|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
6.4.2007 20:45:56   
Urša
 Za Anžeta: user posted image user posted image user posted image  Upam, da ga ni staknila še Tina! Meni je pa prav žal, da nisem Jakata slikala zadnjič, ko smo Nikin RD praznovali in je bil sam v kuhinji...čista tišina, sumljivo...user posted image  Pridem pogledat, pa je sedel na tleh in jedel narezek iz pladnja! Očitno je splezal na stol, iz stola na mizo in pladen vrgel dol! V tistem momentu sem hitela po tleh čistit, namesto, da se bi od srca nasmejala in ga pofotkala!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
6.4.2007 20:50:48   
Urša
Ojoj, amy, se mi kar smiliš! Še dobro, da je Aleks miren. Jaz sires ne predstavljam poleg našega še dojenčka! Hm, dodatek? Jaz se bi malo bala, da potem ne bi hotla več joške, ker po flaški hitreje teče...user posted image  so si itak tako različni. Jaz npr. sem mu že kmalu dala flašo, sem si načrpala mleko, da sem ga navadila na cucelj in sem tako lahko kam šla za več kot 3 ure...je lepo sprejel. Kako pa kaj Aleks sprejema sestrico? Je nežen z njo?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
6.4.2007 21:12:19   
Anonimen
user posted image  za Anžeta, da si hitro opomore in user posted image , da se ne bi še Tina nalezla.

Naredila izpit user posted image  Še samo eden.... čez 14 dni.

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
6.4.2007 21:24:39   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeruser posted image  

user posted image user posted image user posted image  Za Anžeta, da bi bil čimprej bolje, user posted image user posted image user posted image  pa za sestrico, da ostane zdravauser posted image user posted image user posted image ...pa za mamico, da zdrži vse skupajuser posted image user posted image user posted image

Tole je pa za user posted image , ki dela izpite z levo roko user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amy....pridemo ob prvi priliki...upam, da predno bo Ela praznovala 1.rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo še mojega cukra v razsulu...je bilo to sicer že januarja, samo takrat še ni bila slikica "aktualna"user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
6.4.2007 21:26:25   
petarda
je sedel na tleh in jedel narezek iz pladnja!

To bi se pri nas težko nardilo...edin, če bi bila na pladnju čokoladauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
6.4.2007 21:29:27   
Anonimen
Uh, kaj vse nosiš ti v denarnici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
6.4.2007 21:32:06   
petarda
In? So jajca pobarvana?user posted image  Jaz nekaj sem jih, nekaj jih bom jutri, ena pa še na sedežni čakajo, da pridejo na vrstouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
6.4.2007 21:35:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: someone

Uh, kaj vse nosiš ti v denarnici user posted image user posted image user posted image

Sem nosilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kmalu potem mi je lubi kupil novo denarnico (za osmi marecuser posted image ), pol manjšo in veliiiiko lepšouser posted image ...In takrat sem zreducirala stvari...pa jih začuda nič ne pogrešam...prej se mi je pa vedno zdelo, da imam v denarnici in torbici res samo tisto, kar nujno potrebujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
6.4.2007 21:38:30   
Urša
In? So jajca pobarvana?

Jutri. user posted image  Moram dat kis not, da se ne bo zgodilo kot lani, ko so mi počila...user posted image , potem pa je Tincci povedala čudežni recept.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
6.4.2007 21:41:32   
Anonimen
Midva pa še nisva končala umetnij, ker Primožka ni doma. V sredo in četrtek popoldan pa sem prišla domov, ko je že v posteljici čakal user posted image  Saj rabim samo en njegov prstek user posted image  Bova jutri popoldan končala.

Pravih jajc pa ne bomo barvali, mogoče jutri pri babici.

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
6.4.2007 21:45:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

In? So jajca pobarvana?

Jutri. user posted image  Moram dat kis not, da se ne bo zgodilo kot lani, ko so mi počila...user posted image , potem pa je Tincci povedala čudežni recept.

Mislim, da so meni lani kljub kisu počilauser posted image  Letos, pa sem spet dala kis noter...pa mi začuda NISOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
6.4.2007 21:48:06   
til
Čao punce!

