|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
3.4.2007 18:09:43   
sonchek
Kje je pa
Milamay...a je prišla user posted image ???? ali še vedno nič...nič se ne oglašaš?

Meli23...kako kaže, ta teden jo ne čakamo, kajne????

Lana38...super...se boš vsaj mal nadihala svežega morskega zraka, pa še vreme bo..ok!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
3.4.2007 18:35:54   
micla
Pozdravljene punce,

user posted image user posted image user posted image  mi smo pa včeraj uspešno prestali NS - izvidi so uredu (za trisomijo 21=1:4455, za 13 in 18 pa 1:63424). Zdravnica je rekla da je to kar uredu.
Se pa kar nisem mogla nagledat otročka, kako je živahno poskakoval in mahal z rokico. Kake akrobacije dela, pa kako usloči hrbet, skratka, sem bila prov šokirana, ker si sploh nisem predstavljala, kako zgleda otroček v 13 tednu. Je velik 73mm in je rekla, da je verjetno par dni starejši kot po zadnji M, ampak, da mi ne bo spreminjala PDP-ja in tako ostaja 11 okt.

Moj user posted image  je bil seveda z mano in pol me je še cel dan klicaril iz službe, ker sploh ni mogel dojet, da je s user posted image  vse uredu. Pa če kaj čutim, ko se tako aktivno premika in brcas in skače..... skratka, verjamem, da je zanj to res prvič, ko je videl, kako sploh zgleda otroček zares in je bil šokiran od sreče.  

andreja - poročaj kmalu kakšne dobre novice.
lana - uživaj na izletu, in pogumno naprej do user posted image

Vse ostale - mislim na vas in držim pesti, da kmalu zagledate željene pluseke. Ko se ti ciklus vrti okoli O in user posted image  in čakanju na user posted image user posted image , pa potem se prikaže user posted image , se ti zdi, kot da traja celo večnost. Ko pa enkrat zagledaš plus, pa zašiba sto na uro. Zdi se mi, kot da je bilo včeraj, ko sem nrdila test, danes pa že v 13 tednu. Neverjetno, kako gre hitro.

Se še kaj oglasim. Mejte se..... 

micla

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
3.4.2007 19:10:01   
andreja2000
micla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   super,da je s tvojo pikico vse vredu in se veselim s teboj.
Uživaj v user posted image  in vse dobro še napprej tvoji pikici in tebi.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
4.4.2007 9:19:05   
andreja2000
Punce ,zagledala sem user posted image ,kar ne morem verjet,po vsem tem dolgem skoraj dvoletnem čakanju.
Jočem solze sreče........
Upam,da nam to pot pa le uspe dobit zdravega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3929
4.4.2007 9:20:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitam, sonce moje! UŽIVAAAJJJJ!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3930
4.4.2007 9:27:29   
andreja2000
raho hvala in upam ,da tudi tebe kmalu osrečita user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
4.4.2007 9:31:45   
koala
Andreja še tukaj ČESTITAM!!!!!!! Uživaj maksimalno!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 3932
4.4.2007 9:39:08   
Shani
user posted image user posted image user posted image
Andreja čestitke user posted image , želim ti vse naj!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
4.4.2007 9:39:10   
micla
Joj ANDREJA, a veš, da se mi je že včeraj, ko sem brala tvoje poste zdelo, da se nekaj kuha pri tebi. Ne vem, nek šesti čut. Sem tako zelo zelo vesela zate. Končno malo sončka v tvoje življenje. BRAVO PUNCA!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

V bistvu sem še bolj vesela zate, kot zame, ki imam danes roj. dan. Punce, 30 let imam. Sploh se mi ne zdi res, da je šlo tko hitro. Ni kaj, stara koklja sem, niti za v župo. No ja, mogoče pa le ni tako hudo, saj se ne počutim stara, ampak EMŠO pa kaže mal drugače. Pravijo, da gre od 30 do 40 še hitreje kot od 20 do 30. Že zdej sem komaj dohajala sama sebe. Kaj od zdej naprej  bom morala it na reaktivni pogon, če bom hotela vse spremljat? user posted image  

Joj dovolj čvekanja, ker moram počasi pripravit za popoldan, ko dobim vso žlahto na obisk. Še dobro, da je mama vzela dopust, da mi bo pomagala, ker sicer ne vem kako bi šlo, saj se hitro utrudim.
Že vidim, kako bom crknjena zvečer.

No ja, enkrat jih imaš 30 pa še malo user posted image  v trebuščku.

