|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
5.4.2007 15:33:09   
Naty_ka
Jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se bo hitro vse porihtalo.

Sicer pa si niti ne morem predstavljati kako ti je, ker jaz včasih še enega ne ladam, ne da bi še dva.

In me je prav strah druge nosečnosti, ker se bojim da bi lahko bila user posted image user posted image . Kriza

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.4.2007 19:19:51   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ada dobra slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...najbolj so mi scenske potem stopinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kako je že Adam velik user posted image user posted image user posted image . Saj zdaj je smešno to gledat, če bi pa Luka men to naredil bi pa user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas je Luka itak skoz v moji bližini, se noče nič sam igrat, če pa slučajno kje je več kot pol minute, pa da je tiho, potem pa itak vem, da kako pizuser posted image rijo delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem pa vedno mislila, da če bi bila dva, bi se potem malo bolj med sabo zamotilauser posted image ....no...to še prideuser posted image

Someone zakaj pa bi bilo kaj z user posted image  narobe?user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.4.2007 19:28:33   
petarda
Naty, če boš pa čez Ivančno hodila, pol pa nujno moraš še do mene potegnit. Tistih 40 km bo pa že šlo, ne?user posted image ....Bi pa jaz prišla v Ivančno, če bi bil Lukec kaj bolje...glede na to, da ima ušeska vneta, ga bom zdaj fino pazila in pocajtala, da ne bom potem non-stop na bolniškiuser posted image ...Sem pa šla danes v službo nujne stvari narest, tak da bom zdaj bolj mirno spala...če bo seveda Luka to dopuščal...to noč se je drl glih na vsake petnajst minutuser posted image ...Zgleda, da ga mora ful ušesek bolt, ker ful kriči, noče se stiskat, dude, pit....ničuser posted image .....ko sem imela proti jutri vsega dost, sem probala metodo ala Naty....pa je potem takoj utihnil in zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image ....samo spet samo za pol ureuser posted image ....Mene je pa celi čas user posted image  bolel, ker sem si mislila mogoče ga pa res tako fejst boli...jaz ga pa še kregamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ah...saj ne vem...če bi ga tolk bolelo, potem nebi bilo logično, da bi potem nehaj jokat in zaspal nazajuser posted image user posted image user posted image ....ali? Upam, da bo kmalu antibiotik pokazal svoje in bomo to noč mirno spaliuser posted image

Urša kako je pa Jaka?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.4.2007 19:43:35   
Anonimen
MAx je danes dobil kazen! Za pol minute je moral v svojo posteljko. JE rasipal zanalašč smokije, bolj sem mu govorila in ga kregala, da ne sme in da naj pomaga pospravit, bolj je razsipaval, pa začel vse dol z mize metat, ... potem mi je pa dvignil dekel in sem ga odnesla v posteljo.

Jok, da je joj. Sem šla v dnevno pospravit, in ko sem prišla po njega je revež imel solze v potokih. Potem pa se je tak stisnil k meni in kazal na smokije, da bi jih jedel, da joj. PA sem mu dala skledico in jo je močno k sebi stisnil in še nato k meni. user posted image  Potem me je pa celi čas božaluser posted image . Očitno je veljalo in se je zavedal, da tega ne sme in da je kažnjen user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.4.2007 20:08:24   
NinaŠ
Štala! Anže je cel dan bruhal in driskal... ...sva bila popoldne pri P in je poleg tega ugotovila še vnetje ušes. Dehidriran še ni, samo če se do jutri bruhanje ne umiri (za drisko ni problem) naju čaka postelja v bolnici - kjer je taka gužva, da staršem ne dovolijo tam čez noč ostat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
5.4.2007 20:10:13   
NinaŠ
A se katera ne vidi slike od whatever, ce jo pomanjsam in dam kot KLIK?

