Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.4.2007 16:42:52
|
|
|
|
lana38
|
maja24-2, jaz imam ta dan rojstni dan, pa sem mislila, da ga imava skupaj. andreja2000, saj se trudim ne preveč misliti na vse skupaj, ampak včasih me prime in si ne morem pomagati. Komaj pa že čakam, da bo res ta HYSC za mano in lahko začnem znova upati, da zagledam . Sem drugače bila vedno tako polna energije v času plodnih dni. Zdaj pa je nekako ni od nikoder. me je bolj veselilo vse. Pa saj še bo... Ne delajo mi vsi smeški, samo ti tukaj, oni pa ne, ko jih odpreš. Kaj je zdaj spet to? LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.4.2007 16:53:22
|
|
|
|
sonchek
|
Ojla... A kdo kej ve kje je Liona???? neki bi jo rada vprašala.. l.p.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.4.2007 16:57:36
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 ja,saj vem,da so včasih dnevi,ko mislimo na vsemogoče in nemogoče stvari,tudi sama jih poznam,a k sreči potem pridejo spet durgačni dnevi,taki,ki ti dajejo krila. Morda pa še tvoj izcedek pravi čas izgine in še ujamta O. Meni tudi drugi smeškoti ne delajo in to zadnje čase kar pogosto
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.4.2007 18:06:30
|
|
|
|
tinaaja
|
Sonchek, Liona je v Lj P kot vidim na Mami .. Vzroki ce prav razumeme: placenta previa, prebavne motnje, za katere ni bila ziher a so popadki al kaj in nazadnje napad zolcnih kamnov.. Liona - drzim pesti, da cim dlje zdrzis v enem kosu in da ti prinesejo v P kaj uzitne hrane
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.4.2007 18:36:31
|
|
|
|
lana38
|
tinaaja, a si bila lačna v porodnišnici? Tam je pa res hrana GROZNA. Ko sem jaz lani čakala na UPN, sem bila lačna kot zmaj. Ker sem še vedno bila , se mi napadi lakote niso umirili, dokler ni bilo vse za mano, kljub težavam, ki so bile prisotne. Pa tudi, ko sem bila na AC, mi tisto kosilo ni nič kaj dišalo. Od vseh obrokov, ki sem jih dobila v 5 dneh bivanja tam, mi je samo enkrat bila ena večerja všeč. Drugo pa je bilo res "bljak". Najbolj čudna jed mi je bila mlečni riž in suhe slive not kuhane. Ko sem to doma razlagala, so se vsi čudili in smejali. Držimo pesti za našo Liono, da se ji v redu izteče. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.4.2007 18:51:22
|
|
|
|
aurora28
|
Saj bo Lana ne se preveč obremenjevati. Danes sem gledala oziroma brala na strani Ringaraja dnevnik nosečnosti od 1. tedna dalje. Punce, ko sem brala me je kar zvilo, ko se spomnim, da bom enkrat oziroma da bomo vse skupaj enkrat štele dneve in bom jaz osebno vsa panična in v strahu, kako naprej, ali bo vse v redu, ali bom optimistična, ali bom pesimistična, ali bom lahko delala ali ne.... JOOOOOOOOOOj same negativne misli. Ne bom več pustila, da nam te negativne misli preplavijo zavest. Ne smemo to pustiti. Vsaki od nas je namenjeno, da bomo enkrat oziroma nekatere večkrat postale mame in če bomo gledale na vse skupaj tako pesimistično, bomo sam še bolj globlje padale v pesimizem in mislim, da sama nosečnost, naši bodoči otročki potrebujejo naš optimizem. Kako je to enostavno povedati. ..sam držati se tega je pa nekaj drugega. Ampak odločila sem se, da se ne bom več obremenjevala s tem, ko bom noseča, bom noseča. Kakor mi je namenjeno, mi je namenjeno in čez to ne morem iti.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.4.2007 19:00:25
|
|
|
|
lana38
|
aurora28, saj imaš prav, samo včasih nas premagajo negativne misli, ampak se potem kar poberemo, a ne. Moj izcedek se poslavlja, O še ni bilo. Samo nisem več pametne, ali naj delava na kar naprej, ali naj raje počakam, da bo HYSC mimo. Ne vem, če bi s temi zarastlinami sploh lahko normalno donosila, če bi po čudežu zanosila. Sem pozabila vprašati G, kaj to pomeni za morebitno . Samo mislim, da bi navsezadnje res bil čudež, če bi zdaj kar naenkrat uspelo. Malo še bova počakala s "slončanjem" kakšen dan ali dva, da ne bo kaj narobe. Rekli so mi sicer naj počakm en teden. To bo pa tako kmalu že. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 10:49:03
|
|
|
|
andreja2000
|
aurora28 se strinjam,čim manj negativnih misli nositi v svojo dušo.Res pa je,da nam vedno to ne uspe in ni tako enostavno kot se sliši.Jaz imam trenutno tako metodo,da ko začnem razmišljati negativno,se v hipu ustavim in zamenjam misel z kakšno lepo in mi tole sedaj še kar nekako deluje. Lana38 glede čudeža pri vajinem ti ne bi znala svetovati,a gotovo bi te opozorili da ne delajta ta mesec na . No,moje še ni in BT je danes še povišana! lep dan
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 11:28:17
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 No,moje še ni in BT je danes še povišana! Se pravi, kateri dan je že povišana...zakaj pa ne narediš testa???? Držim pesti...mogoče je pa tokrat ratalo...in kaj kmalu ugledata !!! za srečo...
