|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
2.4.2007 16:42:52   
lana38
maja24-2, jaz imam ta dan rojstni dan, pa sem mislila, da ga imava skupaj.

andreja2000, saj se trudim ne preveč misliti na vse skupaj, ampak včasih me prime in si ne morem pomagati. Komaj pa že čakam, da bo res ta HYSC za mano in lahko začnem znova upati, da zagledam user posted image .user posted image   Sem drugače bila vedno tako polna energije v času plodnih dni. Zdaj pa je nekako ni od nikoder. me je bolj veselilo vse. Pa saj še bo...user posted image
Ne delajo mi vsi smeški, samo ti tukaj, oni pa ne, ko jih odpreš.user posted image  Kaj je zdaj spet to?
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
2.4.2007 16:53:22   
sonchek
Ojla...
A kdo kej ve kje je Liona????

neki bi jo rada vprašala..

l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
2.4.2007 16:57:36   
andreja2000
Lana38 ja,saj vem,da so včasih dnevi,ko mislimo na vsemogoče in nemogoče stvari,tudi sama jih poznam,a k sreči potem pridejo spet durgačni dnevi,taki,ki ti dajejo krila.user posted image
Morda pa še tvoj izcedek pravi čas izgine in še ujamta O.

Meni tudi drugi smeškoti ne delajo in to zadnje čase kar pogostouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
2.4.2007 18:06:30   
tinaaja
Sonchek, Liona je v Lj P kot vidim na Mami .. Vzroki ce prav razumeme: placenta previa, prebavne motnje, za katere ni bila ziher a so popadki al kaj in nazadnje napad zolcnih kamnov.. user posted image Liona - drzim pesti, da cim dlje zdrzis v enem kosu in da ti prinesejo v P kaj uzitne hrane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3904
2.4.2007 18:36:31   
lana38
tinaaja, a si bila lačna v porodnišnici?user posted image Tam je pa res hrana GROZNA. Ko sem jaz lani čakala na UPN, sem bila lačna kot zmaj. Ker sem še vedno bila user posted image , se mi napadi lakote niso umirili, dokler ni bilo vse za mano, kljub težavam, ki so bile prisotne. Pa tudi, ko sem bila na AC, mi tisto kosilo ni nič kaj dišalo. Od vseh obrokov, ki sem jih dobila v 5 dneh bivanja tam, mi je samo enkrat bila ena večerja všeč. Drugo pa je bilo res "bljak". Najbolj čudna jed mi je bila mlečni riž in suhe slive not kuhane. Ko sem to doma razlagala, so se vsi čudili in smejali.user posted image

Držimo pesti za našo Liono, da se ji user posted image  v redu izteče.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
2.4.2007 18:51:22   
aurora28
Saj bo Lana ne se preveč obremenjevati. Danes sem gledala oziroma brala na strani Ringaraja dnevnik nosečnosti od 1. tedna dalje. Punce, ko sem brala me je kar zvilo, ko se spomnim, da bom enkrat oziroma da bomo vse skupaj enkrat štele dneve user posted image   in bom jaz osebno vsa panična in v strahu, kako naprej, ali bo vse v redu, ali bom optimistična, ali bom pesimistična, ali bom lahko delala ali ne.... JOOOOOOOOOOj same negativne misli. Ne bom več pustila, da nam te negativne misli preplavijo zavest. Ne smemo to pustiti. Vsaki od nas je namenjeno, da bomo enkrat oziroma nekatere večkrat postale mame in če bomo gledale na vse skupaj tako pesimistično, bomo sam še bolj globlje padale v pesimizem in mislim, da sama nosečnost, naši bodoči otročki potrebujejo naš optimizem.