Jaz. Nikdar ne vidim fotke, ki je kot KLIK user posted image user posted image . Uporabljam pa Mozillo, če ima to kaj s tim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.4.2007 20:11:58   
NinaŠ
Ada, meni se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da mi otrok to naredi. Joj, to si mogla nekaj ur čistit, da si zbrisala vse  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
5.4.2007 20:12:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Štala! Anže je cel dan bruhal in driskal... ...sva bila popoldne pri P in je poleg tega ugotovila še vnetje ušes. Dehidriran še ni, samo če se do jutri bruhanje ne umiri (za drisko ni problem) naju čaka postelja v bolnici - kjer je taka gužva, da staršem ne dovolijo tam čez noč ostat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

u, res prava štala. Nina user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
5.4.2007 20:18:26   
Anonimen
Jana, upam, da bo kmalu bolje user posted image  Probaj najt kako pomoč, da ti mala dva za cel poppoldan kdo vzame in poskrbi za njiju. Ti pa pusti pucanje pa pospravljanje, ampak se naspi!!!

user posted image  za Lukca, da bo kmalu zdrav, pa user posted image  za Anžeta, da pride k sebi in ne bo treba v bolnico user posted image , pa še user posted image  za Niko, da hitro kozike odžene.

Jaz pa se grem zdaj učit, jutri imam izpit in ga očitno ful resno jemljem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1484
5.4.2007 20:45:14   
Anonimen
Evo, moram vam povedat, čemu sem se zdaj tak ful nasmejala. user posted image  Sem brala post od WE, tam ko išče Sergejevega bratca. Pa pač mamice limajo slikice, pa kažejo avatarje.... in pol vidim post od Maja979 na strani 5. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1449674&mpage=5

Piše: evo pa še naš fant, pol pa je slikica enega punčkastega otročka v vijolčasti jopici, sem najprej mislila, da se zafrkava in je hčerkico prilepila user posted image  Pol pa vidim, da mu je res Gaber ime user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
5.4.2007 21:10:09   
NinaŠ
čemu sem se zdaj tak ful nasmejala. user posted image  Sem brala post od WE,

user posted image ...drugač pa Someone, a se ti ne učiš??? Ti, ti ... user posted image

Jaz sem pa skužila, kako Anžetu zdaj ponoči dati za piti user posted image . Spi že ca 2 uri in sem se že začela sekirat, ko se nič ne zbudi, da bi pil. Pa sem mu naštimala kar flaško in mu jo vžokakala v usta, pa je fant pridno pil user posted image , se sploh ni čisto prebudil in zdaj lepo spi naprej user posted image ... ...pa bruhal tud še ni nič user posted image . Joj upam, da se zmažemo user posted image
Aja pa v flaško sem med sok zamešala še malo rehidracijske soli, ki mu je drugače nikakor ne prodam, ko je tako zanič user posted image , da je ne zakamuflira nobena stvar user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.4.2007 21:11:17   
NinaŠ
Zdaj pa NOČKO! Upam da čimdlje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
5.4.2007 21:18:45   
Urša
Urša kako je pa Jaka?

Zdrav kot riba! Sem bila samo en dan na bolniški-kot zgleda je bila vročina zaradi zob. Sva se pa mogoče včeraj kaj nalezla, ker sva v čakalnici, kljub temu, da sva bila naročena na pregled, čakala več kot 2 uri!user posted image user posted image user posted image  Med bolnimi otroki! In to samo zato, da bi dobila bolniški list!!! So mi rekli, da je zdaj nov zakon in da morajo otroka pregledat, drugače ga ne smejo več izdat.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
5.4.2007 21:22:26   
Urša
samo če se do jutri bruhanje ne umiri (za drisko ni problem) naju čaka postelja v bolnici - kjer je taka gužva, da staršem ne dovolijo tam čez noč ostat

O bošček!user posted image user posted image user posted image
Moja kolegica se je ravno vrnila iz bolnice, je imela obe hčerki not zaradi rota virusa.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
5.4.2007 21:31:46   
ada2
Samo tiste male nogice pa so svetske

ja, so bile nogice od packe po cli kuhinji , čez hodnik do spalnice, tam se je obrnil, pa v dnevno sobo okoli kavča čez puzzle, potem si je pa roke v kavč zbrisal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WE kar smej se, jaz sem se tudi. sem se sicer malo huda naredla zraven, vendar mi je takoj šlo na smeh. no, po pol ure pucanja mi je bilo že malo manj smešno, ko sem pa vse spucala pa mi je spet smešno.