Mi smo prespali celo noč brez kakršnega koli joka in zbujanja user posted image user posted image user posted image  in to po zelo dplgem času ko bi bilo vsako noč tako.In zato Amy ti res nisem nič folš ko moraš ponoči na vsake 2-3 ure vstat.Jaz sem Tilnu kmalu začela dodajat ker je bil tako len, da ni hotel vlečt in sva se dojila samo mesec in pol nato pa sem že začela dodajat. Pri nas je bilo tako ker je prezgodaj rojen in še ni imel sesalnega refleksa tako, da so ga ko je bil na intenzivni hranili prve štiri dni po flaški nato pa sva se začela polno dojiti, pa se ni navadil na flaško. Je pa res kot je napisala Urša vsak otrok je drugačen.

Nina upam, da tole hitro prestanete in se Anže pozdravi pa res bi bilo fajn da se Tina ni nalezla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Someone čestitke za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image

Sharpy vse najboljše tvojmu user posted image  in da bi bil čimprej doma.

Sanja a za to denarnico si imela orožni list user posted image .

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
6.4.2007 22:00:17   
petarda
Sanja a za to denarnico si imela orožni list

So me vsi to spraševaluser posted image user posted image user posted image . Pa torbica je bila fuuuul težka.user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
6.4.2007 22:04:36   
Anonimen
Ni to fajn, da je denarnica ful debela in težka? user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
6.4.2007 22:06:22   
Anonimen
user posted image  Tilen. ŠE več veselja naredi mamici user posted image

Jaz bom tudi danes spala..... že dolgo nisem bila čisto sama ponoči doma.

Lahko noč!

(odgovor članu til)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
6.4.2007 22:07:26   
til
Ni to fajn, da je denarnica ful debela in težka?

Pa kaj če je težka, važno, da je polna pa ne mislim listkov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
6.4.2007 22:08:36   
til
Someone kar spočij se ti privoščim ko pa si tako leteča cele dneve!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
6.4.2007 22:09:45   
til
Tole vam morem povedat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.4.2007 22:09:57   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdajle berem na čveku, da se WE poslavljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WE?????????????????????? Ti to resno?user posted image

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
6.4.2007 22:15:28   
til
Že kar nekaj časa nazaj se je zgodilo !

Otrok ( od kolegice )se pri sosedih igra in ko ga mamica pokliče da naj pride domov jo on ni šmerglav pet posto. Tega smo navajeneuser posted image . In koga je že ene tretjič poklicala on pa še vedno nič je rekla ena teta tam: " Ja Kim (tako je ime otroku) a ti nimaš ušes ko mamice nič ne slišiš kako te že 15 min kliče?" On pa jo pogleda in reče:" a si slepa a jih ne vidiš!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj povem, da je fantek star 4 leta, ta stara pa full opravljivka!!!!!!!!!!!!

Jaz sem misla da bom dol padla ko je njegova mamica to govorila! 

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.4.2007 22:15:49   
sharpy
kje si to vidla Sanja??????

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.4.2007 22:16:31   
til
IZVIRNO SPOROČILO: sanjab

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdajle berem na čveku, da se WE poslavljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WE?????????????????????? Ti to resno?user posted image

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj?! Zakaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
6.4.2007 22:22:46   
petarda
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1454437

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
6.4.2007 22:37:25   
til
Ma naj pošlje tisto kobilo nekam in pride nazaj! Pa naj vsem pove tam, kjer živi da jo zasleduje!!! Jaz bi se v zemljo ugrezla, da bi enega zasledovala pol bi pa on vsem razlaga ta skoz šnofam za njim!

WWWWWWWWWWWWTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEE  
pridi nazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.4.2007 13:14:15 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
6.4.2007 22:43:26   
Naty_ka
Dober večer.
Samo za sekundo se vam oglasim preden grem spat.
No, zadeva je taka. Danes sva si pripeljala nov avto. No, ni nov.Je rabljen. Oz. za naju je nov.

Amy, oprosti, časovno ni zneslo da bi se ustavila. Zjutraj še ni bilo gužve, potem pa taka da sva trikrat več časa porabila do doma kot bi lahko.

Joj, bolančki, pozdravite se. Upam, da boste hitro ok.

Pa kaj se je to dogajalo danes? En dan me ni, pa je že katastrofa na RR. Kriza.
A je We-jina odločitev dokončna?

Nič, grem spat. Sem tako utrujena. da še komaj gledam.

Vesele praznike vsem skupaj, pa ne prenajejte se preveč. user posted image
Pa, pa.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.