Kako je to enostavno povedati.user posted image ..sam držati se tega je pa nekaj drugega. Ampak odločila sem se, da se ne bom več obremenjevala s tem, ko bom noseča, bom noseča. Kakor mi je namenjeno, mi je namenjeno in čez to ne morem iti.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
2.4.2007 19:00:25   
lana38
aurora28, saj imaš prav, samo včasih nas premagajo negativne misli, ampak se potem kar poberemo, a ne.user posted image

Moj izcedek se poslavlja, O še ni bilo. Samo nisem več pametne, ali naj delava na user posted image  kar naprej, ali naj raje počakam, da bo HYSC mimo. Ne vem, če bi s temi zarastlinami sploh lahko normalno donosila, če bi po čudežu zanosila. Sem pozabila vprašati G, kaj to pomeni za morebitno user posted image . Samo mislim, da bi navsezadnje res bil čudež, če bi zdaj kar naenkrat uspelo. Malo še bova počakala s "slončanjem" kakšen dan ali dva, da ne bo kaj narobe. Rekli so mi sicer naj počakm en teden. To bo pa tako kmalu že.
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
3.4.2007 10:49:03   
andreja2000
aurora28 se strinjam,čim manj negativnih misli nositi v svojo dušo.Res pa je,da nam vedno to ne uspe in ni tako enostavno kot se sliši.Jaz imam trenutno tako metodo,da ko začnem razmišljati negativno,se v hipu ustavim in zamenjam misel z kakšno lepo in mi tole sedaj še kar nekako deluje.

Lana38 glede čudežauser posted image  pri vajinem user posted image ti ne bi znala svetovati,a gotovo bi te opozorili da ne delajta ta mesec na user posted image .

No,moje user posted image  še ni in BT je danes še povišana!

lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
3.4.2007 11:28:17   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

No,moje user posted image  še ni in BT je danes še povišana!

Se pravi, kateri dan je že povišana...zakaj pa ne narediš testa????

Držim pesti...mogoče je pa tokrat ratalo...in kaj kmalu ugledata user posted image !!!

user posted image za srečo...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3909
3.4.2007 12:04:24   
lana38
andreja2000!
Sem ti rekla, da se pusti presenetiti. Morda pa je to res user posted image . Čez 3-4 dni bo že vse jasno.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
3.4.2007 12:08:23   
andreja2000
sonchek hvala.Moja BT,je danes povišana 16 dan in se bojim,da moja user posted image  samo zamuja,zato si še ne upam delat testa,samo ne vem če bom še dolgo zdržala.Mislim,da je Lana že tudi imela več kot 16 dni povišano BT,pa žal ni bilo željenga rezultata.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
3.4.2007 12:11:46   
lana38
andreja2000, se spomniš, da je bila celo bleda črtica pri meni in potem je prišla user posted image . Morda sem pa jaz imela zelo zgodnji ss, ker se user posted image  ni mogel vgnezdit, tako kot je treba, ker imam te zarstline. BT tista povišana je že nekaj pomenila, pa še blede user posted image . Ampak to zdaj moram pozabiti in upati, da me teh zarastlin rešijo in bom potem srečka user posted image , tako kot mora biti.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3912
3.4.2007 12:14:03   
andreja2000
Lana38  upam,da je tole res user posted image  ,ampak kar nekako tega ne morem verjet,če prav se mi nekako zdi,da bi lahk bila user posted image ,upam,upam.....

Neposredna povezava do sporočila: 3913
3.4.2007 12:18:26   
lana38
Močno stiskam pesti, da vama je uspelo, andreja2000!
Tokrat mora biti vse OK, če si user posted image .user posted image  Bi ti poslala kakega lepega smeškota, pa mi žal ne gre.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3914
3.4.2007 12:19:01   
andreja2000
Lana38 ,ja spomnim se tvoje blede črtice in morda je res šlo za zgodnji ss pri tebi.Res ti želim,da ti vse tole čim prej pošlihtajo in da boš potem user posted image  in dobila zdraega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3915
3.4.2007 12:24:29   
andreja2000
Lana38  moj računalnik je danes tako počaen......
Tudi meni ne delajo drugi smeškoti...