Sončen pozdravček s primorske vsem.

micla

Neposredna povezava do sporočila: 3934
4.4.2007 9:43:25   
Špela100
Jupi Andreja, tako sem vesela, da bi te kar kam poklicala, ti čestitala in te objela, res sem vesela zate, kar mrazi me, ko pomislim koliko časa si čakala na user posted image user posted image , zdaj pa uživaj maksimalno, držim pesti in sprosti se, tokrat bo vse ok....je bilo dovolj hudega.....

Moram nehat, ker že mal nakladam, ampak sem takooooooooooooooooo vesela......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
4.4.2007 9:47:53   
andreja2000
 micla ,hvala in pa čestitke za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Špela100  hvala in še enkrat hvala za vsako spodbudno besedo,ki ste mi jo dajale in mi stale ob strani v vseh težkih trenutkih.
Naj se sreča obrne tudi k tebi in ti pokloni user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
4.4.2007 9:48:14   
sonchek
Andreja2000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...ČUDOVITA NOVICA....

Čestitke iz srca, res se veselim s tabo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa srečno še osem mesecev in takrat ti želim zdravega in najlepšegauser posted image ¨!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
4.4.2007 11:10:09   
tinaaja
Micla, cestitam za dobro opravljeno nS... mi je privedlo nazaj spomine na najino, ko sva skakala od srece user posted image Ful lepo user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa spol, sta kaj vprasala? user posted image user posted image
Pa vse najboljse  user posted image
user posted image
Bos videla, da bo slo hitreje, sploh, ko bos stisnila k sebi bebico. Mi smo danes stari 2 tedna, obcutek imam, da sta svignila mimo kot bi trenil user posted image

Andreja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za user posted image user posted image !!! Ful sem vesela zate, da ti je uspelo in zelim ti od srca zdravega otrocka in mirnih naslednjih 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
4.4.2007 11:32:48   
andreja2000
Punce,hvala za čestitke!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
4.4.2007 12:11:26   
nemrak
user posted image user posted image ,
andreja2000,

ISKRENE ČESTIKE!!!!!!, tudi z moje strani.
Vem , da se ni ne javim, vendar vas vse še vedno spremljam in držim pesti za vsako od vas. Še posebno zate in Lano38.
Vem veliko si prestala in sedaj se ti je vse povrnilo.
Čuvaj sebe in malo pikico, ki bo, boš videla pridno in hitro rastla v tebi.

Še enkrat, zelo sem vesela zate!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3940
4.4.2007 12:25:36   
sonchek
No, pa dajmo še mal popravtuser posted image user posted image user posted image

UPANJE PO SPLAVU:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
.. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006  user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image ...FANTEK BOuser posted image !!!user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...ne čaka na user posted image
1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
-ima sina 10 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.
1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... 29.3. gre na diagnostično HYSC, potem pa enkrat še na operativno HYSC...

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
Mogoče bodo poskusili spet!!!! DRŽIMO PESTI, da tokrat ratauser posted image

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko
NE ČAKA user posted image ....

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image ----> user posted image  Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov) 
 4.04.2007 zagledala magični user posted image user posted image user posted image PDP????

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje
...opravila laparo in histero...čaka še eno user posted image ...potem v akcijo...

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image ---->user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKAuser posted image ...PDP 11.10.2007user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007  

user posted image   Bety ali Bety upa,   

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
            -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
            -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
             spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

No, dejmo punce ZDEJ STE PA VE NA VRSTI!!!!!....user posted image user posted image user posted image ...navijamo za vse vas....!!!!
    user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu lana38)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3941
    4.4.2007 18:08:39   
    dajamaja
    Super, čestitke še z moje strani in držim pesti za happy end!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3942
    4.4.2007 19:28:48   
    andreja2000
    nemrak , dajamaja  tudi vama najlepša hvala!

Ti šment,no moj je pa mogel njegovo mamo peljat po gips na nogi in roki.Padla je z stola,ko je obešala zavese.No,sam da še ni kaj hujšega,a ne?user posted image

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3943
    4.4.2007 19:35:13   
    sonchek
    No, pa dajmo še mal popravtuser posted image user posted image user posted image

UPANJE PO SPLAVU:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
    user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...

...Test 16.10.2006  user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image ...FANTEK BOuser posted image !!!user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...ne čaka na user posted image

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
    -ima sina 10 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.
    1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... 29.3. gre na diagnostično HYSC, potem pa enkrat še na operativno HYSC...

ne čaka 8 M,

V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image ----> user posted image  Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
    1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov) 
    user posted image 4.04.2007 zagledala magični user posted image user posted image user posted image PDP????