ampak je pa čistilo zraven nastavil, pa plastenko z oljem pokonci postavil, da ni vse steklouser posted image .

jaz sem pa medtem (mea maxima culpa) na wc-ju knjigo bralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
5.4.2007 21:37:04   
ada2
aja, je pa bilo domače nerazredčeno bučno olje. diši po hiši še vedno kot v oljarniuser posted image

copatki se še namakajo, pa nimam glih prevelikega upanja, da se rešijo, ker je iz njih dobesedno teklo. so bli pa čisto noviuser posted image .

drugače pa bolančki pozdravite se, pa Nina ne skrbi, jaz vem, da Anžetu ne bo treba v bolnico, ne sme!!!!  ostali pa ne jezite mamic.

zdaj grem pa počivat!!!!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
5.4.2007 21:43:45   
Urša
Aja pa v flaško sem med sok zamešala še malo rehidracijske soli,

Jst tudi tako naredim!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
5.4.2007 21:44:18   
Anonimen
...drugač pa Someone, a se ti ne učiš??? Ti, ti ...

user posted image user posted image user posted image  Zalotena. No, zdaj pa se bom še 1x izdala. Sem že nazaj user posted image  Eh, skoz sem prebrala, teste rešila, pa upam, da bo kaj v glavi ostalo. ČE PA SE MI NE DA!!!! Danes me je nekdo ful v slabo voljo spravil user posted image  Pa slabo mi je, pa utrujena sem, že čutim glavobol,......

Lahko noč!

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
5.4.2007 21:50:11   
til
Dober večer!

Vidim da vas je Ada nasmejala user posted image .Jaz se nisem ker mi nisi poslala mailuser posted image  no saj najbrž ga tudi nimaš.

Med bolančke pa lahko vpišem tudi našga Tilna ampak k sreči je samo prehlajen ampak mu kar curlja iz noskauser posted image  in potem se to vse prilima na nosek in nikakor mu ga ne morem očistit in ima že vse rdeče okrog in okroguser posted image .

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
5.4.2007 21:53:08   
til
Vsem bolančkanim pa želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj spat ker me tako križ boli da bom vsak čas dol padla. Pa Tilen je spet po dolgem času sam zaspal user posted image .

Lep pozdrav in mirno ter lepo noč!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
5.4.2007 21:59:57   
Naty_ka
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ada. Kriza.
Povej mi kako se je dal laminat ščistiti. Jaz ga namreč tudi imam v kuhinji, Mislim pa da mi nebi ilo smešno, če bi mi Sergej to naštimal... Joj.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
5.4.2007 22:04:26   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Za Anžeta, da mu nebo treba v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč bejbike...jaz moram pa še 45 minut počakat, da dam Lukcu AB, pol se vam pa pridružim.user posted image ...Se mi pa zdi, da gre na bolje, ker se od sedmih še ni zbudil danes....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
5.4.2007 22:08:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

A se katera ne vidi slike od whatever, ce jo pomanjsam in dam kot KLIK?

Jaz. Nikdar ne vidim fotke, ki je kot KLIK user posted image user posted image . Uporabljam pa Mozillo, če ima to kaj s tim?

Ja, ima, kot kaze .. user posted image  Ker v IE normalno dela, v Mozilli pa ne ..

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
6.4.2007 7:31:11   
ada2
Dobro jutro!
til res tvojega maila nimamuser posted image user posted image

bom ti poslala, ga bom med drugimi prejetimi poiskalauser posted image

naš otrok ta mali, tisti, ki solate delauser posted image  pa še spiuser posted image

jaz pa peljem zdaj Nušo v šolo, pa še v trgovino skočiva po nov zvezek, ker je tega že napolnila.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
6.4.2007 7:39:29   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.