|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
5.4.2007 21:49:58   
goda13
Dober večer

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
5.4.2007 22:09:12   
tiasha77
Dober večer!

Čakam da me dragi pokliče ( ja še kar je v Nemčiji, jutri naj bi se vrniluser posted image ), pa bluzim po RR, ker na TV ni nč pametnega. Midve sva danes dopoldan malo zapravljali (v glavnem hrana za praznikeuser posted image ), potem pa koristili sonček, je bilo prav spomladansko.

Aja glede plavanega tečaja: mi smo delali čisto iste vaje, kot pri vas bambina in ja, sončnica 13, vaje grejo postopno oz. se potem malo menjajo

Beba76 - kaj ne slavite roj, dnevauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
5.4.2007 22:12:41   
beba76
Pridne ste ble s čvekanjem!user posted image  Sem se kar nabrala.

Midva sva danes šla koristit 30% popust v S. Oliverja, pol pa še v Mass, pa je bla tudi tam akcija - dvoje kupiš, tretje dobiš - sva tudi to izkoristila, pol še malo v Beneton, pa še bla kupit, da mi bo mama nekaj zašila, pol na koncu še pa v Kik diskont, ki se je včeraj odprl in to je bilo to. Kakšno je sedaj stanje na računih, vam pa raje na povem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak v omarah je pa kaj videt!user posted image user posted image user posted image

Sem si po dooolgem času privoščila tak šoping brez otrok in sem tak uživala, da ni za povedat (menda zato, ker je moj kar kartico ponujal prodajalkamuser posted image user posted image ). Večji so bili v šoli in vrtcu, Tia pa pri mami. Uf, kak je blo fajn nekaj naredit za svojo dušo. Mam sicer polne omare, a sem se že vsega naveličala. Bom zdaj kar na rdeči križ nesla, kar več ne rabim.

Tanyka čimprej se pozdravite! Z našo malo je tudi nekaj narobe, ker se je že ene parkrat zbudila in jokala, to pa sploh ni v neni navadi, Upam, da niso spet uhe...

Goda in Lampica glede avta, se vama žal ne morem pridružitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bambina jaz sem danes mojemu naredla šarloto za RD, pa mi nekak ni najbolj uspela user posted image user posted image  Nekam mehka je bla - menda od preveč sadja. Če ma pa tak rad čimveč sadja... Bomo vidli, če še bo kaj pečenja te dni.

Stuhica kak kaj dieta?

Jaz sem pa že shujšala, haha!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem, ker je stroj posušil cote, Tia in gal pa se budita na izmene. Jojmene, kakšna bo le ta noč???user posted image

Pa-pa čvekulje!

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
5.4.2007 22:12:47   
goda13
Sem že mislila, da danes nobene ne bouser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
5.4.2007 22:14:12   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Goda in Lampica glede avta, se vama žal ne morem pridružitiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

zakaj pa ne

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
5.4.2007 22:14:24   
beba76
Tiasha77, smo že odslavili - denarnice so prazne! Zdaj še edino posteljne aktivnosti, to naju nič ne stane user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
5.4.2007 22:16:29   
beba76
Goda, ker smo bolj na Honde - e majo 6 sedežev, da vsi notr gremo. Ja, vem, da majo jih Seati tudi, a ne 6 amlak 7.user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
5.4.2007 22:19:11   
goda13

Goda, ker smo bolj na Honde - e majo 6 sedežev, da vsi notr gremo. Ja, vem, da majo jih Seati tudi, a ne 6 amlak 7.user posted image

Se tut honde niso slabeuser posted image . Sicer sem pa jaz prej imela same Citroene in Fiateuser posted image . Ko sva se pa s user posted image  spoznala me je pa navdušil nad Seati in sva do sedaj imela že 4

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
5.4.2007 22:19:40   
tiasha77

.

Jaz sem pa že shujšala, haha!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
5.4.2007 22:25:00   
stuhica
ojla,

beba kolk si že daleč z dieto! jaz sem danes začela pa morem rečt da sem ene dve urice kar malo spustila upam da ne bo panike! Sem čist pozabla da sem brez jajčk in sem si jh pri sosed sposodla!

Amo šli tud dane sv šoping- mi sicer nimamo tega praznika ampak zapravljali smo pa vseeno user posted image  
Tako da jutri začnem sem si že prištimala vse za dieto, upam le da bom zdržala? Aše katera štarta jutri!?

Imamo pa v soboto poroko. user posted image user posted image Se kolega in kolegica poročita in bo pomoje prav zabavno saj bo poroka najprej pri matičarju potem se pa vsi svatje okol 50 nas bo odpravimo z busom na morje nekam na eno ladjico, ki sta si jo rezervirala in potem zvečer nazaj z busom tako da bo pomoje prav fletno!

Pa še dost zgodaj bom doma tako da me ne bo skrbelo za našga lumpa, čeprav vem da bo pri moji  mami v zelo dobrih rokah!

Ste s e pa sinoči kar naklepetale klepetulje! Sem vas sicer še mal brala ampak nisem mogla pisat pa zizike stiskatuser posted image user posted image

Dons se pa moj neki oglaša da bi rad neko nočno razgibavanje me prav zanima kolk bo to res k je po dolgmu času domauser posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
5.4.2007 22:25:03   
tiasha77

Tiasha77, smo že odslavili - denarnice so prazne! Zdaj še edino posteljne aktivnosti, to naju nič ne stane user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi tud, jst bi tuduser posted image user posted image user posted image  - oboje

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
5.4.2007 22:36:12   
tiasha77
Hojla, pupe, mate kak nasvet za jajčka barvat?
user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
5.4.2007 22:41:26   
sončnica13
dober večer!
Saj ste že kar neki načvekaleuser posted image .
Men so pirhi najbolj všeč, če so z olupki od rdeče čebule pobarvan, pa kašno elastiko čez, al pa trobentuce gor pa v najlonko,....

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
5.4.2007 22:44:05   
stuhica
jaz sem bila z nečakinjama v vrtcu ko so ustvarjali z barvanjem jajčkov pa morem rečt da je bilo prav fino!

Smo pa samo z plastičnimi in stiroporastimi ustvarjal tako da ne vem!

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
5.4.2007 22:45:37   
stuhica
 A bambinice pa danes še ni?

Kje je Sandra pa Andreja
al že vse spijo te ostale gorenjke?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 22:45:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
5.4.2007 22:49:29   
sončnica13
žio bambina!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
5.4.2007 22:49:59   
stuhica
pa ne da greš že spat ? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
5.4.2007 22:51:01   
andrejaz
Dober večer

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Neposredna povezava do sporočila: 3544
5.4.2007 22:51:36   
tiasha77
Uuuuuuuuuuu, kok je že ura, jst grem počasi spat
user posted image  točno takole, ker se moja žabica zgodaj zbuja,lepo čvekajte pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3545
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 22:52:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 22:53:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.4.2007 22:53:50   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Hojla, pupe, mate kak nasvet za jajčka barvat?
user posted image

Pri nas jih bo letos barval Mark. Ene bodo pobarvane s takimi voščenkami za pirhe barvat, eni jajčki pa s čopičem in jedilnimi barvami v paleti.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.4.2007 22:59:36   
andrejaz
A ste šle že vse spat? Sej moram iti tudi jaz, ker imamo zgodnja zbujanja. Lahko noč.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 23:00:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?