvate jajčka. Tudi pri nas baravamo jajčka v soboto. sem tako navajena že od doma. Malo sem še počisitla. Meso imam že tudi kuhano, potico in hren pa tud pripravlejn.Tak da bomo potem nesli k blagoslovu.

Kaj bo pa za kosilo danes, pa še vedno ne vem. Juho že imam nekaj se moram pa še zmislit.

Goda a s tvojim malim veliko šibata? Naš je čisto nor. To bi bil samo na nogah in letal po bajti. Ta vikend je formula, za koga pa vidva navijata?

Beba a je barvanje jajčk s ciglom uspelo?user posted image user posted image

Zdaj ap grem iskat ideje za kosilo.

Vsem želim lepe velikonočne praznike in veliko pisank!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.4.2007 11:00:52   
beba76
Post je post, pri mesu in RR-u.user posted image

Mi oz. jaz sem jajčke pobarvala včeraj zvečer - otroci so mo vsi ušli spat user posted image  in sem do 23 to sama pacala.

Pri nas bo danes brezmesno kosilo, ker bodo itak pol siti žegnja in jim bom skuhala cvetačno juho, pečen mlad krompir s petršiljem in solato. Če komu kaj ne paše, gostilne danes obratujejo...

Pa še pecivo grem zdaj pečt, ker mala spi, ostali so pa zunaj. Upam, da mi uspeuser posted image

Jajčk pa nisem uspela pobarvati, ker moj ni bil za akcijo. Je rekel, da se lahko z njimi igram na kak drug način. Kako le???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.4.2007 11:13:24   
Splet.Ka
Juhuhu.

Lepe praznike, punce.

Mi že uživamo 100 na uro. Pirhi so pobarvani, vreme je krasno. A ni to fino?

Cvetim...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.4.2007 13:02:23   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: lampica

Goda  Ta vikend je formula, za koga pa vidva navijata?

Jaz za tardeče, moj user posted image  za srebrne, Kimi pa še ni zbral moštva user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?