...opravila laparo in histero...čaka še eno user posted image ...potem v akcijo...

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

-1 ss v 8t, 12/04
    in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)

-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
    -SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov

• junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

user posted image  ---->user posted image nemrak; avg 2003 rodila user posted image   CE
    konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
    user posted image konec feb 2007 magični user posted image , PDP 5.11.2007 CE

..Dodala še eno...ki je imela prej smolo zdej je pa srečkauser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3944
    4.4.2007 21:32:03   
    pilotgirl
    UPANJE PO SPLAVU:

user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

ne čaka 8 M,

V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...Moram še jst malo popravit. user posted image  sem po dolgem času le dobila,zdej bomo pa vidli kaj in kako bo naprej.

user posted image 4.04.2007 zagledala magični user posted image user posted image user posted image PDP????

-1 ss v 8t, 12/04

user posted image  ---->user posted image nemrak; avg 2003 rodila user posted image   CE
    konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
    user posted image konec feb 2007 magični user posted image , PDP 5.11.2007 CE

..Dodala še eno...ki je imela prej smolo zdej je pa srečkauser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotgirl -- 4.4.2007 21:38:08 >

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3945
    4.4.2007 21:37:44   
    pilotgirl
    No,pa se naš seznam le prazni počasi. Andreja želim ti da se sprostiš in uživaš nadaljnih 8 mesecev.Hja pr meni ni nič novega,razen tega da bi jo mogla včeraj dobit,pa je ni. Zdej upam na user posted image  čist nič ne ,tko da verjetno moja user posted image  mene malo j... v glavo. No ja test bom pa seveda iz radovednosti vseeno naredila.

(odgovor članu pilotgirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 3946
    4.4.2007 21:41:19   
    aurora28
    Andreja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image resnično se zelo vesela zate. Jupiiiiiii! Še mojmu dragemu sem rekla, joj lej ko je noseča user posted image , pa mi je rekel kdo, kaj...on gleda tv, jaz pa veselo četam po forumu user posted image user posted image user posted image .

Mirno in polno pozitivnih misli nosečnost ti želim Andreja. Micla tudi zate user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno NS.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3947
    4.4.2007 22:01:02   
    ElaM
    Andreja, iskrene čestitke in srečno do konca.user posted image user posted image
    Micla, tudi tebi čestitke za fajn rezultat na NS. Sem se prav nasmejala ob spominih, ko sem brala, kako se je obnašal tvoj dragi. Moj je bil enak, najbrž šele takrat dojamejo, da je dejansko "nekaj" v trebuhu, ko vidijo to malo, migajoče bitje na ekranu. Mene je pa najbolj presenetila ta popolnost, komaj 12t star plod, pa tako popoln. Ja, smo jokali, kot dež.user posted image
    naj neham punce, lepo se imejte, pa čimveč user posted image .

:)

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 3948
    5.4.2007 6:54:33   
    krtekxx
    Andreja, najlepše čestitke in želje še od mene. Zate sem še posebej vesela, da si zagledala user posted image . Želim ti mirno nosečnost s čimmanj strahovi. Držim pesti zate.

(odgovor članu ElaM)
    Neposredna povezava do sporočila: 3949
    5.4.2007 7:08:12   
    lana38
    andreja2000user posted image user posted image user posted image !
    Čestitam in tokrat res zdravega user posted image  ti želim. Kaj sem ti jaz rekla, da to vse kaže na user posted image . Tako sem vesela. Včeraj sem zamudila to tako lepo novico.

micla, tudi tebi user posted image  za NS. Samo, da je vse OK.

Na izletu je bilo še kar. Malo so nas "nasankali", ker je to bila pravzaprav predstavitev nekih izdelkov, kar nismo vedeli na začetku. No, morje sem pa le videla. Malo je sicer burja pihala, amapk je bilo super.
    LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
    Neposredna povezava do sporočila: 3950
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Kako povečati možnosti za zanositev
    To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

prsna črpalka
    tina202

Ali ste potrebovale prsno črpalko? ( pa še kakšen komentar zraven prosim)

Da, ker dojenje ni steklo (26%)

Da, čeprav sem tudi normalno dojila (39%)

Ne, ker sem dojila (29%)

Ne, ker sem dajala drug mlek (5%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!