Ja,res rabim vaše pestke,kajti če sem res user posted image  se začne prav težavno obdobje,glede na mojo preteklost v user posted image ,ampak tega sedaj ne smem misliti in sploh moram prvo ugotoviti če sem res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3916
3.4.2007 12:28:03   
lana38
Samo pozitivno razmišljaj, andreja2000. Ne smeš misliti, da bo spet kaj narobe. Jaz o tem, da bi bilo kaj narobe nočem razmišljati. Morda je to slabo, če te res doleti, da kaj ni v redu, samo drugače pa te pobere, če ves čas misliš, da ni OK.
Borimo se za zdrave user posted image  in to nas žene dalje. Če bi bilo tako veliko možnosti, da gres pet narobe, bi mi verjetno G tudi odsvetoval novo user posted image . Pa je ravno nasprotno. Pri tebi je pa enako. DS je bila zgolj žalostna slučajnost.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3917
3.4.2007 12:40:20   
sonchek
user posted image Andreja2000...itak da bomo držale močno pesti...jaz jih že zdej tok da mam roke čist plave...user posted image user posted image
Resnično ti iz srca želim da tokrat zagledaš user posted image user posted image !!!!
user posted image
P.s. men pa smeškoti čist normalno delajouser posted image

Aja pa dons mi je tokkk slaboooouser posted image , upam da je vsaj to dobr znak...user posted image  da moja pikica raste...

Lep sončen dan punce....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
3.4.2007 12:40:57   
andreja2000
Lana38  hvala.Vem,da ne smem misliti na vse prejšnje ss in UPN,ker si s tem ne delam nobene koristi.Res,misliti moramo pozitivno,da bomo dočakale dan,ko bomo dobile zdrave sončke..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
3.4.2007 12:46:55   
andreja2000
sonchek hvala.
Ko je meni v user posted image   bilo slabo sem bila kar vesela,saj sem vedela,da moja pikica raste in so slabosti zame bile prav dobrodošle,kjerkoli in kadarkoli so se pojavile.
Tebi in tvoji pikici želim vse dobro in bi vama poslala pikapolonice in rožice,pa mi smeškoti ne delajo.

Neposredna povezava do sporočila: 3920
3.4.2007 15:20:11   
koala
Andreja, samo ti meni res na nosečko dišiš. In prav bi bilo da bi bila nosečka. Ti iz vsega srca privoščim.
Črne misli pa le odbijaj, čeprav si znam predstavljati da je to zelo zelo težko.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!

Sonchek te so pa zate in za tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image pa naj slabosti čimprej minejo!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 3921
3.4.2007 16:18:08   
andreja2000
koala hvala in črne misli že odganjam,ter srčno upam na user posted image  zdravega user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
3.4.2007 17:34:37   
lana38
Tako se govori.user posted image

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3923
3.4.2007 17:41:40   
lana38
Jaz pa grem jurti na izlet v Opatijo. Moja mama je izpolnila neko anketo in dobila za nagrado 1 dnevni izlat v Opatijo, na katereg lahko povabi še 3 osebe. Vsi imamo zastonj tudi kosilo v Opatiji. Tako da vas bom prav pogrešala in verjetno bom zvečer komaj uspela prebrati vse, kar boste napisale.
andreja2000, morda bom že prebrala tvojo veselo novico o user posted image .
Zdaj sem pa tudi še malo doma in grem v Rogaško Slatino. Zdaj pa sina vozim na bioresonanco, ker se mu je začela neka alergija na vodo iz bazena. Dobi čisto vneto kožo pod desnim očesom. Upam, da to odpravimo, tako kot smo že alergijo na hrano in pelode.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
3.4.2007 17:54:03   
andreja2000
Lana38 user posted image  to je pa res super,da ste dobili ta izlet v Opatijo.Maksimalno uživajte in se imejte lepo.
Upam,da tudi to alergijo pri sinu čim prej odpravite!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.