Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 5.4.2007 23:01:22
|
|
|
|
sončnica13
|
no jest se bom tud počas odpravlja, da bom jutr mal prej vstala, pa ovčke pekla. Sn mislna, da bom že dons pa mi je cajt ušol-zgleda, da skoz okno ko sn šipe pomivala A ima katera kašno idejo za dekoracijo? Lani sem trobentice sadilav lupino od jajc, letos se pa sploh ne morem spomnit kaj bi
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 5.4.2007 23:02:52 >
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 5.4.2007 23:03:50
|
|
|
|
stuhica
|
ma bambina tudi jaz se sprašujem zakaj imajo zdej že skor vse odsoten oj andrejčika kako ste v vaši familiji?
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2007 23:21:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 5:39:55
|
|
|
|
issa
|
Dobro jutro!! Danes sem pa očitno prva ustala ,hmm pa ne prostovoljno,so me zbudli, 45min pred budilko in če bi šla spat nazaj bi jo ziher preslišala...(to se mi zdaj redno dogaja ). Drugače pa nič posebnega,..mali se na noge postavlja,za oporo si najde vse kar mu pod roko pride in kar se mu zdi,..tudi jaz včasih ko ležim,..tak da imamo pestro,..hm ja včeraj je začel po spodnjih predalih štofnarit,... mi je vse vrečke ven pometo,.. vidim da pridno čvekate,samo se mi zdi da malo manj kot ste pa včasih, ..mogoče pa vam jaz manjkam, drugače pa vse naj naj LARA no imejte se lepo,pa se danes zvečer kaj tipkamo!!!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 6:52:53
|
|
|
|
Tanyka
|
JUTRO Sem pokonci že od 6, je Rene nekaj mrckal, sem mu hitro nardila flaško, zdaj pa še spančka , Lara pa mu seveda dela družbo .Drugače pa je bila noč dokaj prespana, moje počutje je veliko boljše od včerajšnjega .Otrokeca sta tudi že skoraj ok .Tako, da gremo naprej Boma pa z Laro enkrat popoldne pobarvale jajčke za na mizi, pa enih par za k blagoslovu, ostale pa kuham sproti , da ni potem prevelikih izpadov elektrike pri riti IZVIRNO SPOROČILO: bambina Najlepša pa so mi vsekakor obarvana z rdečo čebulo. Imam pa v vazi vejo vrbe in gor obešena majhna plastična jajčka Meni so tudi tako pobarvana jajčka najlepša.Imamo pa tudi mi v vazi veje, in gor obešene plastične jajčke .Malo morajo otroci vedet za kaj se gre-predvsem tavečji . STAREM BOM POBARVALA NOCOJ jajčke, PA ENKRAT PROTI JUTRI BOVA DALA KLOBASO V KOŠARO , ostalo pa malo pred blagoslovom . Bom vam kr sedaj zaželela Se tipkamo kasneje ČAO ČAO
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 6.4.2007 6:54:34 >
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 8:56:51
|
|
|
|
tiasha77
|
Hej, čvekice, včeraj pa vam ni zalaufalo al kaj ? Sem se prpravla da bom brala pol ure, pa sam ena stran . Sem pa ful vesela, ker danes končno pride moj dragi domov , pa jutri bomo jajčke barvali , kar se tiče pa okrasitve, bom pa jst na vejo take rožice iz blaga navesla. Lep dan vsem, T
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 8:57:52
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka STAREM BOM POBARVALA NOCOJ jajčke, PA ENKRAT PROTI JUTRI BOVA DALA KLOBASO V KOŠARO , ostalo pa malo pred blagoslovom .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2007 9:55:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 9:58:50
|
|
|
|
tiasha77
|
Hej, bambina, danes je post, ne? Sem tudi jst že mozgala kaj kuhat in sem našla dve varianti: rižota z grahom in korenčkom (če ne drugega za malo) tortelini v sirovi omaki (obvezno z gorgonzolo) LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2007 9:59:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2007 10:02:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:04:35
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77 rižota z grahom in korenčkom (če ne drugega za malo) Kaj to potem mala je kar koščke? Tuhtam med rižoto s špraglji ampak tega moj ne mara preveč in pa pašto (paradižnikova omaka) nad njo bi bil pa navdušen. Ne zmiksam ji , tudi tvoje varianta je OK, kaj pa pesto omaka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2007 10:06:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:07:38
|
|
|
|
goda13
|
Dobro jutro! Mi smo že na dopoldanskem počitku Jaz bom pa danes kuhala špinačo, krompir in pohan sir. Boljše ideje nimam
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:09:39
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Mi tudi miksamo Pesta pa trenutno nimam doma Potem je pa še za večerjo treba nekaj Ja potem bo pa treba v tgovino Za večerjo: topli sendviči samo s sirom (mam samo take redilne variante )
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:10:50
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: goda13 Jaz bom pa danes kuhala špinačo, krompir in pohan sir. Boljše ideje nimam Mmmmmmmmm, pohan sir . Špinačo pa smo imeli včeraj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2007 10:19:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:31:53
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Njam pohan sir... samo kaj ko smo že včeraj jedli pire goda - v čem je finta, da rata dober pohan sir meni vedno vse ven leze Ga že ful dolgo nism nardila, tako, da se sploh ne spomnim, mislim, da je nekaj v zvezi s tem koliko je toplo olje
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:32:16
|
|
|
|
goda13
|
Morem mojga prašat - je kuhar po izobrazbi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2007 10:33:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:34:12
|
|
|
|
goda13
|
Ga imam na telefonu in pravi, da moraš dat 2x v jajca in drobtine in od strani vredu zapolnit, da potem ne teče ven
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:34:59
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Potem pa vi dobro jeste Se večinoma kuham jaz, sicer pa oba rada kuhava in dobro jeva , še dobro, da se nobenmu nič ne pozna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2007 10:36:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:37:41
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Hvala! to morem v kratkem naredit. Upam, da mi rata taprav pohan sir. Tut jaz upam, da mi bo ratal, poročam zvečer. Še zdaj pa ne vem, kaj naj tamalmu skuham za kosilo
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.4.2007 10:42:50
|
|
|
|
goda13
|
Sm že poštudirala. Jedu bo špinačni pire . Sm že dala špinačo iz zmrzovalnika
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?