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:04:24
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000! Sem ti rekla, da se pusti presenetiti. Morda pa je to res . Čez 3-4 dni bo že vse jasno. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:08:23
|
|
|
|
andreja2000
|
sonchek hvala.Moja BT,je danes povišana 16 dan in se bojim,da moja samo zamuja,zato si še ne upam delat testa,samo ne vem če bom še dolgo zdržala.Mislim,da je Lana že tudi imela več kot 16 dni povišano BT,pa žal ni bilo željenga rezultata.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:11:46
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000, se spomniš, da je bila celo bleda črtica pri meni in potem je prišla . Morda sem pa jaz imela zelo zgodnji ss, ker se ni mogel vgnezdit, tako kot je treba, ker imam te zarstline. BT tista povišana je že nekaj pomenila, pa še blede . Ampak to zdaj moram pozabiti in upati, da me teh zarastlin rešijo in bom potem srečka , tako kot mora biti. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:14:03
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 upam,da je tole res ,ampak kar nekako tega ne morem verjet,če prav se mi nekako zdi,da bi lahk bila ,upam,upam.....
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:18:26
|
|
|
|
lana38
|
Močno stiskam pesti, da vama je uspelo, andreja2000! Tokrat mora biti vse OK, če si . Bi ti poslala kakega lepega smeškota, pa mi žal ne gre. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:19:01
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 ,ja spomnim se tvoje blede črtice in morda je res šlo za zgodnji ss pri tebi.Res ti želim,da ti vse tole čim prej pošlihtajo in da boš potem in dobila zdraega
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:24:29
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 moj računalnik je danes tako počaen...... Tudi meni ne delajo drugi smeškoti... Ja,res rabim vaše pestke,kajti če sem res se začne prav težavno obdobje,glede na mojo preteklost v ,ampak tega sedaj ne smem misliti in sploh moram prvo ugotoviti če sem res
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:28:03
|
|
|
|
lana38
|
Samo pozitivno razmišljaj, andreja2000. Ne smeš misliti, da bo spet kaj narobe. Jaz o tem, da bi bilo kaj narobe nočem razmišljati. Morda je to slabo, če te res doleti, da kaj ni v redu, samo drugače pa te pobere, če ves čas misliš, da ni OK. Borimo se za zdrave in to nas žene dalje. Če bi bilo tako veliko možnosti, da gres pet narobe, bi mi verjetno G tudi odsvetoval novo . Pa je ravno nasprotno. Pri tebi je pa enako. DS je bila zgolj žalostna slučajnost. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:40:20
|
|
|
|
sonchek
|
Andreja2000...itak da bomo držale močno pesti...jaz jih že zdej tok da mam roke čist plave... Resnično ti iz srca želim da tokrat zagledaš !!!! P.s. men pa smeškoti čist normalno delajo Aja pa dons mi je tokkk slaboooo , upam da je vsaj to dobr znak... da moja pikica raste... Lep sončen dan punce....
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:40:57
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 hvala.Vem,da ne smem misliti na vse prejšnje ss in UPN,ker si s tem ne delam nobene koristi.Res,misliti moramo pozitivno,da bomo dočakale dan,ko bomo dobile zdrave sončke..
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 12:46:55
|
|
|
|
andreja2000
|
sonchek hvala. Ko je meni v bilo slabo sem bila kar vesela,saj sem vedela,da moja pikica raste in so slabosti zame bile prav dobrodošle,kjerkoli in kadarkoli so se pojavile. Tebi in tvoji pikici želim vse dobro in bi vama poslala pikapolonice in rožice,pa mi smeškoti ne delajo.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 15:20:11
|
|
|
|
koala
|
Andreja, samo ti meni res na nosečko dišiš. In prav bi bilo da bi bila nosečka. Ti iz vsega srca privoščim. Črne misli pa le odbijaj, čeprav si znam predstavljati da je to zelo zelo težko. zate! Sonchek te so pa zate in za tvojo pikico pa naj slabosti čimprej minejo!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 16:18:08
|
|
|
|
andreja2000
|
koala hvala in črne misli že odganjam,ter srčno upam na zdravega
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 17:34:37
|
|
|
|
lana38
|
Tako se govori.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 17:41:40
|
|
|
|
lana38
|
Jaz pa grem jurti na izlet v Opatijo. Moja mama je izpolnila neko anketo in dobila za nagrado 1 dnevni izlat v Opatijo, na katereg lahko povabi še 3 osebe. Vsi imamo zastonj tudi kosilo v Opatiji. Tako da vas bom prav pogrešala in verjetno bom zvečer komaj uspela prebrati vse, kar boste napisale. andreja2000, morda bom že prebrala tvojo veselo novico o . Zdaj sem pa tudi še malo doma in grem v Rogaško Slatino. Zdaj pa sina vozim na bioresonanco, ker se mu je začela neka alergija na vodo iz bazena. Dobi čisto vneto kožo pod desnim očesom. Upam, da to odpravimo, tako kot smo že alergijo na hrano in pelode. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.4.2007 17:54:03
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 to je pa res super,da ste dobili ta izlet v Opatijo.Maksimalno uživajte in se imejte lepo. Upam,da tudi to alergijo pri sinu čim prej odpravite!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.